|
|
#1771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki kolejny wątek spamują-cz.IX
Cytat:
Chcem kupic tylko szperam i porownuje na razie ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Moj telefon tez mnie wkurza, tez wolno chodzi, a to z racji malej pamieci. Malo co mam zainstalowane a prawie pełny i ciagle się muli. Nie moge zainstalowac messangera... generalnie jest fajny bo duzy, ale juz nie spelnia moich wymagań. Tera chcem tez lepszy aparat bo lubie robic zdjecia dziecku i chcialabym zeby byly przyzwoitej jakości. |
||
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Jak xioami to dowiedz się tez jak to jest z gwarancją itp. I ja bym radziła ubezpieczyć telefon na wypadek zabicia szybki czy cokolwiek. Ja radziłam tz xioami jak coś na andku brac ale zdecydował się na j5 z 2017r z metalową obudową. 1100dal Plus ubezpieczyl go od uszkodzeń szybki itp powala na łopatki takiego a5 z 2016. Mi nie zależy na szpanie i jeżeli mam dac te 1400zł za telefon to wole na taki który bedzie miał stabilne oprogramowanie które nie bedzie sie cielo po jakimś czasie. Moim zdaniem ile Android by nie miał pamięci ramu itp to i tak po jakimś czasie będzie sie ciał.. Także ten. Jeżeli z iphone bedzie to samo to wtedy zdanie zmienię i odszczekam to co teraz napisałam.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2017-08-09 o 10:57 |
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Poki co mam huawei p8 lite i mi odpowiada. Tyle razy spadl na ziemie wyswietlaczem i zadnej rysy przed chwila dzwonili do tz i naprawili moj telefon![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ponad rok iPhona i śmiga jak ta lala.
nowy samsung s6 mi sie od samego początku potrafił zacinać i wieszać. w iPhonie minus to słaby kabel.:P i niestety przy nieoryginalnych czasem wyskakuje komunikat i nie ładuje a oryginalny kabel 90 zł
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mansi ja mam p8lite i raczej drugi raz bym go nie brała. Tnie sie strasznie. Facebook i Messenger pożera sporo pamięci.. :/ Za 600zł to raczej ogólnie szału w wyborze telefonów nie na. Nie masz gotówki na drugi bierzesz w ratach i powoli go spłacasz, jak dla mnie Branie telefonu w sieci to złodziejstwo sieci telefonicznych i tyle. I najlepiej troszkę dopłacić i mieć ubezpieczenie na wypadek ubitej szybki. Teraz razy 0% wiec spłacasz tylko telefon ewentualnie ubezpieczenie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie narzekam na swojego huaweja. Pamiec regularnie czyszcze.
Teraz pogorszyly sie oferty sieci. Jak kiedys brali mi alcatela i teraz huawei to sie oplacalo bo za twlefon doplacalam 50zl i abonament 25zl (znizke mielismy z orange open) teraz proponuja najgorsze telefony Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem ze pogorszyly dlatego tz przeszedł do a2mobile i za 20zł ma nielimitowane sms, minuty na stacjonarne i do innych sieci, Internet, i spłaca telefon wzięty w euro.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Mi akurat sie udalo jeszcze huawei wziac w dobrej ofercie. Miesiac pozniej juz bym tego nie zrobila bo by sie nie oplacalo. Tz wziął w lutym abonament bez telefonu w orange. Internet mobilny tez zmienili i placi wiecej ale i limit duzy i jeszcze ani raazu go nie wykorzystal
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- W a2 ile internetu jest w najnizszym doladowaniu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Nielimitowany
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- https://a2mobile.pl/niewyczerpalne-pakiety Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Z tym ze my mamy kablowy Internet wiec w domu którzysta z wi-fi ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki model bierzesz pod uwage?Ja ostatnia rate sonego zaplacilam i juz patrze za nowym tel. Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2017-08-09 o 13:36 |
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjecia cyka cudne ten model ma teraz Tz. Albo mi6, nie bylo go jedzcze na rynku, gdy T kupowal 5 ale warto brac lepsze wersje (roznia sie pamiecia itp.) ![]() Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1783 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
U nasz znów upał; / Kupiłam dziś leżaczek timy love i poduszkę do karmienia używane ale w super stanie; )poduszka nowa Dziś 2 zajęcia ze szkoły rodziena |
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pamięć 128gb, ale był w cenie 64, wiec żal nie brać.
Tez słyszałam, ze xiaomi super, tz teraz sie zastanawia czy brac wlasnie Mi6 czy lg g6 :P
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa mój Filip ma xiaomi note 3 i jest bardzo zadowolony, jedyny minus to słaby głośnik ale reszta super
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Sama sie nad mi6 zastanawiam
a mialam nie zmieniac tela ![]() Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Kari stresujesz sie? ![]() Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupujące na Ali, czy Wam tez wbk uciekło z przelewy24?
![]() ![]() ![]() nie moge zaplacic
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz się zbieramy do zespołu ustalić szczegóły, później jedziemy odstawić Chevroleta do car detalingu na polerke
i wieczorem próbe mam z dziećmi, które robią różne rzeczy w kościele np. Noszenie obrączek czy rzucanie płatków róż. Jutro odbiór sukni ślubnej, sukni mamy. Odbiór wina i piwa. Jeszcze muszę kupić jakieś buty na płaskim spodzie do niedzielnej sukienki i popołudniu na salę. Piątek jedziemy po odbiór paczek na bramy i ciast do Domu, później paznokcie, ogarnianie w domu, do spowiedzi i znowu na sale, a jak wrócimy to ubieranie u mnie ogrodzenia chyba nic nie ominęłam 😁Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1795 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak dziewczyny piszą - ekstra! Szybko Ci czas zleci i już będzie sobota, nawet nie ma czasu na stres
|
|
|
|
#1797 |
|
Idealna Źona; )
|
To udanego urlopu; )
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie jedziemy, ale mam nadzieję, że choć trochę odpocznę, uporządkuję swoje i nasze sprawy z domem.
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny! Jak siade do lapka pooglądam sobie te telefony. Pokico tkwie z kawa i ogrodzie. Mała śpi a ja cos sobie poczytam.
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Kari, ale fajna robota Was czeka! ☺️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

ale bedzie kok z warkoczy i od góry bokiem warkocze będą szły do koka

w iPhonie minus to słaby kabel.:P i niestety przy nieoryginalnych czasem wyskakuje komunikat i nie ładuje
a oryginalny kabel 90 zł 

póki co czytam jak patrzeć na parametry na dobry aparat. Ja się nie znam kompletnie. Nie ukrywał, ze wolała bym cos droższego. Chce na prawdę ładne zdjęcia. I żeby smigal. 

i wieczorem próbe mam z dziećmi, które robią różne rzeczy w kościele np. Noszenie obrączek czy rzucanie płatków róż.