|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
no w końcu się ruszyło
|
#2792 |
|
Rozeznanie
|
onaella !
Wiesz czego Ci życzę??;> żebyś po każdym słodyczu chudła i mogla zjadać pyszności bez żadnych skutków ubocznych ![]() mój jadłospis dziesiejszy... -2 jajka na twardo, 2 ogórki kiszone, , 3 rzodkiewy , szczypiorek - polowa"bielucha" ze slodzikiem i aromatem waniliowym - 15 pisatcji - eSBowe cheesburgery (100 gram) z kapusta pekińska i kiszonym ![]() - druga polowa "bielucha" tez ze slodzikiem , aromatem migdalowym i trzema migdalami.. I jak..? ;>
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co jadłospisu to moim zdaniem ok, tylko nie wiem jak jest z zawartością tłuszczu i innych tym podobncyh rzeczy w bieluchu
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero zaczęłam diete SB
to dopiero 4 dzień, a brzuszek tak jakby bardziej płaski. dziewczyny, czytałam gdzieś że robicie sobie jakieś deserki.. ale jakie z czego i co do nich dodajecie?? |
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jak długo zechcesz. Ja też tu nowa i chyba długo na tej diecie nie wytrzymam ![]() Coś mnie kusi ta weekendowa ![]() Ale póki co chcę jeszcze z dwa tygodnie a za tydzień chyba wyjeżdzam na dłużej i... co wtedy z moją dietką?? ![]() Mam nadzieję, że dam radę
|
|
|
#2796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisałam w poprzednim poście- 168 cm, obecnie 78 kg (wiem, porażka), w planach najpierw 60 kg, a później o ile się uda 55 kg ![]() Ja wcześnie chodzę spać, bo też wcześnie wstaję, więc kolacja o 19.00 to dla mnie w sam raz ![]() Cieszę się, że podobają Ci się moje ćwiczenia i dieta- mam nadzieję, że zapału, żeby i jedno i drugie utrzymać w takiej postaci starczy mi na dłużej niż tydzień ![]() Jestem padnięta- jutro zakwasy pewnie nie dadzą mi żyć Ale przynajmniej wiem, że zrobiłam dla siebie coś dobrego. Zmykam pod prysznic, a później tylko balsam antycellulitowy i do łóżeczka. Poczytam sobie przed snem notatki, które powinnam wykuć na pamięć na sobotni egzamin. O ile oczywiście nad nimi nie zasnę- prawo administracyjne zawsze działa na mnie jak jakiś mocny środek nasenny ![]() Dobranoc, laseczki
|
|
#2797 |
|
BAN stały
|
ja takze zmykam
... jutro o 15,30 macie trzymac za mnie kciuki i mnie to nie ineteresuje!! ;p polski ustny
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() onaella wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyst kiego najlepszego! sto lat, sto lat, sto lat ! i zapału do ćwiczeń, mniej centymetrów i kilogramów, cudnego życia i żebyś zawsze była tak promienistą osóbka jak jesteś i żeby Ci się zawsze, ale to zaaawsze wszystko układało ![]() ![]() ![]() a ja nie wiem co mam napisać. to nie piszę nic. ale wpadłam do Was, żeby nie było |
|
|
|
|
#2799 |
|
Rozeznanie
|
Eluś!
Sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam ![]() Wszystkiego najcudowniejszego, słońca nad głową i w duszy każdego dnia, uśmiechu, optymizmu, radości i każdego dnia opieki dobrych aniołów, cmoki ![]() Cześć nowym kobietom! Życzę powodzenia i wytrwałości! Gratuluję Siostrzyczki spadku wagi, centymetrów, brawo, super ![]() No ja już kończę sesję, dziś przedostatni egzamin na studiach się odbył, w piątek ostatni i koniec studiów ![]() W ogóle tak dziś umarzłam, wyszłam z domu z wiarą w poprawę pogody w spódniczce i z gołymi nogami No i chyba cały tydzień się tak będzie pierdzieliło szarawo za oknem ehhhJuż podejrzewam dlaczego takie mam ekscesy z brzuchem. Jak się jest na diecie trzeba tez regularnie spać, bo wtedy metabolizm jest zrównoważony a ja zaburzyłam rytm dnia i nocy (+ kawa, którą wcześniej ograniczyłam ze względu na SB), a byłam przez kilka miesięcy przyzwyczajona do stałych pór posiłków i snu, a teraz jak śpię po godziny albo w ogóle każdego dnia, to lipa jest Ale sobie odbije niedługo już i wszystko powinno wrócić do normy, oby...Jadłam: Ś: koktajl bananowy z jogurtem, siemieniem i otrębami; II ś: big jabłko; O: omlet nadziewany; P: migdały i śliwki suszone; K: potrawka z soczewicy. Nie wiem czy jeszcze coś wpadnie we mnie, no ale pewnie tak, bo w końcu długa noc przede mną ahhhh Całuski, cukiereczki, ciasteczka ![]()
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
witam
rtak czytam czytam i chyba si eprzylacze przybylo mi tluszczyku po maturach bo ze stresu zawsze jem boje sie jak wytrzymam bez chleba ale jajka lubie wiec moze bedzie db namowie mame zeby bylo razniej i zeby mi ktos mogl gotowac troszke a ser zolty mozna jakis?
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nieodtłuszczony jest be-be, bo ma ok. 25 % tłuszczu ![]() a tak w ogóle witam, witam i powodzenia życzę ![]() a jakie jest Twoje www? /waga/wzrost/wiek
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A np Hit z Ryk tylko 13
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
wiek 18;p wzrost ok 168 a waga hmm szczerze nie wazylam sie juz ohohoho ale pewnie cos kolo 64 kg;/ chce schudnac z brzuszka ud itd zobaczymy
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
no mój gouda, który jadłam zawsze to 25% miał ^^
Cytat:
![]() i radzę się pomierzyć na początku [brzuszek, udo itp.] żeby póżniej widziec rezultaty
|
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale sie dziś oczytałam cudownych życzeń, od razu na serduszku się cieplej robi A ja właśnie sie uczyłam do egzaminu i mi sie przysnęło na kodeksem karnym, jak mi sie w nocy nie będzie śniło, że stoje przed sądem i recytuje artykuły to będzie dobrze Njagorsze jest to , ze nie wiem czego sie spodziewać po tym egzaminie, bo niby nam mówili, że jest łatwy no ale ja nie wiem co on wymaga. Ahcak, Kasieńko gratuluje zdanego egzaminu i nawet nie wiesz jak Ci zazdoroszcze, ze już kończysz sesję, ehh...ja mam jeszcze całą ósemke do zdania, a jutro zaczynam teorią i czynnikami przestępczości, blehhh...
|
||
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
czego gratulujesz?
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
omatko
sama nie wiem, przez przypadek,ochooo najwyższa pora iść spać, przepraszam za pomyłkę
|
|
|
|
#2808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Weszłam i wyszłam z niego, miałam już 3 egz z nim, loozik jest maxymalny, szczególnie jak sie było na wszystkich zajęciach i Cię z nich czai, a jak kogoś pytał to tylko z rzeczy co były na zajęciach i takie pierdoły zazwyczaj podstawowe Powodzenia, dla mnie na 4 roku to chyba tylko antropologia była taka do której musiałam przysiąść, ale okazała się śliczna w skutkach. Mi jeszcze pani Wanda Franciszka została na deser blehhhh Ale do niej dopiero się zabiorę w czwartek, bo teraz nie mam czasu
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie szkodzi;p tak mysle co bym sobie jutro zjadla? nic w domu nie mam takiego;/
hm moze rano 2 jajka z odrobinka majonezu wolno? a potem wroce do domu pozno bo kolo 16 a w miedzy czasie nie bardzo mam jak cos zjesc;/ bede wode pic;p a potem moze jakas salatke z ogorkow pomidorow ;p nie wiem
|
#2810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
białko 8,6 węgle 4 tłuszcz 8,5 Czyli,ze bardzo źle..? ![]()
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
onaella, sto lat
4 rok? Lublin? jakieś... prawo studiujesz? (przepraszam, od paru lat zajmuję się bardziej przyziemnymi naukami jak latanie z łopatą ) ale może studiujesz z kimś z moich znajomych
|
#2812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2813 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
oo to też myślę że możemy mieć wspólnych znajomych
|
#2815 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za info,dziewczyny ![]()
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
A odpowie ktos na moje pytanie? Co z tymi deserkami jakie sobie robicie
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, jest kremowy i pysznie śmietankowy
![]() Spróbuj, najwyżej Ci nie posmakuje i więcej go nie kupisz, ale myślę, że będzie odwrotnie
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
lolly mi te serki z Ostrowii kompletnie nie odpowiadają, mają smak jak kefir. Ale te TIP są ok
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś się zważyłam. Na I fazie SB (14 dni) - schudłam 2,5 kg
Jestem raczej zadowolona, bo nie ćwiczyłam w tym czasie, no i poczytałam troszkę o jojo, więc ta ilość kg jest ok Dodam, że jestem w trakcie okresu, a brak błonnika w I fazie daje o sobie znać (mam na myśli wizyty w toalecie)Pomierzę się wieczorkiem, ale nie znam wymiarków sprzed 2 tyg. Mój jadłospis na dziś: omlet z 2 jaj ze szczypiorkiem i zielonym groszkiem, ogórek, papryka serek wiejski lekki, rzodkiewki sałatka z kapusty pekińskiej z papryką, ogórkiem, pomidorem i rzodkiewką z jogurtem naturalnym 0% tł. (ten jogurt ma więcej węgli [?] niż inny 2,5%), pierś z kurczaka usmażona na odrobinie oliwy z oliwek serek z kakao, kilka orzechów, plaster wędliny z indyka, jakieś warzywko
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to dziwne bo jakoś nie chce mi się nigdy ściąg robić jestem za leniwa na pisanie maczkiem ![]() ![]() ![]() Ja już nie mam sił na SB chyba kłania sie wizyta u psychologa pod tytułem.. "a mi sie prosze pani nic nie udaje" ... grrrrrr
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

i mogla zjadać pyszności bez żadnych skutków ubocznych 

;>

wystarczy Marzena 

bo nieodtłuszczony jest be-be, bo ma ok. 25 % tłuszczu 
Njagorsze jest to , ze nie wiem czego sie spodziewać po tym egzaminie, bo niby nam mówili, że jest łatwy no ale ja nie wiem co on wymaga.