|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
wizyta dzisiaj o 20
![]() mnie też nie działał a szkoda,bo miałam posta napisanego ![]() Zu to chyba kiedyś w końcu wyrzucę przez okno chyba ma znowu skok jakiś żre w nocy co 1,5-2h wykończy mnie ![]() mam nadzieję,że już wkrótce będę mogła ją zapchać kaszą i da mi dłuzej pospać... pewnie płonne nadzieje,ale na razie się tego 3mam ![]() miłego dnia rusałki! |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
sophisticated
|
oj to coś poknociłam, myślałam że wczoraj miałaś być i tu się dobijałam, bo mi się zaświeciłaś
![]() biedactwo ![]() ![]() ![]() Ewcia a czemu cię wieczorami nie ma? komp ci padł, czy robota przygniotła, czy co? ![]() ![]() cześć Midi ![]() zadeklarowałam, że w najbliższych miesiącach już żadnych staników nie kupuję i jakoś mi tak dziwnie dziś rano, żadnego ebaya i all nie mam po co sprawdzać...smutno jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ja walczę z teściową ![]() Brewko a masz już stanik taki jak powinien być? Ja jeszcze nie wysłałam, ale w najblizszym czasie powinnam to zrobić ![]() U mnie w mieście wczoraj był cyrk, rozbił się na moim osiedlu i tak fajnie słonie po polu biegały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Hej Rusałki
![]() Milgryfku olej teściową ![]() Niech sobie gada a ty nie słuchaj ![]() Niedługo sobie pojedzie i będziesz miała spokój ![]() Się nie denerwuj, bo Ci się zmarszczki porobią ![]() Brewuś ![]()
#755 |
sophisticated
|
Milgryfku myśl o czymś innym jak teściowa usta otwiera
![]() ![]() i stanikiem się nie przejmuj chętnie poczekam, a możesz mi przypomnieć co to miało być? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Brewuś a ja sobie poczytałam wątek o kompletach na LB i mnie rozwaliła wypowiedź , że trzeba nosić komplety "bo nie znamy dnia ani godziny " a tu trzeba być demonem seksu
![]() Majtki nie kompletu czynią nas kompletnie aseksualnymi istotami chyba ![]() Przy czym ja komplety lubię, ale wcale nie czuję się mniej seksownie jak mam nie do kompletu ![]() No i raczej faceci nie rzucają się na mnie znienacka w wiadomych celach ![]()
#757 |
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Brewko z fiszbinami to coś jak u mnie freye są ciut wąskawe ale nosić sie da panache większość troche za szerokie ale podobno fayreformy sa pomiedzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() będę testować te inne mniej popularne i tańsze, ale to kiedyś tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Rzabbocop
|
Beatko ja przedwczoraj z małżem dyskutowałam na ten temat i mówiłam, że laska nie wyobraża sobie nosić bielizny nie od kompletu, bo chce sie czuć sexi
![]() a on na to; "a co ona nie zna dnia ani godziny?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
Brewko mam freya retro plunge (chyba) 65DD, przymierzałaś taki czarny 60F i ten był chyba za duży a te 65DD jest mniejszy.
Teściowa niby nic złego nie robi ale jak ona że słonko dzisiaj i pranie można zrobić to ja od razu prania dzisiaj nie planuję. Albo co chwilę mi przypomina że jeszcze sok lub herbatę zapomniałam wypić do końca. Najlepiej jest z telewizorem, najpierw sama obejrzy swoje seriale a za chwilę krzyczy na swojego męża że telewizor się drze, żeby ściszył a najlepiej wyłączył bo tylko wiadomości ogląda i z synem nie rozmawia. I tak z 5 razy dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() już pamiętam z tym stanikiem, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Rzabbocop
|
Milgryf współczuję
![]() mnie też niedługo czekają odwiedziny teściowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A swoja droga to mnie by to tez denerwowalo - najlepszy sposob na tesciowe/mamy/rodziny to wyjechav do Australii ![]() ![]() A ja dzisiaj padnieta - sprzatanie i gotowanie caly dzien - musialam zrobic porzadek w lodowce - no i trzeba bylo od razu cos z tymi "zapasowymi" warzywami zrobic - a jeszce malzowi zaczhcialo sie pizzy - no i 3 nadzienia do pierogow - koniec - ide na strajk nastepny week ![]() Edit: Polecialam sprawdzic - nie mam za wiele komlecikow - teraz juz wiem dlaczego nikt sie na mnie nie rzuc ![]() ![]()
![]() ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2008-05-21 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() U mnie dziś brrrr 12 stopni, szaro, deszcz, wiatr!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Teściową olać trza ![]() ![]() Lide jakie 3 nadzienia? ![]() Ann ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Iwuś popytaj bom ciekawa
![]() Bo moje obserwacje z twoimi się pokrywają, jak narazie ![]()
#767 |
Zadomowienie
|
Ja ze swoją teściową widzę sie kilka razy w roku. Ona już ma 75 lat i mocną cukrzycę (co podobno niekorzystnie wpływa na pracę mózgu) więc staram się być grzeczna ale coraz gorzej mi to przychodzi bo ja już trochę latek mam i jestem przecież u siebie
![]() Ja od czasu wymiany staników na Rzabkowe nie mam żadnych kompletów. Normalnie zgroza :eek . Może w związku z tym w pończochy zainwestuję ![]() coś dzisiaj wizaż szaleje ![]() edit Iwona propozycja aktualna, przesyłaj swoje dane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Świeże info odnośnie kompletów. Zapytałam 6 panów, wiek różny i dwie panie
![]() Odpowiedzi panów: komplet, bo ma ten sam kolor tak? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koleżanki myślą podobnie jak ja, bo czasem majtki w komplecie mało fajne są, a można dobrać inne co też wyglądają, jak od stanika by były ![]() E - wieczorkami netu chyba nie ma ostatnio ![]() A Monika- szaleje pewnie na wycieczkach ![]() Milgryfku dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
O, pończoszki to ja większość czasu , nie licząc zimy noszę,, to może jednak jakiś demon we mnie siedzi
![]() Kompletów mam teraz sztuk jeden ![]()
#770 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Rzabbocop
|
Mój małż stwierdził, że każdy nosi to co lubi
![]() a jak facet miałby zwiać na widok bawełnianych majtek, to chyba z nim coś nie teges ![]() poza tym bawełniane majtki nie zaczepiają się o zniszczone ręce tak jak koronki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
sophisticated
|
zapomniałam wcześniej napisać, Milgryfku zazdroszczę widoku pasących się słoni
![]() ![]() ja jestem 100% aseksualna, ani pończoszek ani kompletów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Iwonko samonośne, kiedyś z gatty a w ubiegłym roku jakies nonemy znalzłam bardzo fajne i tanie. Ale juz ich nie ma
![]()
#774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ten Wizaz to dzisisj rzeczywiscie szaleje ![]() Edit: Ide sobie bo juz podwojnie widze. Dobranoc ![]()
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
hehe ciekawe obserwacje
![]() jak można było podejrzewać większość facetów nawet nie wie co to komplecik ![]() mnie rzadko kompletowe gatki przypasowały a żaden facet się nie skarżył ![]() powiem więcej-nawet zostało porwanych na strzępy kilka par gatek ze snoopim czy innym miśkiem ![]() Milgryfku-niech moc będzie z Tobą ![]() ![]() Lide-poproszę kilka pierożków ![]() Rzabbko-oczywista 3mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() ![]()
#777 |
Zakorzenienie
|
No wreszcie Maglisko
![]() Anulka ty dopiero demonica seksu jesteś ![]() Idę do łożka ksiązkę poczytać bo mi zimno i mnie ogólnie jakoś źle ![]()
#778 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Rzabbocop
|
Maglis
![]() Ann nie dziękuje żeby nie zapeszać ![]() ![]() Beatko ![]() Wróciłyśmy ze spacerku idę jakieś żarełko wymyślić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
sophisticated
|
cze Magliso
![]() u mnie też zimno, jeszcze wiatr jakiś duje, też mi zimno i ble, ale kolejną lazanię zjadłam, więc troszkę lepiej, jeszcze jakimś cappucino poprawię chyba ![]() poproszę o szczegóły: Beatko jaką książkę ![]() Milgryfku jaką bluzkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.