Panny Młode 2009 cz. III - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-21, 15:34   #691
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Ech, nk jest super. Dzieki tej stronie odswiezylam znajomosci z rodzinka... Wczesniej odezwala sie moja kuzynka (spotkalam sie z nia na poczatku maja; przegadalysmy ponad 6 h i jeszcze nam malo bylo...) a teraz znalazlam daleka siostre. W sumie to juz piata woda po kisielu, bo nasze mamy sa dla siebie siostrami ciotecznymi, ale to zawsze rodzina. Dziewczyny bym nie poznala normalnie. Ostatnio widzialysmy sie, gdy mialysmy chyba 11 lat... Juz mezatka jest od dwoch lat a jestesmy rowiesnicami.

Ufff, w koncu moge troche odetchnac. W przyszlym tygodniu mam jeszcze dwa kolokwia, zaliczenie praktyczne i musze zaliczyc dwa cwiczenia i finito. Zacznie sie nauka do sesji.

Co do druhen. Moze u mnie tak byc, ze bedziemy miec dwie pary swiadkow. Jak na razie nasi swiadkowie nie maja partnerow, a ze do slubu przeszlo rok, wiec moze sie przez ten czas duzo zmienic.... W sumie fajnie by bylo, gdyby panny mialy te same kiecki, ale sama wiem, ze zle bym sie czula, gdyby na weselu wystapila kobitka w tej samej kiecce co ja, dlatego z tego pomyslu zrezygnuje.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 16:35   #692
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
A już mam: "Tam skarb Twój...", "...gdzie serce Twoje", albo jeszcze: "Gdzie Ty...", "...tam i ja" (może być po łacinie: "Ubi tu...", "...ibi ego")
Też mi sie takie podobają, jeszcze "dziś i na zawsze" + data ślubu
Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
a ja sobie wymyśliłam taki grawer: "Zawsze będziesz..." a na drugiej : "...w moim sercu"
Uważam że fajnie brzmi i razem i osobno
Ooo też bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

Wogóle dziewczyny mam pytanie. Jutro jade z moimi rodzicami do rodziców TŻ'ta. gdy on był ze swoimi rodzicami u mnie to TŻ dał mojej mamie kwiaty, a tata TŻ'ta mojemu tacie pół litra no i moja mama też chce dać kwiaty jutro ale ja tak sobie myśle, czy to nie będzie dziwnie wyglądać (tzn mój tata by dawał te kwiaty ale i tak jakoś dziwnie ) Co myślicie?
Nie będzie to dziwnie wyglądać, nawet wypada przyjść z kwiatami czy drobnym podarunkiem dla mamy Tż.

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Kochane, ja nie mam swojego profilu na n-k, dlatego przesyłam Wam linka do naszej galerii http://picasaweb.google.com/lkuklis . Enjoy
ładne fotki, super razem wyglądacie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość

Wysłałam kilka zaproszeń na nk. A jeśli ktoś chciałby mnie zaprosic to grona swoich znajomych to ja jestem Sylwia Strzałka Mielec.
Pozdrawiam.
Wysłałam zaproszenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
"wloz ja z powrotem --> super

bu ja nie dostalam zadnego zaproszenia, buuu
Do ciebie też zaproszonko poszło

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
a wracając do naszej-klasy to niestety nie mogę znaleźc wielu z Was, więc podaję siebie
monika jaroszewicz - białystok
Tobie też wysłałam zaproszenie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 16:49   #693
martucha84
Zakorzenienie

a ja niemam wolnego tzn tylko mam jutro, w piatek do pracy a potem uczelniai tak caly week.. dziekuje za zaproszenia, sama tez powysylalam
bozzz lep mnie boli niewiem czemu...
musze pisac prace wstep i zakonczenie.. a mi sie niechce...
Stary 2008-05-21, 18:18   #694
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
Już wiadomo czemu Cię głowa boli

Ja zmykam, bo zaraz przyjedzie TŻ i zabiera mnie do siebie na kolację połączoną ze śniadaniem
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 18:23   #695
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Ja zmykam, bo zaraz przyjedzie TŻ i zabiera mnie do siebie na kolację połączoną ze śniadaniem
hehe komu dobrze
mój jedzie do mnie od 15 i jakos dojechać nie może....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 18:36   #696
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

No fajnie masz Miłego pobytu

Cytat:
hehe komu dobrze
hehe czyżby się wyrobić nie mógł
Ja swojego chłopa zobaczę w sobotę prawdopodobnie, bo niestety samochód mu się popsuł i nie ma jak do mnie dojechać, chyba, że wcześniej od mechanika auto wyjdzie
Stary 2008-05-21, 19:10   #697
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
hehe komu dobrze
Moj ddzwonil godzine temu mowiac, ze przyjedzie wieczorem... Czyli, ze wg niego 18-ta to nie wieczor...

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-21, 19:25   #698
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

takiej to dobrze

zdrzemnelam sie z moim tz i mi lepiej zarazsie zabieram za pisanie bo moj ukochany dostal wolne na mecz z chlopakamI nich dziecina cos ma z zycia

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Moj ddzwonil godzine temu mowiac, ze przyjedzie wieczorem... Czyli, ze wg niego 18-ta to nie wieczor...
czekaj czekaj zaraz dojedzie;D
Stary 2008-05-21, 19:38   #699
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Wogóle dziewczyny mam pytanie. Jutro jade z moimi rodzicami do rodziców TŻ'ta. gdy on był ze swoimi rodzicami u mnie to TŻ dał mojej mamie kwiaty, a tata TŻ'ta mojemu tacie pół litra no i moja mama też chce dać kwiaty jutro ale ja tak sobie myśle, czy to nie będzie dziwnie wyglądać (tzn mój tata by dawał te kwiaty ale i tak jakoś dziwnie ) Co myślicie?
mama mojego Tż juz nie zyje, ale jak bylismy z rewizyta u tescia to wzielismy flaszke i bombonierke bo stwierdzilismy ze kwiatki dla faceta to nie za bardzo no ale dla mamy Tż jak najbardziej kwiatki i moze tez jakas flaszka lub winko by sie przydalo? w koncu na takich spotkaniach sie pije

Cytat:
Kochane, ja nie mam swojego profilu na n-k, dlatego przesyłam Wam linka do naszej galerii http://picasaweb.google.com/lkuklis . Enjoy
zaraz pogledam kolezanke po fachu

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nam tez sie marzy wyjazd nad morze, ale zobaczymy co wyjdzie z tych marzen, bo Tż za niedlugo wraca z Anglii i jesli postanowimy ze zostajemy w polsce to bedzie trzeba pracy szukac, ja bym mogla jechac dopiero koncem czerwca najprawdopodobniej a Tż już ma koncem maja poumawiane rozmowy o prace, wiec jakby mu sie udalo gdzies zalapac to wtedy raczej na wakacje nie pojedziemy a mi sie tak marzy chocby tydzien nad morzem i romantyczne spacerki ehhh

Ja z kolei polecam Mielno, bylam tam mase razy i z przyjemnoscia powracam W sumie odkad zaczelam tam jezdzic ( jakies 10 lat temu) to mielno sie bardzo rozwinelo, jest duzo ludzi, duzo atrakcji, duzo barow i nie barow - night life kwitnie Ale jest dla mnie taka typowa wioska wakacyjna, bo bylam tez np w Kolobrzegu, ale Kolobrzeg to już duże miasto i w sumie to nie czulam sie jak na wakacjach

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny jutro wolneee
kto ma wolne ten ma wolne - ja musze konczyc mojego mgr ;P

Cytat:
Rosette, polecam też Gdańsk. Śliczny jest, jak dla mnie śliczniejszy od Krakowa Nie dość, że można pozwiedzać urocze miasto to można jeszcze wypocząć na plaży. Jak nie interesuje Was jakiś super standard, to akademiki oferują tanie zakwaterowanie. Byłam tam z moim TŻtem kiedyś na romantycznym weekendzie
uuu to moze rozwazymy ta opcje w sumie w gdansku to bylam tylko na krotkiej wycieczce kiedys i za wiele nienazwiedzalismy tzn moze cos zwiedzilismy ale dawno to bylo i juz nie pamietam. A masz jakies namiary na te akademiki?? Jakies konkretne ktore polecasz czy obojetnie do ktorych zadzwonie?

Cytat:
a ja niemam wolnego tzn tylko mam jutro, w piatek do pracy a potem uczelniai tak caly week.. dziekuje za zaproszenia, sama tez powysylalam
tez mnie boli leb i chyba z tych samych powodow ehhh ten wstep i zakonczenie

Cytat:
ale Ci dobrze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 19:49   #700
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewcznki, czy któraś jest z okolic łodzi i moze mi podpowiedzieć jakiegoś dobrego fotografa i kamerzystę bo jeszcze się za tym nie bujnęliśmy a czas najwyższy....;/
i pytanie do wszytskich- na co zwracałyscie lub będziecie zwracać uwagę wybierając fotografa i kamerzystę i na co uważać podpispując umowę itd...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 20:18   #701
ktosia86
Zakorzenienie

O widzę, że zapraszamy się na nk Jeśli pozwolicie to też Was pozapraszam
Stary 2008-05-21, 20:19   #702
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
uuu to moze rozwazymy ta opcje w sumie w gdansku to bylam tylko na krotkiej wycieczce kiedys i za wiele nienazwiedzalismy tzn moze cos zwiedzilismy ale dawno to bylo i juz nie pamietam. A masz jakies namiary na te akademiki?? Jakies konkretne ktore polecasz czy obojetnie do ktorych zadzwonie?
Obojętnie gdzie zadzwonisz, ale lepiej będzie jak najpierw sprawdzicie sobie na mapie gdzie dany akademik się znajduje, czy daleko od miasta czy blisko, a może bliżej wybrzeża niż samej starówki. Jest parę akademików tuż przy starówce, ale tam na pewno jest drożej. Ja znalazlam w internecie parę telefonów, sprawdzilam lokalizacje i najpierw dzwonilam tam gdzie nam bardziej odpowiadalo, a jak nie bylo miejsc, albo bylo za drogo dzwonilam dalej My byliśmy trochę dalej od miasta, ale od czego jest komunikacja miejska, za to bylo blisko do tramwaju, który jechal nad samą plażę
Stary 2008-05-21, 20:20   #703
martucha84
Zakorzenienie

mi na kamerzyscie niezalezalo tak bardzo jaka na fotografie.. wiec fotografa bardziej przeswietlalismy.. ale jakos zdjec ilosc zdjec czy plener czy przygotowania ile godzin czy robi tylko cyfrowka czy analogowy tez ile sie czeka na zdjecia itd... a co do plyty czy sa kiczowate serduszka i golabki fajnie jakbyscie dzila jego poogladali i tez ile godzin ile kasy jak dlugi film czy mozecie brac udzial w jego montowaniu i wycicianc co niechcecie...
Stary 2008-05-21, 20:22   #704
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
mi na kamerzyscie niezalezalo tak bardzo jaka na fotografie.. wiec fotografa bardziej przeswietlalismy.. ale jakos zdjec ilosc zdjec czy plener czy przygotowania ile godzin czy robi tylko cyfrowka czy analogowy tez ile sie czeka na zdjecia itd... a co do plyty czy sa kiczowate serduszka i golabki fajnie jakbyscie dzila jego poogladali i tez ile godzin ile kasy jak dlugi film czy mozecie brac udzial w jego montowaniu i wycicianc co niechcecie...

dzięki za odpowiedź
w sumie ja to się cały czas zastanawiam czy chcemy kamerzystę czy tylko fotografa....hmm musimy to jeszcze przemysleć...
Stary 2008-05-21, 20:35   #705
ktosia86
Zakorzenienie

Wysłałam zaproszenia do strippi, anuuli, Rybulki, madzialenki i jagi Ciekawe czy się domyślicie, że ja to ja
Niestety reszty z Was nie mogę jakoś powiązać
Stary 2008-05-21, 20:50   #706
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Wysłałam zaproszenia do strippi, anuuli, Rybulki, madzialenki i jagi Ciekawe czy się domyślicie, że ja to ja
Podaj namiary na PW to i ja Cię zaproszę

Muszę się pochwalić, że dziś przyszła na świat najmłodsza członkini naszej rodziny, a moja kuzynka Ładna między nami różnica wieku jest, prawie 22 lata
Stary 2008-05-21, 20:50   #707
martucha84
Zakorzenienie

ktosiu marta jarosz tychy
Stary 2008-05-21, 20:58   #708
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosiu marta jarosz tychy
znalazłam i zaprosiłam

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Muszę się pochwalić, że dziś przyszła na świat najmłodsza członkini naszej rodziny, a moja kuzynka Ładna między nami różnica wieku jest, prawie 22 lata
zaakceptowałam
gratuluję nowego członka rodziny
Stary 2008-05-21, 21:03   #709
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Obojętnie gdzie zadzwonisz, ale lepiej będzie jak najpierw sprawdzicie sobie na mapie gdzie dany akademik się znajduje, czy daleko od miasta czy blisko, a może bliżej wybrzeża niż samej starówki. Jest parę akademików tuż przy starówce, ale tam na pewno jest drożej. Ja znalazlam w internecie parę telefonów, sprawdzilam lokalizacje i najpierw dzwonilam tam gdzie nam bardziej odpowiadalo, a jak nie bylo miejsc, albo bylo za drogo dzwonilam dalej My byliśmy trochę dalej od miasta, ale od czego jest komunikacja miejska, za to bylo blisko do tramwaju, który jechal nad samą plażę
pogadam z Tż i jak bedzie za to bedziemy dzwonic po akademikach Zreszta nasze tegoroczne wakacje, o ile w ogole beda, to bedzie totalny spontan, bo ja mam obrone, poza tym trza pracy szukac wiec nie mozemy planowac jakis odleglych wakacji przez biuro podrozy np, bo teraz w czerwcu to ja jeszcze nie bardzo moge jechac, a tz juz ma pare rozmow o prace umowionych wiec nie wiadomo jak to bedzie Ale Gdansk to fajny pomysl

Cytat:
a ja?? posylam namiary na priv

Cytat:

gratulacje
Stary 2008-05-21, 21:03   #710
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjete.

TZ chce mnie zabrac na dzien do Augustowa bym sie zrelaksowala, bo mowi, ze juz nie moze na mnie patrzec jak siedze nad ksiazkami niczym mol i robie sie przezroczyta z przemeczenia. Kochany. Mam nadzieje, ze pogoda dopisze, chociaz zapowiadaja 10*C.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-21, 21:04   #711
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje za gratulacje
Stary 2008-05-21, 21:12   #712
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
pogadam z Tż i jak bedzie za to bedziemy dzwonic po akademikach Zreszta nasze tegoroczne wakacje, o ile w ogole beda, to bedzie totalny spontan, bo ja mam obrone, poza tym trza pracy szukac wiec nie mozemy planowac jakis odleglych wakacji przez biuro podrozy np, bo teraz w czerwcu to ja jeszcze nie bardzo moge jechac, a tz juz ma pare rozmow o prace umowionych wiec nie wiadomo jak to bedzie Ale Gdansk to fajny pomysl
Na pewno wygospodarujecie sobie trochę czasu na wyjazd. Najlepiej będzie jak zaczniecie szukać pracy po takim wypoczynku, który się Wam należy. TŻ przyjedzie, Ty będziesz po obronie, pojedzcie sobie na wczasy na spokojnie, bez żadnych trosk. A jak wrócicie wypoczęci to zaczniecie się rozglądać, chodzić na rozmowy. Dajcie sobie trochę luzu. Zwlaszcza po obronie, wiem jak to jest. Ja po mojej potrzebowalam aż wyjechać z kraju tak mialam dosyć wszystkiego
Stary 2008-05-21, 21:25   #713
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno wygospodarujecie sobie trochę czasu na wyjazd. Najlepiej będzie jak zaczniecie szukać pracy po takim wypoczynku, który się Wam należy. TŻ przyjedzie, Ty będziesz po obronie, pojedzcie sobie na wczasy na spokojnie, bez żadnych trosk. A jak wrócicie wypoczęci to zaczniecie się rozglądać, chodzić na rozmowy. Dajcie sobie trochę luzu. Zwlaszcza po obronie, wiem jak to jest. Ja po mojej potrzebowalam aż wyjechać z kraju tak mialam dosyć wszystkiego
Noo wiem, ja to jestem juz tak wykonczona tym wszystkim, ze szok Jeszcze ci promotorzy nas tak olewaja, w ogole nie czytaja tych prac, dzis znow oblegalam dziekanat (moja promotorka jest dziekanem, nigdy bym do niej nie poszla na seminarium, ale niestety zmienili nam na nia na 5 roku i nie mialam wyboru ;/) zeby dowiedziec sie co tam z naszymi pracami, bo miala je zostawic sprawdzone w dziekanacie w poniedzialek, a tu duuupa Panie z dziekanatu, jak zwykle uprzejme , nie chcialy mnie wpuscic do dziekan bo dziekan ma narade w koncu dorwalam ja jak szla do kibla kazala mi przyjsc w piatek - postara sie sprawdzic, mam nadzieje kurde ze to sprawdzi ehhh normalnie nerwy mozna stracic ;/ tyle ze moj Tż to nie usiedzi piec minut na dupie i juz pracy szukac musi teraz, zaraz W sumie to dobrze ze taki robotny ale jakby mu zaoferowali prace na ktorejs z tych rozmow na ktore sie wybiera to chyba nici z wyjazdu najwyzej z mama pojade Tez w tym roku chodzi na kurs i co chwile ma jakies egzaminy, takze jej tez sie urlop tez przyda Ale mama to nie Tż
Stary 2008-05-21, 21:33   #714
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
najwyzej z mama pojade Tez w tym roku chodzi na kurs i co chwile ma jakies egzaminy, takze jej tez sie urlop tez przyda Ale mama to nie Tż
No i pewnie, jedź z mamą. Każdemu należą się wakacje, przynajmniej raz w roku. Jak TŻ robotny, to tylko się cieszyć
Mój promotor też nie przeczytal ani razu mojej pracy, gnój jeden. Jakbym go teraz spotkala powiedzialabym mu parę slów Jeszcze trafila mi sie taka upierdliwa recenzentka, że obrona mojej pracy trwala ponad godzinę. Największa trauma w życiu. Od tamtej pory mam odruch wymiotny jak pomyślę o nauce
Stary 2008-05-21, 21:33   #715
baja_86
Zakorzenienie

Ech też bym się dziś przejechała na wakacje, albo chociażby na weekend Ale nie wiem jak to będzie, trzeba pasa zacisnąć, bo w końcu wesele w przyszłym roku, a nie zarabiamy kokosów. Dzisiaj się napaliłam żeby pojechać do Kazimierza Dolnego właśnie na weekend, słyszałam, że jest tam pięknie, a niestety nigdy tam nie byłam. Mam nadzieję, że uda się taki wyjazd za jakiś czas, może pod koniec wakacji chociaż.
Stary 2008-05-21, 21:36   #716
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Przyjete.

TZ chce mnie zabrac na dzien do Augustowa bym sie zrelaksowala, bo mowi, ze juz nie moze na mnie patrzec jak siedze nad ksiazkami niczym mol i robie sie przezroczyta z przemeczenia. Kochany. Mam nadzieje, ze pogoda dopisze, chociaz zapowiadaja 10*C.
ale Ci dobrze a ja siedzie i pisze... i caly week bede zarobiona...

Cytat:
Dziękuje za gratulacje
ja tez gratuluje

Cytat:
Noo wiem, ja to jestem juz tak wykonczona tym wszystkim, ze szok Jeszcze ci promotorzy nas tak olewaja, w ogole nie czytaja tych prac, dzis znow oblegalam dziekanat (moja promotorka jest dziekanem, nigdy bym do niej nie poszla na seminarium, ale niestety zmienili nam na nia na 5 roku i nie mialam wyboru ;/) zeby dowiedziec sie co tam z naszymi pracami, bo miala je zostawic sprawdzone w dziekanacie w poniedzialek, a tu duuupa Panie z dziekanatu, jak zwykle uprzejme , nie chcialy mnie wpuscic do dziekan bo dziekan ma narade w koncu dorwalam ja jak szla do kibla kazala mi przyjsc w piatek - postara sie sprawdzic, mam nadzieje kurde ze to sprawdzi ehhh normalnie nerwy mozna stracic ;/ tyle ze moj Tż to nie usiedzi piec minut na dupie i juz pracy szukac musi teraz, zaraz W sumie to dobrze ze taki robotny ale jakby mu zaoferowali prace na ktorejs z tych rozmow na ktore sie wybiera to chyba nici z wyjazdu najwyzej z mama pojade Tez w tym roku chodzi na kurs i co chwile ma jakies egzaminy, takze jej tez sie urlop tez przyda Ale mama to nie Tż
no ale za to fajne wakacje z mama beda nagadacie sie jak nigdy
Stary 2008-05-21, 21:40   #717
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No i pewnie, jedź z mamą. Każdemu należą się wakacje, przynajmniej raz w roku. Jak TŻ robotny, to tylko się cieszyć
Mój promotor też nie przeczytal ani razu mojej pracy, gnój jeden. Jakbym go teraz spotkala powiedzialabym mu parę slów Jeszcze trafila mi sie taka upierdliwa recenzentka, że obrona mojej pracy trwala ponad godzinę. Największa trauma w życiu. Od tamtej pory mam odruch wymiotny jak pomyślę o nauce
ojoj wspolczuje takiej obrony ale na szczescie juz po i juz jestes pani mgr Tez sie boje bo jest jedna taka babka na mojej uczelni co teoretycznie moglaby byc recenzentem, a ona jest czepialska i zna sie na rzeczy w ogole to w zeszlym roku nie dopuscila jedna laske do obrony bo jej powiedziala ze praca do dupy, a laska specjalnie na obrone przyleciala z anglii No a ja pisze prace teraz u kobiety ktora kompletnie sie nie zna na rzeczy i mi przynosi ksiazki z filologii polskiej, ktore niby sa niezbedne w mojej pracy takze ona pewnie nie ma pojecia nawet o czym ja pisze A kto byl Twoim promotorem?? czyzby prof. Tokarz?
Stary 2008-05-21, 21:41   #718
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ci dobrze a ja siedzie i pisze... i caly week bede zarobiona...
No ja przez ten weekend musze napisac referat na temat "Immunoterapia chorob nowotrorowych". Taka kare dala mi profesorka za to, ze sie rozchorowalam i w zwiazku z tym nie moglam przyjsc na jej fakultet... Tak wiec z tym pisaniem nie jestes sama.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-21, 21:41   #719
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech też bym się dziś przejechała na wakacje, albo chociażby na weekend Ale nie wiem jak to będzie, trzeba pasa zacisnąć, bo w końcu wesele w przyszłym roku, a nie zarabiamy kokosów. Dzisiaj się napaliłam żeby pojechać do Kazimierza Dolnego właśnie na weekend, słyszałam, że jest tam pięknie, a niestety nigdy tam nie byłam. Mam nadzieję, że uda się taki wyjazd za jakiś czas, może pod koniec wakacji chociaż.
No Kazimierz Dolny to by bylo coś. Też nigdy nie bylam, tylko widzialam w tele i bardzo mi się podobają takie miasteczka. Może kiedyś...szkoda, że taki zwykly czlowieczek jak ja nie może sobie podróżować bez problemu tu i tam
Stary 2008-05-21, 21:44   #720
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
No Kazimierz Dolny to by bylo coś. Też nigdy nie bylam, tylko widzialam w tele i bardzo mi się podobają takie miasteczka. Może kiedyś...szkoda, że taki zwykly czlowieczek jak ja nie może sobie podróżować bez problemu tu i tam
my z TŻ byliśmy na ostatni długi weekend w Kazimierzu Polecam, bardzo mi się podobało mimo, że pogoda niefajna była....no i trafił nam się fajny nocleg, co prawda 10 km od Kazimierza w kier Nałęczowa ale i tak dobrze bo w ciemno pojechalimy a byliśmy samochodem więc taka odległość to nie był problem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości