![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najnowszy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja...
Oprócz tego może piżamka satynowa XL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najnowszy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja...
Queen, bzuz, aprilla - nic dziewczyny nie znalazłam dla siebie, pozdrawiam
![]() Basiulek - dziękuję, ale nie używam konturówek ![]() burn-it-up - również dziękuję, ale to nie mój zapach ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() wstepnie interesowalyby mnie chanel chance i roz dior. znalazlabys u mnie cos za ktoras z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
postaram sie wieczorkiem pstryknac fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie:
Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii, Chanel Chance eau fraiche, edt 50 mam jedynie givenchy-my givenchy-50ml woda toaletowa bez kilku psikow paris ysl jardin romantiques 125 bez max 10ml chance chanel ok 25-30ml pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Chanel Eau Freiche- mogę zaproponować Michael Michaela Korsa ok.28/30 i/lub Amariage Mariage Givenchy ok/45/50.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Małpeczko, czy wygrzebiesz coś z moich 3 wątków za
- Aquolina, żel pod prysznic o zapachu białej czekolady, 250 ml, nowy, Matrix, Curl.life defining system, szampon, 250 ml, nowy, do 06/2009 Pharmaceris, Body-Capilaril, intensywnie wzmacniający balsam do ciała, olej migdałowy, gliceryna, phytomenadione, gładka skóra o pięknym kolorycie, do skóry z rozszerzonymi naczynkami, 150 ml, nowy, do 09/2009 Nie ukrywam, że byłabym zainteresowana również tym - Nouba, Brown Tan, puder brązujący o drobnej, jedwabiście gładkiej konsystencji. Dość ciemny, dla opalonej cery, ale wiem, że nie mam szans ![]() a na końcu jeszcze tym - Olay Regenerist, krem na dzień, innowacja w pielęgnacji komórek skóry, regeneracja komórka po komórce + intensywne nawilżanie, 50 ml, - Olay regenerist, daily regenerating serum, 50 ml, zostało mniej niż połowa, poza wątkiem mam ewentualnie jeszcze czwórkę kremowych perłowych/satynowych cieni Revlon Va Va Va Bloom - z wymianki (złoty, różowy, fiolet, bordo). W razie czego służę zdjęciem. Fajnie by było gdybyś znalazła coś chociaż za trzy pierwsze pozycje ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() - Dior, DiorBlush, Glowing ColorPowder Blush |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Paletka cieni Diora Paletka cieni Guerlain Pojedyńczy Cien Lancome kolor Posy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cień CLARINS Precious Jewels Eye Colour, kolor 02 diamant rose, piękny różowy delikatnie drobinkowy kolor, który cudnie rozświetla powiekę, b.duży-7g, używany-zużycie mniej niż 10% Cień Clarins Mono Reflets Ombre Intense, kolor 25 - groovy green (satynowy zielonozłoty), pojemność 2g, nowy, raz maznięty dla sprawdzenia koloru Szminka Clinique, Bamboo Pink (brudnoróżowy z drobinkami) jest to kosmetyk typu not for individual sale w opakowaniu zastępczym ale w normalnym rozmiarze - raz użyta, rok produkcji 2007 Miałabyś możliwość zrobić zdjęcie kolorów ? ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
spin doctor
|
Może za Chance fraiche chciałabyś przygarnąć Moschino Funny ok 96/100ml lub Kenzo Amour 50ml bez kilku psików we fuksjowym flakoniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
może byłabyś zainteresowana AA Foliflora ok. 100 ml ze 125 ml - za Prada, edp 50 ml, nowa zafoliowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
- Prada, edp 50 ml, nowa zafoliowana,
- Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, jest kartonik, - Nina Ricci , L'air du temps, nowa 100 ml jeszcze w folii, - Lancome, Miracle Forever, edp 30 ml w folii, - Annick Goutal, Folavril edt, 50 ml kilka razy testowane, - Kylie Minogue, Darling, 30 ml edp, nowe w folii, flower by Cynthia Rowley for Avon, edp 50 ml, nowa w folii, - The Body Shop, fruit de la passion body butter, masło do ciała marakuja, 200 ml, zafoliowane, nie muszę oddawać - Aquolina, żel pod prysznic o zapachu białej czekolady, 250 ml, nowy, - Kadus Strate-it, Hot Iron Protection Balm, spray ochronny stosowany do prostowania włosów metodą Kadus Strate z użyciem prostownicy. 150 ml, nowy - L’oreal Telescopic mascara, tusz do rzęs, teleskopowe wydłużenie rzęs aż do 60 st, tusz wydłużający i rozdzielający rzęsy, nowy - L’oreal true match, podkład ujednolicający i udoskonalający cerę, idealne krycie bez efektu maski, cienka warstewka nie odróżniająca się od skóry, skin-true shade, C3 beige rose, 30 m - Avon, limited edition, finishing powder personal match z serii Cynthia Rowley for Avon, nowy - Revlon, Róż Pudrowy Smooth-On Blush Trio, toast of New York, 3 x 3g, ciepłe odcienie, tylko wypróbowane. - Rimmel, Silky Loose Face Powder, puder sypki 001 translucent, 13g, znajdziesz coś u mnei dużo oiddam.! Podobały ci się kiedyś rybaczki dla córy ![]() odp. u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Mi to wpadło w oko:
Frederic Fekkai Protein RX Reparative Daily Protein Fortifier została połowa ze 100ml, świetna ochronna odżywka bez spłukiwania, zawiera m.in. proteiny mleczne i sojowe, jojobę, wyciąg ze słodkich migdałów i słonecznika, świetnie wygładza włosy, dodaje im blasku, wzmacnia, przywraca optymalny poziom nawilżenia - przeznaczona zwłaszcza do włosów po zabiegach chemicznych, farbowanych, uratowała mi włosy po nieudanym farbowaniu, spray kontrolujący do tłustej skóry głowy Rene Furterer z serii CURBICIA - ubytek wynosi ok. 25% ze 100 ml, moje włosy znowu są bardziej suche, więc już mi się nie przyda, tutaj można o nim sporo poczytać http://www.lumiere.pl/product_info.p...cf1e60fdd98185 maseczka do przetłuszczającej się skóry głowy Rene Furterer -z serii Curbicia 75 ml, użyta raz, nie mam niestety czasu i cierpliwości, maseczka jest na rynku polskim chyba niedostępna, maseczkę nakłada się na skórę przed myciem włosów, potem sie ja spłukuje i myje włosy, ewentualnie: paskowy róż Dior Bronze Sunshine Blush w odcieniu Sunset Fiesta - kartonik, saszetka, pędzelek, wszystko w komplecie, użyty może 3 razy, ubytek niezauważalny, waga 8 g, więcej można poczytać na KWC ![]() lub może jakiś krem pod oczy... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.