|
|
#5071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Weź go skokon może w musline. Może kołysanki. Mój odleciał przy tych https://youtu.be/lIby-GD3zIY
|
|
|
#5072 |
|
Wtajemniczenie
|
Poprostu kochana !!!! Gratulacje
![]() . Cholernie współczuje przeżyć super ze przyjaciółka była z Tobą trzymamy za was kciuki ❤️❤️❤️Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#5073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mała mojal Nela jest nieodkladalna po kazdej wizycie tesciowej, bujam sie z nią kilka godzin potem zeby zasnela i dała się położyć w łóżeczku. A wczoraj bylysmy same i kochane dziecko miałam. Jadla i spala. I zasypiala w łóżeczku albo przy piersi i bez problemu ja moglam odlozyc do łóżeczka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas w nocy córka też jest nieodkladalna ostatnio. Odkładam do łóżeczka, śpi całe 2 minuty i 'dzień dobry bardxo'. Więc znowu ją biorę, usypiam i zazwyczaj zasypia na stałe przy 4 odłożeniu. Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Poznania (ok 200km w jedną stronę), mąż jechał kupić broń myśliwską, więc zabraliśmy się też a w weekend jeszcze dłuższa wyprawa nas czeka, do Koszalina mąż musi zawieźć miód, więc robimy wycieczkę i skoczymy też nad morze 😍 Dobrze że moje dziecko lubi podróże, wczoraj całą trasę praktycznie przespała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5076 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu
Gratuluję! oby wszystko było dobrze i abyś takze Ty doszła do formy. Fajnie, że nie byłaś sama.Wybieramy się na ten spacer i wybrać sie nie możemy bo.mały wisi na mnie, a musi być lekko śpiący żeby się udało. O 11:00 mamy położną , muszę kupić jakąś czekoladę dla niej ![]() No a po obiedzie idziemy zaklepac lokal na chrzciny i na piwko z mężem. Oby dziś Hugens też był taki grzeczny jak wczoraj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Nulka Zazdroszczę wycieczki nad morze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5077 |
|
Zakorzenienie
|
Fizjoterapeuta dziecięcy też mówił że może od pocAtku na brzuchu. Mój już w ogóle na plecach nie chce leżeć. Tylko na bokach albo brzuchu. Ja si o mojego nie boję bo skubany już głowę trzyma z 2s w tej pozycji.
Poprostu, jaka Ty jesteś dzielna kobieta! Brawa dla Was! Ciężki miałaś poród trzymam ogromne kciuki żeby z młodym było wszystko dobrze !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5078 |
|
Wtajemniczenie
|
KociaMatka, trzymamy kciuki
|
#5079 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tż co tak panikuje na jedną kupolinę nie pierwszy i nie ostatni raz coś okupka![]() Cytat:
współczuję takiego ciężkiego porodu musiałaś się stresu najeść przy tym! Ale najważniejsze że z malutkim już lepiej, trzymam kciuki za niego i za Ciebie obyś dochodziła do siebie jak najszybciej. Fajnie że przyjaciółka Cię wspierała ![]() Cytat:
dzięki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#5080 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj to już myślałam że Tż zabije. Jeszcze dziś mnie nosi. Aż wyszłam z domu i zostawiłam z małą a dziś miałam zamiar jechać do mamy z nerwów ale tyle km pociągiem nie pojadę z małą. Teściowa też bym wyjevala w kosmos.. ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Moje maleństwo dziś ma 4 tygodnie
|
|
|
#5081 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia a co się stało?
|
|
|
#5082 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ??
I nie denerwuj się,szkoda zdrowia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5083 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia
Mój wczoraj tydzień skończył Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5084 |
|
Zakorzenienie
|
Sam kochana wszystkiego najlepszego! ! Odmiany i spokoju! !
![]() Poprostu moje gratulacje! Uściskaj Mikołaja od cioci ![]() Moje dziecko wczoraj w końcu zasnęło o 15:30. Na mnie. O 19 odłożylam ją bo juz mi kark zdretwial. Spała do 1 w nocy. Za to dziś jest powtórka z rozrywki od 4 rano. .. Tz wstał i ją nosił do 6 szykując się do pracy. Teraz ja walczę. Potrzeba bliskości juz mi bokiem wychodzi. Bo dziś nic ją nie boli, a marudzi w każdej pozycji. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Moja ma dziś 40 dni i gaworzy od rana jak najeta
|
#5085 |
|
Zakorzenienie
|
Moze to skok Morelle? Tak ok 7-9 tydz? Ale spała mega długo, zazdroszczę... chociaż mój wczoraj to w ogóle jadł i spał jakbym dziecka nie miała. Nocka słabsza, ale do przeżycia.
Samantha Kiedy te Twoje urodzinki są? Tak czy siak 100lat, wymarzonego spokoju i grzecznych chłopców, wszystkich trzech My już spacerujemy... fajny chłodny wiatr. Dziewczyny jedziecie jeszcze gdzieś w tym roku na wakacje?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5086 |
|
Wtajemniczenie
|
Poprostu gratuluję!!! Miałaś bardzo ciężki poród, jesteś niesamowicie dzielna! Witamy naszego rodzynka Mikołaja! Dużo zdrowia dla niego! Mam nadzieję że szybko dojdziecie obydwoje do siebie po tym wszystkim. Kciuki za Wasz pobyt w szpitalu i dużo sił dla Ciebie!
|
|
|
|
#5087 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu wielkie gratulacje! Okropny poród, mam nadzieję że Mikołaj wszystko Ci wynagrodzi
![]() Nie mam czasu na nic... Jednak przy dwójce jest już ciężej, a jak obie ryczą to nam czasem ochotę wystrzelic się w kosmos... Sara wczoraj skończyła miesiąc Dziewczyny po cc - bolą was brzuchy? Ja czuję go ciągle i nie wyobrażam sobie ze miałabym zacząć np. Ćwiczyć czasem aż rwie. Martwię się trochę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5088 |
|
Wtajemniczenie
|
My wczoraj wieczorem wróciliśmy z naszych mini-wakacji. Nie nadrobię Was dziewczyny!
|
|
|
|
#5089 |
|
królikoholiczka
|
A bo dał butle małej ☠☠☠☠☠☠☠niety. I spała od 21do 4. A mi się zastój chyba zrobił. Cała noc przeryczalam z bólu przez tego idiote. Mała mi trochę sciagnela id rana ale teraz non stop na cycku siedzi. Mam dosyć. Jeszcze mój tata ma przyjechać za tydzień a teściowa non stop robi syf. Ja posprzatam a ona odpierdala. ☠☠☠☠a będzie mi wstyd jak cholera
|
|
#5090 |
|
Wtajemniczenie
|
Agg_s super pierwsza strona
I medale dla naszych dzielnych close 3
|
|
|
|
#5091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam porad jak ją nauczyć leżeć samej obok mnie ale nic nie ma. Dzisiejsza nocka masakra spala od 3 oczywiscie na mnie. Ja sie nie wyspałam. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#5092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprostu gratulacje! Najwazniejsze ze wszystko dobrze się skończyło dużo zdrówka dla Was
|
|
|
|
|
#5093 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, gaduła mała
![]() My wakacje odpuszczamy bo TŻ nie ma więcej urlopu. Precious, daj sobie z 2 miesiące żeby zacząć ćwiczyć. Rana musi się porządnie zagoić. Emilia, Darietta, ja myślę że nie ma na to sposobu. Są dzieci które są odkładane i nieodkładalne... Pewnie w końcu Wiki się to zmieni ale tak to bym nie walczyła tylko zamotała w chustę bo się wykończysz jej płaczem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- My dzisiaj do pediatry idziemy. MusE sama bo TŻ wrócił do pracy i jeszcze zaspał pierwszy dzoen-.- oby młody dał żyć. Póki co trochę kwęka przez sen ale jest ok. Mam stresach że młody się rozwyjr na spacerze a wiadomo że muszę być na konkretną godzinę. No i będę musiała go nakarmić w przychodni przez co też mam stres i nie mam się w co ubrać:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5094 |
|
Zakorzenienie
|
My sweet
Ja też czuje, nawet na spacerze, miejsce cięcia i podbrzusze. No tak przy dwójce ciężko :/ Sill I jak było? Gdzie w ogóle byliscie? Też myślę o mini wakacjach. Tylko szkoda mibtroche kasy bo wole dołożyć do tych w przyszlym roku Darietta Moj spi obok w.nocy... ale za Chiny csam nie zasnie , musi byc cyc lub ręce. Tylko w wózku czasami lub cudem w bujaku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci spaceru! Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- My wakacje odpuszczamy. Jeszcze chrzciny. Nie damy rady finansowo. Tz wczoraj coś mówił, żeby zrobić w przyszłym roku. Jak ona będzie bardziej ułożona. Ale w ciepłe miesiące juz mamy inne plany. Więc bezsensu
|
|
#5096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powodzenia u lekarza! Moze w przychodni jest jakis pokój dla matki z dzieckiem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#5097 |
|
Zakorzenienie
|
No my robimy chrzest w październiku pod koniec, tak.może przelecieć mój tato i brat męża. Wszystkim pasi
![]() A wakacje chcemy w przyszłym roku, ale kusi.mnie.choć.kilka.dni. gdzies w.górach lub nad jeziorem. Auto mamy za słabe, żeby daleko jechać. Pestycyda Dasz radę, Hugo pod domem.zawsze juz z głodu.ryczy. trudno... a karmic w orzychodni to akurat normalka, nie stresuj sie tym, ja karmiłam juz w.parku, w galerii, na placu zabaw... no i gra. Dziewczyny bedzie u.mnie za raz położna... mam pustkę w głowie. O.co ważnego mogę ja zapytać ważnego by zapamietac? Też dostałyscie od swoich gadżety? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5098 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wakacji - my w tym roku tez odpuszczamy. Pojedziemy za rok.
|
|
|
#5099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam o 01.10. Tz brata i SIS nie będzie. Nie dostaną urlopu. Więc od niego bedzie tylko mama. I tak wychodzi nam 16 os z nami.
|
|
#5100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wakacji, my latem raczej nigdzie nie wyjeżdżamy ze względu na pracę tz, ale zimą chcielibyśmy gdzieś polecieć. Na takich prawdziwych, pełnych wakacjach byliśmy ostatnio w 2012 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

super ze przyjaciółka była z Tobą

masakra
ja prdle . Zrobił takie zamieszanie ze się mały wystraszył i tez dlatego ze odkręciłam zimna wodę i on go włożył w nią

I medale dla naszych dzielnych close 3
dużo zdrówka dla Was