Panny Młode 2009 cz. III - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 20:58   #571
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o graniczony budżet, tylko niby sala jest na 70 osób, czy nawet 100, a ludzi do zaproszenia więcej... No, ale my byśmy się nie czuli obrażeni, gdyby nas nie zaprosili, bo naprawdę dla mnie są oni obcy całkowcie, a dla TŻa trochę mniej... Pójdziemy, bo nie chcę, żeby potem kometnowano, że się obrażam, czy coś... Jestem jednak pewna, że ja ze swoimi gośćmi nie postąpie, bo bardzo mi się to nie podoba...
no fakt faktem nie jest to najmilej i najkulturalniej ja tez nie zamierzam tak robic, no ale slyszalam juz o takich przypadkach, ze ktos tam zapraszal kogos na miejsce kogos innego, no i poniekad to rozumiem, aczkolwiek mi by bylo glupio zapraszac kogos i mowic mu: "wiesz zapraszam Ciebie, bo franek zrezygnowal" Wolalabym juz raczej zrezygnowac z tych miejsc, mam o tyle fajnie ze musze podac ostateczna ilosc osob w czwartek przed weselem, takze kasa nie przepadnie jakby co
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:05   #572
Rybulka
Zakorzenienie

My zaprosimy tego, kogo będziemy chcieli, a jesli ktoś nas zawiadomi, że nie przyjdzie, to trudno, nie będę nikogo na to miejsce zapraszać... Przecież i tak zawiadamia się właścicielów lokalu jakiś czas przed weselem ile będzie gości i żadne pieniądze nie przepadają. Chyba, że komuś się zdarzy jakiś nagły wypadek i nie dojedzie na wesele, choć wcześniej zawiadomiał, że będzie, ale w tym wypadku nie wiem czy wypada mówić, że "przepada kasa"...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:05   #573
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mogli poprostu juz nie mówic, ze was zapraszaja bo ktos zrezygnował, tylko poprostu zaprosić

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:11   #574
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
mogli poprostu juz nie mówic, ze was zapraszaja bo ktos zrezygnował, tylko poprostu zaprosić
To było tak, że oni przy zapraszniu rodziców TŻa nam zapowiedzieli, że my też dostaniemy zaproszeni, jak ktoś zrezygnuje... Już wtedy byłam oburzona, jak to usłyszałam
Stary 2008-05-19, 21:14   #575
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
My zaprosimy tego, kogo będziemy chcieli, a jesli ktoś nas zawiadomi, że nie przyjdzie, to trudno, nie będę nikogo na to miejsce zapraszać... Przecież i tak zawiadamia się właścicielów lokalu jakiś czas przed weselem ile będzie gości i żadne pieniądze nie przepadają. Chyba, że komuś się zdarzy jakiś nagły wypadek i nie dojedzie na wesele, choć wcześniej zawiadomiał, że będzie, ale w tym wypadku nie wiem czy wypada mówić, że "przepada kasa"...
moim zdaniem nie wypada, mysle ze kazdy normalny czlowiek jest swiadomy tego, ze takie potwierdzenie jest po to, zeby wlasnie Mlodzi zaklepali ilosc miejsc w restauracji i zeby nie musieli bez sensu kasy wywalac na miejsca z ktorych nikt nie skorzysta Wiec mysle, ze Ci ktorzy potwierdza swoja obecnosc to przybeda, a jesli ktos nie dojedzie to nie zrobi tego celowo, tylko z powodu jakiegos nieszczesliwego wypadku, takze i tak mu bedzie glupio ze zawalil, albo przykro ze np ktos mu umarl czy cos No a poza tym co z tego ze mu powiesz "przepada kasa", najwyzej sie obrazi jeszcze do tego, a kasy Ci przeciez za zmarnowane miejsce nie odda
Stary 2008-05-19, 21:16   #576
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, Jaguś, Jaguś Cieszę się, że znowu jest dobrze między Wami Ale wiesz co? W ogóle się nie dziwię, że wkurzyłaś się zachowaniem TŻa w dzień Twoich urodzin... Gdyby mój TŻ zaprosił mnie do restauracji i marudził potem na "wysoki" rachunek, chyba bym go zdzieliła po głowie... Mnie w ogóle trudno jest wypowiadać się w takich sprawach, bo ja jestem strasznie przez TŻa rozpuszczona
Ja w dzien urodzin bylam wlasnie spokojna. Ta rzecz uswiadomilam sobie dopiero 5 dni po urodzinach... Mnie TZ tez rozpiescil... Z reszta wiedzialam, ze tak bedzie...

Dzwonilam wlasnie do kolezanki by wypytac sie o zajecia. Dowiedzialam sie wszystkiego po czym ona wypala nagle z tekstem: "To jak tam, J. wreczyl Ci pierscionek?"
- Jaki pierscionek?
- Nie zareczyl sie?
- Nie.
- A mowil wczesniej, ze Ci sie oswiadczy w urodziny...
- Jak widac sie nie oswiadczyl...
- Najpierw mial to zrobic w swieta Bozego Narodzenia, pozniej w urodziny, to teraz nie wiem kiedy ma to zrobic...
- Nie wiem. Zrobi to wtedy, kiedy uzna za stosowne...
- ALe jak to. Przeciez juz wszystko ustalone. Przygotowania pelna para a jeszcze sie nie zareczyl?

I jak to nie zwariowac? Nota bene, jak widac moja kobieca intuicja mnie nie zawodzi, a sny mam nadal prorocze... No i moj TZ spiskuje z moja kumpela za moimi plecami...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:22   #577
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Hej! Dwa dni nie czytałam i już taaakie zaległości .

mamy już kamerzystę! nie wiem, czy to był taki dobry wybór, no cóż zobaczymy

fajny pomysł z nk, mnie poki co nie dziala, ale jakby któraś z Was chciała mnie zobaczyć to mój nick to elleth86

Ostatnio słucham tej piosenki, wydaje mi się, ze idealnie pasuje do mojego zwiazku

http://asieklintu.wrzuta.pl/audio/bY33tOrSrD/

jutro wczytam sie lepiej

dobranoc

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:38   #578
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny które mi wysłały zaproszenia na nk?? bo nie moge was rozpoznac na zdjęciach
tylko Baję rozpoznałam
O jak mi miło

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
to zdradz ja tez moge zdradzic
To napisz na zaproszeniach, ze np miesiac przed weselem maja potwierdzic przybycie
Napisz mi PW z namiarami to zaproszenie wyślęA na zaproszeniach ślubnych oczywiście będzie prośba o potwierdzenie do jakiegoś tam dnia

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ktora to basia
Ja

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
mi tez jak byscie mogly wyslijcie privy z danymi tez was pozapraszam na naszej klasie
zaraz wyślę namiary i będę oczekiwać zaproszenia

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Teraz wszyscy na NK siedzą hehe no i zaczyna się śledztwo:P
Dokładnie, mi też coś wyskoczyło, że teraz odszukać znajomych nie mogę

Cytat:

A mnie nikt nie chce zaprosić do znajomych na naszej klasie???
Zaproszę, ale napisz wiadomość z namiarami
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:42   #579
martucha84
Zakorzenienie

z ta nasza klasa to swietny pomysl ja cos to zapraszajcie - marta jarosz tychy ja teraz niestety niemoge wejsc bo cos nawalily serwery...

Rybulka z tym zaproszeniem to serio troche tak od dupy strony.. owszem mogli was zaprosic ale niemowiac ze ktos zrezygnowal... dziwnie sie zachowali... bynajmniej ja bym sie tak niezachowala;D

widzisz jaga to wsyztko dowodzi mojej teori ze ona ma stracha jak ja pierdziele

a wogole mialam dzis koinsultacje dla rodzicow i wiecie co zaouwazylam.. ze przychodza tylko rodzice od dzieci ktore niesprawiaja klopotow.. a ci z ktorymi bym chetnie pogadala to sie niepokazuja..

a wogole mam takiego zarabistego chlopca na grupienazywa sie Alan, i przychdozi dzis dziewczynka i krzyczy analek do domu.. myslalam ze umre ze smiechu
Stary 2008-05-19, 21:45   #580
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
To było tak, że oni przy zapraszniu rodziców TŻa nam zapowiedzieli, że my też dostaniemy zaproszeni, jak ktoś zrezygnuje... Już wtedy byłam oburzona, jak to usłyszałam
i wcale sie nie dziwie ze byłas oburzona

Stary 2008-05-19, 21:48   #581
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem nie wypada, mysle ze kazdy normalny czlowiek jest swiadomy tego, ze takie potwierdzenie jest po to, zeby wlasnie Mlodzi zaklepali ilosc miejsc w restauracji i zeby nie musieli bez sensu kasy wywalac na miejsca z ktorych nikt nie skorzysta Wiec mysle, ze Ci ktorzy potwierdza swoja obecnosc to przybeda, a jesli ktos nie dojedzie to nie zrobi tego celowo, tylko z powodu jakiegos nieszczesliwego wypadku, takze i tak mu bedzie glupio ze zawalil, albo przykro ze np ktos mu umarl czy cos No a poza tym co z tego ze mu powiesz "przepada kasa", najwyzej sie obrazi jeszcze do tego, a kasy Ci przeciez za zmarnowane miejsce nie odda
Juz teraz nie wiem czy mnie atakujesz, czy się ze mną zgadzasz Bo ja w pełni zgadzm się z tym, co napisałaś. Mniej więcej o tym samym pisałam wcześniej.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
a wogole mialam dzis koinsultacje dla rodzicow i wiecie co zaouwazylam.. ze przychodza tylko rodzice od dzieci ktore niesprawiaja klopotow.. a ci z ktorymi bym chetnie pogadala to sie niepokazuja..

a wogole mam takiego zarabistego chlopca na grupienazywa sie Alan, i przychdozi dzis dziewczynka i krzyczy analek do domu.. myslalam ze umre ze smiechu
To już wiem, czemu rodzice moi byli na każdej wywiadówce
A z tym "analkiem" aż się popłakałam ze śmiechu!

Jaguś, Twój Jacek ma chyba stresiora na maksiora
Stary 2008-05-19, 22:00   #582
martucha84
Zakorzenienie

hahaa moi tez byli na kazdej
jak rusza serewery to was poszukam ale wy juz znacie moje dane wiec poprosze o zaproszenie
a analek jest hahaha swietny
Stary 2008-05-19, 22:00   #583
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

o matko oplułam ekran ze smiechu

Stary 2008-05-19, 22:03   #584
Rybulka
Zakorzenienie

To może ja też rzucę swoje dane: Magda Kurpanik, Rybnik.
Widzisz Martuś, przykładne z nas dziewoje były/są

Właśnie przeczytałam, że niemiecki program, podobny formułą do "Idola" wygrał chłopak, który urodził się w moim mieście Posłuchajcie jak śpiewa: http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,...3267-7357.html

Mnie się podoba
Stary 2008-05-19, 22:08   #585
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a w Tancu z gwiazdami do finalu wszedł Czarek, a on sie w moim miescie urodziłnawet kilka raz pozdrawiał nasze miasto

Stary 2008-05-19, 22:09   #586
martucha84
Zakorzenienie

slyszalam o tym chlopaku
jasne ze bylysmy i jestesmy przykladne a co
rybulka zaprosze cie jak tylko mi zadziala nk
Stary 2008-05-19, 22:12   #587
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
z ta nasza klasa to swietny pomysl ja cos to zapraszajcie - marta jarosz tychy ja teraz niestety niemoge wejsc bo cos nawalily serwery...

Rybulka z tym zaproszeniem to serio troche tak od dupy strony.. owszem mogli was zaprosic ale niemowiac ze ktos zrezygnowal... dziwnie sie zachowali... bynajmniej ja bym sie tak niezachowala;D

widzisz jaga to wsyztko dowodzi mojej teori ze ona ma stracha jak ja pierdziele

Zaproszę Cię na pewno, ale później bo teraz nie idzie nikogo odszukać.
No to jest duży problem we współpracy rodziców ze szkołą, że tylko rodzice dobrych uczniów, niesprawiających problemów interesują się nimi i przychodzą na wywiadówki, reszta przychodzi ale tylko wtedy jak się zadzwoni, że z dzieckiem dzieje się coś niedobrego, czyt. gdy dyrektor na dywan rodziców wzywa.
A tekst do tego alanka v. analka boski

Cytat:
To może ja też rzucę swoje dane: Magda Kurpanik, Rybnik.
Widzisz Martuś, przykładne z nas dziewoje były/są

Właśnie przeczytałam, że niemiecki program, podobny formułą do "Idola" wygrał chłopak, który urodził się w moim mieście Posłuchajcie jak śpiewa: http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,...3267-7357.html

Mnie się podoba
Próbowałam cię zaprosić, ale przeciążony serwer.

Samba twoje namiary też mam, dostałam wiadomość
Stary 2008-05-19, 22:12   #588
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

zawsze tak jest, ze przychodza tylko Ci rodzice ktorych dzieci swieca przykladem A z tym analkiem to prawie spadlam z krzesla

Cytat:
Juz teraz nie wiem czy mnie atakujesz, czy się ze mną zgadzasz Bo ja w pełni zgadzm się z tym, co napisałaś. Mniej więcej o tym samym pisałam wcześniej.
nie no nie atakuje jesli tak to odebralas to sorki, poprostu pisalas ze cytuje:
"Chyba, że komuś się zdarzy jakiś nagły wypadek i nie dojedzie na wesele, choć wcześniej zawiadomiał, że będzie, ale w tym wypadku nie wiem czy wypada mówić, że "przepada kasa"..."

takze sie wypowiedzialam co mysle na temat mowienia komus w takiej sytuacji, ze "kasa przepada" i tylko tyle, zaden atak
Stary 2008-05-19, 22:14   #589
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
nie no nie atakuje jesli tak to odebralas to sorki, poprostu pisalas ze cytuje:
"Chyba, że komuś się zdarzy jakiś nagły wypadek i nie dojedzie na wesele, choć wcześniej zawiadomiał, że będzie, ale w tym wypadku nie wiem czy wypada mówić, że "przepada kasa"..."

takze sie wypowiedzialam co mysle na temat mowienia komus w takiej sytuacji, ze "kasa przepada" i tylko tyle, zaden atak
A ja przeciez napisałam, że gdy ktoś najpierw potwierdzi, że będzie, a potem nie zjawi się z powodu jakiegos losowego wypadku, to nie wypada wtedy mówić, że kasa przepada. nawet bym tak nie pomyślała!
To "Nie wiem" było ironiczne... No wiesz, w domysle, że nie wypada.
Stary 2008-05-19, 22:17   #590
martucha84
Zakorzenienie

tak tak wiem ze przeciazone ale jak sie odciaza to dzialajcie macie namiary wiec bede grzecznie czekac

a co powiecie jak na wesele mojej kuzynki jej chrzestna powiedziala ze przyjedzie po czym nieprzyjechala i do teraz (we wrzesniu bedzie rok po slubie) nieodezwala sie... wiec to juz jest przegiecie ze strony ciotki...

ale jesli chodzi o prawdziwy wypadek.. i ktos niemoze dojechac nagle niewiem to powinien tak czy inaczej dac znac nawet po calym slubie..

ale zaproszenie polacone z takimi slowami jest naprawde tragiczne..
Stary 2008-05-19, 22:20   #591
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
a co powiecie jak na wesele mojej kuzynki jej chrzestna powiedziala ze przyjedzie po czym nieprzyjechala i do teraz (we wrzesniu bedzie rok po slubie) nieodezwala sie... wiec to juz jest przegiecie ze strony ciotki...(...)
Mój chrzestny był zaproszony na moją osiemnastkę, potwierdził, że będzie, po czym nie przyjechał i od tego czasu się nie odezwał... Minęło prawie 5 lat! Szkoda gadać...
Stary 2008-05-19, 22:30   #592
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
A ja przeciez napisałam, że gdy ktoś najpierw potwierdzi, że będzie, a potem nie zjawi się z powodu jakiegos losowego wypadku, to nie wypada wtedy mówić, że kasa przepada. nawet bym tak nie pomyślała!
To "Nie wiem" było ironiczne... No wiesz, w domysle, że nie wypada.
aha no juz rozumiem, rozumiem Ja dzis caly dzien siedzialam w zasadach ortografii i gramatyki jezyka chorwackiego, takze moj mozg juz ironii nie rejestruje W kazdym razie to nie byl atak i nie pomyslalam sobie, ze bedziesz w takiej sytuacji gadac ludziom ile kasy przepada

Cytat:
Mój chrzestny był zaproszony na moją osiemnastkę, potwierdził, że będzie, po czym nie przyjechał i od tego czasu się nie odezwał... Minęło prawie 5 lat! Szkoda gadać...
oj to nie fajnie sie zachowal ;/ A na wesele bedziecie go zapraszac czy nie? Twoj chrzestny jest "z daleka" czy gdzies z Twoich okolic mniej wiecej??

Nooo a niemiecki idol super pare lat temu to by mi sie nawet z wygladu podobal bo bylam zakrecona na punkcie takich wlasnie rockmenow itd - chodzi mi o wyglad
Stary 2008-05-19, 22:48   #593
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Nicka nie mam ale dane poslalam na priv
Mala Tobie tez poslalam
dziekuje

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
no ale przeciez nie znam wsztystkich
no wiem wiem kochana

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Hej! Dwa dni nie czytałam i już taaakie zaległości .

mamy już kamerzystę! nie wiem, czy to był taki dobry wybór, no cóż zobaczymy

fajny pomysł z nk, mnie poki co nie dziala, ale jakby któraś z Was chciała mnie zobaczyć to mój nick to elleth86

Ostatnio słucham tej piosenki, wydaje mi się, ze idealnie pasuje do mojego zwiazku

http://asieklintu.wrzuta.pl/audio/bY33tOrSrD/

jutro wczytam sie lepiej

dobranoc
utworek super

wysle jutro zaproszonko

no i gratulacje z umowy z kamerzysta

Cytat:

hahahaha dobre :d

zaproszenie wysle jutro
Stary 2008-05-19, 22:56   #594
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
aha no juz rozumiem, rozumiem Ja dzis caly dzien siedzialam w zasadach ortografii i gramatyki jezyka chorwackiego, takze moj mozg juz ironii nie rejestruje W kazdym razie to nie byl atak i nie pomyslalam sobie, ze bedziesz w takiej sytuacji gadac ludziom ile kasy przepada
oj to nie fajnie sie zachowal ;/ A na wesele bedziecie go zapraszac czy nie? Twoj chrzestny jest "z daleka" czy gdzies z Twoich okolic mniej wiecej??

Nooo a niemiecki idol super pare lat temu to by mi sie nawet z wygladu podobal bo bylam zakrecona na punkcie takich wlasnie rockmenow itd - chodzi mi o wyglad
Dlatego się tak tłumaczę, bo nie chcę być źle zrozumiana I nie obraziłam się czy coś w tym stylu, tylko właśnie nie chciałam, żebys sobie o mnie Bóg wie co pomyślała.

Co do mojego chrzestnego, to mieszkał jakieś 15 minut drogi ode mnie. Teraz jest na emeryturze i pracuje w Niemczech. Wypada mi go mimo wszystko zaprosić na wesele, bo to jednak chrzestny... Tylko będę mu musiała dać znać juz pod koniec tego roku, żeby sobie jakos załatwił wolne w tych Niemczech... Sama jestem ciekawa czy przyjedzie...

A co do tego idola, to powiem Ci, że jest w moim typie kiedyś też mi się tacy podobali i nie zmieniło się to jakoś
Stary 2008-05-19, 23:12   #595
baja_86
Zakorzenienie

Uciekam spać kobietki Jutro postaram się zaprosić was na nk, bo dziś już chyba nie da rady tego zrobić, pewnie pół naszego wątku i podczytujące próbuje nas odszukać

anuulaa dziękuje za komentarz muszę przyznać, że masz bardzo ciekawą urodę, taką egzotyczną Twój Tż to szczęściarz
Stary 2008-05-19, 23:23   #596
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego się tak tłumaczę, bo nie chcę być źle zrozumiana I nie obraziłam się czy coś w tym stylu, tylko właśnie nie chciałam, żebys sobie o mnie Bóg wie co pomyślała.

Co do mojego chrzestnego, to mieszkał jakieś 15 minut drogi ode mnie. Teraz jest na emeryturze i pracuje w Niemczech. Wypada mi go mimo wszystko zaprosić na wesele, bo to jednak chrzestny... Tylko będę mu musiała dać znać juz pod koniec tego roku, żeby sobie jakos załatwił wolne w tych Niemczech... Sama jestem ciekawa czy przyjedzie...

A co do tego idola, to powiem Ci, że jest w moim typie kiedyś też mi się tacy podobali i nie zmieniło się to jakoś
kurde to nie fajna sytuacja z tym chrzestnym Mam nadzieje ze przyjdzie na Wasze wesele i przynajmniej tym razem zachowa sie w porzadku

no a co do wygladu tego idola to mi sie on nadal wygladowo podoba, ale gust mi sie troche odmienil i jako faceta to wole normalnego, spokojnego chlopczyka Bo dawniej to im bardziej zżulony tym lepszy Oczywiscie nie mowie, ze ten koles z Idola taki jest, bo mozliwe, ze jest porzadny i w ogole, tylko mnie po prostu tacy zule krecili Mialam taka moja platoniczna milosc w podstawowce, cale szczescie ze koles mnie nie chcial, bo teraz to pewnie sama bym miala dzieci w podstawowce No ale ja zawsze bylam grzeczna dziewczyna marzaca o czyms niegrzecznym heheh Ale mi przeszlo i na szczescie nic glupiego w przeszlosci nie zrobilam
Stary 2008-05-20, 07:43   #597
kliwia
Zakorzenienie

Ech dzieqwczyny podkupiłeyście mój pomysł z nk ale nikomu o tym nie mówiłam jeszcze. Telepatia

Próbowałam wczoraj poszukać ale zepsute
A to się da po niku/loginie kogoś znaleść? [znaleźć? ] no to mój taki jak tu

Pozdrawiam z rana w ciemnym biurze siedząc, światła nie zapalę, bo strasznie bolą od niego oczy, ma dziwny odcień pomarańczu, który potęgują brzoskwinkowe ściany [co za kretynka wybrała ten kolor? w pokoju na pddaszu z miniaturowym oknem ??? - niestety wiem która ] ech

no
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 08:19   #598
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam kochane
kolejny dzien bliżej slubu super, ze ten czas tak szybko leci

Stary 2008-05-20, 10:15   #599
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 10:55   #600
kliwia
Zakorzenienie

ech jakbym w pracy nie miala zablokowanej naszej klasy to bym posprawdzała i odszukała
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości