PM 2017 cz. 53 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-13, 20:02   #3511
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz. 53

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Aplikacja pokazuje mi 19 ddś...
Brakuje mi:
- wkładek do butów (ślubne mi spadają)
- butów na przebranie
- pończoch
- biżuterii
- TŻ nie ma spinek, muchy
- prezentu dla rodziców i świadkowej
- zamówionego słodkiego stołu
- ustalonego menu
- tub z płatkami róż
- części alkoholu...

Dodatkowo dekoracja mojego Kościoła to wielka niewiadoma... Może dekorować go jedna kobieta w mieście która sowicie sobie liczby, na krzesłach i klęcznikach nie może być pokrowców, zawieszek itp.
Spokojnie, ja dwa tygodnie przed weselem jeszcze więcej nie będę mieć dacie radę
A z tym kościołem to kaszanka :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-13, 20:14   #3512
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Ja dopiero wstaje, bo siedziałam wczoraj na dworze prawie do 1 w nocy i obserwowałam perseidy
A raczej leżałam na samochodzie zawinięta w koc
Ooo My też chcieliśmy, ale chmury Może dzisiaj się uda.

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ja w ogóle wkurzyłam się w nocy. Brat pojechał na wesele i miałam po nich jechać. Położyłam się po 22 i koło 1 się przebudzilam i tak sobie czekam na tel kiedy mam po nich podjechać.... Godzina 3:30 pisze do brata i jak tam zabawa a on, że już są w domu to ja specjalnie czekam na tel, sami prosili abym po nich przyjechała, nie śpię aby po nich jechać a oni mi nawet nie raczyli napisać, że zabierają się z kimś i mogę spokojnie iść spać

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej witam się nago z łóżka bo na poprawiny wzięłam do pokoju tylko kieckę siostra pojechała do domu po resztę. Maz-jak to brzmi- poszedł właśnie na dół po jakieś picie bo strasznie mnie suszy jestem szczęśliwa i chętnie powtórzylavym ten dzień,a z racji że jestem sentymentalna to jak o tym pomyśle to chce mi się wyć

Zebrałam mnóstwo komplementów-oczywoscie tych szczerych - bo znam się kto kłamał zostałam nazwana Panią Wiosna i rusałka. Dużo osób zachwycałp się kolorem sukni. Szczególnie dwóch znajomych wytanczylam się za wszystkie czasy,niektórzy nie dawali mi spokoju koleżanki które znam od dzieciństwa i w sumie z którymi miałam dylemat czy zapraszać zostały do białego rana,powtarzały że wesele jest świetne i na takim nie były pierwszy taniec moim zdaniem wyszedł średnio a dużo zebraliśmy pochwał za piosenkę i za sam taniec. W kościele było mnóstwo wpadek. Weszłam na jakis smutny marsz a nie ma prawo miłości bo mnie zmyliła organistka a kazanie było tak beznadziejne że szkoda gadać. Ale była piękna oprawa strażacka Resztę napiszę w relacji

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Dodam że w ogóle się nie stresowałam. Bo po prostu w ogóle. Cały dzień byłam wyluzowana i japa mi się cieszyła

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Missi pociesz Tzta że ja miałam z rodziną tak samo. I uwierz mi doceni swoich znajomych i zobaczy jacy to są cudowni ludzie. Niech się nie przejmuje

No i widzisz, mówiłyśmy że tak będzie! Super że pięknie wyszło, dobra zabawa i szczęśliwa Małgosia

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Hej
Zrobiłam placki bananowe na śniadanie i niby dobre, ale słodkie śniadania nie są dla mnie
A ja właśnie tylko słodkie, od innych mnie mdli Chociaż dzisiaj się najadłam jakichś kanapek itd. na śniadanie w hotelu i było ok

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Jeszcze musicie poczekać na mnie aż w końcu wyjdę za mąż
Spoko, jeszcze ja, Czekoladowo i Vin, także będzie na kogo czekać
Stary 2017-08-13, 20:16   #3513
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ale sie podjaralam meczem
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-13, 20:22   #3514
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Będziemy ostatnimi Pm, które zaciazyly
E tam, Luna, Laura, Agnieszka, Pluskotka też nie planują przed tym czasem dzieci z tego co pamiętam

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
I jeden cennik powinien być
Cennika to w ogóle nie powinno być

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
jak już mieliby mieć normalną pensję, to musiałby być kościół opodatkowany
skończyłoby się zbieranie na tacę i płacenie za sakramenty.
O, i to według mnie najlepsze rozwiązanie, kto jest katolikiem to płaci na kościół i tyle

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Ja w domu. Cały dzień zdychalam, ale miałam fajna zmianę i robiłam tylko to przy czy nie trzeba się nachylac bo bym
?

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Nie pamiętam czy się witałam Ale chyba nie, więc cześć. Wróciliśmy już znad morza, mam nadmiar piesków na miesiąc, bo tyle było słodkich piesków i wszystkie głaskałam Nażarliśmy się jakichś lodów, gofrów itd., pochodziliśmy trochę nad morzem, ale pogoda przebrzydła, więc wróciliśmy Teraz siedzimy u mojej mamy (której nie ma ) i jako że oboje wzięliśmy poniedziałek wolny, to weekendu ciąg dalszy
Stary 2017-08-13, 20:25   #3515
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej witam się nago z łóżka bo na poprawiny wzięłam do pokoju tylko kieckę siostra pojechała do domu po resztę. Maz-jak to brzmi- poszedł właśnie na dół po jakieś picie bo strasznie mnie suszy jestem szczęśliwa i chętnie powtórzylavym ten dzień,a z racji że jestem sentymentalna to jak o tym pomyśle to chce mi się wyć

Zebrałam mnóstwo komplementów-oczywoscie tych szczerych - bo znam się kto kłamał zostałam nazwana Panią Wiosna i rusałka. Dużo osób zachwycałp się kolorem sukni. Szczególnie dwóch znajomych wytanczylam się za wszystkie czasy,niektórzy nie dawali mi spokoju koleżanki które znam od dzieciństwa i w sumie z którymi miałam dylemat czy zapraszać zostały do białego rana,powtarzały że wesele jest świetne i na takim nie były pierwszy taniec moim zdaniem wyszedł średnio a dużo zebraliśmy pochwał za piosenkę i za sam taniec. W kościele było mnóstwo wpadek. Weszłam na jakis smutny marsz a nie ma prawo miłości bo mnie zmyliła organistka a kazanie było tak beznadziejne że szkoda gadać. Ale była piękna oprawa strażacka Resztę napiszę w relacji

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Dodam że w ogóle się nie stresowałam. Bo po prostu w ogóle. Cały dzień byłam wyluzowana i japa mi się cieszyła
Małgosiu, cieszę się bardzo Aż pozazdrościłam tak pozytywnie, ale należało wam się. A co do wyglądu to muszę uwierzyć na słowo, bo zobaczyć mi nie będzie dane

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Ile krawat? Moj wlasnie wertowal strony w poszukiwaniu paska. Nam zostala poszetka, krawat, pasek i skarpetki

A gdzie tż przegląda te paski? My też musimy dokupić pasek, najlepiej brązowy, zbliżony do koloru butów.

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Moj nie chce poszetki a zamiast krawatu ma czarną muchę. W sumie tylko skarpetki zostały do kupienia i bokserki.
Nieźle, dużo już macie. Ja mojemu kupiłam w tym tgodniu bokserki takie bardziej przylegające. Pozostają jeszcze skarpety i pasek

Cytat:
A potem jaaaa...
Najpierw dzień przed ja

Cytat:
Aplikacja pokazuje mi 19 ddś...
Brakuje mi:
- wkładek do butów (ślubne mi spadają)
- butów na przebranie
- pończoch
- biżuterii
- TŻ nie ma spinek, muchy
- prezentu dla rodziców i świadkowej
- zamówionego słodkiego stołu
- ustalonego menu
- tub z płatkami róż
- części alkoholu...

Dodatkowo dekoracja mojego Kościoła to wielka niewiadoma... Może dekorować go jedna kobieta w mieście która sowicie sobie liczby, na krzesłach i klęcznikach nie może być pokrowców, zawieszek itp.
Dużo już macie Nam brakuje też części alkoholu, ustalenia menu, rozsadzenie gości i dużo pierdół.

Dzisiaj z tż stwierdziliśmy, że nie cieszymy się już na ślub i wesele tylko na podróź poślubną, która będzie trwała 2,5 tygodnia Krasulko, pisałaś o Włochach, jeziora Garda wam zazdroszczę, ale będziemy we Włoszech w tym samym czasie, tylko my trochę niżej
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-13, 21:19   #3516
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Dzisiaj z tż stwierdziliśmy, że nie cieszymy się już na ślub i wesele tylko na podróź poślubną, która będzie trwała 2,5 tygodnia Krasulko, pisałaś o Włochach, jeziora Garda wam zazdroszczę, ale będziemy we Włoszech w tym samym czasie, tylko my trochę niżej

A gdzie dokładnie? Tz nie chce na południe ze względu na uchodźców. Ja to bym mogła jeździć 20 lat z rzędu do Włoch bo to (dla mnie) chyba najpiękniejszy kraj w Europie. Chce kiedyś z koleżankami poleciec do Rzymu na weekend i do wielu innych miast teraz mam nadzieje zahaczyć w drodze powrotnej o Wenecję.

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-13, 21:19   #3517
Anemone
Mother of Cat

jestem z siebie dumna
Jako, że nie mogłam znaleźć ostatnio w sklepie żadnej sensownej kartki urodzinowej dla świeżej bratowej, tak stwierdziłam, że zrobię ją sama
wydrukowałam projekt, którym bawiłam się 2 godziny, dodam jeszcze mnóstwo brokatu i pierdółek, żeby było słodko-kiczowato i będzie super
jestem z siebie dumna
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-13, 21:44   #3518
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
A gdzie dokładnie? Tz nie chce na południe ze względu na uchodźców. Ja to bym mogła jeździć 20 lat z rzędu do Włoch bo to (dla mnie) chyba najpiękniejszy kraj w Europie. Chce kiedyś z koleżankami poleciec do Rzymu na weekend i do wielu innych miast teraz mam nadzieje zahaczyć w drodze powrotnej o Wenecję.

Toskania, ale zahaczymy też na kilka dni o zachodnie wybrzeże I w sumie najbardziej tam obawiamy się tej dziczy, ale nie chcemy się ograniczać i z plaż też skorzystać. Sami w drodze powrotnej mamy zamiar wpaść znowu do Wenecji, albo Werony
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-13, 22:06   #3519
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
jestem z siebie dumna
Jako, że nie mogłam znaleźć ostatnio w sklepie żadnej sensownej kartki urodzinowej dla świeżej bratowej, tak stwierdziłam, że zrobię ją sama
wydrukowałam projekt, którym bawiłam się 2 godziny, dodam jeszcze mnóstwo brokatu i pierdółek, żeby było słodko-kiczowato i będzie super
jestem z siebie dumna
Poka poka !!!

Stary 2017-08-13, 22:08   #3520
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Poka poka !!!
jak skończę, to wam wrzucę
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-08-13, 22:17   #3521
paulinunia
Zakorzenienie

jutro do pracy

ale mi minęła ta niedziela ;/

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-08-13, 22:32   #3522
Eunice9
Zakorzenienie

Szkoda że tak zimno (u mnie 10 stopni albo już mniej) bo wyszłam sobie na dwór, położyłam się na leżaczku i patrzyłam w gwiazdy, ale słabe już dziś te perseidy. No i zimno! Idę więc spać, dobranoc
Stary 2017-08-13, 22:48   #3523
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Dobry wieczór jestem jakaś zmęczona a w sumie odpoczywam juz trzeci dzień miałam wracać jutro ale koleżanka i jej mama z siostrą ubłagały mnie żebym wracała we wtorek, odezwę się wiec w tygodniu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 04:09   #3524
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Dzień dobry

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 06:30   #3525
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Toskania, ale zahaczymy też na kilka dni o zachodnie wybrzeże I w sumie najbardziej tam obawiamy się tej dziczy, ale nie chcemy się ograniczać i z plaż też skorzystać. Sami w drodze powrotnej mamy zamiar wpaść znowu do Wenecji, albo Werony

Zazdroszczę macie już zarezerwowany nocleg? My mamy, ale można bezpłatnie odwołać wiec może znajdę coś taniej chociaż nic mi się nie podoba. Mam tylko nadzieję, że jak wrócimy do Polskie, to będzie jeszcze ładna pogoda na sesję zdjęciową

Stary 2017-08-14, 06:36   #3526
NikolaNiki
Zadomowienie

Dzień Dobry

3 dni do ślubu
Jestem juz 2 tygodnie w PL i jeszcze ani razu się nie wyspałam i czuje się jak zombie!!!

Wczoraj wieczorem moi rodzice i najmłodsza siostra przyjechali i dzisiaj poznaja się z Tżta rodzina - brzuch ze stresu boli strasznie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość

teraz ty nastepna w kolejce

a ja po tobie
Już coraz bliżej i bliżej

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
A jak tam u was?
Mamy dużo drobiazgów do uzgodnienia z usługodawcami, jestem tak zabiegana, że nie mam czasu usiąść i zrobić porządną listę, żeby wiedzieć, co jeszcze należy zrobić i nie zapomnieć o niczym

Oprócz tego nie mamy nadal obrączek, sukni i garnitury, ale jeszcze 3 dni, wiec mam nadzieje, że wszystko dojdzie na czas
I multum innych drobiazów
NikolaNiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 07:10   #3527
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dzień dobry
Niki - będzie dobrze mała!

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 07:13   #3528
Anemone
Mother of Cat

Niki, trzymam kciuki żeby wszystko doszło na czas

ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-08-14, 07:14   #3529
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Dzień dobry idę dziś na próbna fryzure

Bylam w sobotę na sali, ustalilam dekoracje, wybralam tort, może bedzie naked cake, tylko pani menager ma zapytać cukierni czy podejmą się wyzwania

Idę dziś na próbna fryzurę

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 07:20   #3530
NikolaNiki
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny

Ogólnie się jakoś nie stersuje za bardzo przygotowaniami, bardziej stresuje się, tym, że rodziny się poznają

Nawet nie bardzo mnie obchodzi, że jeszcze nie widzieliśmy na żywo obrączek tylko na zdjęciu, że wysłałam wielki przelew za obrączki a babeczka, nawet nie napisała, że otrzymała cash
Mamy też nadzieję, że babka w pralni nie spaliła nam ciuchów na ślub i będziemy je mogli dzisiaj odebrać

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość

Bylam w sobotę na sali, ustalilam dekoracje, wybralam tort, może bedzie naked cake, tylko pani menager ma zapytać cukierni czy podejmą się wyzwania

My chyba będziemy mieć brzozowy tort drugi w kolejce mil byc naked cake, ale najbardziej chceliśmy ten z korą brzozy
Trzymam kciuki, żeby udało się z Waszym tortem
Stary 2017-08-14, 07:36   #3531
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NikolaNiki Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

3 dni do ślubu
Jestem juz 2 tygodnie w PL i jeszcze ani razu się nie wyspałam i czuje się jak zombie!!!

Wczoraj wieczorem moi rodzice i najmłodsza siostra przyjechali i dzisiaj poznaja się z Tżta rodzina - brzuch ze stresu boli strasznie

Mamy dużo drobiazgów do uzgodnienia z usługodawcami, jestem tak zabiegana, że nie mam czasu usiąść i zrobić porządną listę, żeby wiedzieć, co jeszcze należy zrobić i nie zapomnieć o niczym

Oprócz tego nie mamy nadal obrączek, sukni i garnitury, ale jeszcze 3 dni, wiec mam nadzieje, że wszystko dojdzie na czas
Będzie dobrze 🙂
Kiedy odbieracie obrączki resztę?

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:

Porób fotki 😀

Hej

Stary 2017-08-14, 07:42   #3532
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Kiedy odbieracie obrączki resztę?
Obraczki mają przyjść do nas kurierem, pewnie dzisiaj wyślą, więc do środy powinny być.

A suknie i garnitur chyba dzisiaj odbierzemy z prasowania.
Stary 2017-08-14, 07:48   #3533
luna_laula
catwoman

Hej

Moje miejsce pracy dzisiaj niby pracuje, ale jak przyszłam to się okazało, że jestem tylko ja i dwie osoby dyżurujące, a do tego zostawiono mi tyle roboty, że przez jutrzejsze wolne nie wyrobię się na czas W sumie to chce mi się śmiać, bo wychodzi na to, że tylko mi nie powiedziano, że mogę nie przychodzić i innym rozpisano jakąś lekką robotę by wyrobili się pisząc tylko w środę

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

A i gadałam z moim bratem ciotecznym (zaręczył się tydzień temu) i poprosił mnie o listę gości naszej rodziny, bo stwierdzili z narzeczoną, że nie ma na co czekać, bo wesele w przyszłym roku Jest młodszy ode mnie o 3 lata i ze swoją narzeczoną też tworzą licealny wieloletni związek, ale byłam pewna, że jak tyle czekali to jeszcze poczekają, a tu takie kwiatki Moja chrzestna jest szalona, więc lista gości będzie długaaaaaa

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2017-08-14 o 07:54
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 07:50   #3534
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Obraczki mają przyjść do nas kurierem, pewnie dzisiaj wyślą, więc do środy powinny być.

O kurcze to odważna jesteś z tymi obrączkami

Stary 2017-08-14, 08:03   #3535
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry

3 dni do ślubu

Nie denerwuj się, będzie dobrze

Nie masz jeszcze sukni? Mam nadzieję, że wszystko dojdzie na czas.
Stary 2017-08-14, 08:10   #3536
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:

Super, licze na zdjęcia ☺

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 08:14   #3537
LadyArya
Amounted Princess

hej

12 ddś

lista rzeczy do zrobienia:

- ustalić ile ostatecnie osob bedzie na poprawinach i wplacic brakujaca kase do 19-tego
- zapłacić za noclegi do 19-tego
- skonczyc produkcje upoimnkow dla gosci i serwetek
- przymierzyc ponczochy z pasem i sprawdzic czy kupilam odpowiedni rozmiar i czy dobrze sie trzymaja
- skontaktowac sie z foto i kamerzystą
- kupić alkohol i dokupic napoje
- spotkac sie w sprawie ciast
- rozsadzic gosci
- przeslac listy gosci na noclegi do hotelow

chyba tyle jak narazeie

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:

ja odbieralam w sobote obraczki
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 08:15   #3538
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
O kurcze to odważna jesteś z tymi obrączkami

No 😀😀

Hej 😉
Poniedziałek w pracy. Nie umiem wstawać w poniedziałki 😞
Luna i co musisz siedzieć sama?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-14, 08:21   #3539
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
jutro do pracy

ale mi minęła ta niedziela ;/
Ja też... Dwa tygodnie i znowu tydzień wolnego

Dobry... Dziś będzie mnie mało bo na 13 do pracy a nie mam neta w tel I jedziemy do następnej ciotki z zaproszeniem Więc nie spamujcie za dużo

Stary 2017-08-14, 08:22   #3540
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
No 😀😀

Hej 😉
Poniedziałek w pracy. Nie umiem wstawać w poniedziałki 😞
Luna i co musisz siedzieć sama?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Nie dość, że dziewczyny z pokoju są na urlopie to jeszcze wszystkie pokoje wokół puste Nie narzekam, bo jest spokojnie i cicho, ale to niesprawiedliwie, że ktoś wszystkich poinformował, a mnie nie i do tego dołożył mi robotę
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości