|
|
#211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#212 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak od Gdańska sprawy się mają, ale u nas (bliżej Kołobrzegu) - to będzie sloneczny dzień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale w nocy była burza... W końcu popadalo porządnie. Ja spałam średnio. Ale chyba przez upał... Teraz po deszczu jest zachmurzone i 17 st! Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Cudnie, udanego wypoczynku
![]() W Poznaniu była owszem burza ale chyba nie stulecia Parę dni temu było gorzej No ale niestety przez to że lało to pies nie miał wieczornego spaceru (zdążyłam o 20 jak wróciłam z lux medu i już kropiło a planowałam o 22 jeszcze wyskoczyć) no i miałam rano 3 niespodzianki
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
|
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do podróży to jestem trochę zmęczona, ale to raczej niewyspanie. Wyjechaliśmy o 5:10 ![]() Po 2 godzinach jazdy trochę zaczęły mi dokuczać nogi ale zjechalismy na stacje, mąż poszedł zatankować, ja zrobiłam sobie krótki spacer i było ok. Za godzinkę pewnie też zjedziemy na chwilę rozprostować. Zobaczymy jak będzie dalej ale na razie 5-10 minut postoju co 2 godzinki i jest ok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry. Spadam sprzątać ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
||
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jadę w poniedziałek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... wczoraj skończyłam o 22:30, dzisiaj znowu na 14. Teraz sobie odpoczywam i czekam aż Mężuś zrobi śniadanie
) Ilsa, proszę, dopisz mi wizytę 31.07 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Czaro dziejka ładne te kolory
IMG_20170812_091906.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#222 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja do tego granatowego wybrałabym jaśniejszy szary. Ale to zależy od pomieszczenia
|
||
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My niestety we wtorek wracamy. Ale we wrześniu znów urlop! ![]() Cytat:
A o rybce nad morzem myślę od tygodnia! Już sprawdziłam polecane smazalnie w naszej okolicy. Jeszcze niecałe 300 km do celu i ruszamy na obiadek! Połowa trasy za nami! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każde mieszkanie jest inaczej nasłonecznione, więc kolory różnie wychodzą. Kolor na ścianie wyszedł identyczny jak na tym wzorniku, więc polecam
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Boze jaka u nas nawalnica byla w nocy. Cos strasznego
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nad morze jade 20.09- juz przyklepane czyli wracam z urlopu 15.09, przepakowuje sie i jade nad Bałtyk. Meza zostawiam w domu bo musi pracowac a jadę z rodzicami bo wyjezdzaja służbowo i mnie zawiozą i załatwią nocleg u siebie w hotelu oni beda pracowac a ja spacerowac po plazy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#229 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tj. Na pewno wpływa na to obecny styl życia (stres, tabletki anty itp), ale niektórym nic nie dolega...Cytat:
Śliczne pieski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam na razie -1kg, ale mam wagę normalna, na pograniczu nadwagi i mam nadzieje ze tez w ciąży przytyje co najwyżej kilka kg
|
||||
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
asiula - my mamy 600 km. Teraz przestało padać i jedzie się super! Bardzo się ciesze, że zdecydowaliśmy się na ten wyjazd. Niby tylko 4 dni ale prawie rok nie byliśmy ba urlopie. A najbliższy zapowiada się we wrześniu. Te 4 dni to taka mała odskocznia od codzienności
![]() W takim razie wypoczniesz na 100%! W ciąży idealnie! A we wrześniu będzie mniej ludzi nad morzem. Bajka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#231 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze nie wiemy co nas czeka Cytat:
![]() U nas tez lało okropnie, ale gorsza burza była 2 dni temu, połamane drzewa, brak prądu, masakra :/ Cytat:
Czemu ja juz po urlopie Oglądaliśmy dzis mieszkanie i w końcu chyba znaleźliśmy ideał i kupimy
|
||||
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
xxxjuanaxxx trochę się chmurzy 😕 zanim przyjedziecie się wypogodzi!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Coś mi świruje telefon... Edytowane przez Koma1002 Czas edycji: 2017-08-12 o 10:49 |
|
|
|
#233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wolę nawet 22 stopnie niż 35 jak u nas przez ostatni tydzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nad polskim morzem w sezonie nie byłam chyba z 10- 15 lat. Z mezem jezdzimy tylko poza sezonem- maj, wrzesien albo grudzien ma to swoj urok Cytat:
teraz tez powolutku czegos szukamy ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji o zakupie nowego. Ale sila rzeczy jak zdecydujemy sie na drugie dziecko to bedziemy musieli kupic większe a to wynajmiemyWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
My tez we wrzesniu jedziemy nad morze, rzut beretem ale zawsze cos
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Nie mamy pradu w domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Dziś gdzieś po 2 tygodniach jadę tate odwiedzić mąż wroci z pracy, obiad i jedziemy. Dziadek uwielbia moja mała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- My mieszkamy gdzieś 120km od morza a rzadko bywamy w tym roku jeszcze nie byliśmy..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
My byliśmy na plaży w czwartek. Byla ładna pogoda- na plaży tłumy, parawany porozstawiane...a my kocyk i dwa reczniczki 😀 nawet się nie rozebralam, bo tak mi wiało 😎 ale ludzie, choć szczękali z zimna, twardo się kapali , opalali
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Dziewczyny...na dole goście, a ja nie mam siły zwlec się z łóżka...prześlijcie trochę dobrej energii Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam "po babci" chorą tarczycę i kiepski kręgosłup. PCoS nie wiem po kim, bo to dość nowa jednostka chorobowa i pewnie kiedyś mówiło się "kobiece problemy" wrzucając do jednego wora wszystkie możliwe choroby ukl. rozrodczego. Ale dieta mi dużo pomogła jeśli chodzi o uregulowanie hormonów tarczycy. Jak zaniedbalam dietę- kilogramy poszły w górę, TSH też, potem mi znaleźli guzka na tarczycy i tak to sie kręciło. Jak trochę dietę ogarnęłam+ dostałam letrox...powoli zaczęło się normować. Ale daleka droga przede mną. TSH robiłam już w ciąży. Przed ciążą miałam 1,42 Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już popracowalam dziś. Mąż na spacerze z psem. Zaraz jedziemy na obiad do moich rodziców. I weekend Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Mi dietetyczka kazała zrobic badanie krwi na tsh, ft3 i ft4. To było w lutym i mialam takie wyniki : tsh 4,02 ft3 4,88 ft4 9,41 i mówiła coś że mam niedoczynność tarczycy. Teraz w ciąży sie nie badalam. Czy mam powtórzyć te badania?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Dodam, że nie biorę żadnych leków na tarczyce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

nie wiem jak od Gdańska sprawy się mają, ale u nas (bliżej Kołobrzegu) - to będzie sloneczny dzień. 
No ale niestety przez to że lało to pies nie miał wieczornego spaceru (zdążyłam o 20 jak wróciłam z lux medu i już kropiło a planowałam o 22 jeszcze wyskoczyć) no i miałam rano 3 niespodzianki
13.03.2008

czyli wracam z urlopu 15.09, przepakowuje sie i jade nad Bałtyk. Meza zostawiam w domu bo musi pracowac a jadę z rodzicami bo wyjezdzaja służbowo i mnie zawiozą i załatwią nocleg u siebie w hotelu
tj. Na pewno wpływa na to obecny styl życia (stres, tabletki anty itp), ale niektórym nic nie dolega...

w tym roku jeszcze nie byliśmy..