|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
U mnie wlasnie tez jakos w tygodniu będzie położna. Daj znać proszę co powie.
Dzisiaj głupio mi do niej dzwonić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos, śliczna
![]() Chilli - kciuki za wychodzenie w chuście. Calineczka - moze rzeczywiście daj mu teraz mniejsza porcje i z kolejną poczekaj az poprzednia dobrze sie przyswoi. No i obserwuj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pomyśleć że 3 lata temu byłam w 9 miesiącu ciąży a tu już mam 3 łatkę w domu i miesięcznego synusia. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Mój czasem tez cos wymyśli takiego że mam dość jego tekstow . Jak małego bolał brzuszek choć mu tłumaczyłam że to normalne to w nocy i tak mówił że do lekarza trzeba bo jak kto tak i w ogóle jak mu zaczęłam podawać espumisan to czy ja mogę mu to podawać tak sama Spojrzałam na niego i spytałam czy mysli żebym mu podala cokolwiek bez konsultacji chociaz z położna ... Raz powiedział że go źle karmie bo na leżąco bo się zakrztusil... Na szczęście coraz mniej wymyśla i staram mu się tłumaczyć co i jak bo co innego . Ja jeszcze nie byłam na spacerze w chuście . Musimy się też wybrać ![]() Cytat:
Jaka kolejna ślicznotka Julek pozdrawia wszystkie koleżanki i kolegów ![]() IMG_1502628562.589609.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#516 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ubranko super
|
||
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos
Ale śliczna, jak.aniolek Devillek Julek.jest przegenialny... No to żółwik Julek Patrzcie na moich chłopaków Hugo i Tymon gdy miał ponad miesiąc pomyśleć, ze ma juz 5 lat SZOKIMG-20170813-WA0004.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe ale stylowy ten Twoj Julek ![]() Cytat:
Ależ oni podobni , słodziaki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje Wam dziewczyny takich głupich komentarzy od Tztow 😒 Mój na szczęście chociaż tyle, ze rozumie ze dzieci płaczą bo maja potrzebę czegoś. Wczoraj jak wracaliśmy od teściowej to wyjechaliśmy i mały zaczął płakać wiec Tz sam z siebie się zatrzymał żeby wyjść i spr co mu jest. Mały się prężył wiec wiedziałam ze to brzuch i ze jakiś bakal idzie zapewne. Powiedziałam żeby nie przedłużać i szybko do domu jechać bo to blisko jest. Zasną po 2min jazdy i w domu patrzę była kupka wiec pewnie była jakaś taka bolesna. Biedny Asia - ja mam laktator medela pump in style podwójny i czy on taki cichy jest to nie powiedziałabym , ale fakt ściąga dobrze mleko . Ja jednak nie używałam tej szybkiej opcji odciągania tylko ta przypominająca ssanie dziecka bo nie chciałam zaburzać procesu kp Emmos, Devilek - cudowne te Wasze dzieciaczki 😍 Takie małe okruszki w porównaniu do mojego klocuszka 😂 Calineczka- mój tez tak ulewa czasami. Wczoraj właśnie tak ulał. Myśle , ze się przejadł .
|
|
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezuuuuu jakie slodkosciiii
Emmos cudna wisienka😍 Juluś jaki elegant przystojny😍 A Hugensa bym nie poznala ale dziubek sliczny😍 Ale rosna te nasze dzieci i tak sie zmieniaja😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też mnie wnerwia co chwile prawi mi uwagi że źle karmie itp znawca poprostu. Slyszy co położna mowiła i powtarza. No od wczoraj jak mała niespokojna co chwile ja bym dał jej mm i bedzie spała. Super moich cycków już nie bedzie chciała. Cały tydzień jechała na cycku i była grzeczna po za spacerami ale uczyłam ją powoli odkładania. Przyjechał mąż i zaczęło się noszenie w środę to chyba szału dostanę. Niestety dziś podałam mm 60 ml mała z cyca do cyca i ryczała wyginała się przy karmieniu po czym puszczała i ryczała. Poddałam się i dałam jej. Nie wiem co z moim mlekiem jest nie tak. Piłam ten femaltiker pije duzo wody kawy zbożowej inki i inne specyfiki a znowu porazka na calego. Nie najada się. W tygodniu nawet więcej mi wyciekało a dziś ledwo ledwo. |
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tz dziś zastępuje kolegę w pracy i od 6 jest w pracy
Starszak wstał z płaczem przed 8 ze taty nie ma Dałam mu pic i śniadanko i przekupiłam bajkami Akurat chwile potem wstał Mr. Sweet Face na kp Zapowiada się wesoły dzień bo Tz do późnego wieczora będzie pracował . Ja jestem mega połamana po wczorajszym spacerze. Chilli podziwiam Cię, ze dajesz radę pójść w chuście na spacer. Ja jestem zbyt zniszczona po ciąży. Ja szlam wczoraj i dosłownie mi nogi w kolanach mdlały. Tak jakby ktoś szedł za mną i co 10krokow mi podcinke w kolano robił . Aż Tz się spytał co mną tak rzuca. Do dupy do tego co raz bardziej się martwię o mój diastasis bo zauważyłam ze mi ciężko oddychać jest jak chodzę dłużej Tak jakby mi zebra i płuca przeszkadzały . Boże nigdy nie mogę być już w ciąży . Chyba se jajniki podwiaze bo na myśl mam ciarki 😪
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
W tym zachwycie nie doczytalam ze to Hugo i Tymi ale klonyyyy😃
Samantha Twoj maly buntownik hehe pasuje bodziak zazdroszcze Wam tych czuprynek pieknyvh mojemu sie wytarly wlosy i jest łysol ale pochwale sie jakie mnie codziennie rano witaja usmieszki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
1502632597642.jpg
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Super maluszki wasze. Ja mojej żadnej fotki nie moge zrobić bo jak tylko odłoże to ryczy. Przykro mi z tego powodu
|
|
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tez się rzuca na cycku, odpycha się, otwiera buzie i się odpycha. U niego to męczą go gazy wiec może Wiki tez brzuszek bolał :/ ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
No to mój mały ma kolegę pucusia Ten bodziak jest starszaka z tego okresu i ledwo wlazł na tego boczka mojego Ja wczoraj już zamówiłam mu ubranka na 6-9mcy bo na 3m są ciasne .
|
|
|
#527 |
|
Wtajemniczenie
|
Darietta ja mialam to samo z tż jak mialam problemy z kp na poczatku tak mnie w☠☠☠☠ial daj mu mm ,jest glodny zrobic mu butle itp no kretyn ale powiedzialam mu ze jak ma mi tak ☠☠☠☠☠☠☠ic to niech sie w ogole nie odzywa a nie mnie doluje ja potrzebuje wsparcia i sie poskarzylam poloznej hihi i mu powiedziala co i jak i mu glupio bylo😶
Ja bym tym sasiadom tez walila w sciane jak oni wala bym im po prostu odpukiwala tak sie tym zirytowalam ze o jezuuu. Samantha nie porownuj sie z nikim bo opiciejesz ja po jednym dziecku nie tak wielkim i ciaze znosilam dobrze itp a Ty sie navierpialas ale wiem ze w koncu dojdziesz do siebie i bedzie ok no i juz masz dwojke dzieci😉 Calineczka moj tez od kilku dni ulewa a tak sie ciezzylam bo przez tyle czasu nic... Ale chyba wszystkie dzieci przechodza przez to poki co obserwuje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Etusia napisz więcej o tym jaka masz wieczorna rutynę z kapaniem i kładzeniem spać proszę.
|
|
#529 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
!Cytat:
|
|
#530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się smialam że chciał zolwika zrobić Bardzo podobne chłopaki ! Mają taka ciemna karnacje . Mój Julek też zapowiada się na ładną karnacje nawet w szpitalu jak chodzil pediatra miał że sobą dwie młode dIewczyny na specjalizacji i one pytają dlaczego on ma ciemne jąderka :P i im odpowiedziała że jak tata ma ciemna karnacje to tak może być :p nie wiem ile w tym prawdy ale tz ma ciemniejsza a dziadek w szczególności :p Cytat:
Jaka kluseczka nasz najstarszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dramat ; ((( od 2:30 nie śpimy. Chce zasnąć i ulewa jak fontanna. To ją budzi
co chwile. Po jedzeniu. Godz po. Dwie. Po piersi. Bez znaczenia. W dodatku brak kupy. Czopek. Juz nie mogę. . Tak się o nią martwię. Jutro jedziemy do wro do lekarza. Jest na tym starym mleku 11 dzień. Od wczoraj wymiotuje. Jedyne co zmieniłam to zamiast espumisanu biobiotic. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Emmos piękne foto! ! Xzora jutro zobaczę co powie alergolog. Myślę o comfort lub humanie. Narazie odp na sms ze trzeba spr mocz i ucho.
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle strasznie wspolczuje.. moze to refluks...trzymam kciuki za jutro!!
|
#533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja wczoraj 6 tyg +1dz
|
#535 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle śliczna księżniczka
Współczuję problemów z ulewaniem strasznie to brzmi. Mam nadzieję że lekarz jutro Wam pomożeWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#536 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, a mąż przy starszaku też miał takie podejście? Współczuję. U nas to ja się bardziej denerwuje jak młody placE x godzin. Mąż jest ostoją spokoju.
Emmos, ♥😍♥😍♥😘 slodziak Calineczka, a odbijasz w trakcie jedzenia? Devileek, Mała, super dzieciaki Samantha, Twój też czaruś![]() Darietta, mój czasem też się drze przy cycku ale nawet nie biorę pod uwagę że się nie najada tylko że go brzuch boli... Jesteś pewna tego nienajadania? Chilli, pięknota ![]() ![]() ![]() Morelle, jejku ylwspolczuje Wam strasznie malutka się męczy a Wy się martwicie. Oby się szybko uspokoiło Pestka oczywiście piękna![]() Moje dziecko wie jak się zachować. Od 7 do 12 się darł. Dawał się odłożyć może na 7 minut max. Nawet na rękach się nie uspokajał. Przyjechali dziadkowie wzięli na rece- zasnął w sekundę. Złote dziecko. Potem musiałam go na karmienie sama budzić przed spacerem. Zjadł na śpiocha i spać. Po spacerze trochę się obudził podkarmilam go to leżał spokojnie. Nikt mi nie wierzy że on potrafi wyć i drzeć papę parę godzin:p Strasznie mnie dziwią reakcje ludzi na dzieci w chustach. Przecież nasze babcie czy prababcie właśnie tak nosiły dzieci często! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Jak księżniczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#539 |
|
Rozeznanie
|
To pokaże i moją 1502642846918.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
No.właśnie miałam Ci pisać ze to Tymcio i Hugens Wincent boski ma ten uśmiech u nas jeszcze nie zaświadczam... raczej ryk rano Morelle Ależ ona piękna, ![]() Bardzo współczuję problemów malutkiej.oby przeszło jak.najszybciej. Sam Maks jest świetny! I taki papuśny bicki niczego sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

ale ten czas zasuwa!

my dzis po pierwszym spacerze w chuscie ale mialam ubaw z reakcji ludzi babcie i dziadki az sie odwracali za nami haha mlode mamusie sie usmiechaly ale jedno pewne nie da sie przejsc niezauwazonym ☺