|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
hej Kocica
)U mnie tendencja spadkowa podtrzymana, co prawda in -0,10gram ale zawsze coś Niestety odebrałam dalsze wyniki badań i jeśli na wizycie u gina i kardio potwierdzą się me obawy to ciężko będzie mi chudnąć.Hormony mam rozwalone ![]() Póki co dietuje, śniadanie zjedzone, na przekąskę mam koktajl porzeczkowo-bananowo-limonkowy, a na obiad makaron shirataki z cukinią i fetą-dość monotematycznie ale tak lubię że mogłabym codziennie to jeść .Dziś w planach mam ugotowanie gara leczo (bez mięsa) i spożywanie tego następne dni.
|
#962 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Dzięki za mile powitanie ![]() Jak przyjemnie, że tu tak gwarno, kilka wpisów dziennie, a nie wymarle forum. Jest się gdzie wyżalić na swój okropny los. Wlasnie wrócilam z treningu - 8km za mną, wieczorem może jeszcze zrobię 4km, bo w tym upale to już mnie kopyciska nie chcą nosić. Skończę pracę o 20.00, więc może wtedy się uda. Dieta standard - warzywa od rana do nocy + dzisiaj kurczak. Moje marzenie: 4 z przodu na początku września. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Mąż pojechal na trening, a my we dwie siedzimy - ja na kanapie, a mala w kojcu, bo inaczej wszystko by bylo na podlodze.---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Jakie hormony? P.S. Ja też jestem kociara - obecnie 2 kociska na stanie, a syn chce teraz psa
|
|||
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do hormonów to luteina i kilka innych ale nie bardzo chcę tu się wywnętrzniać Choć tarczycowe dobrze wyszły
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Kocica ile ważysz i ile masz wzrostu?
Brawo za trening. Ja dziś leżing na słoneczku uskuteczniałam gdyby za tym szedł wytop tłuszczu - leżałabym cały dzień. Ale niestety tylko kolorku nabrałam.---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- A ja mam jedną kocicę
|
|
|
|
#965 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No tak, przy hormonach to różnie bywa - to samo z Hashi.... Ja też powinnam zacząć się badać, bo może jest jeszcze coś, co zaburza mi metabolizm. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
- nie schudniesz już i nie będziesz wyglądać jak nastolatka - przecież urodzilaś dwoje dzieci - czlowiek się zmienia i cialo się rozrasta -48kg? chyba w liceum... itd. W tym roku też jestem spalona, bo codziennie od kwietnia kilka godzin na slońcu na treningu. Edytowane przez kocica27 Czas edycji: 2017-08-10 o 15:56 |
||
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
nikt się dzisiaj nie odzywa, mam nadzieję, że nie rozwalilam wątku swoim przylączeniem się Ja wlaśnie wrócilam z treningu - 16km, ostatnie 2 to już się prawie czolgalam, bo dziś chyba ten rekordowy afrykański upal. Czy któraś z Was stosuje jakieś triki w stylu woda z cytryną na czczo albo odchudzająca kawa? |
|
|
|
#967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Waga stabilna....juz mnie zaczyna wkurzac powoli.....
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
U mnie dziś strasznie - pół nocy burza, do teraz lało więc brak szans by gdziekolwiek wyjść na razie, do tego strasznie boli mnie brzuch - chyba @ ma się pojawić. Choć mogłaby opóźnić swoje nadejście. Kocica podziwiam Twoje samozaparcie, chyba przyda nam się ktoś taki co nas swoim zachowaniem zmotywuje, bo my się tu troszkę rozluźniłyśmy wakacyjnie. |
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Basiu mam wrazenie ze rozluznienie wakacyjne to my mamy od jesieni
![]() U mnie w nocy tez burza byla ale od rana upal... 32 wlasnie jest
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Ja to rozluźnienie wakacyjne staram się wykorzystać na maksa, bo potem nie będzie tyle czasu. Wlaśnie skończylam urlop macierzyński.
Dzisiaj o 13.33 moja córcia skończyla roczek. No i dopiero po roku od porodu ja jako-tako wyglądam. Teraz będę szczęśliwa, jak jeszcze coś mi się uda zrzucić i potem już do końca życia walka o utrzymanie wagi. |
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się dzisiaj
![]() Rozpadalo się u nas i musialam przerwac trening. Zrobilam rano 6km, potem mialam lekcję - dzisiaj tylko 1, taka bida w wakacje , no i potem znowu wyszlam, ale po 4km musialam wrocic, bo zaczela się burza. Sam deszcz mi nie przeszkadza, nawet mi się lepiej trenuje, ale burza to już się boję. Może w ramach treningu posprzątam.
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie myślę o diecie.Idę na chrzciny i nie będę sobie żałować
|
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś malujemy mieszkanie -tzn malż a ja go wspieram duchowo i kulinarnie
![]() Jeść mi sie nie chce w ogóle jakoś i nieprędko zjem obiad. Co do wody z cytryną to ja co rano praktycznie codziennie pije takową -na czczo ale i tez wieczorem.Zawsze u mnie działa tak ze porcelanke zaliczam raz dwa. Miłego dnia
|
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
Hej, melduje się po kilku dniach przerwy. Byłam odcięte od świata. 3 dni nie mieliśmy prądu. Podczas burzy dach sąsiada wylądował na moim podwórku i zawadził o kable prądowe. Jakimś cudem nie wpadł do naszego domu. Jakąś po prostu masakra była... Musieliśmy na siłę wyjadać z lodówki i zamrażarki przez co dziś umieram. Z mięsa zrobiłam coś a'la swiezonka i jest mi tak ciezko że nie daje rady. Cześć i tak musiałam wyrzucić. Ale całe szczęście że mój tata ma kuchnie gazowe bo ja mam indukcję i mogłam coś upichcić... Teraz dopiero patrzę w tv jakie szkody są po tych nawałnicach, masakra
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Stylowa -szczęście w nieszczęściu ze faktycznie Wam się nic nie stało! masakra przez te burze-tyle szkód.
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
A u nas już po burzy. Z powrotem upal.
Stylowa - dobrze, że udalo się Wam wyjść z tego. |
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Hej
A my z tztem na wyjezdzie i diete olalam... znaczy nie wpycham w siebie co popadnie ale tez nie ograniczam sie w koncu raz nie zawsze a poza tym chodzimy duzo ![]() Styllwa niezle...ale cale szczescie ze ten dach rozwalil tylko kable a nie pol domu.... My dzisiaj rano tez wyjezdzalismy w mega burze... Milego weekendu babeczki postaram sie zagladac
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki 
Ja już też dziś odpoczywam, u nas cały dzień jakoś pochmurno, ale w miarę przyzwoicie choć wolałabym upały. Dziś znowu dużo chodzenia, mi tu też się bardzo poprawił metabolizm. Mimo urlopu bardziej wszystko usystematyzowane. Milenko jak malowanie? Elizka udanej imprezki, nie trzeba zawsze myśleć o diecie Asiu baw się dobrze 😉 Stylowa współczuję, ale Wasze szczęście że Wam nic się nie stało. Kocica brawo za trening nawet w częściach. A mój mąż wsiadł na rower i pojechał hen... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
Dorżnęlam te brakujące 6km wlaśnie i na legalu mogę legnąć i obejrzeć jakiś film. U mnie dzień bez filmu to dzień stracony.
![]() Ale macie fajnie Dziewczyny, że jakieś wyjazdy, wypady i imprezy przed Wami albo w trakcie. Ja już po wszystkim. Teraz robię formę na lato 2018.
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie się relaksuję nad czeskim pifkiem 😆
|
|
|
|
#983 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Na dziś też nie mamy planów więc wsiadamy na rowerki 😎 i jedziemy w dal - dziś ma być w miarę rozsądnie a nie ciągle w góry w las 😊
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu malowanie ok-dziś przedpokój.
![]() Korzystaj ile się da z urlopu
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski.
Witaj kocica. Ja jestem anty-kotowa (z wyjątkiem malutkich kociaków) ale jakaś równowaga do was kociar musi być ![]() Kocica podziwiam cię za ćwiczenia, samozaparcie i dążenie do 4 z przodu. Dla mnie to niewyobrażalne. Ja chciałabym zobaczyć 5 z przodu, ale na razie 7 się uwzięło na mnie. Latem bardzo trudno mi skupić sie na diecie bo dużo owoców w koło i jeszcze ... lody Kocica nie myśl sobie ze my tutaj takie gadatliwe, zdarza się ze przez kilka dni nikt się nie odezwie. To nie jest bardzo ruchliwy wątek. Dziś jestem w pracy, jakoś nie miałam nastroju na wydłużanie weekendu. Po pracy lecę do optometrysty na badanie a potem planuję sprzątanie w mieszkaniu.
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki 🙂
Koniec urlopu czas powrócić do szarej rzeczywistości 😳. Jutro do pracy Dziś już jestem w domu ale za to dziecko pojechało na kolejne wakacje 😉 znowu mam plany co w tym czasie zrobię he he i jak zwykle wyjdzie wielkie nic. Na razie cieszę się z powrotu. Przywiozłam już moją kicię, w tym roku stęskniła się za nami. Miłego popołudnia |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu najgorszy jest powrót do rzeczywistości ale najważniejsze,że urlop udany.U mnie jakoś tak no do bani.Nie mogę się ogarnąć.Chociaż teraz już tak na spokojnie trzeba podejść do tematu ![]() Na razie nie ma imprez i jakiegoś parcia.I tak nic mi z tego nie wychodzi,a tylko się wkurzam.Do sylwestra dużo czasu
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko nie poddajemy się 😀. Nadchodzi gorszy czas ale trzeba go przeczekać. Ciągle sobie to powtarzam.
Ja też mam jakiś plan na ten czas gdy będziemy sami - może uda mi się trochę ogarnąć. Ciekawe co jutro waga pokaże 😮. Mam zamiar jednak trochę intensywniej rozprawić się z wagą, przede wszystkim zacząć jeść 5 posiłków systematycznie, co dla mnie jest najtrudniejsze. Ale dziś mam pustą lodówkę 😆 więc jutro zakupię tylko zdrowe rzeczy - taki mam plan. Plan jest dobry a co wyjdzie się okaże. Proszę mnie tu zmotywować 🙄 Może też wrócę na basen. Tak dawno nie byłam a bardzo lubię. Zobaczymy. Za dużo nie planuję - ale coś trzeba jednak robić. Na razie @ przyszła więc ewentualny wzrost będę miała na co zrzucić 😂. A do pracy nawet chce mi się iść 😉, zmienię zdanie jutro jak zobaczę co zastanę. Dziewczyny mam nadzieję że omijają Was te kataklizmy i tragedie o których tyle się teraz słyszy. Dziś święto - a ja zdążyłam kilka prań puścić, ogarnąć chaos powakacyjny 😊 teraz jeszcze wieczór relaksu 🛁. Miłego wieczoru |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

)

gdyby za tym szedł wytop tłuszczu - leżałabym cały dzień. Ale niestety tylko kolorku nabrałam.

, no i potem znowu wyszlam, ale po 4km musialam wrocic, bo zaczela się burza. Sam deszcz mi nie przeszkadza, nawet mi się lepiej trenuje, ale burza to już się boję. Może w ramach treningu posprzątam.
ale najważniejsze,że urlop udany.