|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Witam na nowym watku.
Aszin - przypomnisz mi od kiedy się znacie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah, padłam. Teraz będzie zanik Lolka na miesiąc
![]() Co za pogoda, czy nie mogłoby kiedyś być tak po środku? A nie albo upał, albo zimno i leje. ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Aszin, super i w ogóle fajnie, że wciąż do nas piszesz.
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Były jak się dowiedział, to nagle wszystkiego żałuje i chciałby wrócić.
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Lolek już uciekł więc też tak obstawiam 😃 Cytat:
a były przynajmniej dał Ci satysfakcję, mam nadzieję? 😊W ogóle w naszym wątku coraz więcej niesingielek 😃😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na śniadanie mam zapiekanki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ukrywam, że dużą.
Zwłaszcza, że mogłam mu powiedzieć, że miał dużo czasu, żeby żałować, a teraz już za późno, bo nic do niego nie czuję.
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz, Ty też będziesz pisała, jak kogoś poznasz![]() Cytat:
Gdzie Napis? |
||
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
#103 |
|
Lux Mundi
|
![]() Powitać! ![]() Cześć ![]() Hello Widzę sporo znajomych twarzy i z rozstaniowego, z ptt, z wymiankowego .Miałam ambitny plan by pospać przynajmniej do południa, ale sąsiedzi robią schabowe .Wczoraj miałam imprezę rodzinną i zrobiłam tyle żarcia, że będzie i na dziś, na obiad .
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto mi rozszyfruje skrót ptt?
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez aszin Czas edycji: 2017-08-13 o 11:41 |
|
|
|
#107 | |
|
Lux Mundi
|
![]() powiedz to tutaj. Wątek w formie pamiętnika- piszesz to o czym nie mogłabyś lub nie chciała powiedzieć komuś innemu, a musisz to z siebie wyrzucić bo inaczej pękniesz .Między innymi. Bo czasem też ktoś inny Ci odpowie, pocieszy. Na tym wątku poznałam bardzo fajną dziewczynę <3 - gościła mnie już dwa razy, a jesienią jedziemy razem w góry .Cytat:
.Otóż to!
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie rzeczy wychodza naturalnie. Jezeli facet poswieca czas kobiecie, wprowadza ja do swojego swiata, ona czuje sie wazna, bierze pod uwage jej zdanie, potrzeby, przedstawia ja znajomym, rodzicom. To wtedy to okresla, ze on mysli o mnie powaznie i chce ze mna byc, stworzyc zwiazek.
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, a powiesz coś o sobie? Bo nie było mnie jak się tu udzielałaś i nie wiem o Tobie nic
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
A my sie chyba wymienialysmy
|
|
#111 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
. Cały czas szukam swojego miejsca w świecie. Aktualnie pół tygodnia mieszkam i pracuję w DE. Nie chcę mieć dzieci - 5 kotów w zupełności mi wystarczy . Interesuję się historią, śpiewam (ostatnio przestój z uwagi na emigrację do UK), bardzo lubie tańczyć Aaa, nałogowo pochłaniam książki i uwielbiam podróżować: love: Cześć Si , z tego co kojarzę- nad wyraz udanie .
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2017-08-13 o 12:28 |
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wlasnie czuje.. z nim to wlasnie jest to dosc sprzeczne. Poświęca mi czas, interesuję się, jest czuły jak się widzimy, a z drugiej strony ma zaplanowane imprezy i to jest bezdyskusyjne. Nie to, ze chciałabym go zamknąć w złotej klatce bo to początki, No ale wypadałoby zapytać co o tym myśle itp dla samej rozmowy po prostu, żebym czuła, ze wazne jest moje zdanie.
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
Napis czyta, ale nie pisze, bo nie ma w sumie o czym
Poznałam super chłopaka, w poniedziałek spotkamy się drugi raz, ale nie czuję zainteresowania z jego strony. Tzn chodzi mi o to, że nie mamy zbyt dużego kontaktu ze sobą, nie pisze, nie dzwoni. Jak piszemy to dosłownie kilka wiadomości na krzyż i dla mnie to mało. I z doświadczenia wiem, że nic z tego nie będzie. Mam doła przez to.
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76270446]Napis czyta, ale nie pisze, bo nie ma w sumie o czym
Poznałam super chłopaka, w poniedziałek spotkamy się drugi raz, ale nie czuję zainteresowania z jego strony. Tzn chodzi mi o to, że nie mamy zbyt dużego kontaktu ze sobą, nie pisze, nie dzwoni. Jak piszemy to dosłownie kilka wiadomości na krzyż i dla mnie to mało. I z doświadczenia wiem, że nic z tego nie będzie. Mam doła przez to.[/QUOTE]Współczuję...ale jeśli macie się spotkać drugi raz, to może jest zainteresowany tylko nie z tych co cały czas chodzą z tel z ręce?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Księgowa85 nie zapraszał mnie na żadna z nich. Owszem na poczatku pytał czy pojadę z nim i jego znajomymi na jakiś tam festiwal ale odpowiedziałam, ze zobaczy sie.
Szczerze to chyba pogodziłam sie juz z faktem, ze z tego nic nie będzie. On sie wczoraj za bardzo nie odzywał wiec ja tez przestałam. On teraz wypisuje jakies przeprosiny ale nie wiem czy to znowu nie mydlenie oczu.
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
Wychodzę z założenia, że jak chłopakowi zależy to się stara i pisze. Odpisałam mu w piątek na wiadomość i chwilę popisaliśmy. Wiadomość ode mnie była jako ostatnia, ale nie jakieś pożegnanie tylko dalsza rozmowa. Nic więcej nie napisał. I wczoraj przez cały dzień nic, a dziś zobaczymy. Jak się dziś nie odezwie to ja się jutro odezwę co ze spotkaniem, bo nie wiem o co mu chodzi. Poznaliśmy się przez neta i zapytałam go kiedyś czy się spotkał z kimś z netu i napisał, że dwa razy. Raz nie wyszło, a drugi bo nie umiał utrzymać kontaktu, niby pisał, ale bez odzewu. Wcale się w takim razie nie dziwię, bo jak pisał tak jak do mnie to dziękuję.
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Singielki 25 +. Część X
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76270981]Wychodzę z założenia, że jak chłopakowi zależy to się stara i pisze. Odpisałam mu w piątek na wiadomość i chwilę popisaliśmy. Wiadomość ode mnie była jako ostatnia, ale nie jakieś pożegnanie tylko dalsza rozmowa. Nic więcej nie napisał. I wczoraj przez cały dzień nic, a dziś zobaczymy. Jak się dziś nie odezwie to ja się jutro odezwę co ze spotkaniem, bo nie wiem o co mu chodzi. Poznaliśmy się przez neta i zapytałam go kiedyś czy się spotkał z kimś z netu i napisał, że dwa razy. Raz nie wyszło, a drugi bo nie umiał utrzymać kontaktu, niby pisał, ale bez odzewu. Wcale się w takim razie nie dziwię, bo jak pisał tak jak do mnie to dziękuję.[/QUOTE]
Moze rzeczywiście ten typ tak ma?? Chociaż tez wychodzę z założenia, ze jak facetowi zależy to wykazuje zainteresowanie kontaktem choćby przez wymianę wiadomosci. A na spotkaniu wykazywał zainteresowanie Twoja osoba?
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego Ciebie nie zabierze na te impreze, skoro to dla niego taki wazny i staly element tygodnia? Dla mnie to niefajnie wyglada. Ty musisz sie dostosowywac i koniec kropka. A za jakis czas do czegos innego bedziesz musiala sie dostosowac, bo on cos sobie umysli. Ja bym na Twoim miejscu nie szla na cos takiego, bo to szczescia CI nie da. Nie musisz z nim odrazu zdrywac. Mozesz powiedziec, ze np. masz czas na spotkanie wieczorem w sobote i badz konsekwentna. Albo pojdzie na jakies ustepstwa albo rzeczywiscie do odstrzalu. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Oczywiscie byl i moze byc nadal, ale jak TY wybylas gdzies w swiat, to nie wiadomo kiedy zawitasz do Polski ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76270446]Napis czyta, ale nie pisze, bo nie ma w sumie o czym Poznałam super chłopaka, w poniedziałek spotkamy się drugi raz, ale nie czuję zainteresowania z jego strony. Tzn chodzi mi o to, że nie mamy zbyt dużego kontaktu ze sobą, nie pisze, nie dzwoni. Jak piszemy to dosłownie kilka wiadomości na krzyż i dla mnie to mało. I z doświadczenia wiem, że nic z tego nie będzie. Mam doła przez to.[/QUOTE]Mozliwe, ze ten typ tak ma. Znam facetow, ktoryz nie lubia pisac. Powiem Ci szczerze, ze dla mnie w tym momencie duzo wieksza wartosc ma spotkanie niz jakas pisanina. Nie nabijaj sobie takich rzeczy do glowy. Zreszta korona Ci z glowy nie spadnie, jak rowniez cos napiszesz do niego
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
W poniedziałek wieczorem będę umiała coś więcej powiedzieć. Zobaczymy o co mu chodzi. Może zapytam go wprost albo spróbuję ze spotkania wyczarować odpowiedź.
Oczywiście, że korona mi z głowy nie spadnie, ale nie chcę się odzywać skoro on jakoś bardzo o ten kontakt nie zabiega. |
|
|
|
#120 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
. Spotkania z Przyjaciółkami są na pierwszym miejscu. Faceci przychodzą i odchodzą, a Przyjaciółki są przy mnie od zawsze i zawsze. Juz raz popełniłam błąd i wybrałam tż zamiast moich dziewczyn. Nigdy więcej.Swoich facetów na babskie imprezy nie zabieram. Nie pytam się też czy mogę iść. Co innego spotkania w parach- wtedy chodzimy razem. Cytat:
![]() Z UK na szczęście wróciłam , a w DE - tak, jak pisałam- jestem 2/3 dni. Później w domu . Kawa więc jak najbardziej wskazana- jeszcze w tym roku .
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2017-08-13 o 13:48 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

))