|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Dinulka to dzialaj szybko zanim jeszcze jwst
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Karcia trzymaj się. Plus taki, że sprawa się rozjaśniła.
Dinulka zamierzasz coś pogadać z tym kolegą od szkolenia? Czeko zawalcz o siebie z tym ortodontą. Płacisz za pracę, która jest źle wykonywana... Ja mam nawet dobry nastrój - wracam właśnie z kabaretu😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
tylko że to jest nie do udowodnienia... moge iśc nawet do sądu i przegram.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Raczkowanie
|
Hello Dziewczyny
![]() Mam pytanko ![]() Wiem, dziwne pytanie, ale przede mną 2 randka, facet zainteresowany, a ja sama nie wiem. Świetnie się gadało, bardzo inteligentny, ale nie chcę wodzić go za nos. Z 2 strony warto iść i się przekonać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
No jasne że mówie, od pół roku jej mówie i tak się starała poprawić że zepsuła.
A do poprzedniej nie mogę bo ona poszła na macierzyński, dlatego ta mnie przejęła. Coś mi się dzisiaj obiło o uszy że rozmawiali o niej ale tak z kontekstu wyrwane i nie wiem czy już przyjmuje pacjentów... ale jeśli tak to znaczy że ma swoich starych pacjentów w ![]() A tak na dobrą sprawe, to ona też przecież 2 lata mnie prowadziła i poprawy nie było ![]() Zaczynam myśleć że to moje zęby są takie do ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
A ja z piwkiem na balkonie sobie siedze i rekaxuje sie <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i raczej czekam na jego krok 😆😆 a w tym momencie sama rozmowa nic nie wniesie jeśli nie wymienimy się namiarami na siebie. No chyba że źle ogarnelam i mają jeszcze tydzień. Ale wątpię. Wydaje mi się że już koniec. Czeko próbuj ! Choć wiem że ciężko się walczy o swoje. To jednak i zeby i pieniądze i czas i ból... ![]() Ja właśnie wróciłam z silki. Ale parno 😥 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam z Żołnierzem na siłowni, nigdy ze mną facet nie chodził, fajna sprawa
![]() ![]()
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
Mi faza na maratony przeszla chyba - wole teraz gdzies wyjechac za miasto
Chyba to nienajlepiej o mnie swiadczy :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja olejuję, pomaga ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Coz chyba slaby ze mnie kochanek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
DOMator
|
Wsiadaj w pociąg i pędź do mnie
![]() ![]() A swoją drogą, to w Poznaniu jadłam ostatnio pyszne lody.
#4158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekoladowo niestety, ale znam Twój ból... sama jestem chyba źle prowadzona przez ortodontkę i żadnej poprawy nie ma. Wybierasz się na konsultacje do innych ortodontów?
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | ||||
Komplikatorka
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76000436]Ja jestem, ale mam doła bo Doradca w koncu sie okreslil, ze on sobie przemyslal i chyba jednak nic z tego nie bedzie, super nie mogl mi tego wczesniej powiedzieć
![]() Takze ten czuje sie jak gowno, a ide dzisiaj na piwo z ludzmi z pracy Wysłane z burito[/QUOTE] ![]() pomyśl sobie, że jeśli tyle czasu mu zajęło określenie się to nie zbyt dobrze o nim świadczy - facet na straty ![]() A Ty trochę się podołuj, a później cyc w górę i na przód ! Cytat:
![]() Cytat:
tutaj mi pokazało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Witam... u mnie w pracy net nie działa więc miałam nawet czas przeczytać zaległości
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() wita się z Wami kolejna singielka, lat 27. Można dołączyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Shawtty, nie masz żadnych (ciekawych) randek ostatnio. Wątek dużo na tym traci ![]() Czeko, ale masz przeboje z tymi zębami. Też bym się wkurzyła. Chyba bym zdjęła aparat u nich i poszła gdzieś indziej. Kasy i tak nie odzyskasz a może przynajmniej więcej nie stracisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76018251]Można, stawiasz wino i opowiadaj o sobie coś
![]() Dzięki! ![]() ![]() ![]() ![]() Co do mnie - mam 27 lat i za sobą związek z moim "księciem z bajki, który się okazał egoistyczną ropuchą, nastawioną tylko na siebie, swoje przyjemności, a reszta? Jak się znudzi, to na śmietnik. Tak mniej więcej potraktował mnie, gdy przestałam mu odpowiadać. Ten związek był moim spełnieniem marzeń i otwarciem na świat, wcześniej z nikim nie byłam (miałam jakieś przeżycia, ale związków z tego nie było). Temu bardzo zaufałam, dobrze się z nim czułam, potrafiliśmy śmiać się i rozmawiać godzinami. Później zaczęły wychodzić jego niefajne zachowania. Pod koniec ideał sięgnął bruku, choć ja wciąż za nim tęsknię i wciąż czuję żal, że nie wyszło. Bo ja wierzyłam, że wszystko się poukłada. Ale on zerwał kontakt. To tak w skrócie w mojej kwestii związkowej. Jestem więc ponownie singielką, jak większość mojego życia. Kiedyś sądziłam, że w tym wieku to już będzie stały partner i pierwsze dziecko. Cóż, życie to zweryfikowało. Znajomi poparowani, na tapecie wspólne mieszkania,wakacje, zaręczyny, śluby, dzieci. Czuję, że odstaję od reszty. Obecnie spędzam samotnie urlop, który miałam spędzać z eksem. Nigdzie nie pojechałam, korzystam z uroków swojej okolicy. W dzieciństwie uwielbiałam Zbuntowanego Anioła, stąd mój nick ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Lepsze pytanie to kiedy facet CI pokazuje, że jest zainteresowany czymś więcej niż spotykaniem się ![]() A kiedy olejujesz te włosy? Na noc po umyciu czy przed myciem? Ja mam jakieś obawy, że się zaczną po olejkach przetłuszczać. Za to namiętnie olejuje paznokcie olejkiem z pestek malin ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
NaPewnoTymRazem, przed myciem, najczęściej na jakąś mgiełke nawilżająca, na 2-3 godziny lub dodaje oleje do maski i trzymam 30 minut, również przed myciem, żeby nie obciążyć. Włosy się absolutnie nie przetluszczaja, tylko trzeba ten olej przed myciem zemulgowac jakąś odżywka
![]()
![]() |
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w koncu cos ruszylo ![]() ![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76018251]Można, stawiasz wino i opowiadaj o sobie coś ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Shawtty, nie masz żadnych (ciekawych) randek ostatnio. Wątek dużo na tym traci ![]() Czeko, ale masz przeboje z tymi zębami. Też bym się wkurzyła. Chyba bym zdjęła aparat u nich i poszła gdzieś indziej. Kasy i tak nie odzyskasz a może przynajmniej więcej nie stracisz.[/QUOTE] Nie no nie ma opcji na cos takiego w ogole. Raz ze nie mam wolnych 4k, a dwa ze nie mam gwarancji nigdy ze inny ortodonta zrobi tak zeby bylo idealnie. Nie mam zamiaru chodzic z aparatem do 30. Jak beda względnie proste to zdejmuje dziada w cholere i wsio. Najwyzej jak bede kiedys chciala to zainwestuje w clear aligner. Jak mi doprowadzi to do stanu jak bylo to nie bede dla dwoch zebow sie poswiecac. Zwlaszcza ze maja taki ksztalt ze sila rzeczy nie beda wyglądać jak od linijki. W ogole to cos czuje ze to moja orto ktora mnie prowadzila od poczatku spierdzielila robote a ta probuje to naprawić... tylko ze ciężko to idzie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Konto usunięte
|
ashin, dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Wita Was świeża bezrobotna
![]()
#4170 |
Komplikatorka
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76018501]
A kiedy olejujesz te włosy? Na noc po umyciu czy przed myciem? Ja mam jakieś obawy, że się zaczną po olejkach przetłuszczać. Za to namiętnie olejuje paznokcie olejkiem z pestek malin ![]() ![]() Jak się bawiłam olejami to nakładałam przed myciem, czasami na całą noc i rano myłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Noooo w końcu jesteś ! ![]() Czemu bezrobotna ? Rzuciłaś w cholerę D. ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.