|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich! jestem na forum od niedawna nie pisałam bo do tej pory nie miałam żadnych efektów i tylko czytałam z myślą, że mi się nie uda nic schudnąć i będe musiała odstawić meridie 15. Ale teraz mam trochę motywacji mija 21 dzień i 5 kg mniej może nie jest to rewelacja ale zawsze coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]() ![]() Co do zaparć, to ja radzę sobie w dość naturalny sposób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś magiczne -10 kg zobaczyłam na wadze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze, dziewczyny, ja mam taką motywację, że z tego wszystkiego nie ciągnie mnie do niczego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1023 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobietki, no ja to popadne w depresje niedlugo ![]()
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Myszeczko spokojnie, ruszy waga. u mnie też długo stała w miejscu. A tak z ciekawości, albo dla przypomnienia, ile chcesz schudnąć?
![]() |
#1025 |
Wtajemniczenie
|
Teresko, 15 kg chciałabym....
A powiedz proszę, jak długo czekałaś aż coś sie zaczęło dziać i aga zaczęła spadać?
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waga stała mi ok tygodnia, jadłam mało, ruchu co prawda nie miałam za dużo ale jak na takie małe ilości jedzenia to i tak waga powinna spadać, jednak stała w miejscu... Już też myślałam, że się nie ruszy, aż tu nagle po tygodniu staję na wagę a tu tak z dnia na dzień 1,5 kg mniej i teraz tak leci sobie po ok 0,5 kg codzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1027 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny!! schudłam... przez pierwszy miesiąc brałam 10... teraz przeszłam na 15... bez problemu wchodzę w rozmiar 38 ale idealny rozmiar dla mnie to 36/38 przy wzroście 164. czuję się doskonale, chudnę spokojnie bez skoków co mnie cieszy bo skóra jest w doskonałej kondycji, śpie dobrze, jem mało i nie mam chęci na słodycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm... to raczej od rozmiaru 46 nie zaczelas.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1029 |
BAN stały
|
przestępstwo
próba wprowadzenia do obrotu nielegalnych i niebezpiecznych dla zdrowia farmaceutyków ban stały. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-05-21 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
BAN stały
|
przestępstwo
próba wprowadzenia do obrotu nielegalnych i niebezpiecznych dla zdrowia farmaceutyków ban stały. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-05-21 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ![]() Ja mam 168 cm, górę mam rozmiar 38 doł 40/42 ![]() Teresko ![]() Cwiczenia,dieta wysokobiałkowa, cuda cudeńka..... Mam nadzieje, ze wystarczy mi cierpliwosci ![]() Zycze udanego dnia i swietnego humorku spowodowanego spadkiem wagi ![]()
![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję myszeczko
![]() -------------------------------------- Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi i nie zareagował na post pani, która chce sprzedać Meridię?! Droga Pani (tu nie będę używała Pani nicka by nie został gdy moderator usunie Pani post), nie wiem czy zdaje sobie Pani sprawę z tego, że: Po 1. Sprzedaż na wizażu jest zakazana - zgłosiłam to już do moda. Po 2. Z pewnością połaszą się na ten łatwy lek dziewczyny, którym żaden lekarz nie przepisze tego leku, bo są szczupłe i mają urojona otyłość, czy zatem chce Pani brać odpowiedzialność za ich zdrowie a nawet życie? Po 3. Sprzedaje Pani lek na receptę, który zrefundował Pani częściowo NFZ, czyli prawdopodobnie chce Pani zarobić na tym leku. Po 4. Sprzedaż takich leków jest PRZESTĘPSTWEM !!! (naciąganie NFZ na refundację, narażanie zdrowia i życia innych, Meridia jest pochodną amfetaminy). Dodam, że każdy swój post podpisuje Pani własnym numerem IP, a po tym numerze dla Policji to już łatwa droga do Pani by wyciągnąć konsekwencje... pytanie zatem nasuwa się jedno... czy warto tak ryzykować? Jeśli nie potrzebuje Pani już tego leku to proszę go wrzucić do pojemnika na leki niepotrzebne/przeterminowane w aptece a nie namawiać kogoś do ryzykowania zdrowiem!!! ------------------------------ Wybaczcie dziewczyny, za taką reakcję, ale po prostu takie posty są poniżej wszystkiego i nie wolno nam przechodzić obok nich obojętnie. Czarny rynek czarnym rynkiem, niech tam kwitnie handel obwoźny lekami niewiadomego pochodzenia, z nie wiadomo czym wewnątrz kapsułki. Ale tu jest Wizaż, a nie bazar.
![]() |
#1034 |
Przyczajenie
|
Teresko zgadzam się z Tobą w całości.
Tylko jedna rzecz mi nie pasuje. Od kiedy meridia jest refundowana? Nic mi o tym nie wiadomo i jestem na 98% przekonana , że jest lekiem pełnopłatnym.
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Wtajemniczenie
|
Tak Tereska ma racje, M jest refundowana.
Ja płaciłam 63 zł za M 10 , tymczasem na opakowaniu widnieje cena 76 bodajze. W innej aptece kosztuje aż 90 zł
![]() |
#1037 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Wtajemniczenie
|
oj..... ja jeszcze wierze, ale niedługo to potrwa
![]() No coz, moim przeznaczeniem nie jest bycie fit. ![]()
![]() |
#1039 |
Raczkowanie
|
U mnie podobnie właśnie siedzę i objadam się jakimiś słodkościami poza tym przerwałam branie M i poczułam się fatalnie od 2 dni źle sie czuje koszmar Najgorsze jest to że w styczniu powiedziałam sopbie 5 kg. mniej i co jest koniec maja i nie schudłam nawet 1 kg. brałam M tylko 11 dni ale nic nie schudłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1041 |
Raczkowanie
|
Oj chyba nie jest jeszcze ze mną tak źle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
12 tabletka ---nie mam juz dziwnego uczucia spokoju. Martwie sie bo jem slodycze, sporadycznie ale kusza. Nie jestem na diecie, ale ograniczylam jedzenie . Kiedys jadlam caly talerz zupy teraz nie mieszcze calego.
Bardzo chcialabym schudnąć. Kas jak dlugo bralas Meride i jaką?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Raczkowanie
|
Meridię 10 biorę od dwóch tygodni.W pierwszym tygodniu schudłam 4 kilo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
Kochane!!
Fak że waga nie spada a ciuszki za małe robią się oki to chyba dobry znak.Nie wypuszczamy za dużo wody z siebie a nie tyjemy a nasz metabolizm jednak spala i ciało roboi się bardziej sexi. ![]() Nie popadajmy w deprechę jak na wadzie nie ma dużo mniej,nawet te kg to wielki sukces dla każdej z nas.Ja sama jestem na M już 4mc.Nie spadłam rewelacyjnie dużo bo tylko 13kg ale za to mam dużo mniejsze ciuszki.Spodnie z 48 na 44/46,a bluzki no cóż z 52 na 48.Sama bielizna dała mi wiele pocieszenia bo staniki z obwodu 95cm musiałam zmniejszyć na 80 i pocieszenie bo warto.Jedno mnie tylko zaczyna bardzo martwić ,że mam dużo syfków pod skórą na głowie we włosach i nie wiem dlaczego??Chyba będzie konieczna wizyta u dermatologa.Pozdrawiam serdecznie wszystkie odchudzające się osóbki.Buziaczki i głowa do góry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przejrzałam wszystkie listy leków refundowanych i nie ma na nich ani meridii ani zelixy. Oto link do artykułu, przy którym są podane wszystkie listy leków refundowanych. http://wyborcza.pl/1,79078,4706471.h...FRJ3ugodiDG-CA Cena zależy tylko i wyłącznie od tego ile apteka chce na nas zarobić, i jak dużą marżę nalicza sobie.
![]() |
![]() |
#1047 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nagle sie pojawiły, a wyleczyłam ja dosc dobrze. Dlaczego tak sie dzieje ????
![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1049 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://bil.aptek.pl/servlet/leki/search wpisz meridia i zobacz rubryczkę WLR- mówiącą o refundacji lub jej braku. To jest wiarygodne źródło- strona ministerstwa aktualizowana co 24 h. Apteki sprzedają taniej i już, często pod postacią promocji a często dlatego, że wiedzą o niższej cenie u konkurencji. Oni z cenami mogą robić wszystko.
![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro apteki robią z cenami co chcą, w takim razie ja jestem z mojej bardzo zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.