|
|
#211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój facet robił to z 13-latką..
Cytat:
Natasza Urbańska też nie miała 13 lat i z tego co pamiętam była pełnoletnia. Allen był oskarżony przez dzieci o pedofilię ... Mój facet jest starszy ode mnie o kilkanaście lat. Rozumiem ,że jestem jak 13 sto latka Mocny towar
|
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#213 |
|
BAN stały
|
@MuchaLibre
Ciekawe rzeczy, dzięki, znalazłem ten artykuł: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3950206/ Równie ciekawe czy analogicznie do tego mali chłopcy, którzy kręcą śmigłem na sucho sprzyjają wcześniejszemu pokwitaniu. Szerzej, czy masturbacja we wczesnym wieku daje sygnał organizmowi do wcześniejszej aktywności seksualnej. Z badania wynikałoby, że można wpływać na proces dojrzewania poprzez seksualną stymulację, ale czy potrzeba do tego drugiego człowieka? Dzieciaki zakompleksione przez rówieśników, którym wcześniej coś rośnie, tężeje, lub mutuje mogłyby wyciągnąć z tego jakieś naciągane wnioski, heh. ALE: Należy zwrócić uwagę, że to badanie jest podatne na klasyczny błąd pomylenia przyczyny ze skutkiem. Można założyć, że dziewczynki dorastające wcześniej będą bardziej narażone na molestowanie właśnie z tego względu, że fizycznie nabierają cech kobiecych kiedy rówieśniczki jeszcze nie mają ich wcale. Wypadałoby sprawdzić na ile czasu przed pierwszą miesiączką były molestowane. Jeśli gdzieś rok przed miesiączką, to moja hipoteza może być prawdziwa, jeśli wyraźnie wcześniej, wnioski z badania mogą być słuszne, choć to tylko jedno badanie. |
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem, jeśli facet po fakcie wiedział, że ona ma 13 lat, to przed też prawdopodobnie był świadomy tego faktu. Prawdopodobnie, bo zawsze jest szansa, że wyskoczyła z tekstem "U mnie w podstawówce.....". Pijany człowiek po przygodnym seksie nie zadaje zbyt wielu pytań, więc nie wiem, czemu z góry większość osób założyła, że on się pomylił.
Dziwi mnie, że zajmujecie się głównie oceną dziewczyny i tego, czy była gotowa czy nie. To nie z nią autorka wątku jest w związku i nie sądzę, żeby odchodziło ją, czy kilkaset lat wcześniej takie dziewczyny za mąż wychodziły. Na takiej samej zasadzie za mąż wychodziły niemowlęta, więc to żaden argument, żeby chłopakowi wybaczyć. A wstawione zdjęcia z max models przedstawiają dzieci, nie ma szans się pomylić. |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b3c663057ffbc82ae9019b 87931eb18768d1240;7589245 6]coraz bardziej wymyślne te troluchowe wątki na wizażu...[/QUOTE]
Mam znajomą, której syn w wieku 18 czy 19 lat spał z 14 latka, która zaciążyła. Potem sprawa w prokuraturze, nie poszedł siedzieć tylko dlatego, że miał dzieckiem się zająć (i to robił, bo laska szybko się pozbyła dziecka i imprezowa, nowi kolesie itd). Nic tu wydumanego nie ma. |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trudno się mówi, dobrze że chociaż za dziecko poczuł odpowiedzialność. Albo odpowiedzialność albo strach przed więzieniem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i nawet nie umiał sie zabezpieczyć. |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
A ja mimo wszystko uwazam ,ze inny jest wymiar "winy" i motywacja kiedy 19 latek przespal sie z 13/14 latka a kiedy zrobil to 30 latek. Ostatnie smierdzi pedofilia. Pierwsze glupota.
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Autorko, zdajesz sobie sprawę, że wg polskiego prawa jest to przestępstwo i wystarczy jedno zgłoszenie od kogoś kto to przeczyta, żeby policja się zainteresowała sprawą?
W internecie nie piszesz anonimowo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#224 | |
|
scarlet starlet
|
Cytat:
Pierwsze to również pedofilia. Osoba, która osiagnęła 18 r.ż uprawiająca seks z osobą poniżej 15 r.ż popełnia przestępstwo. Polecam art. 200 KK. Jeżeli pełnoletni facet interesuje się gówniarą z gimnazjum to ma poważny problem. Czy dla 28-latka czy tam 30-latka przykładowa osiemnastka to mało? Młodsza cizia, ale chociaż od dawna legalna. Jestem ciekawa czy niektóre z was będą tak samo pobłażliwe, kiedy wasze córeczki osiągną 13 latek i oświadczą, że sypiają ze starym facetem albo co gorsza, TŻ znalazł sobie niuńkę, która nie tylko młodsza od was o dychę przynajmniej ale przykładowo, trzynastkę ![]() Według mnie, sprawa już dawno powinna zostać zgłoszona.
My cherries and wine Rosemary and thyme Каждый в моем скваде — одинокая звезда И мы встанем друг за друга выше горного хребта У твоей подруги этот трек стекает изо рта Edytowane przez sitri Czas edycji: 2017-08-06 o 09:32 |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
raz po raz przychodzi kolejna osoba i pieprzy te głupoty. KK nigdzie nie wspomina o pedofilii. pedofilia ma swoją definicję i nie każde przestępstwo jest aktem pedofilii.
|
|
|
|
|
#226 |
|
lokalna gwiazda
|
Najkrócej:
Pedofilia – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania[1]. |
|
|
|
|
#227 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Halo? Policja? Proszę natychmiast przyjechać na Wizaż! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#228 | |
|
scarlet starlet
|
Cytat:
Może jeszcze powiesz, że w seksie z 10-latką też nie ma nic złego, bo może akurat ma okres, a to przecież spaczony wyznacznik dorosłości? Seks dorosłego faceta z dzieciakiem to pedofilia, nie wiem w czym według Ciebie pieprzę głupoty. Widzę, że ktoś tu bardzo pochwala takie spaczenia, hmm. ![]() @down Nie wiem czy nerwy, ale jestem uczulona na pier....
My cherries and wine Rosemary and thyme Каждый в моем скваде — одинокая звезда И мы встанем друг за друга выше горного хребта У твоей подруги этот трек стекает изо рта Edytowane przez sitri Czas edycji: 2017-08-06 o 11:27 |
|
|
|
|
|
#229 |
|
lokalna gwiazda
|
Po co te nerwy? Tym bardziej, że ten wątek to najprawdopodobniej ściema. Kariera autorki na wizażu, to jeden jedyny post, po którym zniknęła.
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
To,że wątek jest ściema to jedno... Ale niestety takie rzeczy się dzieją. I straszne jest to,że ktoś uważa że świadomy seks dorosłego faceta z 13 latka to nic złego to drugie.
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale serio nie widzisz różnicy między 17 latkiem sypiajacym z 14 latka a między 40 letnim znojem który molestuje małe dzieci? Pedofilia to pociąg do dzieci czyli osób które nie dojrzały płciowo. Czym innym jest pociąg do nastolatki która ma biust i biodra. Jest to głupie, racja. Nie powinien teho robić. Ale to nie jest to samo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak juz wczesniej pisalam nie uwazam ,zeby bylo to ok jesli 19 latek przeleci 13 latke ,bo to dziecko i mysle ,ze jego tez nie kreci posiadanie dziewczyny w gimnazjow. Ale twierdzenie ,ze 18 latek uprawiajacy seks z 14 latka jest zboczony a nie np zakochany. No sorry. Sady po ocenie psychologow umarzaja sprawe ,bo oboje sa de facto dziecmi. Nie wiem ile komentujacy maja lat ale pomijajac kwestie szkoly i prawne to tych dwoje ludzi sa na podobnym etapie. A czym innym jest dorosly mezczyzna. On wybierze 14- latke z innych powodow np. Bo dziewica, bo ma dziewczecy/dzieciecy wyglad. Co do 28 latki i 18 latki. W tym wieku moga sie rozmijac priorytetami ale ja w tym pedofili nie widze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#233 | |
|
scarlet starlet
|
Cytat:
Między 19-latkiem, a 13-latką nie. Co w tym trudnego do pojęcia? Każda osoba pełnoletnia współżyjąca z kimś poniżej 15 r.ż w świetle prawa to pedofil i nikt nie powinien nawet tego podważać. A 40-latek powinien sobie profilaktycznie przytrzasnąć drzwiami.
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ustawa ta chroni przed pedofilia i musi miec jakies granice odciecia ale bez histerii. Na serio nie widzisz roznicy miedzy 19 letnim rowniez jeszcze dzieckiem a tym 40 latkiem ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#236 |
|
I tak powiem
|
Hebefilia ludziska, hebefilia, nie pedofilia...
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio nie widzisz różnicy czy udajesz? Ktoś kto ukradnie batonika i ktoś kto oszukuje państwo na grube miliony - w świetle prawa obaj są złodziejami ale ja widzę różnicę. Żona morduje męża który latami się nad nią znecal i płatny zabójca - oboje są zabójcami w świetle prawa. Ja nie mówię o prawie ale o rozsądku i różnicy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo bym sama dziecko utrzymała, albo pociągła do odpowiedzialności rodziców chłopaka. A chłopak może by się nauczył,że interesuje się dziewczynami w swoim wieku, a nie 14letnimi gówniarami. Między nimi jest przepaść wieku, mega przepaść. Nie rozumiem co może interesować 18nasto latka w 14 latce prócz niezdrowych pociągów seksualnych. Chyba łatwiej bym przyjęła jakby mi 14 letnia córka zaciążyła z rówieśnikiem czy tam rok starszym, niz z 18-19nasto latkiem. Ten to powinien mieć głowę na karku i pomyśleć o zabezpieczeniu, już nie mówiąc o tym,że w życiu bym nie pozwoliła 13-14latce na spotykanie się z 18-19latkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-08-06 o 15:30 |
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podaje tez taki przyklad ,bo moja kolezanka w 8 klasie , 4 miesiace przed 15 stymi urodzinami zaszla w ciaze ze swoim chlopakiem ,ktorego znala od zawsze. Spotykali sie chyba z 2 lata a on skonczyl pol roku wczesniej 18 lat. Cale szcze miala normalnych rodzicow ,ktorzy nie wsadzili "zboczenca" do wiezienia. Bo rozumiem ,ze Ty bys to zrobila. A corce bys powiedziala ,ze jej ukochany chlopak to pedofil i od chwili ukonczenia 18 lat ma sie zajac 18 latka. Serio nie rozumiem jak mozna wsadzic dziecko do wiezienia za seks i to niedaj boze z milosci. Tak jak wyzej, jest roznica miedzy kradzieza batonika a obrabowaniem banku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.