|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
ło jesiuu wklejałam kiece juz hmm gdzie to ja jąą mam
o ![]() DORAADZCIE! Jakie dodatki ? ;]
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam na działce u mojej koleżanki w ramach takich małych wagarów. 5 moich koleżanek kupiło sobie litra, a ja tylko jedno piwo
. Później doszedł chłopak właścicielki działki i dwóch kolegów z klasy. Najpierw graliśmy w karty, w kenta i kuku . Później kolega wpadł na pomysł gry w butelkę na rozbieranie, ja na początku byłam na nie, bo mam okres i byłam nie w humorze, poza tym nie lubie zbytnio takich gier. Dobra, zgodziłam się. W czasie 5 kolejek straciłam tylko kurtkę, buty i skarpetki. Moje koleżanki rozebrały się do bielizny [w tym jedna miała stringi, a druga miała za mały stanik ![]() ]. Ja tak na nie trochę dziwnie patrzyłam, ale to mniejsza z tym. Wypadło później na jedną z nich, zdjęła ramiączka od stanika, ledwo jej się trzymał na piersiach, ale co tam . Później again na nią wypadło i chłopacy chcieli żeby zdjęła stanik . A ona: Zdejmę, ale w innym pokoju i założę na to bluzę. Założyła bluzę i przeszła się z prawie gołym tyłkiem na oczach chłopaków . Porażka. Dla mnie to masakra.Później wymyślili jeszcze grę w butelkę, ale na pocałunki. Porażka. Ja bym nie mogła się przelizać z kolegą w ramach gry, a potem normalnie spojrzeć mu w oczy . . . . Mam swoje zasady i całuję się tylko z chłopakiem, na którym mi zależy i z którym jestem. . . W ogóle moja jedna koleżanka odmówiła pocałowania naszego kolegi z klasy to na nią najechali, powiedzieli, że jest sztywna, nie umie się bawić i że jest ciotą. Pfff, porażka. Powiedziałyśmy, żeby się nie martwiła, ale widać było, że jest jej smutno. Ma dziewczyna swoje zasady, nie przekracza ich, a oni na nią najechali :|. No brak słów. . . ![]() Karla b. ładnie wyglądasz. I wcale nie masz szerokich bioder, nawet jeśli masz to powinnaś to eksponować ![]() .Jak jutro będzie tak padało jak dzisiaj to się zabiję. Iść w taką pogodę procesją . . .
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
[quote=AJaLubieSwojeOczy;7 622884]Dzisiaj byłam na działce u mojej koleżanki w ramach takich małych wagarów. 5 moich koleżanek kupiło sobie litra, a ja tylko jedno piwo
. Później doszedł chłopak właścicielki działki i dwóch kolegów z klasy. Najpierw graliśmy w karty, w kenta i kuku . Później kolega wpadł na pomysł gry w butelkę na rozbieranie, ja na początku byłam na nie, bo mam okres i byłam nie w humorze, poza tym nie lubie zbytnio takich gier. Dobra, zgodziłam się. W czasie 5 kolejek straciłam tylko kurtkę, buty i skarpetki. Moje koleżanki rozebrały się do bielizny [w tym jedna miała stringi, a druga miała za duży stanik ![]() ]. Ja tak na nie trochę dziwnie patrzyłam, ale to mniejsza z tym. Wypadło później na jedną z nich, zdjęła ramiączka od stanika, ledwo jej się trzymał na piersiach, ale co tam . Później again na nią wypadło i chłopacy chcieli żeby zdjęła stanik . A ona: Zdejmę, ale w innym pokoju i założę na to bluzę. Założyła bluzę i przeszła się z prawie gołym tyłkiem na oczach chłopaków . Porażka. Dla mnie to masakra.Później wymyślili jeszcze grę w butelkę, ale na pocałunki. Porażka. Ja bym nie mogła się przelizać z kolegą w ramach gry, a potem normalnie spojrzeć mu w oczy . . . . Mam swoje zasady i całuję się tylko z chłopakiem, na którym mi zależy i z którym jestem. . . W ogóle moja jedna koleżanka odmówiła pocałowania naszego kolegi z klasy to na nią najechali, powiedzieli, że jest sztywna, nie umie się bawić i że jest ciotą. Pfff, porażka. Powiedziałyśmy, żeby się nie martwiła, ale widać było, że jest jej smutno. Ma dziewczyna swoje zasady, nie przekracza ich, a oni na nią najechali :|. No brak słów. . . [quote]Rzeczywiście masakra Ale u mnie też tak jest, taka jedna laska liże się z wszystkimi po kolei po pijaku (niby sie ''nie kontroluje'' po jednym piwie), i co wszyscy uważają, że jest taka ''crazy''Żałosne... |
|
|
|
#1385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
ale ta sukienka jest taka obcisła, a ja nigdy w takich rzeczach nie chodze![]() Cytat:
Cytat:
Mogły sie rozebrac całkiem - dla nich to pewnie nie ma różnicy Też mam takie 'koleżanki' - bluzki z dekoltem do pępka, a potem pretensje że sie ktos im w cycki gapi![]() Dzięki Może zapytaj na forum modowym - tam sie dziewczyny znają
|
||
|
|
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze kiecki nie mam
Czas się rozejrzeć |
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie może dlaczemu mi się nie wyświetlają zdjęci na stronie jak klikam w jakiś załącznik? Pooomooocyyy
![]()
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
ja moze sobie dzisiaj zrobie zdjecie w kiecce to Wam pokażę
karla- nie, nie masz za szerokich bioder W ogole jesli masz orkągłe biodra to dziewczyny mają racje- powinnas je eksponować. W koncu facetow to kręci.
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki kolor ?
|
#1390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko szkoda że nie moge przyjsc w tej sukience wczesniej to bym sobie znalazla partnera do poloneza a tak to Nie mam z kim tańczyc, a spodobało mi sie bo dzisiaj mielismy próbe na wf-ie![]() Sukienke masz pokazać obowiązkowo ![]() Zalezy jakie masz dodatki - buty i torebke Masz już jakieś? Tych korali jest pełno to zawsze jakis kolor dobierzesz ![]() Edit: patrz co tutaj masz za 4zł Cały komplet Tylko one sa takie drewniane a nie plastikowe chyba, chociaz czarne ładnie wyglądają http://www.allegro.pl/item368654710_..._zl.html#photo
|
||
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Ładuje się do końca, ale zdjęcia się nie wyświetlają . . .
Właśnie, jak malujecie oczy? Ja chciałam na czarno, ale mama mi nie pozwoliła, bo powiedziała, że będę wyglądać jak 'emo - zwolenniczka szatana' ![]() Teraz myślę nad srebrnym eyelinerem i srebrnym cieniem, ale nie wiem . . .
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam nic jeszcze oprocz sukienki :P ale tak cała na czarno? ^^"
myslalam o fiolecie :P albo turkusie <3 ![]() Ola ja chce tak:
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
to ja chyba tez sie pochwale sukienka w najblizszym czasie
, ale teraz lece na dyskoteke, paa
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie musi wszystko pasowac pod kolor wiec wiesz Ja myśle że fajny byłby jakiś kontrast tzn jasne dodatki np. zółte![]() Ja niestety nie moge zaszaleć, bo musze miec srebrne Zresztą juz mam kolczyki takie wypasione z kryształkami ![]() Edit: Myśle ze fiolet byłby ok jakbyś zrobiła taki makijaż
|
||
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaadnie! Ale oceniam miniaturkę, bo zdjęcie sie nie wyświetla
.Co tak ucichłyście?
Edytowane przez AJaLubieSwojeOczy Czas edycji: 2008-05-21 o 18:21 |
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
A aj tak mrocznie : coś w stylu ''smoky eyes''
Ale muszę najpierw potrenować:P |
|
|
|
#1397 |
|
BAN stały
|
Jej ja bym wam pokazała sukienke ale mi sie jej wyciągać nie chce ;P
^^. Wróciłam z praktyk i zdałam ! Karta motorowerowa... wydadza mi ja już niedługo ;P |
|
|
|
#1398 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też idę na franc! Trudny jest? ![]() Cytat:
Ja mam takie białe plastikowe, najwygodniejsze łyżwy na świecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę najpierw kupić cienie i pokombinować
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz zaszaleć bo sukienka jest dość prosta i dziewczęca Cytat:
![]() Wyciągaj!
|
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak trafisz na jakieś fajne kosmetyki to daj znać .Ja też się zastanawiam ostatnio nad francuskim. Moja kuzynka się uczy i fajnie gada .
|
|
#1403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
graaaaaatulujace ![]() a ja już jestem wymodlona i wogole tezz sie sukienką pochwale jak ją znajde a jakie buciwo ubieracie? tzn ile gdzies cm obcas? odkryte czy zakrtye? bo ja musze miec chyba zakryte bo mam drobne stópki i by mi przeleciały przez but ![]() aha i karla fajna ta twoja sukienka i ładna figurka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie podkład Nie wiem gdzie ja znajde odpowiedni do mojej białej cery![]() Znacie jakieś tanie co mają takie jasne odcienie? |
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bedę poszukiwać odkrytych, ok. 6-7 cm szpilek . Takich sandałkowatych . Pewnie trudno mi będzie znaleźć jakieś fajne, bo mam wielkie ciapy i wysokie podbicie . .
|
|
#1406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak, franc początkujący i ang kontynuacja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak ok. 6cm planuję, muszę zakupić ![]() Cytat:
|
|
#1407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zabijaj się ! ![]() Też nie chce żeby padało bo tyłka mi sie nie bedzie chciało na procesje ruszyc ![]() Olu to dość wysokie szpile Nie wiem czy bym w takich poloneza zatańczyła ale napewno znajdziesz ty to chociaż sukienke masz .. a ja ? kompletnie nic .. wyciągam mame na miasto w piatek, już sie nie wywinie! ![]() dobra ide na dwór bo koleżanka dzowni żeby poskakać iść [ w dal ] no to lece kondycje poprawić pa gejoszki
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Idę się zabić. Rzucę się z płotu ![]() Ja nie idę na poloneza, tzn. nie tańczę. Nie mam partnera .A w takich szpilach to będę musiała się nauczyć chodzić. A gdy się zmęczę na balu to będę tańczyć na boso .Wiecie gdzie można dostać sypki, matujący puder Vipery? Znajdę go w Naturze? Albo Rossmanie?
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w naturze chyba nie ma No chyba że coś się zmieniło, nie wiem, ostatnio wydawałam na cienie kaske ![]() wizaż znów się chyba psuje
|
|
#1410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mnie buty obetrą. Nie wiem jakie mam inne kupic, zwlaszcza ze chce srebrne A przecież srebrnych spilek nie kupie![]() A obcas to taki żeby był w miare, tak 5cm ![]() Cytat:
![]() Poszukam jeszcze Bella, bo korektory ma bardzo jasne ![]() Cytat:
![]() Nie wiem gdzie bedzie ten puder bo ja tez go szukalam i nie znalazlam Dla mnie dobry jest z constance caroll tylko że ja mam prasowany i odcienie w sam raz dla bladolic I jesli dobrze pamietam to sklad ma "niezapychający".
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

Nie mam innej, a nie dostane kasy na nową sukienke, buty i torebke 

]. Ja tak na nie trochę dziwnie patrzyłam, ale to mniejsza z tym. Wypadło później na jedną z nich, zdjęła ramiączka od stanika, ledwo jej się trzymał na piersiach, ale co tam
. Mam swoje zasady i całuję się tylko z chłopakiem, na którym mi zależy i z którym jestem. . . W ogóle moja jedna koleżanka odmówiła pocałowania naszego kolegi z klasy to na nią najechali, powiedzieli, że jest sztywna, nie umie się bawić i że jest ciotą. Pfff, porażka. Powiedziałyśmy, żeby się nie martwiła, ale widać było, że jest jej smutno. Ma dziewczyna swoje zasady, nie przekracza ich, a oni na nią najechali :|. No brak słów. . . 
Też mam takie 'koleżanki' - bluzki z dekoltem do pępka, a potem pretensje że sie ktos im w cycki gapi
W ogole jesli masz orkągłe biodra to dziewczyny mają racje- powinnas je eksponować. W koncu facetow to kręci.