![]() |
#211 | |
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Cytat:
Bo ja nie mam żadnej,a one wolą wszędzie swojego faceta ciągnąć niż wyjść samej gdzieś lub spędzić z nim wekend,i tak już rzadko gdzieś wychodzę,bo jakoś samotne spacery,czy impreza do mnie nie przemawia,zresztą na imprezę bym sama nie poszła że względu na bezpieczeństwo,raz mnie napadli przed samym domem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten drugi? Są już jakieś plany spotkania ? ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Milagros_90 nie bede Cie pouczac bo sama jeszcze eksa nie zablokowalam i czekam, nie wiem na co.. chyba na jego status 'w związku'. Moze to mnie 'otrzezwi'.
Ps. Jak tam Tinder? Ona jak to Cie napadli? : O Księgowa moze tez powinnas sprobowac z Tinderem albo jakims innym portalem, zeby poznac nowych ludzi? A co do aktywności eksow to racja, tez juz pisalam ze moj nagle zostal miłośnikiem Instragramow i innych rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Dzieckiem będzie się zajmować zupełnie sama, a przyszły rozwód będzie ją kosztował wiele nerwów. Doprawdy, nie rozumiem, po co sobie ludzie tak psują życie...
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Założę sobie niedługo, jeszcze za wcześnie dla mnie. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli chodzi o Tindera, to nie mam pojecia 🙈 Niby jestem tam 'sparowana' z jakims chlopakiem ale zadne z nas nie napisalo wiadomości ![]() Tego mojego, od wczorajszej odwolanej randki poznalam na Badoo, zanim usunelam. I przeszliśmy na messengera wlasciwie od razu : ) Zreszta tak jak wspominalam, kojarze go z polonijnych grup na fb. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
BAN stały
|
Wracałam z imprezy oczywiście taxowka,była zima koło godziny 2,mieszkałam z rodzicami okolica nie ciekawa ciemno jedna latarnia,blisko rzeka schody na dół do rzeki,kawałek dalej park,poprosiłam taxowke żeby mnie wysadziła na przystanku mój dom był zaraz przy ulicy.Musiałam tylko na dół zejść schodami.Niestety to był mój błąd ale wiele razy wracałam tak do domu czasami po 24 z pracy i nigdy nie miałam takiej sytuacji.Więc schodzę z tych schodów a kolejnymi schodami które prowadzą do rzeki wchodzi zakapturzony typ.
Już wiedziałam,że coś się wydarzy,czułam jego oddech na włosach była zima dużo śniegu,wywalił mnie na ziemie,zaczął się dobierać,ja się wydzierałam nikt nie pomógł bo nikogo nie było,zaczął mnie ciągnąć na dół do rzeki za nogi,skoczył mi na,nogę zaczęłam palce wbijać mu w oczy,bić itd.udało mi się praktycznie na czworaka uciec na chodnik na górę gdzie jeżdżą auta,zostawiłam torebkę na dole.Pozniej usiadłam na przystanek podszedł do mnie inny chłopak,ja cała zapłakana,wystraszona,chc iał dzwonić na policję ja nie chciałam,nie byłam w stanie i tak nic policji powiedzieć,doprowadził mnie pod bramę bo tylko od bramy miałam klucze,wiem to też było dość niebezpieczne ale mu zaufałam i wróciłam do domu przez dobry tydzień nic nikomu nie mówiłam nie chodziłam do pracy wzięłam L4.Dopiero jak powiedziałam mamie o tym bo zauważyła wielkiego siniaka na nodze to się tylko śmiała i jej tekst no ładnie Cię je*** Wybacz że tak trochę chaotycznie to napisałam,ale ja miałam takie stres,że nawet zsikałam się pod siebie to było straszne Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jednak nie jestem wielką fanką znajomości tylko online i raczej dążę do szybkiego umówienia się w rzeczywistości. Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2017-08-07 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak samo jak ja,uda mi się na moment je czasami gdzieś wyciągnąć ale one zaraz do domu szybko wracają bo TŻ kazał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A reakcja Twojej mamy, wybacz, ale trochę dziwna ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Onnaa88 przerazajace.. nie zglosilas tego na policje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() Też już stara jestem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Ja też znam kobiety, których priorytetem jest wziąć ślub i mieć męża. Chyba tylko dla samego faktu posiadania. Pomimo kłótni, zdrad i generalnie samotności w związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mogę sie mylic. Zreszta to i tak pewnie niczego nie zmienia, nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No ale oczywiście moge sie mylic. Taka luzna rozkmina. Bo zarowno Mili jak i ja jeszcze zagladamy na profile eksow.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
Nigdy nie mogłam pojąć, jak można coś "kazać" dorosłej osobie ![]() Ja z tych, którzy chronią swoją prywatność. Jeśli ktoś nie doda ze mną zdjęcia i nie oznaczy, to się można nie doczekać u mnie żadnych nowości ![]() Wychodzę z założenia, że im mniej ludzie z zewnątrz wiedzą o moim życiu, tym lepiej mi się układa ![]() A Ci , z którymi się przyjaźnię są na bieżąco i tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Taki byl moj zwiazek, nie czulam, ze to "ten jedyny", ale bylo nam razem dobrze. I kiedy mnie zostawil to tego mi brakuje, tego smsa, swiadomosci ze wracam do kogos do domu, ze mam komu ugotowac obiad, a w sobote moze pojdziemy na spacer. Wczoraj sie z nim widzialam, dobrze mi sie z nim rozmawia. On teraz oczekuje seksu (oczekuje to zle slowo, po prostu daje mi do zrozumienia, ze podobalo mu sie to nasze spotkanie, ktore skonczylo sie w lozku). Ja wtedy tego chcialam, teraz chcialabym tylko z nim rozmawiac, ale na kontakt fizyczny nie mam ochoty. Wiem, ze powinnam zerwac z nim kontakt, ale nie umiem. Jestem troche zawieszona w takiej pustce, boje sie zerwac kontakt, jednoczesnie wiem, ze na 99,9% nie chce do niego wrocic. Za tydzien jade na urlop i nawet nie chce mi sie zastanawiac nad swoja sytuacja, zyje chwila, korzystam z lata, spotykam sie ze znajomymi i wyjezdzam, z eksem tez rozmawiam i sie spotykamy i jakos nie wiem co z tym zrobic. Nie wiem, czy mnie zrozumiecie. Wczesniej mialam watpliwosci, teraz tez nie chce do niego wrocic, wydaje mi sie, ze juz nic do niego nie czuje, ale jednoczesnie nie chce zrywac kontaktu... ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- A co do fb, to ja doslownie dzien po rozstaniu usunelam eksa ze znajomych, bo nie chcialam widziec co u niego i nie chcialam byc swiadkiem jego zmiany statusu na "w zwiazku". Nie przezylabym tego. Tez mam Tinder'a, na poczatku w ogole nie korzystalam, bo najzwyczajniej w swiecie nie mialam ochoty na kontakt z facetami. Teraz czasami jakis do mnie napisze, ale nawet za bardzo nie chce mi sie pisac.... Jestem zwolennikiem tradycyjnego poznawania ludzi, na imprezie, w pracy itd. Ale wiem, ze juz marne mam na to szanse ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.