|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Cytat:
Ty zawsze potrafisz przemowic mi do rozsadku chyba za bardzo sie tym przejmuje ![]() dobra, na mnie juz czas DOBRANOC |
|
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
kiniu napewno znajdziecie odpowiednia piosenke,jeszcze troche czasu macie
dobranoc kochana Dzieki Pomidoro a ja zmykam do sklepu wiec juz teraz zycze wam dobrej nocki |
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
witam was kobietki!!!to mial byc taki fajny weekend,zapowiadal sie bardzo dobrze niestety juz w sobote wieczorem wszystko sie zmienilo...nierozumem jak mozna nie miec zadnych uczyc i wogole nic....moj jak zwykle wrocil do domu po 2 tygodniach do domu usiadla sobie z telewizorem i kompem i tak siedzial pol soboy i nocy...pozniej oczywiscie awantura i doszlam do wniosku ze tak bedzie lepiej po co mam byc z czlowiekem ktory ciagle woli byc sam i robic co sobie wymysli nie liczac sie z innymi....w poniezialek postanowilam sie wyprowadzic a pozniej pprostu-rozwod....jest mi bardzo ciezko i zle ale nie wyobrazam sobie zycia z kims kto nie liczy sie z moimi uczuciami....chyba w swoim zyciu nidgy nie moge dokonac wlasciwego wyboru w szczeolosci jak chodzi o faceta...
ciesze sie ze niektore z was czekaja na ta wsaniala chwile zeby zwiazac sie juz na cale zycie,zycze duzo szczescia i wlasciwszego wyboru niz ja dokonalam... kachula ty lepiej zamelduj sie do lekarza z tymi plecami bo takie domowe leczenie moze sie zle skonczyc na dluzsza mete.... a ja siedze na kompie i spac nie moge taka jestem dobita ta sytuacja....poprostu nie mozge nada uwierzyc jak mozna byc takim zimnym i bez serca ...ale nie bede juz tutaj jeczala...milej niedzieli wam zycze kochane |
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ciekawą masz sytuacje z M ale może jak pogdacie i mu wsio wygarniesz to bedzie dobrze. Moze nie jest jeszcze za późno na ratowanie małżeństwa przecież chcieliscie starać sie o dzidzie ![]() Ale wiesz ja nie znam twojego M wiec sama musisz ocenić i podjąć decyzje o odejściu i rozwodzie. A masz za co i gdzie się wyprowadzic? Marcelko peeling i maseczka są super już przy pierwszym stosowaniu buźka gładziutka i taka milusia ale niestety wysusza mi się bardzo i chyba musze kremik do kompletu kupić![]() Dobra ja mykam dalej przygotowania robić sałatka orientalna zrobiona Pomidorki sałatka też kotlety usmażone ale jeszcze drobnostki zostały.Miłego dnia dziewczyny aha ząb mnie nie boli |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Miałam się dziś wyspać, ale chyba mi się organizm przestawił i od 7 nie śpię Ale przynajmniej mam więcej czasu dla siebie. Czytam sobie o decoupagu i kupiłam wczoraj wszystkie potrzebne rzeczy i zaczynam wprawiać się w robieniu tych śliczności (jeżeli coś mi wyjdzie Agnieszko, bardzo mi przykro, ze się pokłóciłaś z mężem Mam nadzieję, że się pogodzicie. Trudno doradzać w takich sytuacjach, ale może warto usiąść i na spokojnie porozmawiać i powiedzieć, co się czuje. Powodzenia życzę.Nikitko, cieszę się, że ząbek cię już nie boli Miłej niedzieli życzę |
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Nikitko super ze zabek nie boli Pomidoro napewno sobie poradzisz decoupagu i wyjada ci slicznosci Aga mam nadzieje ze jednak wszystko sie miedzy wami ulozy a my wstalismy o 10.30 teraz tz robi sniadanko,a ja sie delektuje kawusia![]() milego dzionka kochane wam zycze |
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, zapomniałam, jak się wstawia linka w podpisie, żeby miał inną nazwę niż link A mam nowego bloga i chciałam link wstawić, ale pod innym napisem. Która mi pomoże?
|
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
witam was!!!dzieki dziewczyny ze trzymacie za mnie kciuki
umnie co prawda dopiero rano a ja juz z nerwow zrobilam pranie 7 pralek i juz susze zeby czyms sie zajac bo zaraz zwarjuje...co do mojego M to spi sobie w drugiej sypialni taki bezstresowy i to jest najbardziej denerwujace..Nikita ja juz nie mam zamiaru z nim rozmawiac bo to nie mam sensu zadnego ja mowie a on sie nie odzywa,to w taki sposob to ja moge pogadac sobie do sciany tego wiem ze sciana nie odpowie nie tak jak on...wyprowadzic sie to zawsze mam gdzie tylko wiadomo ze jak sie yprowadzeto bedzie automatyczny koniec..ale mysle z tak bedzie lepiej...fakt staralismy sie o fasolke ale teraz widze ze chyba ja bardziej tego chcialam niz on.... mysle ze zaraz strzele sobie prasowanie i zaczne sie pakowac bo nie ma na co czekac i tak to jest nie uniknione...ale wam zycze milego dnia zebyscie caly zas mial usmiech na buzi ok ja ide cos zjesc bo nawet nie jadlam jeszcze sniadania...
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Nikitko dzieki ja ta swoja wykorzystam i na pewno kupie ja znowu Agusiu nie wiem co Ci doradzic... Ostatnio mi sie pomysly wyczerpaly ![]() Pomidorko znaczek z globusem i wklejasz link z bloga Kinia co prawda nie sluchalam piosenki, ale jak przeslucham to sie wypowiem Do milego
|||||||||||||||||||||
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko, no właśnie wiem, jak się wkleja link, ale nie wiem, jak się go nazywa inaczej (tzn. ja np. mam link do photobloga, ale nazywa się Moje marzenia) no i nie pamiętam, jak to zrobiłam
A ja zrobiłam pierwsze pudełko decoupage ![]() Miłego wieczoru |
|
|
|
#253 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko hmmm to szukasz nazwy czy jak zrobic zeby mozna bylo kliknac na nazwe i sie pokazuje blog??
Jesli to drugie to ![]() 1. Piszesz nazwe np. Moj blog. 2. Zaznaczasz, wybrana przez siebie nazwe. 3. Klikasz w globusik i do niego wklejasz link do bloga i OK. 4. Klikasz w nazwe bloga "Moj blog" i juz masz przekierowanie na bloga
|||||||||||||||||||||
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale niewielka strata, nic tam ciekawego nie było
|
|
|
|
|
#255 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, moze udalo by sie wstawic i tamten link z "MOich marzen" tzn. Twoich
Ja czasami tak mam, ze mi pokazuje, ze juz za duzo, ale cos pokombinuje i jakos sie udaje Widzialam zakladki z decoupage patrz: Marcelka
|||||||||||||||||||||
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
witam Was po weekendzie ja juz jestem w pracy dziewczynki kochane wczoraj bylismy u jubilera i przymierzalismy obraczki i albo wybierzemy klasyczne zlote, albo z mala wstawka z bialego zlota, ale jesli ma mi sie to zetrzec, to wole od razu cale zlote Agus strasznie mi przykro, ze doszlo do takiej sytuacji z mezem, ale moze na prawde sie otrzasnie i zacznie zachowywac inaczej, bo z tego co pisalas wywnioskowalam, ze zachowuje sie samolubnie i nie liczy z Twoimi uczuciami , trzymam kciuki, zeby sytuacja sie rozwiazala jak najlepiej dla Ciebie Kochanadziewczynki zycze wam milego dnia p.s. Marcelko i jak piosenka? |
|
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
ja rozniez zycze wam udanego poniedzialku ![]() wczoraj spedzilismy cale popoludnie nad morzem,i przy okazji spotkalismy sie tam ze znajomymi kiniu mnie sie podobaja ze wstawkami z bialego zlota,ale osobiscie bym chciala klasyczna,z tego wlasnie wzgledu zeby mi sie nic nie poscieralo |
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za opinie o obraczkach Tobie takze zycze milego dnia Kochana |
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje drogie
![]() Jeszcze tylko dwa tygodnie i wracam na moje strae konto Ja od wczoraj prace zaczęłam. Byle do piatku, pozniej 2 dni wolnego, jeden dzien pracy w poniedziałek i na cały tydzien znikam hehe ;]W ogole w sobote oderwał mi sie troche paznokieć ![]() Kurcze jak to boli Pierwszy raz takie cos...Biegłam zeby złapac piłeczke i kolega mi jakos podszedł tak ze walnełam tym moim kciukiem w jego reke z całej siły ![]() I teraz umieram... ![]() Nic nie potrafie robic, wszystko praktycznie lewa ręka ![]() Dziewczyny ile goi sie naderwany paznokiec???
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym paznokciem to kiepska sprawa , nie wiem niesttey ile sie goi, ale mam nadzieje, ze szybciutko |
|
|
|
|
#261 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
Pisze z brata kompa, bo u siebie mam bloka... Kinia ja wiem, ze sie matowe biale zloto sciera i juz nie jest matowe, a blyszczace, ale czy ogolnie biale zloto sie sciera to chyba nie, bo w sumie byly by tylko zlote obraczki/pierscionki, ale na 100% nie dam sobie glowy obciac ![]() Kinia co do piosenki, mysle, ze najlepiejbedzie jezeli wybierzecie sobie taka, gdzie np. za jakis czas byscie ja gdzies uslyszeli i wspomnienia by odzyly Choc musze Ci przyznac, ze ta piosenka, a raczej moge ocenic jej brzmienie, nie tekst jest poruszajaca, az mnei ciaryyyyyyy po pleckach przeszly.....Monia nie pomoge, bo nie wiem ile goja sie paznokietki, ale chyba musisz poczekac az odrosnie, bo chyba paznokcie sie nie regeneruja, choc moge sie mylic...
|||||||||||||||||||||
|
|
#262 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiniu tez mam taka nadzieje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze ze tylko troszke sie go oderwało, a nie cały Chyba bym umarła
|
|
|
#263 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Monia przyklej plasterkiem, zebys nim nie poruszala wcale, bo bedzie bolec... Podejrzewam, ze musisz zaczekac, az zacznei odrastac
![]() Monia zablokowalam dostep do kilku stron i do tego ograniczyl dostep do internetu
|||||||||||||||||||||
|
|
#264 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie wiem do konca jak to jest z tym bialym zlotem , ale tak cos slyszalam, ze to biale, to jest tylko powloczka po zoltym zlocie i sie sciera![]() piosenka tez mi sie bardzo podoba, taka wlasnie ze ciary przechodza , zobaczymy, czy TZtowi sie spodoba
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Monia wiesz ja miałam tipsy i chciałam je zdjąć i sobie zerwałam i też płytka paznokcia była zniszczona i troche bolało
ale kupiłam w sklepie lakier taki do odbudowy płytki paznokcia i to pomogło i paznokieć wyglądał nieco lepiej i odrósł w miare. Jeśli paznokcie syzbko ci rosną to może tydzien i będzie oki jeśli wolniej to może to byc około 2tygodni.
|
|
|
|
#267 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko aaaa chyba takie tipsy to powinna sciagnac ta Pani co robi paznokietki...
Kinia macie czas i jeszcze wybierzecie Monia, niestety, ale ja sama zablokowalam
|||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Monia oj wiem cos o takim uszkodzeniu paznokcia,ja jak mialam tipsy to kilka razy na poczatku nie raz tak wlasnie sie uderzylam a raz to az mi caly paznokiec do gory sie podniosl,wylam z bolu normalnie ale zalozylam plasterek,owinewlam sobie bandarzem zeby nie podrazniac i kilka dni moze troszke wiecej i mi ladnie sie zagoil Kiniu albo przegapilam albo nie widze ale gdzie kochana wstawilas ta piosenke?ja jej nie widzialam Czesc Marcelka,ja chyba bym sie zameczyla jakby mi wizaz wylaczyli a ty kochana sama sobie swiadomie wylaczasz ,no to znaczy ze ja juz chyba uzaleznoina a Ty kochana jeszcze probujesz z tym walczyc heheh Nikitko a ty dzisiaj nie w pracy? Agnieszka bardzo mi prztykro ze tak wyszlo z Twoim mezem,ale moze jeszcze jest szansa zeby wszystko przemyslkec,porozmawiac,m oze jeszcze sie zmieni,trzymam kciuki kochana,podejmij decyzje taka zeby byla dla was najlepsza
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://brunetka1412.wrzuta.pl/audio/...by_boone_cover ja wlasnie bylam w miescie, wyskoczylam z pracy, zeby po tabsy poleciec, bleee jeszcze tylko kilka opakowan i juz rzucam to swinstwo |
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Kinia piosenka sliczna az dech w piersiach zapiera.juz Was widze na parkiecie takich pieknych szczeliwych i zakochanych tanczacych do takiej pieknej piosenki achhhh
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

wiec juz teraz zycze wam dobrej nocki
ale niestety wysusza mi się bardzo i chyba musze kremik do kompletu kupić
Mam nadzieję, że się pogodzicie. Trudno doradzać w takich sytuacjach, ale może warto usiąść i na spokojnie porozmawiać i powiedzieć, co się czuje. Powodzenia życzę.
teraz tz robi sniadanko,a ja sie delektuje kawusia

A mam nowego bloga i chciałam link wstawić, ale pod innym napisem. Która mi pomoże?
umnie co prawda dopiero rano a ja juz z nerwow zrobilam pranie 7 pralek i juz susze zeby czyms sie zajac bo zaraz zwarjuje...co do mojego M to spi sobie w drugiej sypialni taki bezstresowy i to jest najbardziej denerwujace..Nikita ja juz nie mam zamiaru z nim rozmawiac bo to nie mam sensu zadnego ja mowie a on sie nie odzywa,to w taki sposob to ja moge pogadac sobie do sciany tego wiem ze sciana nie odpowie nie tak jak on...wyprowadzic sie to zawsze mam gdzie tylko wiadomo ze jak sie yprowadzeto bedzie automatyczny koniec..ale mysle z tak bedzie lepiej...fakt staralismy sie o fasolke ale teraz widze ze chyba ja bardziej tego chcialam niz on....

patrz: Marcelka 
z całej siły