Tableciary plotkary IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-17, 23:14   #241
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary IV

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Kiniu i tak będzie pięknie! Przecież będziecie bardzo zakochani, będziecie sobie patrzeć w oczy i będzie od was bił ten blask, jaki bije od ludzi, którzy dopiero co związali si.ę na całe życie A wszystkie piosenki, które nam tu puszczasz są piękne i wzruszające. Ale to nie piosenka, a wy będziecie najważniejsi
dzieki Kochana
Ty zawsze potrafisz przemowic mi do rozsadku

chyba za bardzo sie tym przejmuje

dobra, na mnie juz czas

DOBRANOC

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 23:16   #242
misia_25_26
Wtajemniczenie

kiniu napewno znajdziecie odpowiednia piosenke,jeszcze troche czasu macie
dobranoc kochana
Dzieki Pomidoro(z niecierpliwoscia czekambo napewno jest smaczna)

a ja zmykam do sklepuwiec juz teraz zycze wam dobrej nocki
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 23:17   #243
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dzieki Kochana
Ty zawsze potrafisz przemowic mi do rozsadku

chyba za bardzo sie tym przejmuje

dobra, na mnie juz czas

DOBRANOC
To normalne, że się przejmujesz-doskonale to rozumiem, ale staram się troszkę cię uspokoić Będzie wspaniale. a teraz dobrej nocy życzę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 07:31   #244
anieze
Rozeznanie

witam was kobietki!!!to mial byc taki fajny weekend,zapowiadal sie bardzo dobrze niestety juz w sobote wieczorem wszystko sie zmienilo...nierozumem jak mozna nie miec zadnych uczyc i wogole nic....moj jak zwykle wrocil do domu po 2 tygodniach do domu usiadla sobie z telewizorem i kompem i tak siedzial pol soboy i nocy...pozniej oczywiscie awantura i doszlam do wniosku ze tak bedzie lepiej po co mam byc z czlowiekem ktory ciagle woli byc sam i robic co sobie wymysli nie liczac sie z innymi....w poniezialek postanowilam sie wyprowadzic a pozniej pprostu-rozwod....jest mi bardzo ciezko i zle ale nie wyobrazam sobie zycia z kims kto nie liczy sie z moimi uczuciami....chyba w swoim zyciu nidgy nie moge dokonac wlasciwego wyboru w szczeolosci jak chodzi o faceta...
ciesze sie ze niektore z was czekaja na ta wsaniala chwile zeby zwiazac sie juz na cale zycie,zycze duzo szczescia i wlasciwszego wyboru niz ja dokonalam...
kachula ty lepiej zamelduj sie do lekarza z tymi plecami bo takie domowe leczenie moze sie zle skonczyc na dluzsza mete....
a ja siedze na kompie i spac nie moge taka jestem dobita ta sytuacja....poprostu nie mozge nada uwierzyc jak mozna byc takim zimnym i bez serca ...ale nie bede juz tutaj jeczala...milej niedzieli wam zycze kochane
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 08:44   #245
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
witam was kobietki!!!to mial byc taki fajny weekend,zapowiadal sie bardzo dobrze niestety juz w sobote wieczorem wszystko sie zmienilo...nierozumem jak mozna nie miec zadnych uczyc i wogole nic....moj jak zwykle wrocil do domu po 2 tygodniach do domu usiadla sobie z telewizorem i kompem i tak siedzial pol soboy i nocy...pozniej oczywiscie awantura i doszlam do wniosku ze tak bedzie lepiej po co mam byc z czlowiekem ktory ciagle woli byc sam i robic co sobie wymysli nie liczac sie z innymi....w poniezialek postanowilam sie wyprowadzic a pozniej pprostu-rozwod....jest mi bardzo ciezko i zle ale nie wyobrazam sobie zycia z kims kto nie liczy sie z moimi uczuciami....chyba w swoim zyciu nidgy nie moge dokonac wlasciwego wyboru w szczeolosci jak chodzi o faceta...
ciesze sie ze niektore z was czekaja na ta wsaniala chwile zeby zwiazac sie juz na cale zycie,zycze duzo szczescia i wlasciwszego wyboru niz ja dokonalam...
kachula ty lepiej zamelduj sie do lekarza z tymi plecami bo takie domowe leczenie moze sie zle skonczyc na dluzsza mete....
a ja siedze na kompie i spac nie moge taka jestem dobita ta sytuacja....poprostu nie mozge nada uwierzyc jak mozna byc takim zimnym i bez serca ...ale nie bede juz tutaj jeczala...milej niedzieli wam zycze kochane
Agnieszko zastanawiałam się wczoraj gdzie się podziewasz ale nie napisałam tego bo już zmeczona byłam
Nie ciekawą masz sytuacje z M ale może jak pogdacie i mu wsio wygarniesz to bedzie dobrze. Moze nie jest jeszcze za późno na ratowanie małżeństwa przecież chcieliscie starać sie o dzidzie
Ale wiesz ja nie znam twojego M wiec sama musisz ocenić i podjąć decyzje o odejściu i rozwodzie. A masz za co i gdzie się wyprowadzic?

Marcelko peeling i maseczka są super już przy pierwszym stosowaniu buźka gładziutka i taka milusia ale niestety wysusza mi się bardzo i chyba musze kremik do kompletu kupić

Dobra ja mykam dalej przygotowania robić sałatka orientalna zrobiona Pomidorki sałatka też kotlety usmażone ale jeszcze drobnostki zostały.

Miłego dnia dziewczyny

aha ząb mnie nie boli jestem szczęśliwa
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 10:54   #246
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kobietki
Miałam się dziś wyspać, ale chyba mi się organizm przestawił i od 7 nie śpię Ale przynajmniej mam więcej czasu dla siebie. Czytam sobie o decoupagu i kupiłam wczoraj wszystkie potrzebne rzeczy i zaczynam wprawiać się w robieniu tych śliczności (jeżeli coś mi wyjdzie )

Agnieszko, bardzo mi przykro, ze się pokłóciłaś z mężem Mam nadzieję, że się pogodzicie. Trudno doradzać w takich sytuacjach, ale może warto usiąść i na spokojnie porozmawiać i powiedzieć, co się czuje. Powodzenia życzę.

Nikitko, cieszę się, że ząbek cię już nie boli

Miłej niedzieli życzę

28.09.2014

Stary 2008-05-18, 12:01   #247
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

Nikitko super ze zabek nie boliudanej rocznicy synka zycze
Pomidoro napewno sobie poradzisz decoupagu i wyjada ci slicznosci
Aga mam nadzieje ze jednak wszystko sie miedzy wami ulozy 3maj sie kochana

a my wstalismy o 10.30 teraz tz robi sniadanko,a ja sie delektuje kawusia
milego dzionka kochane wam zycze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-18, 13:05   #248
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

Nikitko super ze zabek nie boliudanej rocznicy synka zycze
Pomidoro napewno sobie poradzisz decoupagu i wyjada ci slicznosci
Aga mam nadzieje ze jednak wszystko sie miedzy wami ulozy 3maj sie kochana

a my wstalismy o 10.30 teraz tz robi sniadanko,a ja sie delektuje kawusia
milego dzionka kochane wam zycze
Misiu, super, że się wyspałaś

Dziewczyny, zapomniałam, jak się wstawia linka w podpisie, żeby miał inną nazwę niż link A mam nowego bloga i chciałam link wstawić, ale pod innym napisem. Która mi pomoże?

28.09.2014

Stary 2008-05-18, 14:49   #249
anieze
Rozeznanie

witam was!!!dzieki dziewczyny ze trzymacie za mnie kciukiumnie co prawda dopiero rano a ja juz z nerwow zrobilam pranie 7 pralek i juz susze zeby czyms sie zajac bo zaraz zwarjuje...co do mojego M to spi sobie w drugiej sypialni taki bezstresowy i to jest najbardziej denerwujace..Nikita ja juz nie mam zamiaru z nim rozmawiac bo to nie mam sensu zadnego ja mowie a on sie nie odzywa,to w taki sposob to ja moge pogadac sobie do sciany tego wiem ze sciana nie odpowie nie tak jak on...wyprowadzic sie to zawsze mam gdzie tylko wiadomo ze jak sie yprowadzeto bedzie automatyczny koniec..ale mysle z tak bedzie lepiej...fakt staralismy sie o fasolke ale teraz widze ze chyba ja bardziej tego chcialam niz on....mysle ze zaraz strzele sobie prasowanie i zaczne sie pakowac bo nie ma na co czekac i tak to jest nie uniknione...ale wam zycze milego dnia zebyscie caly zas mial usmiech na buziok ja ide cos zjesc bo nawet nie jadlam jeszcze sniadania...
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 16:18   #250
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
witam was!!!dzieki dziewczyny ze trzymacie za mnie kciukiumnie co prawda dopiero rano a ja juz z nerwow zrobilam pranie 7 pralek i juz susze zeby czyms sie zajac bo zaraz zwarjuje...co do mojego M to spi sobie w drugiej sypialni taki bezstresowy i to jest najbardziej denerwujace..Nikita ja juz nie mam zamiaru z nim rozmawiac bo to nie mam sensu zadnego ja mowie a on sie nie odzywa,to w taki sposob to ja moge pogadac sobie do sciany tego wiem ze sciana nie odpowie nie tak jak on...wyprowadzic sie to zawsze mam gdzie tylko wiadomo ze jak sie yprowadzeto bedzie automatyczny koniec..ale mysle z tak bedzie lepiej...fakt staralismy sie o fasolke ale teraz widze ze chyba ja bardziej tego chcialam niz on....mysle ze zaraz strzele sobie prasowanie i zaczne sie pakowac bo nie ma na co czekac i tak to jest nie uniknione...ale wam zycze milego dnia zebyscie caly zas mial usmiech na buziok ja ide cos zjesc bo nawet nie jadlam jeszcze sniadania...
Agnieszko, a może jak się wyprowadzisz na trochę to będzie dla niego takie przebudzenie? Mam nadzieję, ze jednak wszystko się ułoży

28.09.2014

Stary 2008-05-18, 17:48   #251
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Nikitko dzieki ja ta swoja wykorzystam i na pewno kupie ja znowu do tego fundne sobie bardziej profesjonalniejsze, zobacze co mi wyjdzie...

Agusiu nie wiem co Ci doradzic... Ostatnio mi sie pomysly wyczerpaly

Pomidorko znaczek z globusem i wklejasz link z bloga

Kinia
co prawda nie sluchalam piosenki, ale jak przeslucham to sie wypowiem

Do milego

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-18, 20:25   #252
Pomidora
Zakorzenienie

Marcelinko, no właśnie wiem, jak się wkleja link, ale nie wiem, jak się go nazywa inaczej (tzn. ja np. mam link do photobloga, ale nazywa się Moje marzenia) no i nie pamiętam, jak to zrobiłam

A ja zrobiłam pierwsze pudełko decoupage Będę miała je na farby, żeby się nie walały wszędzie. Tylko muszę to pudełko pokryć kilkoma warstwami lakieru, ale teraz czekam, aż pierwsza wyschnie

Miłego wieczoru

28.09.2014

Stary 2008-05-18, 22:27   #253
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko hmmm to szukasz nazwy czy jak zrobic zeby mozna bylo kliknac na nazwe i sie pokazuje blog??

Jesli to drugie to

1. Piszesz nazwe np. Moj blog.
2. Zaznaczasz, wybrana przez siebie nazwe.
3. Klikasz w globusik i do niego wklejasz link do bloga i OK.
4. Klikasz w nazwe bloga "Moj blog" i juz masz przekierowanie na bloga

Stary 2008-05-18, 22:56   #254
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Pomidorko hmmm to szukasz nazwy czy jak zrobic zeby mozna bylo kliknac na nazwe i sie pokazuje blog??

Jesli to drugie to

1. Piszesz nazwe np. Moj blog.
2. Zaznaczasz, wybrana przez siebie nazwe.
3. Klikasz w globusik i do niego wklejasz link do bloga i OK.
4. Klikasz w nazwe bloga "Moj blog" i juz masz przekierowanie na bloga
Marcelinko, dziękuję bardzo Udało mi się, tylko musiałam usunąć mój adres do photobloga bo się wszystko nie zmieściło No, ale niewielka strata, nic tam ciekawego nie było

28.09.2014

Stary 2008-05-19, 00:27   #255
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko, moze udalo by sie wstawic i tamten link z "MOich marzen" tzn. Twoich Ja czasami tak mam, ze mi pokazuje, ze juz za duzo, ale cos pokombinuje i jakos sie udaje

Widzialam zakladki z decoupage fajna sprawa, jezeli ktos wie, ze bedzie to robic i ie rzuci po dwoch dniach w kat patrz: Marcelka

Stary 2008-05-19, 08:05   #256
kina2807
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
witam Was po weekendzie
ja juz jestem w pracy
dziewczynki kochane wczoraj bylismy u jubilera i przymierzalismy obraczki i albo wybierzemy klasyczne zlote, albo z mala wstawka z bialego zlota, ale jesli ma mi sie to zetrzec, to wole od razu cale zlote, co sadzicie o tych wstawkach?

Agus strasznie mi przykro, ze doszlo do takiej sytuacji z mezem, ale moze na prawde sie otrzasnie i zacznie zachowywac inaczej, bo z tego co pisalas wywnioskowalam, ze zachowuje sie samolubnie i nie liczy z Twoimi uczuciami, trzymam kciuki, zeby sytuacja sie rozwiazala jak najlepiej dla Ciebie Kochana

dziewczynki zycze wam milego dnia

p.s. Marcelko i jak piosenka?

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 09:43   #257
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

ja rozniez zycze wam udanego poniedzialkua sama zaraz zmykam do pracy
wczoraj spedzilismy cale popoludnie nad morzem,i przy okazji spotkalismy sie tam ze znajomymi

kiniu mnie sie podobaja ze wstawkami z bialego zlota,ale osobiscie bym chciala klasyczna,z tego wlasnie wzgledu zeby mi sie nic nie poscieralo
Stary 2008-05-19, 10:00   #258
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

ja rozniez zycze wam udanego poniedzialkua sama zaraz zmykam do pracy
wczoraj spedzilismy cale popoludnie nad morzem,i przy okazji spotkalismy sie tam ze znajomymi

kiniu mnie sie podobaja ze wstawkami z bialego zlota,ale osobiscie bym chciala klasyczna,z tego wlasnie wzgledu zeby mi sie nic nie poscieralo
Misiu to fajny wczoraj dzionek mieliscie

dzieki za opinie o obraczkach

Tobie takze zycze milego dnia Kochana

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 10:03   #259
akinom86
Raczkowanie

Witam moje drogie
Jeszcze tylko dwa tygodnie i wracam na moje strae konto

Ja od wczoraj prace zaczęłam. Byle do piatku, pozniej 2 dni wolnego, jeden dzien pracy w poniedziałek i na cały tydzien znikam hehe ;]

W ogole w sobote oderwał mi sie troche paznokieć
Kurcze jak to boli Pierwszy raz takie cos...
Biegłam zeby złapac piłeczke i kolega mi jakos podszedł tak ze walnełam tym moim kciukiem w jego reke z całej siły
I teraz umieram...
Nic nie potrafie robic, wszystko praktycznie lewa ręka

Dziewczyny ile goi sie naderwany paznokiec???

TYMCZASOWO -> DO 2.06
NIESPRAWIEDLIWOŚĆ WCIĄŻ SIĘ SZERZY
akinom86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 10:12   #260
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akinom86 Pokaż wiadomość
Witam moje drogie
Jeszcze tylko dwa tygodnie i wracam na moje strae konto

Ja od wczoraj prace zaczęłam. Byle do piatku, pozniej 2 dni wolnego, jeden dzien pracy w poniedziałek i na cały tydzien znikam hehe ;]

W ogole w sobote oderwał mi sie troche paznokieć
Kurcze jak to boli Pierwszy raz takie cos...
Biegłam zeby złapac piłeczke i kolega mi jakos podszedł tak ze walnełam tym moim kciukiem w jego reke z całej siły
I teraz umieram...
Nic nie potrafie robic, wszystko praktycznie lewa ręka

Dziewczyny ile goi sie naderwany paznokiec???
Witaj Moniu

z tym paznokciem to kiepska sprawa, nie wiem niesttey ile sie goi, ale mam nadzieje, ze szybciutko

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 10:13   #261
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczynki

Pisze z brata kompa, bo u siebie mam bloka...

Kinia ja wiem, ze sie matowe biale zloto sciera i juz nie jest matowe, a blyszczace, ale czy ogolnie biale zloto sie sciera to chyba nie, bo w sumie byly by tylko zlote obraczki/pierscionki, ale na 100% nie dam sobie glowy obciac

Kinia co do piosenki, mysle, ze najlepiejbedzie jezeli wybierzecie sobie taka, gdzie np. za jakis czas byscie ja gdzies uslyszeli i wspomnienia by odzyly Choc musze Ci przyznac, ze ta piosenka, a raczej moge ocenic jej brzmienie, nie tekst jest poruszajaca, az mnei ciaryyyyyyy po pleckach przeszly.....

Monia nie pomoge, bo nie wiem ile goja sie paznokietki, ale chyba musisz poczekac az odrosnie, bo chyba paznokcie sie nie regeneruja, choc moge sie mylic...

Stary 2008-05-19, 10:22   #262
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Witaj Moniu

z tym paznokciem to kiepska sprawa, nie wiem niesttey ile sie goi, ale mam nadzieje, ze szybciutko

Kiniu tez mam taka nadzieje
Cytat:
Dzien dobry dziewczynki

Jak to masz bloka?

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS
Monia
Cytat:
nie pomoge, bo nie wiem ile goja sie paznokietki, ale chyba musisz poczekac az odrosnie, bo chyba paznokcie sie nie regeneruja, choc moge sie mylic...
Ja go oderwanego mam od skóry na samym poczatku [echhh te długie paznokcie ] i myślę, ze musze poczekac az bedzie zrastał, bo na nowo to mi sie chyba nie przyklei...
Dobrze ze tylko troszke sie go oderwało, a nie cały Chyba bym umarła

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-19, 10:27   #263
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Monia przyklej plasterkiem, zebys nim nie poruszala wcale, bo bedzie bolec... Podejrzewam, ze musisz zaczekac, az zacznei odrastac

Monia zablokowalam dostep do kilku stron i do tego ograniczyl dostep do internetu

Stary 2008-05-19, 10:35   #264
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Monia przyklej plasterkiem, zebys nim nie poruszala wcale, bo bedzie bolec... Podejrzewam, ze musisz zaczekac, az zacznei odrastac
Mam plasterek, ale to i tak nie za wiele pomaga
Cytat:
Monia zablokowalam dostep do kilku stron i do tego ograniczyl dostep do internetu
Sama sobie zablokowałaś ?

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-19, 10:38   #265
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry dziewczynki

Kinia ja wiem, ze sie matowe biale zloto sciera i juz nie jest matowe, a blyszczace, ale czy ogolnie biale zloto sie sciera to chyba nie, bo w sumie byly by tylko zlote obraczki/pierscionki, ale na 100% nie dam sobie glowy obciac

Kinia co do piosenki, mysle, ze najlepiejbedzie jezeli wybierzecie sobie taka, gdzie np. za jakis czas byscie ja gdzies uslyszeli i wspomnienia by odzyly Choc musze Ci przyznac, ze ta piosenka, a raczej moge ocenic jej brzmienie, nie tekst jest poruszajaca, az mnei ciaryyyyyyy po pleckach przeszly.....
dzieki Marcelko

ja tez nie wiem do konca jak to jest z tym bialym zlotem, ale tak cos slyszalam, ze to biale, to jest tylko powloczka po zoltym zlocie i sie sciera

piosenka tez mi sie bardzo podoba, taka wlasnie ze ciary przechodza, zobaczymy, czy TZtowi sie spodoba

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 11:41   #266
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Monia wiesz ja miałam tipsy i chciałam je zdjąć i sobie zerwałam i też płytka paznokcia była zniszczona i troche bolało ale kupiłam w sklepie lakier taki do odbudowy płytki paznokcia i to pomogło i paznokieć wyglądał nieco lepiej i odrósł w miare. Jeśli paznokcie syzbko ci rosną to może tydzien i będzie oki jeśli wolniej to może to byc około 2tygodni.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 11:48   #267
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko aaaa chyba takie tipsy to powinna sciagnac ta Pani co robi paznokietki...
Kinia macie czas i jeszcze wybierzecie
Monia, niestety, ale ja sama zablokowalam MUSIALAM, sila wyzsza... Przede mna ciezki 2 tyg, wiec musze sie jakos zmobilizowac, zeby na wizazyk nei wchodzic zbyt czesto

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 12:03   #268
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Monia oj wiem cos o takim uszkodzeniu paznokcia,ja jak mialam tipsy to kilka razy na poczatku nie raz tak wlasnie sie uderzylam a raz to az mi caly paznokiec do gory sie podniosl,wylam z bolu normalnie ale zalozylam plasterek,owinewlam sobie bandarzem zeby nie podrazniac i kilka dni moze troszke wiecej i mi ladnie sie zagoil

Kiniu albo przegapilam albo nie widze ale gdzie kochana wstawilas ta piosenke?ja jej nie widzialam

Czesc Marcelka,ja chyba bym sie zameczyla jakby mi wizaz wylaczyli a ty kochana sama sobie swiadomie wylaczasz ,no to znaczy ze ja juz chyba uzaleznoina a Ty kochana jeszcze probujesz z tym walczyc heheh

Nikitko a ty dzisiaj nie w pracy?

Agnieszka bardzo mi prztykro ze tak wyszlo z Twoim mezem,ale moze jeszcze jest szansa zeby wszystko przemyslkec,porozmawiac,m oze jeszcze sie zmieni,trzymam kciuki kochana,podejmij decyzje taka zeby byla dla was najlepsza

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 12:30   #269
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Kiniu albo przegapilam albo nie widze ale gdzie kochana wstawilas ta piosenke?ja jej nie widzialam
Kachulko to ta piosenka w linku
http://brunetka1412.wrzuta.pl/audio/...by_boone_cover

ja wlasnie bylam w miescie, wyskoczylam z pracy, zeby po tabsy poleciec, bleee
jeszcze tylko kilka opakowan i juz rzucam to swinstwo

Mąż i żona...
Stary 2008-05-19, 12:41   #270
kachula27
Zakorzenienie

Wow Kinia piosenka sliczna az dech w piersiach zapiera.juz Was widze na parkiecie takich pieknych szczeliwych i zakochanych tanczacych do takiej pieknej piosenki achhhh

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości