|
|
#991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze sny
Ostatnio dla odmiany pamiętam swoje sny
Wczoraj we śnie byłam w ciąży, a dzisiaj tak jakoś wakacyjnie nad wodą się opalałam
|
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
Śniło mi się, że do mojej miejscowości przyjechał sam Enrique Iglesias. Akurat byłam właśnie w tym miejscu w którym on się zatrzymał, był ze swoim managerem.
Podeszłam się przywitać, a on powiedział "What a beauty girl". Po chwili siedzę na dużym fotelu do masażu w jego samochodzie i na tym masażowym fotelu w skutek działania fotelu moje ciało faluje a Enrique przygląda się z boku wzrokiem jakby chciał mnie pożreć. Ale gdzieś im się spieszy więc, zaprononowałam że ja zawioze Enrique i jego managera ich samochodem tam gdzie chcą. No i jechałam super bryką gdzieś po miejskich ulicach z super prędkościa a oni mówili: "Faster, faster" I nie wiem gdzie dojechaliśmy bo się obudziłam. PS. Jeszcze kiedyś napisze o innych moich pokręconych snach. Edytowane przez ashika Czas edycji: 2008-05-23 o 20:06 |
|
|
|
|
#993 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze Sny, Te Zwykłe I Całkiem Niezwykłe.
Jest już taki wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152152 |
|
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
A mi się śniło, że nakryłam mojego szefa na uprawianiu seksu zbiorowego z prostytutką i dwoma innymi kolegami z pracy, w sali konferencyjnej. Haha!
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Ja to mam mega śmieszne sny i w ogóle dziwne.
Kiedyś śniło mi się że przyjechał do mojego gimnazjum ( ach kiedy to było...wieki temu) Michael Jordan koszykarz i chciał nauczyć grać w kosza dziewczyny z mojej klasy łącznie ze mną, i Jordan rzucił piłkę a my wszystkie rzuciłyśmy się na piłkę a Jordan zaczął się śmiać jak opętany..... a w nocy było to tak że to ja się śmiałam jak wariatka tak że mama która śpi w drugim pokoju usłyszała i przybiegła bo myślała że płacze a ja się śmiałam i jak się obudziłam to dalej się śmiałam i chyba przez godzinę nie mogłam przestać i sie uspokoić. Następny sen....śniło mi się, że tańczę na weselu tak szybko że w rzeczywistości spadłam z łóżka. Innym razem śniło mi się ze chciał mnie zgwałcić mój wykładowca, ja się mu wyrwałam a on mnie gonił po moim osiedlu, a ja się chowałam na klatkach schodowych. RESZTA kiedy indziej bo sporo tego. |
|
|
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam czasem bardzo śmieszne sny.
Kiedyś śniło mi się że przyjechał do mojego gimnazjum ( ach kiedy to było...wieki temu) Michael Jordan koszykarz i chciał nauczyć grać w kosza dziewczyny z mojej klasy łącznie ze mną, i Jordan rzucił piłkę a my wszystkie rzuciłyśmy się na piłkę a Jordan zaczął się śmiać jak opętany..... a w nocy było to tak że to ja się śmiałam jak wariatka tak że mama która śpi w drugim pokoju usłyszała i przybiegła bo myślała że płacze a ja się śmiałam i jak się obudziłam to dalej się śmiałam i chyba przez godzinę nie mogłam przestać i sie uspokoić. |
|
|
|
|
#997 |
|
Rozeznanie
|
Już po raz siódmy śniło mi się, że w ciąży jestem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam ! |
|
|
|
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
Następne sny...
1. Śniło mi się, że moja przyjaciółka z siostrą miały górę piasku posikanego i rozdawały go i ja chciałam 20 kg tego piasku ale nie byłam w stanie tego unieść, więc wzięłam tego piachu tylko tyle ile zmieściło mi się do reklamówki takiej dużej. Ale po co mi był ten piach to nie mam pojęcia 2.Jechałam w samochodzie jako pasażer z jakimiś obcymi ludźmi chyba na imprezę i kierowca nie zatrzymał sie na przejściu dla pieszych i dość mocno potrącił jakąś młodą dziewczynę, ten kierowca nie chciał się zatrzymać, ale ja się tak darłam w tym samochodzie że w końcu się zatrzymał ja zadzwoniłam na pogotowie i sie obudziłam Jak mi się coś przypomni to napiszę....o właśnie się przypomniało mi coś tzn pewien sen. 3.Wszyscy mówili, że po klatce w której mam mieszkanie z rodzinką, grasuje psychopatyczny morderca, a ja nikomu nie wierzyłam uważałam to za wierutną bzdurę i pewnego dnia gdy byłam czymś zajęta zadzwonił dzwonek do drzwi, ja podeszłam do nich żeby je otworzyć z okrzykiem: " A kogo tam do cholery znów niesie?" Otworzyłam drzwi i nagle wyskoczył jakiś facet i przyłożył mi nóż do gardła, ja zawrzeszczałam RATUNKU.....i się obudziłam zlana potem i wystraszona jak nie wiadomo co. |
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że z klasą robiliśmy przedstawienie o rozmnażaniu
|
|
|
#1001 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A mi sie od dawna nic nie śni
![]() |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Mnie przerażają moje sny, ostatnio same koszmary
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się dzisiaj sniło, ze kupiłam sobie playboy'a
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się śniło, że byłam na cmentarzu i leżałam na grobie, dziwne są te moje sny
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się dziś śniło że jechałam autobusem<strasznie często mi się śni że jade autobusem
> z mamą i i gadałyśmy z takim żołnierzem. i... spodobała mu sie moja mama i chciał od niej numer
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
Śnił mi się dziś kolega, z którym chodziłam do podstawówki. Jego kuzyn wpadł mi w oko, dosyć długo ze sobą kręciliśmy, urwał nam się kontakt, a mi niestety bardzo go brakuje. I ten kolega powiedział mi, że jego kuzyn nie zdążył mi powiedzieć tego, co do mnie czuje.
|
|
#1007 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio to ... same koszmary ...
Ciągle musze przed kimś uciekać... przed złodziejem, porywaczem... itd ![]() Czasami strach mnie ogarnia zanim się położę spać ...
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio mi sie snilo, ze jakas babcia stara do mnie podeszla i zapytala czy jej sprzedam komórke.
A ja mowie ze nie , a ona ' no to nieeeeeeeeeeeeeeeee!' nie no, super sen
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
śniło mi się że złapał mnie koleś na klatce,zaatakował nożem i kazał patrzeć jak się wiesza
|
|
#1010 |
|
Konto usunięte
|
Mnie się ostatnio śnią niebezpieczne typki.
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
śniło mi się dziś że byłam w jakichś podziemiach mojej uczelni a tam sie unosiły jakieś gazy :P wszyscy mówili , że nie wolno tam chodzić bo sie można udusić :P no i pamiętam tyle ze byłam tam i sie calowalam z jakimś facetem który miał maskę gazową na twarzy
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się dziś śniło, że byłam na wycieczce klasowej w jakimś arabskim kraju i poznałam tam dziewczynę w moim wieku, napisała mi swój adres mailowy i też kilka słów po arabsku
i powiedziałam ze jak wrócę do Polski to do niej napiszę
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ledwo zapamiętałam moj sen, ale był cudny ! Ostatnio dużo oglądam zbuntowanych, mam plakat Alfonso Herrery ktory tam gra
a dziś w nocy zaśnil mi się, że stalam się Mią z tego serialu( ona w tym serialu jakby "jest przeznaczona" Migeulowi którego gra Herrera ) no i sie zeszłam z Miguelem, byly różne starcia na początku, ale w końcu byliśmy para, i to było takie cudne, że oh i ah , a Tata mnie akurat obudzil na śniadanie jak się to bylo takie przejmujące, ja już jako Mia myslałam że nie będziemy razem bo wszystko się na to składało, myślałam też że on nie chce mnie Mii, okazało się, ze chce tylko to ukrywał w sobie, później nie wiem dlaczego ale wybuchnął płaczem ja zanim ( to było na statku ), a jak wysiedliśmy ze statku to poszlismy na rynek ( ten Rynek przypominał mi ryneczek w Piwnicznej Zdrój :P ) no i tam sę stało to co WAm opisałam Ja uważam że to się stalo dlatego, że czytajac streszczenia następnych odcinków Zbuntowanych wyglada na to że Mia i Miguel się znów zejdą ,a tego to pragnie od jakoś 115 odcinka każdy fan Zbuntowanych , a pozatym ostatnio czytam takie romansidlo, heh :P Biała przerwa, to tekst napisany na bialo bo jest tam trochę streszczenia wystarczy go zaznaczyć.
|
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
a mi się dzisiaj śniło że mój TŻ całował się z Victorią Beckham na przedstawieniu w szkole ... xD
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
od kiedy przeniosłam sie z łózkiem i glowe mam na wschód mam dizwne sny co noc i kazdy pamiętam. dziś śniła mi sie krew - że byłam u kuzynki i spływała ze ścian i drzwi i takie dziwne napisy sie pojawiły. ja jeden przeczytałam i zniknęła cała moja rodizna. zaraz sie obudziłam zlana potem :/
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj miałam sen że wychodziłam za mąż za mojego TŻ... Frzyjerka czesała mnie i wyglądałam ślicznie
Podjezdzam pod kościół patrze a tam mój TŻ w krótkich spodenkach stoi w siatką w rekach i się mnie pyta czemu ja taka elegancka.. Przecież dzisiaj mieliśmy iśc na zakupy do biedronki
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
rzadko mi się coś śni, lub po prostu po przebudzeniu nie pamiętam tego. ostatnio śnił mi się chłopak, który mi się podoba
że zaczęliśmy się spotykać ach cuuuudny sen ![]() ![]()
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
jejku a mi się dziś śniło, że byłam w Anglii z cała rodzinka i z kolegą, którego niedawno poznałam, ale strasznie chciałam wracać do domu i on też
więc mama pożyczyła pieniądze od jakiegoś kierowcy, bo tyle nie miała i polecieliśmy razem do Polski , strasznie długo czekaliśmy na poczcie On wziął ze sobą tylko butelkę wódki potem gdy już wreszcie doszłam do domu to się okazało, że nic ze sobą nie wzięłam, wszystkie kosmetyki i ubrania zostawiłam w Anglii i strasznie rozpaczałam, jak ja gdziekolwiek wyjdę bez makijażu i wgl drugi mój dzisiejszy sen, jechałam autobusem, jak zazwyczaj robie we śnie i na pewnym przystanku wsiadł mój sąsiad, kolega był w ubraniu narciarskim i trzymał narty ale nic się do mnie nie odezwał |
|
|
|
|
#1019 |
|
Rozeznanie
|
goniłam Tż po lesie i nie mogłam złapać...eh...
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam mieć sny !
![]() niedawno mi się śniło, że całowałam się w kotłowni z.. marsjaninem ! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Wczoraj we śnie byłam w ciąży, a dzisiaj tak jakoś wakacyjnie nad wodą się opalałam

> z mamą i i gadałyśmy z takim żołnierzem. i... spodobała mu sie moja mama i chciał od niej numer

a dziś w nocy zaśnil mi się, że stalam się Mią z tego serialu( ona w tym serialu jakby "jest przeznaczona" Migeulowi którego gra Herrera ) no i sie zeszłam z Miguelem, byly różne starcia na początku, ale w końcu byliśmy para, i to było takie cudne, że oh i ah