|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Konto usunięte
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Cytat:
Powiem Ci, ze u mnie tez na początku nie chciałam niczym sie zajmować, bo mnie to przerastało i jakoś tego nie czułam, ale z czasem przeszło i postanowiłam, ze w tym roku ogarniamy tylko sale (juz mamy umowe) fotografa (w tym tygodniu podpisujemy) i muzykę a resztę na spokojnie. Moze potrzebujesz trochę czasu i znajdziesz "typ" wesela, który będziesz chciała mieć? W sumie ślub w głuszy to super opcja ![]() Wysłano przez gołębia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76237231]Powiem Ci, ze u mnie tez na początku nie chciałam niczym sie zajmować, bo mnie to przerastało i jakoś tego nie czułam, ale z czasem przeszło i postanowiłam, ze w tym roku ogarniamy tylko sale (juz mamy umowe) fotografa (w tym tygodniu podpisujemy) i muzykę a resztę na spokojnie.
Moze potrzebujesz trochę czasu i znajdziesz "typ" wesela, który będziesz chciała mieć? W sumie ślub w głuszy to super opcja ![]() Wysłano przez gołębia ![]() Mnie sama impreza nie przerasta, co to, jak bardzo moi rodzice zaczęli wariować ![]() ![]() Oczywiście, zawsze pozostaje postawić ich przed faktem dokonanym, ale trochę mi źle z tym co musieliby przeżyć ze strony "rodziny".
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Kasiu wszyskim i tak nie dogodzisz, więc zrób dobrze przed wszystkim sobie
![]()
![]() |
#2824 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kascysko;76223251]Pytasz o to córki górnika, więc znasz odpowiedź
![]() Od zawsze tak wypadały? Kiedy to się zaczęło? A mnie ideologia nie pozwala na hybrydy, mam zamiar dziś testować kolejne cudo do trwałego manicure bez UV ![]() Czyżbyś szukała cudownego środka na wypadanie? Jak masz zdiagnozowane swoje? Szukał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Konto usunięte
|
Kas moi na początku tez wariowali, ale jak im powiedziałam, ze nie chcemy sie spieszyć, bo nie mamy po co, to sie trochę uspokoili i stwierdzili, ze nie bedą sie wtrącać, jedynie co to tata marudzi ze trochę późno mamy to wesele
![]() Mam jedna kuzynkę, ktora od momentu zaręczyn chciała robić wszystko za nas, tzn znalazła nam sale, szukała zespołu itd i jak druga powiedziała jej, ze to moje wesele, nie jej to się uspokoiła ![]() To pochwale Wam się dzisiaj podpisaliśmy umowe z fotografem ![]() Wysłano przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Kas, u nas w ogóle będzie komedia z weselem. Pomijając fakt, że trzeba będzie ściągnąć ludzi z różnych krajów do jednego miasta, to u TŻta totalnie inaczej wyglądają wesela niż u nas, więc oczekiwania jego rodziny będą inne niż mojej, a my sami najchętniej zrobilibyśmy typowo swingowo-jazzowe wesele. Do tego dochodzi to, że mlodsza czesc sie porozumie po angielsku, znow moja rodzina mowi tylko po polsku, a jego tylko po rosyjsku/ukraińsku, takze rodziny sie ze soba nie nagadaja za duzo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76252521]Kas moi na początku tez wariowali, ale jak im powiedziałam, ze nie chcemy sie spieszyć, bo nie mamy po co, to sie trochę uspokoili i stwierdzili, ze nie bedą sie wtrącać, jedynie co to tata marudzi ze trochę późno mamy to wesele ![]() Mam jedna kuzynkę, ktora od momentu zaręczyn chciała robić wszystko za nas, tzn znalazła nam sale, szukała zespołu itd i jak druga powiedziała jej, ze to moje wesele, nie jej to się uspokoiła ![]() To pochwale Wam się dzisiaj podpisaliśmy umowe z fotografem ![]() Wysłano przez gołębia ![]() Moja mama najchętniej nawet gości by za nas zaprosiła ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja na razie przez to jak moi rodzice się zachowują myślałam już o ślubie w 4 osoby gdzieś w kapliczce w górach ![]()
![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio się dowiedziałam, że już za 13-15 tys można zorganizować ślub na Bali na plaży wraz z dwutygodniowym pobytem
![]() ![]()
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Konto usunięte
|
Kav odkąd zasugerowałaś mi blond cały czas o nim myślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76307561]Kav odkąd zasugerowałaś mi blond cały czas o nim myślę
![]() Więc zostań przy blondzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Spaceroholiczka
|
Mnie się to nawet podoba, ale za żółty.
Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2018-03-03 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Spaceroholiczka
|
Patka, jeden! Aż sobie założę Pinteresta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Tutaj FeelingLost ![]() ![]() Zaskoczę Was. W maju zdecydowałam się zafarbować moje ciemne włosy na blond. ![]() ![]() ![]() Podczas ostatniej wizyty w Rossmannie znalazłam mnóstwo ciekawych, nowych produktów. ![]() ![]() Kurczę. Tak czytam o Waszych planach odnośnie ślubów i odnoszę wrażenie, że dziwnie być singlem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, u nas żadnych planów nie ma, tak sobie czasem luźno gadamy 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ktoś wybiera się na promo do Rossa? Macie jakieś typy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Poszło wczoraj z 4 cm włosów, ale jestem szczęśliwa Wstyd, przyznać ostatni raz podcinałam rok temu we wrześniu...Koleżanka poleciła fajny salon, za mycie+podcięcie maszynką 25 zł Teraz ZERO prostowania(kiedyś miałam nałóg, jeszcze w gim, szkoda gadać nawet na noc prostowałam włosy) później tylko okazyjnie, teraz mam zamiar wgl tego nie robić Biorę olej z wiesiołka,witaminę a+e,zeń-szeń,krzem plus biotyna z Gorvity,magnez+cynk i witaminę D A tak to jeszcze lotion z Sebusia z naftą kosmetyczną, co dwa dni.
![]() |
#2842 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Widziałyście nowości od Eveline? Dwie odżywki do paznokci u stóp (!). Jedna 9 w 1, a druga to jakaś terapia przeciw grzybicy. Oczywiście zgarnęłam już tą pierwszą - wysycha do satyny/półmatu, w butelce ma rozbielony cielisty kolor, na paznokciu jest prawie niewidoczna, ale zakrywa przebarwienia, no i ma śmieszny pędzelek. Krótki, sztywy i końce rozchodzą się, przez co wygląda jak wachlarz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaś w planach włosowych na dzisiaj - właśnie nałożyłam oliwę z oliwek, mycie Garnierem Grow Strong, maska Biovax czerwona z mango i d/s resztka Garniera Grow Strong. Liczę na GHD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
Konto usunięte
|
Ja raczej w Rossie nic nie kupię, bo jakoś na ten moment wszystko mam
![]() a na włosach mam olejek łopianowy z GP, a na długości odżywka z Dove i Hennara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2846 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76422406]Ja raczej w Rossie nic nie kupię, bo jakoś na ten moment wszystko mam ![]() a na włosach mam olejek łopianowy z GP, a na długości odżywka z Dove i Hennara ![]() Lubię te olejki, fajnie się sprawują nawet na skalpie przy moim ŁZS. Skoro ja umiem (a nie potrafię nawet zrobić sobie prostego przedziałka), to Ty też umiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba muszę zacząć oglądać filmiki na yt, jak modelować włosy na prosto szczotką ;P
![]() |
![]() |
#2849 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzałam w regulamin promo w Rossie na wykaz kosmetyków objętych w/w i szczerze się zdziwiłam (pozytywnie). Maski do włosów, sera i olejki do końcówek też wchodzą w promo (aczkolwiek nie wiem, czy wszystkie - polecam sprawdzić), dodatkowo całkiem sporo kosmetyków do pielęgnacji dla kobiet w ciąży, m.in. BabyDream Fur Mama olejek przeciw rozstępom. biere, akurat wykończyłam wszelkie oleje
![]() EDIT: No to wzięłam, jakimś dziwnym trafem na półce nie było ani jednej sztuki ![]() Edytowane przez edytah10 Czas edycji: 2017-08-21 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.