|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
BAN stały
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
|
|
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
hej siostry
wstapilam do Was bo niebawem moge do Was wrocic otoz ze mna znacznie lepiej juz od jakiegos czasu Nie wymiotuje,nie obzeram sie a i okres wkoncu wczoraj dosta;am i to bez wywolania tak wiec mam humor,od tygodnia malo jem panuje nad sobą wiec na SB moge wrocic chyba spokojnie w przyszlym tygodniu![]() super bo sie zaWami stesknilam
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie zapeszam I nowe spodnie niestety juz troche wiszą z jednej strony sie ciesze, ale dopiero je kupiłam i tyle kasy wydałam. No ale cóz. Moze jak wiecej schudne to wypiore w gorącej wodzie hehe
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:![]() a my za Tobą ![]() dziewczyny dzisiaj 14 dzien na II fazie, 14 dzien ruchu, 14 dzien cwiczen miesni brzucha, a jutro pierwsze mierzenie boje sie, ze nie zobacze duzeych zmian, tzn duze nie musza byc bo to 2 tyg tylko ale boj esie ze nic nie ruszy kompletnie jak ostatnio
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po śniadanku, jajecznica z 2 jaj, pieczarki, czosnek, szczypiorek, tuńczyk, pomidorek mniam
Bez soli
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
znalazlam wlasnie zdjecie z wakacji w 2000ktoryms roku. chciaqlabym tak wygladac znow
![]() zdjecie skanowane.jpg w oogle zauwazcie ze mam duze lydki i niestety nic z nimi nie zrobie ;/
Edytowane przez elffee Czas edycji: 2008-05-18 o 09:49 |
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Pozwolicie, że się do Was przyłączę? Już od dłuższego czasu mam ochotę rozłożyć swój ręcznik na plaży, ale jakoś do tej pory nie mogłam się zmobilizować... Tak to jest, gdy ktoś cierpi na kompulsywne obżeranie... No ale wreszcie nadszedł ten wielki dzień- mój pierwszy dzień diety SB Jestem przekonana, że tym razem się uda. Powiem więcej- nie biorę pod uwagę innej opcji Startuję ze słusznej wagi 78 kg przy wzroście 168 cm. Mam nadzieję, że do końca roku uda mi się zejść do 60 kg, a później małymi kroczkami do 55 kg. Jeśli nie to i tak będę się cieszyć z każdego zgubionego kilograma ![]() Na początek prosiłabym o skontrolowanie mojego jadłospisu na dziś. Przeczytałam co prawda książkę, ale i tak boję się, że mogą mi się wkraść jakieś drobne grzeszki. Wy jako bardzo doświadczone plażowiczki na pewno je wyłapiecie ![]() śniadanie: sałatka z tuńczyka (puszka tuńczyka wsw, pomidor, 0,5 papryki, trochę cebuli, trochę kapusty pekińskiej, 2 łyżki czerwonej fasoli z puszki) II śniadanie: wieśniak lekki Obiad: sałatka z tofu (będę poza domem, więc dlatego nic na ciepło- sałatka to jedyne co mogę zabrać w pojemniczku; 0,5 kostki tofu, pomidor, papryka, ogórek, rzodkiewki, kapusta pekińska, 1 łyżka oliwy z oliwek) Podwieczorek: 30 pistacji Kolacja: kawałek piersi z kurczaka, smażony na oliwie z oliwek z pokrojoną w kostę cukinią, pieczarkami i plasterkiem sera żółtego light Może tak być? Nie za dużo? Starałam się wzorować na Was, więc mam nadzieję, że mniej więcej jest ok
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Elffee łączę się w bólu
![]() ja chciałabym wyglądać tak: (sorry za zakrytą twarz ale na tym kompie miałam akurat zdjecie z zakrytą bo już kiedyś ale to dawno temu pokazywalam to zdj. na wizażu) śniadanie: 2 kromki chleba pelnoziarnistego z wedliną z indyka + herbata rooiobos o aromacie karmelowym
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozkłądaj kocyk i nie zapominaj o siatkówce plażowej czyli o ruchujak na moje oko jadłospis bardzo dbry, dużo warzywek i wcale nie za duzo jedzenia, tylko na kolację to może więcej białka bym dała, no ale ja ekspertem nie jestm, wiec moze lepiej poczekac na opinie innych bikiniar Pozdrawiam życze wytrwałości
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Jenuś ale laseczka na zdjęciu, jaka data tego zdjęcia?
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
tego w brązowej kiecce - 13 styczeń 2007, tego w beżowym jakieś 2 tyg. później
dziękuję i właśnie to jest moja najwieksza motywacja, ale ciezko bedzie
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
czyli zdjecia sprzed roku, a jak teraz wygadasz? ile ilo wiecej?
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
o wiele gorzej
nie wiem dokładnie, bo ja praktycznie ngdy sie nie ważę, mogę nawet ważyć 70 kg przy moim wzroscie 167 cm jezeli bede wygladac tak jak na zdjeciach, wazniejsze sa dla mnie wymiary i na nich sie bardziej skupiam, a wymiary wtedy były takie: biust: 90 cm talia: 64 cm biodra: 90 cm udo w najszerszym miejscu: 52 cm a dzisiaj, tzn 2 tyg. temu bylo tak: biust: 94 cm talia: 75 cm ![]() biodra: 98 cm udo: 57 cm mam nadzieję że do września dam radę powrócić do dawnej formy, czyli mam 3,5 mies. jestem już tak nakręcona na to że mi się uda, że od 2 tyg. żadne słodycze i niedozowolone rzeczy mnie nie ruszają kompletnie, już wolę zrobic sobie salatke owocowa albo zjesc daktyle niz kupic czekolade, na slodycze patrze teraz jak na jakies fe produkty mam nadzieje ze to juz mi tak na stale zostanie
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 2 witamy ![]() elfee, jennus to sie na 100% uda. Wiecie, ze to jest realne, zeby tak wyglądać, bo juz tak kiedys bylo bez glodzenia sie Co maja powiedziec osoby, ktore od dziecinstwa sa potezne i chociaz maja szanse schudnac, to tego nie robia, bo uwazają, że takie już są??
|
|
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękujemy
|
|
#2658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i witamy kolezanke cieplo sie robi i plaza sie zapelnia, ale cale szczescie ze dla nikogo miejsca nie braknie
|
|
|
#2659 |
|
BAN stały
|
dzien dobry
![]() Priv, jak to fajnie, ze juz Ci lepiej !! elfee, jennus - ale z Was laski nie wiem co ja tu robie
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2661 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co własnie się zorientowałam, że spędziałam z Wami już miesiąc ( dokładnie dziś 32 dzień na SB) i co najbardziej mnie zaskoczyło to to, że prawie w tym czasie osiągnełam swój cel bo zrzuciłam 6,5 kg!!!! i ważę 55,5
Dziekuję Wam za ten msc motywacji, nauki komponowania jadłospisów i zasad diety Nie zamierzam się z Wami rozstawać więc jak widzę, że to realne to postawię sobie cel II czyli 53 kg ![]() A teraz przede mną wyzwanie bo kolejny wyjazd służbowy i jak zawsze gotowe menu, alko .... itd... zabieram ciasteczka owsiane i winko trzymajcie kciuki bo będzie duuuuużo słodyczy .... wracam do Was we środę ...
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że w bardzo niedalekiej przyszłości
|
|
#2663 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no to wlasnie, macie przynajmniej jakas motywację- siebie sprzed roku z tego co wyczytalam. a ja zawsze bylam gruba i jak patrzę na swoje zdjecia sprzed roku to jestem grubsza niz teraz;/ [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7590867]Wiecie co własnie się zorientowałam, że spędziałam z Wami już miesiąc ( dokładnie dziś 32 dzień na SB) i co najbardziej mnie zaskoczyło to to, że prawie w tym czasie osiągnełam swój cel bo zrzuciłam 6,5 kg!!!! i ważę 55,5 Dziekuję Wam za ten msc motywacji, nauki komponowania jadłospisów i zasad diety Nie zamierzam się z Wami rozstawać więc jak widzę, że to realne to postawię sobie cel II czyli 53 kg ![]() A teraz przede mną wyzwanie bo kolejny wyjazd służbowy i jak zawsze gotowe menu, alko .... itd... zabieram ciasteczka owsiane i winko trzymajcie kciuki bo będzie duuuuużo słodyczy .... wracam do Was we środę ...[/quote]to gratuluję! ja tez jestem tutaj juz ponad miesiąc choc nie wiem ile udało mi sie schudnąc.nie daj sie slodyczom!
|
|
|
|
|
#2664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oby tak dalej ![]() Cytat:
zaraz wpadnę do Twojego wątku :P ale najpierw muszę go znaleźć bo u mnie na profilu się coś porobiło i mi wszystkie subskrybowane wątki wykasowało, buu :|Cytat:
![]() o, przeczytałaś książkę..ja też bym chciała ale muszę najpierw kupić, a jadłospis chyba jka najbardziej okej ![]() Cytat:
i coś mam przeczucie, że już pod koniec lipca będziesz taka laska, że jeszcze bardziej a ja tak, właśnie jem sobie kawałek chleba z pomidorem i ogólnie dzisiaj z poprawnym jadłospisem będzie ciężko, bo idę do koleżanki robić projekt, więc wątpie, że zjem coś SB'owskiego, w sumie będę się broniła i rękami i nogami ale nie wiem co z tego wyjdzie.. póki co wszystkim plażowiczką życzę miłej niedzieli
|
||||
|
|
|
#2665 |
|
BAN stały
|
Marzeniatko, nie jedz nic bo bedziesz zalowala mowie CI:P!
wlasnie szukalam wsrod gwiazd swojej motywacji (jest nią tila tequila, holly madison- choc wiem, ze nie są naturalne) i znalazłam to http://www.funmint.com/images/britne...s_gothic_3.jpg ciesze się ze ona tez ma galaretkowate uda jak ja hi hi nikt nie jest idealny;p
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jak mnie boli migdał po lewej stronie? Masakra
![]() Kurde śniadanie zjadłam, ale nie byłam na posiedzeniu w wc i to mnie martwi Śniadanko jadłam o 8:30, czas na podwieczorek? mogą być orzechy laskowe?
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie mialam przeboje z TZ
Zabronil mi się już odchudzać, jak sie dowiedzial co mam zamiar jesc do jutra do wieczora (same koktajle). Poza tym mowi, ze obija sie o moje kosci biodrowe. Ja sie oczywiscie poryczalam:/ Poszlismy na kompromis - 3 razy w tygodniu normalne obiady, oczywiscie nie jakies kotlety smazone na smalcu, ale np. cos z makaronem, ryżem, raz na jakis czas pizza...I co teraz bedzie z moimi kilogramami, centymentami, udami, brzuchem, biodrami ? ![]() ![]()
|
|
|
|
#2668 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moga byc orzeszki tylko nie pamietam ile;> chyba 15
|
||
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko po prostu, np. może zostanę u niej do wieczora, to możliwe że będę u niej na obiedzie i mówię o takim normalnym jedzeniu. ale jedynie pociesza mnie to, że Asia ogólnie je bardzo dietetycznie więc bedzie spoooko. ![]() Cytat:
mi Cię nie widzimy na codzień, a ze zdjęć wydajesz się bardzo ładną i zgrabną kobietką więc może po prostu już uważa, że koniec dość, stop bo może boi się, zebyś nie wpadła w jakąś chorobę..przeciez nie robi Ci tego na złość. a te obiady, to będzie może taki dobry wstęp do normalnego jedzenia.. bo przecież nie bedziesz całe życie na SB i teraz organizm się przyzwyczai i nie będzie nawrotu kilogramów. trzymaj się malutka
|
||
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

wstapilam do Was bo niebawem moge do Was wrocic
ale nie zapeszam
boje sie, ze nie zobacze duzeych zmian, tzn duze nie musza byc bo to 2 tyg tylko ale boj esie ze nic nie ruszy kompletnie
Bez soli

i właśnie to jest moja najwieksza motywacja, ale ciezko bedzie
zaraz wpadnę do Twojego wątku :P ale najpierw muszę go znaleźć bo u mnie na profilu się coś porobiło i mi wszystkie subskrybowane wątki wykasowało, buu :|
wystarczy Marzena