![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Magda, trzymam mocno kciuki za Ciebie, za Twoj wyjazd, realizacje tych postanowien i Twoja sile!
![]() Laritana, fajny cytat wkleilas, dzieki za niego. Carola, milej kawki ![]() Czekoladowo, czyli go poznalas i nie odtraca Cie mysl o spotkaniu z nim? Mnie probowano wyswatac z facetem, ktrego raz widzialam, i praw mowiac ten raz wystarczyl, zebym wiedziala, ze nie chce z nim nawiazywac znajomosci...wspominalam tu o tym kiedys. Czulam soe mega niezrecznie, bo swatke bardzo lubie i ona dobrze wie, jak sie czuje samotna, a tu jak mi podstawia kogos, to ja jestem na nie....ale temat zostal zamkniety, do spotkania nie doszlo |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Oj ja nienawidzę swatania.
Carola, cieszę się, że patrzysz na to takim trzeźwym okiem. Miłej kawki, przesyłam pozytywną energię. Wysłane z mojego U20 Plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Milagros - wtedy mi sie spodobal, a teraz to nie wiem. Moglabym sie umowic czysto po kolezensku ale nic wiecej. Nie jestem gotowa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie umowilam w niedziele na kawe..
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o proszę ![]() Dziewczyny, a ja bym się chętnie z kimś umówiła, ale nie mam z kim. Mam konto na sympatii, ale nie mogę tam nikogo sensownego zapoznać...albo wygląd totalnie mi nie odpowiada, albo to, co piszą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Laritana - życzę udanego spotkania, koniecznie daj znać jak było ![]() Milagros_90 - a może inne miejsca niż ta sympatia ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Carola, a badoo i zaadoptuj faceta są płatne? na tym drugim przyjaciółka mojej kuzynki znalazła swojego partnera, są razem już jakieś dwa lata. Miałam też przez jakiś czas konto na e-darling, ale z mojej okolicy było tam bardzo mało ludzi. Chyba faktycznie muszę spróbować czegoś nowego
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Fuck google, ask me!
|
Muszę do niego napisać, żeby się umówić na zabranie moich rzeczy z naszego wspólnego do niedawna mieszkania. Cała dygoczę 😭
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Mówisz że zaadoptuj jest w miarę ok? To może o nim pomyślę, bo zastanawiałam się nad mydwoje, ale przeczytałam wiele opinii i podobno ten portal jest "martwy" Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Bandra, trzymaj się! może idź tam z koleżanką czy kimś z rodziny? tak dla wsparcia. I mając towarzystwo, unikniesz pokus rozmowy z nim
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może Tinder?
Wysłane z mojego U20 Plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Ech "tęsknię" za randkami, mogę oczywiście wyskoczyć z koleżankami do kina czy na kręgle, ale to nie jest to samo. Kurcze czuję się samotna, ale boję się rozczarowań, odrzucenia...jak się przełamać? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Można dodać 5zdjęć, można połączyć z instagramem. A opis może być zdecydowanie dłuższy. Ja mam Tindera i jest różnie. Na pewno trzeba przeprowadzić selekcje. Dla mnie wygodniejsze niż badoo
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Selekcja wiadomo, ale gdybyś miała ocenić to użytkownicy wydają się raczej normalni czy tacy szukający przygód? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Patisia, mam pytanie: tinder jest tylko na telefon, nie na kompa? I czemu mówisz, że wygodniejsze niż badoo? wybacz że dociekam, ale chcę wypłynąć na te wody i liczy się dla mnie zdanie kogoś obeznanego w temacie
![]() Księgowa, wydaje mi się, że zaczynając randkowanie nie można się nastawiać na zbyt wiele. Nie traktować tego w kategorii odrzuceń (że mogę się nie spodobać, że on się nie odezwie itd.), tylko jako sposób spędzenia czasu. Baaaardzo duży dystans. No i prawdą jest, że żeby się rozkręcić, trzeba po prostu zaczać. Umówic się pierwszy raz, a potem się rozkręci. |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Mi się tinder w ogole nie podoba.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Milagros_90 po ostatnich przemyśleniach i rozmowie z Wami doszlam do wniosku, ze moze faktycznie najwyzsza pora sie troche bardziej otworzyć na ludzi. Zalozylam Tindera i Badoo. Na Tinderze jest jakos 'grzeczniej'
![]() Mam nadzieje, ze teraz jestem juz na takim etapie, ze potrafie z kims wyjsc i porozmawiać jak cywilizowany człowiek : ) Na zwiazek czy jakaś bliska relacje z kims jest dla mnie zdecydowanie za wcześnie ale chcialabym troche 'pchnac swoje zycie do przodu'. Edytowane przez Laritana Czas edycji: 2017-08-05 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oba są za darmo ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Na zaadoptuj jest mniej zboków po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spróbuj, to nic nie kosztuje ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mialam Tindera. Tak jak tu ktoras wyzej wspomniala dodajesz zdjecia (mozna polaczyc z instagramem wiec wtedy bedzie widocznych duzo zdjec) i opis (niekoniecznie). Potem przegladasz facetow i jesli ktorys ci sie spodoba to dajesz lajka. Jesli on tez da lajka tobie, wtedy mozecie porozmawiac. Nie da sie rozmawiac jesli obie strony sie nie polubily. Trzeba uwazac. Mozna spotkac fajnych ludzi, ale naprawde masa jest facetow zbokow, czy jakichs dziwakow, a nawet facetow szukajacych skoku w bok i wcale sie z tym nie kryjacych - daja ci swojego fejsa, a tam patrzysz ze ma zdjecia ze swoja dziewczyna i ustawiony status w zwiazku :') Podobnie jest z Badoo. Trzeba naprawde robic ostra selekcje i miec oczy i uszy szeroko otwarte. Ale mysle, ze tak jest teraz juz na kazdym portalu. Dziewczyny, staram sie was regularnie podczytywac, ale sama nie mam juz za bardzo o czym pisac... Pisanie na tym watku na poczatku naprawde pomaga, ale teraz na takim etapie wydaje mi sie, ze nie pozwala mi isc na przod ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Tinder jest tylko na telefon.
Dla mnie zaletą jest fakt, że można do siebie napisać dopiero jak połączy nas w parę, czyli i ja i on daliśmy sobie lajka. Na badoo pisało do mnie dużo obleśnych typów. I na badoo wkurzały mnie te wszystkie płatne opcje. Co do ludzi to jest różnie, niektórzy w opisie mają wprost napisane czego szukają. Warto prowadzić selekcję, ale to tak jak na każdym portalu tego typu. |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Księgowa jak tam u Ciebie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Nijak
![]() ... robić wszystko dla siebie nie jest zbyt fajne , lubiłam o kogoś dbać, starać się dla dwojga... A z newsów o eks, to wstawił ma fb, moje zdjęcie ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Jakie Twoje zdjęcie? Masakra
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
A on w ogole sie z Toba kontaktuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.