|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Elizko spadnie
Co do wagi Asiu to naprawdę masz jakąś dziwną. Moja ile razy bym nie stawała pokazuje to samo, raz jej tylko odbiło ale się naprawiła. Ale mam dziś lenia nic mi się nie chce. |
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie stara byma super...kupilam nowa lucznika i sie zaczely cuda na kiju... tz ma to samo- za kazdym razem co innego, wieczorem mniej niz na drugi dzien rano...
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Asia wcale bym się nią nie sugerowała jak takie cuda pokazuje.Może Ty już dawno masz 6 z przodu,a nawet nie wiesz
![]() Basiu raczej nie bedzie łatwo.Ostatnią @ miałam w maju i czuje się jakoś nie tak. Możecie teraz powiedzieć,że pieprzę głupoty,że już to mówiłam,ale od jutra na 100 % rzucam palenie.Słowo. Na pewno nie będzie łatwo z dietą. |
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ledwo się trzymam. Zjadlam grzecznie oboad i mnie ciągnie na słodkie...A pokus mam od groma, przede mną na ladzie jakieś kilkanaście rodzajów słodkości ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż ciągnie mnie na rower - ale mi się nie chce, dzień lenia w pełni, pojechał sam. Ale przyniósł od klienta czekoladę z całymi migdałami - jak mam się jej oprzeć siedząc w domu
. Chyba polegnę w tej walce
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu co się stało z czekoladą
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pytaj. ... znikła
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Rzucila sie Basi do gardla
![]() Na mnie sie dzisiaj rzucila princessa zebra..... nie mam wiecej pytan Ale sie mierzylam... mam w pasie mniej o 3cm.... na wadze niby wiecej wiec nie czaje tego....
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jakoś to było
Ja też się dziś po miesiącu zmierzyłam i kilka cm w sumie mam mniej |
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
musicie uważać bo was atakują ze wszystkich stron
i za cm superJa grzecznie dzisiaj. |
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko a Tobie brawo że pokusy Cię ominęły. Za grzeczny dzień.
Ja za to jutro z koleżanką umówiłam się na rower - więc spalę tą czekoladę - a na swoje usprawiedliwienie mam ze 1/3 zostawiłam dziecku a dużo nie brakło że całą bym pożarła - bo inaczej tego nazwać się nie da. Drugą zjadł mój mąż - ale on to może
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Basiu Ty przecież masz urlop to możesz
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko dobre tłumaczenie - a potem + 5 kg do zrzucenia
|
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Dobijcie mnie....
Wlasnie pozarlam pol pizzy.... pogielo mnie
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
No im później tym bardziej tu dietetycznie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu oj tam od razu 5 kg
![]() Asia (ale bym zjadła)
|
|
|
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
Na usprawiedliwienie moge dodac ze mialam na wadze wieczorem o 400g mmiej niz rano....
Trzeba bylo uzupelnic
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Spadło trochę wody 1 kg też dobrze.Ale upał dzisiaj. |
|
|
|
#861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() JA wczoraj bym była grzeczna, ale wieczorem zrobiłam sobie dwa słabe driny z colą zero dla kurażu. Fajnie spaliły kalorie, dzisiaj na wadze troszkę mniej. Na wtorek zapisałam się na 9 na aerobik. To dla mnie pora zabójcza, ale jedyny dzień wolny, muszę się mobilizować i już. Kupiłam sobie nadgarstkowy monitor aktywności - Polar A370. Znam siebie, taki gadżet mnie zmobilizuje do ruchu. Nie mówię, ze już na stałe, ale dobre chociaż na trochę. Wieczorami siedzę w pudłach i probuję dokonać niemożliwego czyli upchnąć dobytek, ktory zajmował większość domu w mieszkaniu. Póki co przegrywam, ale jak dojdą szafy, będzie dobrze. Silnej silnej woli życzę. Korzystajcie z pięknej pogody. Ja kibluję w pracy. Miłego dnia.
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu się wczoraj działo odnośnie diety ?!
jakieś pizze, wafelki itp U mnie wczoraj dietowo a wręcz glodowo było z racji braku czasu na jedzenie bo na działce obieralam porzeczki. Wpadł ino lód Ale na wieczór uzupelnilam płyny 4 piwami![]() Na wadze kilka deko mniej pewnie jutro mi podziekuje zwyzką. Dalej nie mogę się wyleczyć z codziennego ważenia. Polazilam dziś kilka godzin po galerii chcąc przyjaciółce coś na urodziny kupić.Jej nie znalazłam nic ale sobie 3 T-shirty na wyprzedaży kupiłam i kilka bibelotow do domu.Ale to juz nie dla mnie takie kilkugodzinne chodzenie -wróciłam padnieta.Na obiado-kolację zjem makaron shirataki z cukinią i fetą.Jutro już wracam do regularnych 4 posiłków.Miłego popołudnia i wieczorku
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2017-07-30 o 17:48 |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam działo się, tak troszkę
Ja dzisiaj grzecznie 42 km z koleżanką zrobione, w międzyczasie poleżałyśmy sobie nad wodą na kocyku - doopaliłam moje plecy. Na koniec zimne karmi to było to. |
|
|
|
#864 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kochane witam po weekendzie. Widze że wesoło tutaj.
Czytając was aż się popłakałam ale o tym poniżej. Widzę ze wszystkie mamy problem z utrzymaniem diety. Ja jak zwykle przegrywam w weekend. W sobotę zostałam poproszona na grila a w niedzielę na pyszny obiad i lody, do tego coś mi na łeb padło i jeszcze wieczorem zjadłam kolację choć po fakcie stwierdziłam ze wcale nie byłam głodna. Od dziś staram się naprawdę, oby do piątku (zobaczymy co będzie z weekendem ) Cytat:
Cytat:
A za kilka tygodni góra miesiecy bedziesz projektowała betony na ścianach. A balkon na pewno obsadzisz na wiosnę cudami. Może nie będzie tam drzew ale na pewno krzewy i kwiaty się znajdą. Krzewy owocowe też można na balkonach sadzić. Eliza oby ci Amica służyła, a Beatce Gorenje. (mam piekarnik i mikrofale z Gorencje i jestem zadowolona.) Cytat:
![]() Cytat:
Ale masz prze... w tej pracy ![]() Cytat:
![]() No teraz to się popłakałam Cytat:
U mnie to jest tak ze wydaję kupę forsy na coś a następnie ląduje to w szufladzie, jakby samo posiadanie pomagało Zapisz
Zapisz
Edytowane przez EMNE Czas edycji: 2017-07-31 o 09:49 |
||||||
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
EMNE weekendy są najgorsze zwłaszcza o tej porze.Grile spotkania i do papy ładuje się wszystko. Ja miałam grzeczny.Spadło jeszcze 0,5 kg.Wiem,że woda i nawet od razu się lepiej czuję. |
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Hej cioteczki
![]() U mnie wczoraj nawet niezle a dzisiaj masakra... tyle co dzisiaj to juz dawno nie mialam... normalnie oklamuje mnie franca... niemozliwe ze mi wlazlo w nocy samo z siebie 0.6 kg.... Zla jestem coraz bardziej i jak trzasne ta waga to sie rozleci.... Uciekam pracowac bo nerwa mam
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Asia wywal tego klamota.Przecież to jest jakieś nie porozumienie.
|
|
|
|
#868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W sierpniu wyjdzie mi 10 dni wolnego to troszkę może porobię. A tak po 10-11 godzin w pracy kibluję. Czasem mam tłok straszny, a czasem się nudzę, jak teraz, ale swoje odsiedzieć muszę a robota lezy
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Po wczorajszym spadek ale po ostatnim wzroście to jestem i tak do przodu 0,40 kg. Ale co tam. Za to żeby jutro ujrzeć spadek ścięłam włosy . Na poprawę nastroju dorzuciłam kolor i jest mi tak dobrze, a że włosy szybko rosną więc nie szkoda, za to metamorfoza zauważalna. Asiu a Ty to zrzuć tą wagę z wysokości - to zauważysz spadek i to konkretny. A tak poważnie to wymień ją, bo ona nie działa jak trzeba. Jakieś nieporozumienie by wskazywała co chwilę coś innego. Ja na razie odpoczywam - dziś wieczorem jeszcze rowery - co by karnet wykorzystać w pełni. Poza tym luz. Miłego popołudnia |
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Basiu metamorfoza dobrze na psychike robi
![]() Wage wlasnie zamowilam nowa...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

. Chyba polegnę w tej walce

super
a dużo nie brakło że całą bym pożarła - bo inaczej tego nazwać się nie da. Drugą zjadł mój mąż - ale on to może 

(ale bym zjadła)
też dobrze.
. Na poprawę nastroju dorzuciłam kolor i jest mi tak dobrze, a że włosy szybko rosną więc nie szkoda, za to metamorfoza zauważalna.