Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka! - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-05, 11:59   #4801
darietta
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!

I też mam butelke lovi mala pije z niej chętnie tylko teraz strasznie rani mi brdawki.

Noc bez mm moje mleko wystarczylo teraz mamy 30 przygotowaną i dołożymy do cyca mamy co by lepiej spała.

Vadi przypomnij jaka waga u was teraz i przy urodzeniu.

Mi polozna wydluzyla mm do przyszlej niedzieli powiedziala ze 30 ml to nie wiele. Ja ilosc dostosuje do malej. Bo teraz mam dawac dwa razy dziennie a od srody raz dziennie na noc.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:06   #4802
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Vadi przypomnij jaka waga u was teraz i przy urodzeniu.
Urodzeniowa 3800 i teraz też coś koło tego.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:06   #4803
myszowata1313
Rozeznanie

Tez tak macie??
1501927600468.jpg

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:07   #4804
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Emilia czy Ty też tak mocno krawialas??? Musze używać podpasek zalewa mnie
Tylko trochę plamilam. Wymus na nich żeby się Toba zajęli bo z tego co wiem krwawic nie powinnaś mocno.

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:13   #4805
emmos
Zakorzenienie

Hello mamuski Ja się dziś wyspałam, bi mój tz nakarmił małą moim odciągniętym o 3:30, więc spałam od polnocy do prawie 7 godziny, no z małym podniesieniem głowy po tej 3 ale generalnie jest dobrze. Co prawda od 7 do 10 usypiałam mała, ale dobrze chociaż że nie jako zombiak

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Dziś dziewczynki stawiam torta i szampana Załącznik 7180126

Sto lat

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Miałam wczoraj najgorszy dzień ever, który się nie skończył bo jeszcze nie poszłam spać .

Jestem tak zestresowana i zdołowana , ze zaczynam żałować i czuje się ch.jowo z moimi myślami

Zaczynam myśleć czy dla zdrowia psychicznego nie odciągać znów mleka i zabrać małemu cycek. Musiałabym tylko inne butelki ogarnąć chyba bo tych nie lubię z Avent naturat . Tzn.nie lubię tych smoczków i tak myśle czy smoczek od butelek z TT by pasował do tego z Avent

Mój mały dziewczyny spał wczoraj może 1h ciągiem a resztę to poprostu jakieś kilkuminutowki. Zasypiał na cycku i musiał mieć sutek w buzi. Wyłam z bólu. Nie wspomnę ze przecież poprzednia noc to był dramat.

Z nerwów skręciło mi żołądek i flaki , oblał mnie zimny pot i myślałam , ze mi zaraz cięcie pęknie w środku z bólu tak mnie zaczęło skręcać.

Siedziałam składałam małego i starszaka ubrania potem i patrzyłam na te małe bodziaki i duże koszulki mojego starszaka i tak sobie myślałam jak urodziłam starszaka to byłam taka niezorganizowana , nie miałam jakiś fajnych szuflad i jakiś Cool rzeczy , żadnego stylu i ze wszystko było tak bosko nieidealne, ale moje dziecko było idealne . Najlepsze , najcudowniejsze na świecie i zachwycałam się każda sekunda z tego okresu. Popełniłam milion cudownych błędów które nie miały żadnego znaczenia.

A teraz wszystko zaplanowałam . Wybrałam super ubranka, zorganizowałam super szuflady . Mam styl jest idealnie tylko dziecko mnie wykańcza, codziennie czuje , ze nie tak miało to wyglądać i za takie myśli nienawidzę siebie.

Nie umiem się cieszyć i być szczęśliwa . Tz mi tłumaczy ze widocznie mały jest tak do mnie przywiązany ze mnie potrzebuje ciagle, a ja czuje ze się dusze , ze to przegięcie bo nie mogę z nim 5h siedzieć żeby na mnie wisiał. Mały nie chce są bardzo być nawet na rękach u Tz . Do tego ten pępek mnie martwi. Czyszczę go ciagle bo się sączyła krew taka brudna z niego. Widzę ze się trzyma już na końcówce . Mam nadzieje ze do wtorku odpadnie

Kupiłam takiego fajnego pajaca małemu i zamek jest zepsuty i ciężko odpinac je

Te ze stopkami z cartersa na 3mce są strasznie ciasne na niego

Dobrze ze Tz miał wczoraj wolne bo inaczej starszak by chodził głodny biedny

Mój straszak ma dziś urodziny i nie wiem jak to wszystko ogarnę z tym cyckiem wiecznym. Przyjdzie jego chrzestny z żona i teściowa a ja zapewne spędzę całe urodziny syna sama w pokoju na cycku

Nie wiedziałam co zrobić już wiec włożyłam go do tego bujaczka . Mam gdzieś asymetrię i inne zasady. Czekam aż się obudzi bo już stęka. Jest prawie 1 w nocy

Morelle - o zesz

Co za durna laska. Tz definitywnie nie przegiął o nie .

Nie dziwie się ze się boisz sama isc na spacer :/

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Sto lat!

Mój mały jak spi to spi o ile ma chęć spać.

Jak go np.przebudze na kp jak zrobiłam to przedwczoraj to jestem fucked na 3-4h jego niespania. Dlatego teraz jak on spi to nie dotykam tykającej bomby.

Sam mam nadzieję, że taki dzień już Ci się nie powtórzy, wszystkiego co najlepsze dla Starszaka

Cytat:
Emilia jak Ciebie zakładanie nie bolało to jesteś hardcorem ja się darlam że blagam o cc ale powiedzieli ze nie ma wskazn. Umre. Teraz to jak ba okres boli i czekam na oxy. Inny lekarz zaczął komentować ze męża chyba do siebie nie dopuszczam, ze jestem totalnie nie przygotowana, ze ja tak to nie urodze. Umre dziewczyny.

Nie umrzesz, zaraz będziesz cudowną mamą

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Vadi ciesze się że wizyta udana, trzmam kciuki zeby szło po Twojej mysli ✊️

Morelle jak Ty dajesz radę z Pestką na grillu? Podziwiam, ja nie mam odwagi na takie wyjścia.

Laski, spicie na brzuchach? Ja tak o tym marzyłam w ciązy, a teraz jakoś nie potrafię
I w ogóle bałam się o wypadanie włośow po cc, ale jest super, bo one nic nie lecą

Stary 2017-08-05, 12:17   #4806
poprostu
Zakorzenienie

Emilia ja mocno krawie muszę zmieniać podpaski ze mnie kapie. Nie mam z kim rozmawiać bo rodzi się dziecko teraz a druga dziewczyna prawie rodzi.
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:27   #4807
cashmere
Zakorzenienie

Ja nie śpię na brzuchu, bo się boję o piersi by się zastoje mi nie porobiły, bo mam skłonność do nich.

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Przemo pospal w wózku niebujany 20 minut. Umylam zęby i twarz, zamarynowalam łososia na obias, nagrzalam zupę dla starszaka i już steka i muszę wozic. Fajnie..

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:35   #4808
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Emilia ja mocno krawie muszę zmieniać podpaski ze mnie kapie. Nie mam z kim rozmawiać bo rodzi się dziecko teraz a druga dziewczyna prawie rodzi.
Ja tylko miałam podkład i lekko go zaplamilam. Zwróć im uwagę bo twoje zdrowie i maleństwa jest też ważne!!

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:36   #4809
cashmere
Zakorzenienie

To jednak definitywny koniec spania.. moje dziecko się popsuło ;(

jestem mamą
Stary 2017-08-05, 12:47   #4810
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Tez tak macie??
Załącznik 7180411

dokładnie. działa też na 'mama pomyśli o odłożeniu mnie' oraz 'mama chce iść siku'

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
aski, spicie na brzuchach? Ja tak o tym marzyłam w ciązy, a teraz jakoś nie potrafię
dokładnie tak! moja ukochana pozycja do spania, tak o tym marzyłam, a teraz ląduję na znienawidzonym w ciąży boku albo na plecach

Cytat:
ja bym koniecznie kogoś wezwała szybko, niech sprawdzą, czy z łożyskiem ok...
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 12:52   #4811
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie bedzie dzisiaj tej kroplowki. Jutro. Czyli znowu beda mnie badac i sprawdzac rozwarcie. Boze czemu ja tak musze cierpiec.
Ale się nacierpisz
A z tym krwawieniem to zgadzam się z Dziewczynami, lepiej niech ktoś Cię obejrzy

Stary 2017-08-05, 13:13   #4812
taedio
MerDer 4ever

Ja nie śpię na brzuchu bo tez boje sie o zastoje. Z reszta nawet jak śpię na boku to sie boje ze sie zrobią

Tak btw chce kupić stanik z alles mama, polecacie jakis konkretny model?

Mieliśmy jechac na działkę i kisimy sie w domu taki upał ze nie chce sie wyjsć chyba koło 16 pojedziemy i zrobimy tez grilla

Stary 2017-08-05, 13:26   #4813
cashmere
Zakorzenienie

My jak TZ wróci z pracy mamy jechać do jego dziadków na wieś. Liczę że wiejskie powietrze porządnie uśpi moje młodsze dziecko :P

jestem mamą
Stary 2017-08-05, 13:29   #4814
xzora
Zakorzenienie

Emilia - wszystkiego najlepszego!
Samantha - odnośnie nocy przy piersi - mam dzisiaj to samo. Od 4 rano do 12.00 non stop zmienianie z jednej piersi na drugą. Super, ze odpadł pępek! Ja kikut wyrzuciłam. Dorodny ten twój synek w porównaniu z moją glizdą.
Morelle - współczuje - sąsiadka ewidentnie ma coś z głową
Poprostu - współczuje bólu przy zakładaniu cewnika. Komentarz lekarza ponizej jakiegokolwiek poziomu. Współczuje
Aggs - dowcipniś z waszego synka z tą kupą
Vadi - dobrze,ze wizyta CDL owocna. Oby synek przybrał szybko na sile.
Taedio - mi odpowiada Alles Mama Spring - stabilny i wygodny obwod, biustonosz ładnie zbiera i kształtuje piersi, dobre podtrzymanie.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 13:32   #4815
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Tez tak macie??
Załącznik 7180411

Mije dziecko cierpi na bezsennosc najedzona a o spaniu ani widu ani slychu
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 13:45   #4816
taedio
MerDer 4ever

Xzora dzięki a jak z rozmiarówka? Zamawialas przez internet?

Stary 2017-08-05, 13:48   #4817
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Mój synu od 11:00 co 15min chce jeść i po każdym.jedzeniu jest kupa wielka. A jak usnął to chciałam z nim spac i oczywiście pobudka

Dziewczyny Maltanu nie trzeba zmywać przed karmieniem prawda?

Stary 2017-08-05, 13:50   #4818
akada
Zadomowienie

Cytat:
Krwawiłam w dzień porodu, podobno to znak, że szyjka się rozszerza wiec może to dobry znak No albo efekt badania Tak jak piszą dziewczyny może niech sprawdzą Będzie dobrze, czuje, ze w weekend zostaniesz mamą
akada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 14:11   #4819
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Mój synu od 11:00 co 15min chce jeść i po każdym.jedzeniu jest kupa wielka. A jak usnął to chciałam z nim spac i oczywiście pobudka

Dziewczyny Maltanu nie trzeba zmywać przed karmieniem prawda?

U nas to codzienność od 3 tygodni Wiszenie na cycku, spanie przy cycku - norma, mały potrzebuje bliskości.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 14:12   #4820
poprostu
Zakorzenienie

Jezu dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tuch problemów z kupa Wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie macie szczęście... Poszły urodziły jedne szybciej drugie wolniej, faceci Wam pomagają a Wy tak marudzicie...

Ja krawie mocno, przyszła położna mówię jej, a ona że plamienia są normalne, ja mówię ale ja krawie, proszę pokazać podpaske, a tam żywa krew ona mówi no dwa razy musiał sie przebijać przez szyjkę cewnikiem, nie było rozwarcia taki skutek i sobie poszła. A to juz 5h jak ze mnie leci. Ja mam coraz gorsze przeczucia...
Stary 2017-08-05, 14:15   #4821
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tuch problemów z kupa Wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie macie szczęście... Poszły urodziły jedne szybciej drugie wolniej, faceci Wam pomagają a Wy tak marudzicie...

Ja krawie mocno, przyszła położna mówię jej, a ona że plamienia są normalne, ja mówię ale ja krawie, proszę pokazać podpaske, a tam żywa krew ona mówi no dwa razy musiał sie przebijać przez szyjkę cewnikiem, nie było rozwarcia taki skutek i sobie poszła. A to juz 5h jak ze mnie leci. Ja mam coraz gorsze przeczucia...
Ja po samym badaniu z rozwarciem na dwa palce krwawiłam bardzo mocno, właściwie od 23 do końca porodu, czyli prawie 11 następnego dnia. Krwawienie takie, że musiałam nosić podpaski i te podkłady z Belli.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 14:38   #4822
Samantha7
Zakorzenienie

Poprostu- strasznie Ci współczuje ze tak ciezrpisz co za banda debili tam pracuje. Straszna rzeźnia .
Tule Cię mocno mocno i mam nadzieje , ze dziś urodzisz

Morelle - kurde zaczynam się martwić tym jego brzuszkiem. Trochę zdjęcie przeklamalo bo aż taki wielki nie jest , ale fakt jest duży.
Pediatra nic nie mówiła a badała go dokładnie .
Nie wiesz jak mam go odgazowac? Tym windy co do pupy się wkłada? Teraz będę go na brzuszku kłaść dużo bo już kikut odpadł wiec będzie bezpiecznie.

Tak porównuje mojego starszaka może za dużo 😐
Chilli - mój Tz mi pomaga na tyle ile może. Odkurza , zmywa, pranie robi , zajmuje się starszakiem , zakupy ogarnie i do pracy chodzi.
Nie dam mu nakarmić małego butelka bo ja sama miałam okropny stres jak się mały zakrztuszal na butelce , a Tz ma słabe doświadczenie w tej kwesti.
Czasami są spoko dni a czasami tak jak wczoraj to poprostu tragedia. Nawet do lekarza nie pojechałam ze starszakiem tylko Tz sam z nim pojechał bo ja nie byłam w stanie ogarnąć siebie i małego cycka.
A zaś przedwczoraj rano pojechaliśmy z Tz do sklepu po pieluchy i dzieciowe rzeczy i w godzinę się uwinelismy rano przed wyjściem z cyckiem , śniadaniem i cała reszta.

Mały spał w nocy ciągiem 4.5h . Cycki jak skaly, ale jak szlam spać to flaczki były prawie.

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Cytat:

Ja prdle
Nie daj się. Ale mnie to wkur 😤😤😤 ze tak Cię traktują. Co za banda konowałów. Zadzwoń do mamy lub kogoś z rodziny bliskiego niech przyjadą i za Ciebie idą robić dym.
Ja krwawiłam tez po badaniu , ale nie ze ze mnie lecialo. Leciały ze mnie tylko wody bo dużo ich było bardzo.

A masz ktg podłączone do brzucha? Monitorują tętno?
Możesz chodzić i poskakać na jakiejś piłce ?

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Emilia - wszystkiego najlepszego!
Samantha - odnośnie nocy przy piersi - mam dzisiaj to samo. Od 4 rano do 12.00 non stop zmienianie z jednej piersi na drugą. Super, ze odpadł pępek! Ja kikut wyrzuciłam. Dorodny ten twój synek w porównaniu z moją glizdą.
Morelle - współczuje - sąsiadka ewidentnie ma coś z głową
Poprostu - współczuje bólu przy zakładaniu cewnika. Komentarz lekarza ponizej jakiegokolwiek poziomu. Współczuje
Aggs - dowcipniś z waszego synka z tą kupą
Vadi - dobrze,ze wizyta CDL owocna. Oby synek przybrał szybko na sile.
Taedio - mi odpowiada Alles Mama Spring - stabilny i wygodny obwod, biustonosz ładnie zbiera i kształtuje piersi, dobre podtrzymanie.

Współczuje :/

Vadi- u mnie jest doradczyni za free ale w szpitalu po porodzie .
Wy macie fajnie bo do Was położna jakaś przychodzi , a tutaj nikt . Samemu trzeba jeździć i kontrolować jak coś nie pasuje i martwi.
za przybieranie na wadze . Dacie radę ładnie wszystko odbić napewno
Ja się zastanawiam czy można dodawać mm do swojego mleka żeby wzmocnić kaloryczność ? 🤔🤔

Teraz tak sobie myśle ze muszę obczaić jak to wędzidełko wyglądać ma prawidłowo.

Jon - Maltan nie zmywasz ale ma coś tam w składzie niedobrego co robić może pleśniawki w buzi wiec lepiej chyba zmyć jeśli się dużo używa. Ja przy starszaku nie zmywalam i nic mu nie było, ale on był dzieckiem ze stali i jemu nic nie było

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 14:50   #4823
morelle_
Zakorzenienie

Sam rurka to ostateczność. Spróbuj go pomasowac. Po bokach brzucha. Z góry na dół. Ruchy kuliste. Zgodne z ruchem wskazówek zegara. Koniecznie bo jelita są ułożone w tą str.
Możesz też na brzuszku położyć. Dłoń na płasko na jego krzyżu i plecach. Ułożona w poprzek względem jego ciała i taki sam ruch całej dłoni.
Możesz go też położyć na brzuchu, ale na sobie - swoim brzuchu. Tylko żeby nie był wzdłuż na Tobie tylko też w poprzek. Żeby był nacisk na jego brzuch. To pomaga przemieszczać się gazOM.
Dobry jest też masaż odbytu. Palcem. Ruch kulisy. Dokładnie opuszkiem. U nas to tez czasami dziala. Na przemian z przyginaniem nozek.
Nóżki przyginasz w str brzuszka i na boki na przemian. Na brzuch możesz mocniej docisnac.

Co do rurki to ja używam bardzo sporadycznie. Jak dziecko non stop płacze np 2h i Czopek nie pomoże. Czopki 1/4.
A rurkę smaruje się wazelina i włada do pupy też ruchem kulistym. W prawą str. Bardzo delikatnie.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 15:09   #4824
poprostu
Zakorzenienie

Emilia a radzili Ci coś konkretnego jak miałaś ten balon co pomaga zeby wspomóc to rozwarcie?

Sam wez ja przez ten szpital to chyba będę musiała iść na jakąś sesje terapeutyczna żeby się odnaleźć :/ chodzę, skacze na piłce, siadam okrakiem, będę dzwonić do położnej żeby moze cos nowego podpowiedziala. Przyjdzie koleżanka to ide na schody.
Stary 2017-08-05, 15:10   #4825
etusiaaa
Wtajemniczenie

Poprostu współczuje i nie daj się im! Trzymam kciuki!

Ja dziś nawet ogarnięta 😊 po sprzątane pomyte podłogi obiad zrobiony i nawet salatka😉 Mateusz śpi a my z paulina były w basenie w ogrodku😊 teraz czekamy jak Mateusz się obudzi i idziemy na spacer 😊

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 15:10   #4826
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Xzora dzięki a jak z rozmiarówka? Zamawialas przez internet?

Zamawiałam na Allegro. Mogę polecić jednego sprzedawcę, ale akurat ma urlop do 14.08. Teraz zamówiłam od innego i oby tez szybko robił zwrot kasy. Obwod standardowy, miska standard w kierunku większej (mocno otwarta na gorze) - przynajmniej w porównaniu do innych modeli.

Cytat:

Poprostu, 3mam kciuki zeby bylo wszystko dobrze! Moze tej położnej kończy sie zaraz zmiana i bedzie inna - wtedy zapytałabys o krawienie albo lekarza.

Stary 2017-08-05, 15:15   #4827
pestycyda
Zakorzenienie

Ciężko mi Was nadrobić bo młody na cycu non stop.

Vadi, super że wizyta cdl rozwiała sporo wątpliwości. A dlaczego nie powinno się karmić dłużej niż 30 minut na obie piersi? Mój by wisiał i półtorej:/ jak go odłożę to jęczy i szuka dalej...

Cashmere, cierpliwości

Emilia, sto lat

Poprostu, trzymaj się tam w tym szpitalu wszystko będzie dobrze nie denerwuj się

Myszowata, ten obrazek odzwierciedla wszystko

Jon, ja używam Maltan i nie zmywam.

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-05, 15:17   #4828
taedio
MerDer 4ever

Xzora jasne, daj namiar

Poprostu zeby rozwarcie szło jak najszybciej!

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Pestycyda mi właśnie najłatwiej nadrabiać jak młody je

Maltańczyk ma w składzie cukier dlatego z jednej strony jest niepolecany.

Stary 2017-08-05, 15:30   #4829
xzora
Zakorzenienie

Taedio - u niego zamawiałam : http://allegro.pl/listing/user/listi...124281&order=m

Stary 2017-08-05, 15:59   #4830
Mała!
Zakorzenienie

Myszowata
Czystym z dwa razy przelec, zamocz wacik.i.przeleć

Emmos
Ja nie śpię, choć bardzo bym chciała, bo piersi mi.przeszkadzają, bolą i nie chce ich ściskać

Poprostu
A jak ruchy, wszystko dobrze czujesz? Poproś o n usg może? Może innego.lekarza dorwij?

Hugens dziś taki średnio śpiący do 11 spał potem już różnie, dużo na cycku i średnio odkladalny :/ o 17 idziemy na spacer. Ale tragedii nie ma...
Obiad zrobiony, kolacja juz nawet też, posprzatane i.ja ogarnieta... tak, że jakoś leci.

Udało mi się zrobić zdjęcie jak sie usmiecha przez sen cudo

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości