|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
uhahana udanej zabawy!
![]() Trzymam kciuki za zdające dziś ![]() U mnie pogoda też okropna. Wiedziałam, no normalnie wiedziałam, że ledwo co się matura moja skończy to pogoda się zepsuje! A tak bym się poopalała ![]() Idę dziś na jakieś szkolenie Nawet sama dokładnie nie wiem jakie... Pisałam koledze, że szukam pracy, on mi zaproponował,żebym dziś wpadła na to szkolenie... Mam trochę stracha, tym bardziej że to jest facet, który do mnie zarywał, a ja go olałam. No, ale nic miejmy nadzieję, że będzie ok I super byłoby gdybym dostała tam jakąś pracę, a jeśli nie to zaczynam składać CV po jakiś kawiarniach chyba.
|
|
|
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie nie wiem
![]() Może "Smaki miłości" albo "Zakochana Jane" tak romantycznie
|
#2193 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() odpoczywam dziś, głowa mi pęka i ogólnie jest bee. po południu chyba skoczę na małe zakupy kosmetyczne, bo skończyło mi się sporo kosmetyków, a akurat z tych nie mam zapasów no ale to pod warunkiem, że rodzice pożyczą mi jakiś samochód, bo busem mi się nie chce jechać, zbyt wygodna się zrobiłam
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też beznadziejna pogoda
![]() Uhahanej życzę miłej wyprawy i łączę się z nią duchem, bo raczej już tu nie zajrzy ![]() I nie wiem co będę robić... pewnie sprzątać jak co dzień i lenić się. (raczej nudzić)
|
#2195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem najlepsza polska komedia romantyczna... Wszystkie następne się nawet nie umywały do Nigdy w życiu. Poza tym kocham STENKĘ ![]() !Dzisiaj to musi być coś z ciśnieniem nie tak, bo wszystkim głowa boli... Ja się z łóżka nie mogłam ruszyć. Ale na szczęście pani Goździkowa pomogła ! Obejrzałam w końcu "Smaki miłości" (Feast of love) I polecam! Wzruszyłam się oczywiście przy końcówce...
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wakacje się skończyły, więc powracam z koleżanką do wieczorków filmowych, już wybrałyśmy filmy: Ojciec Chrzestny, Sweeney Todd, Pokuta... Ale obejrzymy "Diabeł ubiera się u Prady", żeby trochę się "od-ambitnić". |
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię niskie głosy i Stenkę
Kasia ciekawe co to za spotkanie. Udana jesteś, że tak w ciemno idziesz ![]() Pisz jak wrócisz co było ![]() Miałam coś pisać i zapomniałam.... jak sobie przypomnę to napiszę
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
przed chwilą wróciłam, bylo swietnie ![]() musze się rozpakowac i wyprac ciuchy, potem pozgrywam zdjęcia i coś tu wrzucę
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, i juz wszytko za mną.
Wiecie jaki ze mnie debil? Normalnie nie mogę już wytrzymać ze sobą. dałam koleżance do wydrukowania móg konspekt i cytaty, i dziś rano okazało sie, że wysłałam jej nie te cytaty co powinnam ![]() A całą prezentację miałam opartą na nich ![]() No, ale nie miałam wyboru musiałam jakoś sobie radzić bez nich... Przy tym moim zakręceniu i nie umiejętności poskładania swoich myśli te 80% ( tak brzmi lepiej ) to całkiem niezły wynik![]() Cytat:
Też już mam wakacje i mimo, że mam je dopiero od kilku godzin już mam wyrzuty sumienia, że jeszcze nie znalazłam pracy na czerwiec..głupia jestem jak but! ![]()
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Również lubię Stenkę
I Frycza I choć nie przepadam za romantycznymi filmami, to ten mi się podobał. W końcu obejrzałam też sobie "Pamiętnik" pamiętam, że kiedyś polecałyście i faktycznie Cytat:
On studiuje zarządzanie i marketing i jest doradcą finansowym, czyli coś pewnie z tym związanego... No i ogólnie zagrożenia z jego strony się nie spodziewam, to bardzo ułożony chłopak Jak dla mnie, aż za bardzo ![]() layla
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
tak Kasia bo Ty potrzebujesz rozrywki i szaleństwa
![]() i znów mogłabym cytować KMN "jest ryzyko jest przyjemność" layla no wreszcie szczęśliwie powróciłaś Czekamy na zdjęcia! ![]() krówka gratuluję! I trzeba było tak panikować?! Ładnie sobie poradziłaś A to co wcześniej chciałam napisać a zapomniałam to to, że komp mi zamula jak i pogoda i ludzie :/
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, jakiś dziki dubel mi sie zrobił
![]()
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, zgrałam prawie wszystko i wrzucam linki, nie chce mi się bawić w wysyłanie, potem usunę wszystko.
http://img139.imageshack.us/img139/6461/dscn9712vl3.jpg http://img139.imageshack.us/img139/9103/dscn9694fd5.jpg http://img84.imageshack.us/img84/1125/dscn9733nk7.jpg http://img216.imageshack.us/img216/2781/dscn9701vp4.jpg http://img84.imageshack.us/img84/4566/dscn9771ti0.jpg http://img139.imageshack.us/img139/1232/dscn9781ul0.jpg http://img216.imageshack.us/my.php?i...scn9681jx7.jpg http://img84.imageshack.us/img84/707/dscn9739lh0.jpg http://img216.imageshack.us/img216/8250/dscn9738mo8.jpg http://img215.imageshack.us/img215/1456/dscn9774qg1.jpg http://img216.imageshack.us/img216/4933/dscn9783qs5.jpg http://img208.imageshack.us/my.php?i...scn9746ga0.jpg http://img216.imageshack.us/img216/4213/dscn9766rn0.jpg http://img216.imageshack.us/my.php?i...scn9761lj4.jpg Było fajnie, warunki super, z kolezanka spalysmy w jednym pokoju w osobnych lozkach, a nie po 5 osob na jednym jak to czesto bywa na domkach nad zalewem byliśmy raz w ciągu 3 dni i to ok 2 w nocy także nie wiem za bardzo jak wygląda Ogólnie to % cały czas, sama nie piłam dużo bo źle się czułam przez @ każdy przywiózł coś do jedzenia, jak na taki wyjazd to śniadania i obiady byly wypasione przez wieksza czesc dnia dosłowne niiiic nie robilismy ale chyba o to chodzi w takim pomaturalnym wyjeździe bodajze wczoraj w nocy byla straszna burza, piorun uderzyl bardzo blisko domku, nie bylo pradu i kilka godzin siedzielismy przy latarce. jedyny minus jest taki, ze prawie wcale nie spalam (ciezko u mnie z zasypianiem w obcym miejscu) no i tesknilam za tz
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj polski o 14:30 trzymać kciuki
|
|
|
|
#2207 |
|
|
oczywiście wczoraj napisałam długiego posta i co? nie ma :|
Krówko, gratuluję i bardzo zazdroszczę.. też bym chciała mieć tyle z polskiego i być już po tym całym stresie.. Marta, gratuluję angielskiego i trzymam kciuki za polski ![]() no i za Durgę też trzymam ![]() Em, już po (i wiem jak jej poszło, ha! ), więc trzymać nie muszę Laylaa, dobrze, że już wróciłaś. bakowało mi Twoich postów a ja dalej zamarzam.. nie lubię takiej pogody oglądam sobie zdjęcia, moje i P. z ostatnich kilku miesięcy. i odkopałam też jakieś zdjęcie, jeszcze daawnej fuksji, sprzed 4 lat chyba, byłam tam cięższa o 10kg śmieszniee.. może wsadzę, wiecie gdzie
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Pada u Ciebie?
Bo u mnie od kilku dni cały czas jest słonecznie i tylko w TV widzę, że nie wszędzie tak jest. Chociaż nie powiem, tęsknie za deszczem(choć może fakt, nie w majowy, długi weekend..) Fuksja, dziękuje za gratulacje, ale ja najbardziej sie ciesze nie z wyniku, tylko z tego luzu psychcznego już Jednak juz niedługo i Ty będziesz po wszystkim,Marta, nie martw się, kciuki o 14:30 będą trzymane Laylaa, przyjemne miejsce Cieszę się, że juz wróciłaś do nasA teraz będzie mi brakowało Uhahnej, zwłaszcza, ze ona tu ostatnio bardzo często bywała
|
|
#2209 | |
|
|
Cytat:
![]() ale z drugiej strony, przynajmniej spokojnie piszę tą prezentację i nie kusi mnie, żeby pojechać gdziekolwiek, bo przecież jest taak ładnie..
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Rozeznanie
|
Witam !
Dzisiaj 1 dzień moich wakacji ! z ustnych miałam 16, przed wejściem wszystko zapomniałam ale coś mówiłam.Więc ok![]() Dzisiaj idę z Tż do biblioteki poszukamy czegoś ciekawego, sprawdzę to co proponowałyście. Mam nadzieję, że będzie. Co do pogody hehe u mnie szaro buro i ponuro. Trzeba jakoś to ożywić ![]() Na najbliże dni mam ochotkę na jakieś małe przyjemne zakupki, pogotować coś, podrukować CV i poroznosić i zacząć robić książeczkę sanepid., a w piątek pożegnanie z dziewczętami... Laylaa super taki wypad po maturach bardzo ładną masz urodę, taką naturalnie śliczną
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa pisałam to już Ci ale jesteś śliczna
![]() Jaką Ty masz piękną cerę ![]() Marta trzymam A em dostanie baty, za to, że nie pisze jaki ma wynik Też Wam wczoraj wizaż nie działał?
|
|
|
|
#2212 |
|
|
a ja wiem ile ma Em
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa Tobie chyba potrzeba ZP...
tak finkuję![]() ![]()
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wróciłam i jestem na maksa wykończona, ale zadowolona
![]() Postaram się nadrobić ![]() Padam...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana a co Ty, już wróciłaś? Szybko
![]() Nadrabiaj i pisz jak było |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
A ja zdałam dziś polski na 65%
![]() Byłam przekonana że nie zdam bo na pytania nie odpowiedziałam nic konkretnego.... i wogóle pytali sie mnie o takie rzeczy które miałam w prezentacji a ja ich nie umiałam wyjaśnic... uhahana opowiadaj laylaa śliczne zdjęcia i Ty
|
#2218 |
|
po prostu Em :)
|
A bo ja lubię się chwalić.
No wiecie.. ![]() ustny fr 100% pisemny fr 86% (mniej więcej) Poza tym, przepraszam was, ale naprawdę już nie pamiętam co kto zdawał, ostatnie dni to sam stres, zero wizażu i tak dalej. W każdym bądź razie gratuluję wszystkim! Bo wszyscy zdali! ![]() I dziękuję tym, którzy o mnie pamiętali. layla, pisałam Ci to chyba już milion razy, ale muszę jeszcze raz - jesteś śliczna!!! ![]()
|
|
#2219 |
|
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
No bo ja wróciłam z Brennej, a teraz wychodzę, bo od dłuższego czasu jestem umówiona ze starymi znajomymi.
Kurde, powinnam być tam za 20 minut, przed chwilą się obudziłam, a to jest drugi koniec miasta prawie. Nie ma co, może kochany tatuś zawiezie... Kurde, obiecuję, że po powrocie wszystko ponadrabiam. Słowo biwakowicza! [prawie jak harcerza]Tyle co jestem na bieżąco: Em, gratulacje, ja wiedziałam, że pójdzie Ci świetnie, nie było innego wyjścia ![]() Layla fajnie tam mieliście rzeczywiście warunki wyglądają na całkiem spoko z tego, co widzę ![]() Fajna fioletowa bluzka ![]() I zauważyłam, że masz sportowe buty ![]() No.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

A tak bym się poopalała 
Nawet sama dokładnie nie wiem jakie... Pisałam koledze, że szukam pracy, on mi zaproponował,żebym dziś wpadła na to szkolenie... Mam trochę stracha, tym bardziej że to jest facet, który do mnie zarywał, a ja go olałam. No, ale nic miejmy nadzieję, że będzie ok