Panny Młode 2009 cz. III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-18, 11:31   #451
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Ja też jestem. Ja też bym chciała pójść na spacerek z Tż. Ale on dziś pracuje. Może jak sie urwie to spotkamy się na wieczorkiem na kursie przedmałżeńskim. Ale mam dziś lenia!!!!!!!!!!!
Musze pisać konspekty do wszystkich lekcji jakie zrobiłam w tym roku (bo pracuje jako nauczycielka) i tak strasznie mi sie nie chce ze koszmar. A w środę mam jeszcze hospitacje (wizytę na lekcji) pani dyrektor i czuję ze od tej lekcji zależy czy będę pracować za rok. I już mam stresa.

Madzialenka to budź tego twojego Tż bo jak babci podpadnie to już przechlapane
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:38   #452
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
popieram tez jak wczoraj czytalam tego bloga to odnioslam wrazenie ze wymagasz troszke za duzo od tego biednego faceta Faceci tez maja problem z wyborem prezentu dla nas, mimo ze maja wieksze pole do popisu, ale jednak. Często mimo dobrych checi nie udaje im sie kupic odpowiedniego rozmiaru, czy nie trafia w gust. Teraz jest taki wybor wszystkiego, ze czasem na prawde trudno sie na cos zdecydowac, a juz zeby obdarowanej osobie to sie spodobalo to w ogole. Faceci maja ograniczony umysl i wyobraznie co do zakupow. Dlatego pewnie jak nie trafil raz czy drugi, powiedzialas mu ze bransoletke przetopisz, to juz mu sie odechcialo cokolwiek kupowac. A poza tym wydaje mi sie, ze masz wielkie wymagania co do prezentow, a wnioskuje to z pierwszych zdan Twojego bloga, w ktorych piszesz ze Tż zapytal co bys chciala dostac na urodziny, a Ty komorke niedawno dostalas, aparatu nie potrzebujesz Na dzien kobiet, ktory w sumie byl niedawno dostalas drogie perfumy, plyta za 19 zl to za malo Ehh ja szczerze mowiac nie mialabym sumienia tak "doic" mojego faceta. Wazny jest gest i to ze pamietal a nie to czy kupil prezent za 20 zl czy 2000, wole nawet zeby sam cos ladnego mi zrobil niz kupowal niewiadomo co i za ile No ale to już Wasza sprawa.
Nie spodobalo mi sie tylko w jego zachowaniu to ze obiecal zakupy, a potem udawal ze zapomnial, o to bym sie wkurzyla
Samba-zgadzam się z Tobą w 100%!!!
Jaga-ważne że w ogóle pamiętał o twoich urodzinach a co dał w prezencie jest naprawde nieistotne. szczególnie to ile zapłacił, przecież facet nie ma drukarni pieniędzy więc jak dostałaś od niego taki drogi prezent jak perfumy 2 miesiące temu to nie dziwi mnie, że może nie mieć teraz kasy na kolejne duże wydatki. No i jeśli Cie pytał co chcesz a Ty mu nie powiedziałaś, to nie dziw się, że prezent który Ci kupił nie był trafiony, trudno, żeby facet czytał Ci w myślach. No i naprawdę- musiało mu być strasznie przykro że chcesz przetopić tą bransoletkę. Powinnaś ją raz na jakiś czas zakładać i nie mówić takich rzeczy, pomyśl jak byc ty sie czuła jakbyś mu dała prezent a jemu by sie nie podobał i by Ci to tak okazywał!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:47   #453
sas
Wtajemniczenie

witajcie kochane
ja tez juz dolaczam dzisiaj u mnie swieci sloneczko wiec pewnie z Tz po kosciolku pojdziemy gdzies na spacerek jeszcze trzy dni pracy i 2,5 tyg wolnego
Jaga mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy pomyslnie i ze dzisiejszy dzien bedzie lepszy odwczorajszego 3mam kciuki zebyscie oboje doszli do porozumienia- rozmowa to najlepsze lekarstwo i dodtakwo popieram i sambe i martuche - z tym naciskaniem...ja mialam troszke podobnie, aczkolwiek szybko mi przeszlo a moj Tz i tak juz od dawna wiedzial kiedy sie swiadczy i w koncu to zrobil- hehe nawet dwa razy i Ty sie doczekasz na razie postaraj sie cieszyc z tego co masz a jezlei cos cie boli porozmawiaj z nim na spokojnie jednoczesnie dajac mu szansze na wyznanie tego co jemu nie pasuje-ja tak uwazam..rozmowa to podstawa chociaz czasem trudna ja toczyc, ale wierze ze bedzie dobrze
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:49   #454
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja ide sie powoli szykowac do babci, bo rodzice wymyslili, z idziemy na piechote tam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:50   #455
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja ide sie powoli szykowac do babci, bo rodzice wymyslili, z idziemy na piechote tam
a daleko to jest?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:50   #456
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
na piknik a u mnie leje jak nie wiem kurcze jak mój TZ ma wolne to akurat musi lać i będziemy w domu siedzieć eh
może wyciągnę go do tych restauracji, dowiedzieć sie o terminy bo może niepotrzebnie panikuję chociaż skoro komunie zamawiają już na 2010 to co dopiero ślub
Cytat:
no własnie pytałam sie ciebe o to przed chwilą, ale widze, ze jednak TZ o nic sie jeszcze nie pytał.
mysle ze na 2010 rok, to chyba nie powinno byc jeszcze problemu, a co do komuni.. to przegięcie. czy oni nawet wiedza którego dokłądnie bedzie komunia za 2 lata?? chyba nie
kurde a mi mama wczoraj mowila ze w jakis wiadomosciach czy gdzies w tv slyszala ze jakis tam wlasciciel restauracji sie wypowiadal ze rezerwuja komunie na 2011 to juz normalnie przegiecie, jakos i ja i moj brat mielismy komunie u mnie w mieszkaniu i bylo ok, nikt nie narzekal, a teraz to wszystko w restauracjach, obowiazkowo jako prezent laptop szok Sie smialysmy z mama ze moze juz trzeba zarezerwowac date na 2020 bo moze wtedy moje dzieci pojda do komunii A tez sie wlasnie zastanawiam czy oni na tyle czasu przed wiedza w ktora niedziele dokladnie bedzie komunia
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:52   #457
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kurde a mi mama wczoraj mowila ze w jakis wiadomosciach czy gdzies w tv slyszala ze jakis tam wlasciciel restauracji sie wypowiadal ze rezerwuja komunie na 2011 to juz normalnie przegiecie, jakos i ja i moj brat mielismy komunie u mnie w mieszkaniu i bylo ok, nikt nie narzekal, a teraz to wszystko w restauracjach, obowiazkowo jako prezent laptop szok Sie smialysmy z mama ze moze juz trzeba zarezerwowac date na 2020 bo moze wtedy moje dzieci pojda do komunii A tez sie wlasnie zastanawiam czy oni na tyle czasu przed wiedza w ktora niedziele dokladnie bedzie komunia
no ja też to oglądałam te widomości

Stary 2008-05-18, 11:52   #458
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a daleko to jest?
z godzinka drogi

napewno nie wiedza kiedy dokładnie bedzie komunia. tak mi sie wydaje

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 12:00   #459
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
z godzinka drogi

na pewno nie wiedzą, jedyne co jest im wiadome to miesiąć, ale rezerwację robi się na konkretny dziec przecież

Stary 2008-05-18, 12:02   #460
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
z godzinka drogi

to tym bardziej takie rezerwowanie jest bez sensu bo potem co bedzie jak sie okaze ze komunia w inna niedziele?? rozumiem na rok wczesniej zarezerwowac jak juz zaczynaja sie te wszystkie przygotowania i wiadomo kiedy bedzie ale wczesniej W sumie u mojej babci w kosciele komunie sa zawsze w 1 weekend maja, no ale do 2011 to ja bym sie bala ze to sie zmieni
Stary 2008-05-18, 12:13   #461
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
popieram tez jak wczoraj czytalam tego bloga to odnioslam wrazenie ze wymagasz troszke za duzo od tego biednego faceta Faceci tez maja problem z wyborem prezentu dla nas, mimo ze maja wieksze pole do popisu, ale jednak. Często mimo dobrych checi nie udaje im sie kupic odpowiedniego rozmiaru, czy nie trafia w gust. Teraz jest taki wybor wszystkiego, ze czasem na prawde trudno sie na cos zdecydowac, a juz zeby obdarowanej osobie to sie spodobalo to w ogole. Faceci maja ograniczony umysl i wyobraznie co do zakupow. Dlatego pewnie jak nie trafil raz czy drugi, powiedzialas mu ze bransoletke przetopisz, to juz mu sie odechcialo cokolwiek kupowac. A poza tym wydaje mi sie, ze masz wielkie wymagania co do prezentow, a wnioskuje to z pierwszych zdan Twojego bloga, w ktorych piszesz ze Tż zapytal co bys chciala dostac na urodziny, a Ty komorke niedawno dostalas, aparatu nie potrzebujesz Na dzien kobiet, ktory w sumie byl niedawno dostalas drogie perfumy, plyta za 19 zl to za malo Ehh ja szczerze mowiac nie mialabym sumienia tak "doic" mojego faceta. Wazny jest gest i to ze pamietal a nie to czy kupil prezent za 20 zl czy 2000, wole nawet zeby sam cos ladnego mi zrobil niz kupowal niewiadomo co i za ile No ale to już Wasza sprawa.
Nie spodobalo mi sie tylko w jego zachowaniu to ze obiecal zakupy, a potem udawal ze zapomnial, o to bym sie wkurzyla
Ale Ci fajnie A ja za 8 dni jade na lotnisko po mojego Tż i bedzie suuuuper
no walsnie ja tez na takie slowa zwrocilam uwage.. i to nie tylko w tej widomosci ale i w innych...
no wlansie jedyny ten minus ktory zauwazylam to ze obiecal i zapomnial czy byl zmecozny.. a moze poprostu nie mail kasy? a bal sie ze prezent bedzie bardzo drogi..?

samba to juz niedlugo i bedziecie sie sciskac;D

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Ja też jestem. Ja też bym chciała pójść na spacerek z Tż. Ale on dziś pracuje. Może jak sie urwie to spotkamy się na wieczorkiem na kursie przedmałżeńskim. Ale mam dziś lenia!!!!!!!!!!!
Musze pisać konspekty do wszystkich lekcji jakie zrobiłam w tym roku (bo pracuje jako nauczycielka) i tak strasznie mi sie nie chce ze koszmar. A w środę mam jeszcze hospitacje (wizytę na lekcji) pani dyrektor i czuję ze od tej lekcji zależy czy będę pracować za rok. I już mam stresa.

Madzialenka to budź tego twojego Tż bo jak babci podpadnie to już przechlapane
ja wczoraj napisalam dopiero plan pracy na ten miesiac... i musze dziennik uzupelnic.. ale dam rade.. wkonu to tylko jeden tydzien ale tez mama wizytacje od pani dyrektor.. tyle ze niezpowiedziana wiec bedzie strzal..

Cytat:
to tym bardziej takie rezerwowanie jest bez sensu bo potem co bedzie jak sie okaze ze komunia w inna niedziele?? rozumiem na rok wczesniej zarezerwowac jak juz zaczynaja sie te wszystkie przygotowania i wiadomo kiedy bedzie ale wczesniej W sumie u mojej babci w kosciele komunie sa zawsze w 1 weekend maja, no ale do 2011 to ja bym sie bala ze to sie zmieni
poracha przez tyle lat sie moze zmienic.. inny ksiadz inna katechetka remont kosciola.. nie wiem o ile slub to wies zkiedy dokladnie.. ale komunie.. szkoda ze na chrziny nierezeruja zani mdziecko sie urodzi....
Stary 2008-05-18, 12:16   #462
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no na prawdę to przegięcie jest z tymi komuniami teraz...Takie prześciganie się kto wystawniej, kto lepiej, kto więcej....Kurcze za moich czasów tak nie było...Ja dostałam rower, łańcuszek i książkę A teraz za taki prezent to by chyba wyśmiali....Co za czasy przyszły....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 12:17   #463
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Sorki kochana ze dopiero dzisiaj pisze, ale wczoraj juz poszlam spac Z tego co sie orientuje to Annfas chciala Twoj adres domowy, zeby wyslac Ci ten katalog z apartu i prosila zebys jej napisala na priva (napisalam Ci wczesniej jak to zrobic) adres na ktory ma wyslac katalog Na pewno go nie wpisywalas jak zakladalas sobie konto. Poprostu wyslij jej wiadomosc prywatna z adresem gdzie mieszkasz

a no widzisz jaka ja nie domyslna jestem!!!! dziekuje bardzo za oswiecenie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 13:45   #464
MiliVanili
Wtajemniczenie

Jaga przepraszam, ze sie wtracam, moze nie powinnam, bo jestem tu nowa, ale dlatego, ze Was jeszcze nie znam, wydaje mi sie, ze obiektywnie podejde, do calej sytuacji. Przeczytalam calego Twojego bloga i zauwazylam, ze prowadzisz go juz bardzo dlugo, a co mnie "porazilo" to fakt, ze ani razu ne wspomnialas o milych rzeczach jakie razem przezyliscie, tylko o samych Twoich negatywnych odczuciach. Na poczatku pisalas, ze kwalifikujesz siebie do "zolz" przynajmniej tak to odebralam, a jednak zachowujesz sie racej jak pani domu, przepraszam, nie chce Cie krytykwac, tylko zauwazylam pewna niekonsekwencje miedzy tym jak chcesz by Cie postrzegano, a tym co robisz. Mialam dokladnie takie same problemy z moim TZ jakis czas temu i byc moze dlatego, ze rowniez jestem urodzona z paczatku maja. Dalas swojemu TZ juz dokladnie odczuc, ze zrobisz dla niego Wszystko i ze czegokolwiek on by nie zrobil i tak Cie nie straci, jest juz tak pewny Twojej milosci, ze byc moze rzeczywiscie przestal sie starac i za kazdym razem, gdy sobie troche pofolguje to Ty starasz sie o niego i zasypujesz go telefonami, by wiedziec co sie z nim dzieje. Ja tez tak mialam, ale nauczylam sie nowej sztuczki "Twoja niekonsekwencja i nieslownosc bedzie wykorzystana przeciwko Tobie". Gdy moj TZ zaczal zachowywac sie w podobny sposob (to chyba rutyna w dlugich zwiazkach)- spozniac sie, nie przychodzic, zapominac o pewnych rzeczach, ja zaczelam zapominac o innych... tzn jezeli obiecal mi cos (np ze przyjdzie o konmretnej godzinie) dawalam mu pol godziny czasu, jezeli nie powiadomil mnie do tego momentu o waznym powodzie, dla ktorego sie spoznia, tylko po prostu sobie zapomnial, nie mial do kogo przyjsc, bo ja w tym czasie gdzies wyszlam i nie bylo mnie do wieczora, wystarczylo dwa razy i juz wiecej tego nie robi, uswiadomil sobie, ze ja tez mam swoje zycie i nie jestem od niego uzalezniona i zobacyl dopiero wtedy, jak to jest czuc sie wystawionym i ze jezeli to dluzej potrwa to moze mnie stracic, wiec przestal sie tak zachowywac i teraz w efekcie nawet 5 minutowe spoznienie zawsze mam wczesniej wytlumaczone jakims powodem. A jezeli chodzi o Twoje urodziny i to, ze nie pojechal z Toba w dniu nastepnym na zakupy to moze dlatego, ze sama mu powiedzialas, ze plyta Ci wystarczy i jak to sobie przemyslal w domu to moze doszedl do wniosku, ze mowilas szczerze i ze naprawde niczego wiecej od niego nie oczekujesz jako prezentu. Wydaje mi sie rowniez, ze za duzo od niego wymagasz, jako od mezczyzny, bo chyba zaden nie jest tak "rozgarniety" by wpasc na to za zakup tortu dla ukochanej osoby w jej urodzinki to juz bylby prezent sam w sobie, nawet lepszy niz perfumy za 200 zl, bo przynajmniej od serca, a nie z braku innych pomyslow. Fakt, ze zle zrobil dlatego ze obiecal i nie dotrzymal slowa (nie chodzi mi o fakt koniecznosci dokupywania jakichs jeszcze prezentow czy cos, tylko o jego nieslownosc), ale to wlasnie moze dlatego, ze czuje sie Ciebie zbyt pewny, tym bardziej, ze planujecie slub, a zareczyn nie bylo... A z zareczynami to wydaje mi sie, ze czeka na ten jeden JEGO wymarzony dzien, zeby poprosic Cie o reke, a nie zrobil tego do tej pory dlatego, ze czje presje z Twojej strony i wie, ze Ty czekasz, a on chcialby Cie po prostu zaskoczyc i zrobic to w momencie w ktorym najmniej bedziesz sie tego spodziewac a zapamietasz na reszte swojego zycia... pozatym teraz i tak mu juz nie uciekniesz, wiec rozegra wszystko po swojemu.
Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala mi za zle tych moich wypocin, ale uwazam, ze powinnas nabrac troszke dystansu do Waszego zwiazku i nie oczekiwac tak duzo od mezczyzny, to w koncu tylko mezczyzna i to on musi czuc sie panem calej sytuacji

Dziewczyny dziekuje za linknki do fotografow, jak przegladalismy stronki to sa swietne zdjecia naprawde jutro bedziemy dzwonic, moze beda jeszcze miec wolny termin na 13 przynajmniej mam taka nadzieje
MiliVanili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 13:59   #465
martucha84
Zakorzenienie

i kurde sie chmurzy.. nie ma pikniku.. ale co sie odwlecze...

ide sie troszku poprzytulac
Stary 2008-05-18, 14:24   #466
mala2241
Raczkowanie

kurcze chcialam zmienic avatar i przeszlo godzine nie moglam sie zalogowac juz myslalam ze bede musiala zalozyc nowe konto!!!!

martucha a tobie nie za dobrze z tym przytulaniem
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-05-18, 14:29   #467
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
a no widzisz jaka ja nie domyslna jestem!!!! dziekuje bardzo za oswiecenie
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
kurcze chcialam zmienic avatar i przeszlo godzine nie moglam sie zalogowac juz myslalam ze bede musiala zalozyc nowe konto!!!!

martucha a tobie nie za dobrze z tym przytulaniem
chyba byly jakies problemy z wizazem bo mi tez nie chcial chodzic w ogole
Stary 2008-05-18, 15:08   #468
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
nie ma za co

chyba byly jakies problemy z wizazem bo mi tez nie chcial chodzic w ogole

no bo juz sie przestraszylam ze mnie wyzucili z wizazu a ja tylko avatar chcialam zmienic
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-05-18, 15:55   #469
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dziewczyny ratujcie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!Zespół muzyczny się na nas wypiął!Nie podpisaliśmy jeszcze umowy i ktoś nas wyprzedził.Jak któraś z dziewczyn jest z Plocka i okolic to proszę o pomoc
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 16:05   #470
martucha84
Zakorzenienie

ups... niestety niepomoge...

wlasnie wrocila mama z kosciola i powiedziala ze gadala z ksiedzem ktory przychodzi do mojej babci.. i powiedzial ze sam pojdzie do proboszcza i poprosi o prowadzenie naszego slubu - bo nas zna, i ze mam sie niemartwic ze postara sie do minimum ograniczyc nasze kontakty z proboszczem... ale mi kamien spadl z serca... to teraz od wrzesnia nauki i kurs tanca... i tyle w tym roku reszta w przyszlym
Stary 2008-05-18, 16:06   #471
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dziewczyny ratujcie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!Zespół muzyczny się na nas wypiął!Nie podpisaliśmy jeszcze umowy i ktoś nas wyprzedził.Jak któraś z dziewczyn jest z Plocka i okolic to proszę o pomoc

OJ WSPOLCZUJE na pemno jestes wkurzona no ALE NIE MOGE ci POMOC przykro mi ale trzymam kciuki zebyscie cos znalezli
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-05-18, 16:12   #472
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość

Iza - bardzo współczuje. A;e głowa do góry może tak miało być - my tez mieliśmy problemy z zespołem. z płocka nie jestem to konkretnych namiarów ci nie dam Spróbuj tu: http://wesele.nethit.pl/forum/. Te namiary podała mi kiedyś Martucha. wprawdzie my znaleźliśmy już zespół - muszę ich pogonić z podpisaniem umowy. Załóż tam watek i zobaczysz za kilka dni będziesz przebierać w ofertach. życze powodzenia.
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 19:29   #473
martucha84
Zakorzenienie

tak tak to forum bywa pomocne, aczkolwiek najpierw dokladnie ogladnij oferte bo niestety nieuczciwe osoby moga byc wszedzie...

a ja wkoncu sie zmoblizowalam i zaczelam poprawiac moj rozdzial z wynikami badan. Za mna juz 15 stron, jeszcze 16 i bedzie na cacy, a mi pozostanie napisac wstep i zakonczenie;D jestem z siebie dumna
Stary 2008-05-18, 20:32   #474
ktosia86
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Ja już od dwóch dni mogę powiedzieć, że za niecały rok wychodzę za mąż
Jejciu, jak to zleciało... A ten rok zleci jeszcze szybciej pewnie.
Mam też dobre wiadomości, dla wszystkich, które ostatnio przejęły się moją sytuacją. Otóż porozmawiałam dzisiaj z mamą, no i powiedziałam jej jak mi jest przykro, przez to jak się ostatnio zachowuje. Powiedziała mi, że nie zdawała sobie sprawy z tego, że tak robi i że moje wesele interesuje ją tak samo jak wesele mojego brata. Przyznała też, że ostatnio ma zbyt dużo rzeczy na głowie (to prawda, bo każdy ma swoje sprawy, mój tata wiecznie z jednej trasy jedzie w drugą) i czasem nie jest w stanie wszystkiego ogarnąć. No i stwierdziła, że zawsze chętnie mi doradzi, a jeśli jeszcze kiedyś będzie się tak zachowywać, to mam ją przywołać do porządku.
Ponadto stwierdziliśmy, że decydujemy się na tego kamerzystę i nie szukamy nikogo innego, bo nawet nie mamy kiedy, ja się muszę zacząć uczyć do egzaminów, tż jest co chwilę w delegacji. A jak nie załatwimy szybko pewnych spraw, to zaraz będziemy brać nie to co chcemy, ale to co nam zostanie.
Stary 2008-05-18, 20:44   #475
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja już od dwóch dni mogę powiedzieć, że za niecały rok wychodzę za mąż
Jejciu, jak to zleciało... A ten rok zleci jeszcze szybciej pewnie.
Mam też dobre wiadomości, dla wszystkich, które ostatnio przejęły się moją sytuacją. Otóż porozmawiałam dzisiaj z mamą, no i powiedziałam jej jak mi jest przykro, przez to jak się ostatnio zachowuje. Powiedziała mi, że nie zdawała sobie sprawy z tego, że tak robi i że moje wesele interesuje ją tak samo jak wesele mojego brata. Przyznała też, że ostatnio ma zbyt dużo rzeczy na głowie (to prawda, bo każdy ma swoje sprawy, mój tata wiecznie z jednej trasy jedzie w drugą) i czasem nie jest w stanie wszystkiego ogarnąć. No i stwierdziła, że zawsze chętnie mi doradzi, a jeśli jeszcze kiedyś będzie się tak zachowywać, to mam ją przywołać do porządku.
Ponadto stwierdziliśmy, że decydujemy się na tego kamerzystę i nie szukamy nikogo innego, bo nawet nie mamy kiedy, ja się muszę zacząć uczyć do egzaminów, tż jest co chwilę w delegacji. A jak nie załatwimy szybko pewnych spraw, to zaraz będziemy brać nie to co chcemy, ale to co nam zostanie.
no to super, ciesze sie ze wyjasnilyscie sobie wszystko i jest ok
Stary 2008-05-18, 20:57   #476
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 21:32   #477
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Iza - bardzo współczuje. A;e głowa do góry może tak miało być - my tez mieliśmy problemy z zespołem. z płocka nie jestem to konkretnych namiarów ci nie dam Spróbuj tu: http://wesele.nethit.pl/forum/. Te namiary podała mi kiedyś Martucha. wprawdzie my znaleźliśmy już zespół - muszę ich pogonić z podpisaniem umowy. Załóż tam watek i zobaczysz za kilka dni będziesz przebierać w ofertach. życze powodzenia.
dziękuję ci bardzo.....buziale ogromne
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 21:32   #478
martucha84
Zakorzenienie

ktosia86 to super.. widzisz.. wsyztko da sie jakos zalatwic... glowa do gory teraz bedzie juz npewno lepiej.. no i pamietaj ten niecaly rok szybko zleci

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a gdzie jedziecie w koncu bo wiem ze tesciu zalatwil ale gdzie;D takiej to dobrze.. u mnie w przedszkolu na piatek zapisalo sie 6 dzieci.. jesli nikt sie niedopisze to bedziemy mialy wolne
Stary 2008-05-18, 21:44   #479
pati86
Raczkowanie

Powróciłam . Ależ mnie długo nie było.... A tu juz III część powstała . Do mojego sierpnia powstanie pewnie drugie tyle .
Witam wszystkie nowe panny młode . Troche Was przybyło .

Ja jestem na etapie poszukiwania kościółka. Choć Tż juz zdecydował na zabytkowy, drewniany kościół, który zupełnie nie jest w moim 'guście' ze względu na mroczny klimat wnętrza . Jest ciemno, wszędzie obrazy, witraże, złoto aż niewiadomo gdzie patrzeć. Choć na zewnątrz jest rzeczywiście klimatyczny. Są inny kościoły- te mniej i bardziej nowoczesne( m.in. na moim osiedlu budowany jest kościół, ale nie sądzę żeby do mojego terminu sie wyrobili. Na razie zajmują sie plebanią) jednak Tż uparł się na ten . Chce zachować tradycje- jego rodzice się tam pobierali. Nie chce robić niepotrzebnych awantur, tym bardziej że do tej pory wszystko było wybierane przeze mnie . Pomyślałam o ślubie na zewnątrz kościoła pod pięknym łukiem z kwiatów lub ślubie w plenerze, jednak muszę najpierw porozmawiać z księdzem czy wyrazi zgodę
Załączam zdjęcie kościółka i link http://www.wartozobaczyc.pl/dzialy/g..._kaszewice.htm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 800px-Kaszewice_kosciol.jpg (127,5 KB, 12 załadowań)

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 21:46   #480
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości