|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Guerlain Lover
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Misia
![]() Xminor - zgadzam sie z be_zludna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Ja jeszcze ku przestrodze, kto ma mnie na insta, to dalam na instastory...
Nie kupujcie Nacomi musu do ciała, u mnie to był malinowy. Mała opakowka, lekka, myślałam, że będzie na zmianę z masłem body shop i jakimiś innymi. Użyłam tego raz w czerwcu, posmarowalam się przed snem, czekałam godzinę, nie chciało się wchlonac, wszystko potluscilam, wiec uznałam, że dziś będzie ok, jak wychodzę na kilka godzin. Otóż nie. Posmarowane o 15, byłoby pewnie tak na nogach i z tydzień, jakbym nie ruszała. Ta tłusta maz po prostu została na skórze i za nic nie chciała wchlonac, także te swoje witaminy i inne bzdety, co niby odżywiają, to sobie moga schować. W życiu jeszcze nie miałam takiego paskudztwa, wiadomo, jedno wchłania się szybciej, inne wolniej, ale no ponad 6h, to gruba przesada. Ten mus kosztuje regularnie chyba 20pln, ja dałam połowę mniej. Nie polecam też szamponu tej samej firmy, mam migdałowy. Moje włosy są grube, gęste i rozjasniane, szampon myje tak, że następnego dnia mam wrażenie, że włosy są brudne. Ogólnie nie robi nic, chyba utrudnia rozczesywanie, ale tego nie jestem na 100 proc. pewna. W Rosku można kupić wiele lepszych szamponów taniej. Bo jego cena to 20pln. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
With Beauty In Love
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam właśnie, że nie mam Cie na insta 😁 jak Cię znaleźć? 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2017-08-08 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chilldomi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
W takim razie przepraszam ze nie doczytałam ze Xaminor zamówiła ponownie.
Ale nie podoba mi się ta sytuacja. Śmierdzi na kilometr. Wg mnie ten co kryje jest zamieszany i non ie chce aby ktos cos sprawdzam. Tyle z mojej strony . Wiem ze są układu i układziki. EOT. Dziewczyny brawa za przetwory. Ja dzis o 15 pojechalam na lunch ze znajomymi. Właśnie wróciłam.....ale ale zakupy po drodze byly...wpadlam do Hebe po tusz i co ja widzę....szczoteczka do mycia twarzy Braun wyprzedaż z 399 na 50zl. To wzięłam...o tuszy zapomniałam....plan na jutro tusz kupic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przy okazji polećcie jakąś fajną rękawicę do opalacza, mam 2 minisy z boxów, ładnie się zjarałam, to jeszcze później bym spróbowała samoopalaczy, jakoś wyjątkowo mam w tym roku ochotę na opaleniznę ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2017-08-09 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Kazar Lady
|
wrzucam się weselnie, proszzzz nie cytować z fotką
zrobie to inaczej, w załącznik wstawię ![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2017-08-09 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Chanel Lady
|
dzień dobry
![]() ![]() brawo wszystkim za zakupy ![]() ![]() ![]() współczuję także przejść ze sklepami/pocztami/itp ![]() ![]() idę pracować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- aa i Miska fajnie że wesele udane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oktawiaaa pamiętasz o przepisie na buraczki? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Dzięki Irminie bedę mieć sukienkę ![]() nawet już leci do mnie ![]() jeszcze raz serdecznie dziękuje za pomoc w zakupie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 kg ogórków obrać i pokroić w cienkie plasterki (ja starłam na takiej krajalnicy), nasolić; 12 buraków ugotować i zetrzeć na tarce na grubych oczkach (wyczytałam na jakimś blogu, żeby każdego zawinąć w folię aluminiową i upiec, tak zrobiłam i zeszło krócej niż gotując); 6 cebul pokroić w piórka i nasolić. Zalewa: ziele angielskie, liście laurowe (w ilości jak lubisz), 1 szklanka cukru, 1 szklanka wody, 1 szklanka octu, 1 szklanka oleju - zagotować, wrzucić warzywa, gotować 7-10 min i gorące wrzucać do słoików. Pycha, zostało mi troszeczkę i dziś będzie do obiadu ![]() A ja zgubiłam zeszłoroczny przepis na pikantny sos a wczoraj tata zjadł ostatni słoiczek ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
![]() Kojarzę sukienkę tej młodej pannicy (żeby uściślić: tej pannicy po lewej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | ||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Klientka w krawacie
|
Miśka - cudnie! Gwiazda obok to córa? Eleganckie obie
![]()
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pasteryzujesz później słoiki? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Ja nie pasteryzowałam, trzymam sobie garnek na minimalnym gazie i w tym czasie nakładam wrzące do słoików.
A zapomniałam, do smaku można dodać też czosnek, ja dałam jeden wielki ząbek (dałabym więcej, bo lubię, no ale sama tego nie będę jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Kazar Lady
|
![]() jak hist-pat ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() młodsza ![]() kto chciał zobaczył, mogę usuwać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Kazar Lady
|
o masz ! u mnie była rozmiarówka z tych
![]() dziękujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
U mnie większość sukienek zaczynała się od rozmiaru M, żadnego XS czy S prawie nie było
![]() Zamawiałam ostatnio z Mohito kilka rzeczy online, ale jak przyszła paka, to nic mi się nie podobało, albo nie pasowało, albo wyglądałam średnio. Poszłam więc oddać, a kobieta w sklepie tak mnie namawiała na wymianę, ze 3 razy pytała czy nie chcę wymienić. Później zmieniła taktykę i zaczęła gadać jakie świetne ceny, że żal oddawać, że może sobie zostawię, w końcu mam tyle rzeczy za małe pieniądze, rzadko tak się zdarza. Odechciało mi się tam zaglądać, mękoła jedna ![]() A z Zary dostałam maila, że jedna rzecz się cudownie znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
kupiłam dwie kiecki u Minge na to wesele wychodząc z CH weszłam do mohito i poległam, mega mi sie ta moja sukienka podoba, dokupiłam tez młodej drugą sukieneczkę, bo faktycznie już za bezcen była na szybko moge pokazać dziewczyn mohitowe kiecki jeśli ktoś jest zainteresowany, starsza by mi łep urwała za wrzucanie jej do sieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Kazar Lady
|
o niespodziewanie przyszła paka z esotiq
![]() zapomniałam już że zamawiałam ![]() Zoila Ty bazowy - beżowy stanior kupiłaś ale jakby co to jest megaśny w esotiq włąśnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.