|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. VI
Mój lipiec skromny, ale nie szalałam ze zgłaszaniem się:
- dwa czujniki czadu od Taurona - perfumy Naomi - strzyżenie z modelowaniem w jednym z najdroższych salonów fryzjerskich w moim mieście - toster electrolux z wymiany punktów - boski jest, cudnie działa i idealnie pasuje do kuchni I to by było na tyle mam nadzieję, że w sierpniu będzie tego więcej
|
#4172 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Konto usunięte
|
Łoj dziewczyny... nie udzielałam się kilka dni bo jestem wykończona. Dostałam tę pracę, ale właśnie dzisiaj zrezygnowałam po kolejnym dniu próbnym.
Masakra... wcale nie szukali pomocy dla nauczyciela tylko woźnej a ja nie aplikowałam na sprzątaczkę. Czara goryczy się przelała jak mi dzisiaj babka powiedziała, że jutro mam myć okna takie od sufitu do podłogi. Chyba im dzisiaj ten upał zaszkodził i za mocno przygrzał. Wracam zatem do konkursowania skoro z pracy i wypłat nici. |
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarejestruj się,może akurat się uda.
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny do kiedy są zgłoszenia do ukrytych testów tuszu i podkładu? Mam dostęp z telefonu i nie chcą mi się ściągnąć regulaminy;(
|
|
|
|
#4176 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;75920386]Łoj dziewczyny... nie udzielałam się kilka dni bo jestem wykończona. Dostałam tę pracę, ale właśnie dzisiaj zrezygnowałam po kolejnym dniu próbnym. Masakra... wcale nie szukali pomocy dla nauczyciela tylko woźnej a ja nie aplikowałam na sprzątaczkę. Czara goryczy się przelała jak mi dzisiaj babka powiedziała, że jutro mam myć okna takie od sufitu do podłogi. Chyba im dzisiaj ten upał zaszkodził i za mocno przygrzał. Wracam zatem do konkursowania skoro z pracy i wypłat nici.[/QUOTE] |
||
|
|
|
#4177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A po powrocie do domu wysmarowałam takiego smsa dyrektorce, że aż mi podziękowała za szczerość Nawet nie miałam siły dzwonić a nie chciałam z tym zwlekać... Plecy mnie do tej pory bolą mimo, że wyszłam z przedszkola o 15:00 |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Wilczy kieł
|
Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;75920386]Łoj dziewczyny... nie udzielałam się kilka dni bo jestem wykończona. Dostałam tę pracę, ale właśnie dzisiaj zrezygnowałam po kolejnym dniu próbnym. Masakra... wcale nie szukali pomocy dla nauczyciela tylko woźnej a ja nie aplikowałam na sprzątaczkę. Czara goryczy się przelała jak mi dzisiaj babka powiedziała, że jutro mam myć okna takie od sufitu do podłogi. Chyba im dzisiaj ten upał zaszkodził i za mocno przygrzał. Wracam zatem do konkursowania skoro z pracy i wypłat nici.[/QUOTE] i bardzo dobrze, nie daj sobie wejść na głowę, a jelenia niech szukają gdzie indziej
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;75920386]Łoj dziewczyny... nie udzielałam się kilka dni bo jestem wykończona. Dostałam tę pracę, ale właśnie dzisiaj zrezygnowałam po kolejnym dniu próbnym.
Masakra... wcale nie szukali pomocy dla nauczyciela tylko woźnej a ja nie aplikowałam na sprzątaczkę. Czara goryczy się przelała jak mi dzisiaj babka powiedziała, że jutro mam myć okna takie od sufitu do podłogi. Chyba im dzisiaj ten upał zaszkodził i za mocno przygrzał. Wracam zatem do konkursowania skoro z pracy i wypłat nici.[/QUOTE] ale kpina, ale to są polskie realia, za dodatkowe obowiązki należy się dodatkowa kasa, ale nieeee, polscy pracodawcy zasłaniają się tym, że pracownik ma wykonywac polecenia służbowe i tym sposobem wiele osób robi 1,5 etatu a wypłata mała A tak apropono str to mam bodymax ale nie wiem czy się dostałam już czy dopiero nabór
|
|
|
|
#4180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- mnie ten żel sio nie zostawił w skrzynce, a mieścil sie moim zdaniem, chyba taki ostrozny, a ja musialam zapindalac na poczte i stac w kolejce... ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;75920386]Łoj dziewczyny... nie udzielałam się kilka dni bo jestem wykończona. Dostałam tę pracę, ale właśnie dzisiaj zrezygnowałam po kolejnym dniu próbnym. Masakra... wcale nie szukali pomocy dla nauczyciela tylko woźnej a ja nie aplikowałam na sprzątaczkę. Czara goryczy się przelała jak mi dzisiaj babka powiedziała, że jutro mam myć okna takie od sufitu do podłogi. Chyba im dzisiaj ten upał zaszkodził i za mocno przygrzał. Wracam zatem do konkursowania skoro z pracy i wypłat nici.[/QUOTE] to co, oni są nienormalni? jak można tak bardzo w bład wprowadzac? przecież to jakiś żart chyba, porobilas i nie zaplaca za te dni? ja sie ciesze, ze do konków wracasz
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Zadomowienie
|
Możliwe, nie znam się na karmach. Jak znajdę czas to zgłębię temat. Jednak zważywszy na to, że po 2 tyg jej jedzenia sierść się mu zaczęła świecić i wygląda zdrowo, a nie tak mizernie, szaro i smutno to nie jest chyba aż tak źle.
|
|
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;75920386]Łoj dziewczyny... nie udzielałam się kilka dni bo jestem wykończona. Dostałam tę pracę, ale właśnie dzisiaj zrezygnowałam po kolejnym dniu próbnym.
Masakra... wcale nie szukali pomocy dla nauczyciela tylko woźnej a ja nie aplikowałam na sprzątaczkę. Czara goryczy się przelała jak mi dzisiaj babka powiedziała, że jutro mam myć okna takie od sufitu do podłogi. Chyba im dzisiaj ten upał zaszkodził i za mocno przygrzał. Wracam zatem do konkursowania skoro z pracy i wypłat nici.[/QUOTE] niezłe jaja... ale to jest właśnie Polska. I tak Cię podziwiam, że tak spokojnie to przyjęłaś, a nie trzasnęłaś im przed nosem drzwiami, bo pewnie ostro się w Tobie zagotowało ;/ |
|
|
|
#4183 |
|
Wilczy kieł
|
[QUOTE=wordila;75921626] tak szczerze, whiska to karma z najniższej półki i szkoda karmić tym jakiegokolwiek kotka [COLOR="Silver"]
czy ja wiem czy tak jest źle, akurat jak moja kicia była malutka to ją tylko whis karmiłam w saszetkach, bo na opakowaniu było dobrze rozpisane od jakiego wieku może jeść to czy tamto, wyglądała naprawdę zdrowo, futerko się świeciło, a i problemów żołądkowych nie miała ![]() dopiero po sterylizacji zaczęłam mieszać jedzenie i dokładać karmy z tymi witaminami/składnikami co mają wspierać układ hormonalny
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Zaś się wkurzyłam
Oczywiście kurier z inpostu nawet się do mnie nie pofatygował tylko od razu pojechał i zostawił paczkę z punkcie odbioru |
|
|
|
#4186 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4187 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mam bodymax na str ale nie bardzo rozumiem, czy się już dostałam, czy nie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Wlasnie zobaczyłam, ze mam zestaw Garniera w beglossy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
a do mnie dziś przyszła paczka ze słodyczami Schar: 2 muffinki i ciasteczka
to juz druga, zupełnie się nie spodziewałam ![]() Strefa Bodymax i u mnie, ale to chyba jeszcze nie kampania ![]() kopnienta, brawo! kiedyś miałam podobną sytuację ( w "prywatnym" oddziale poczty ) , wiadomo że o prace ciężko, ale nie ma się co dawać wykorzystywać!
Edytowane przez lillianne_91 Czas edycji: 2017-07-31 o 20:26 |
|
|
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja napisałam reklamację i dostałam info że zarejestrowana- od miesiąca cisza i na żadne ponaglenia nikt się nie odzywa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4190 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4191 |
|
Raczkowanie
|
Podsumowanie lipca i jak zawsze to co dotarło
Dermika peeling hydrokrystaliczny, Bioderma żel do mycia i krem do ciała, Tusz Maybelline, MediSkin, Zestaw kosmetyków Laura Conti, Szampon i maska Fructis, Chitozan, LiqCC serum, Zestaw kosmetyków Eveline, Mixa, Balantines, Yope krem do rąk, paletka Loreal, mascara Loreal
|
#4192 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie do osób, które testowały zestaw Garnier z tajnych testów. Dostajecie nadal przypomnienia o dodaniu opinii na KWC. Ja dodałam opinię w tamtym tygodniu i od tamtej pory dostałam już trzy przypomnienia.
|
|
|
|
#4193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Raczkowanie
|
Tak też dostaje mimo, że wypełniłam. Pewnie do wszystkich idzie
|
#4195 | |
|
Wilczy kieł
|
Cytat:
|
|
#4196 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
O to samo chciałam pytać! Więc leci do wszystkich po prostu
|
#4198 |
|
Zadomowienie
|
U mnie skromnie w Lipcu tylko 2 nagrody Lazy Bag z książką + czujnik.
Taki miesiąc, wszyscy na wakacjach, urlopy. Czuje, że sierpień będzie mega, może wpadnie jakiś ukryty test z wizażu. Proszę
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Lipiec zaliczam do udanych :
1. Tusz do rzęs Maybelline 2. Garnier Fructis Hydra Fresh 3. Czujniki czadu 4. Karma Purina ProPlan 5. Żel SIO na ukąszenia owadów 6. Mascara Bourjois 7. Mascara X- Fiber Loreal 8. Zestaw Ziaja Sopot Sun 9. Krem Mixa Pro- Tolerance 10.Kuferek słodyczy Pszczółka 11. Krem Avene 12. Zestaw Dove Babyboom 13. Zestaw do brwi Delia 14. 25 edycja testów FL |
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, chyba dziś już nie nadrobię czytania wiadomości z tygodnia nieobecności.
Co do wakacji - jeśli ktoś lubi jeden wielki stragan, to polecam Zakopane. Jeżeli ktoś woli ciszę, spokój i bliskość natury - niedaleko jest Szczawnica. Chyba będziemy wracać do niej do końca życia.. okolice są piękne. W połowie lipca pomyślałam, że chyba w tym miesiącu najbardziej napracowałam się w konkursach (i wydałam mnóstwo kasy na nie!), a tu nie widać żadnych nagród. Oczywiście dwa dni później zaczęły się pojawiać Na szczęście.Lipiec: 1) zestaw kosmetyków Garnier + etui na telefon (z ich strony) [koszt uzyskania nagrody 11 zł] 2) słuchawki z Zottoaktywni (dzięki kopniENta za paragon ![]() 3) czujnik czadu (ale czad ![]() 4) doszły dwa balsamy Nivea (kakao i wiśnia) 5) muszę odebrać z mojego Carrefoura zestaw blendamed za 270 zł, nie mam pojęcia co to będzie [koszt ok. 10 zł] 6) zwrot Lipton 7) czekam na blender z Grall [koszt uzyskania ok. 10 zł], bon do Decathlon na 150 zł z mojej drogerii [kosztowało to mnie ok. 21 zł], jeszcze jeden zestaw Garnier [koszt 11 zł], widzę, że wygrałam ciastka Gerard za 50?zł [koszt ok. 15 zł, fuj szkoda kasy na nie], 20 zł od Tiger sesja [koszt 5 zł], Silica, pieluchy DADA z dogrywki, Itaka 8 tys. [-40zł] - myślami jestem na Wyspie Kanaryjskiej, tylko nie wiem której ![]() Czyli wydałam ponad 100 zł. To już uzależnienie. Na Nutelli widziałam jakieś bony do sklepu sportowego na 100 zł na zakup roweru itp., tylko nie wiem, czy to coś nowego, czy jakiś staroć. Edytowane przez zielonooka85 Czas edycji: 2017-08-01 o 14:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

mam nadzieję, że w sierpniu będzie tego więcej

Oczywiście kurier z inpostu nawet się do mnie nie pofatygował tylko od razu pojechał i zostawił paczkę z punkcie odbioru