Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 18:53   #3451
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a może jednak nie
podobno nie! dostalam wiadomosc, ze odwołane

jesli to prawda to ciesze sie niezmiernie...

Cytat:

a co do tej dziewczyny to ja nie rozumiem jak może coś takiego drugiej robić, zero empatii

no wlasnie, ja wogole nie rozumiem takich panienek....

Schism, to fajny dzionek miałas wczoraj

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 22:37   #3452
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
podobno nie! dostalam wiadomosc, ze odwołane

jesli to prawda to ciesze sie niezmiernie...
no widzisz, szczęściaro

a ja jutro (podobno) mam seminarium rano, ale będzie nuda

nic prawie nie zrobiłam, gadałam na gg z kumpelą oraz z wiadomo kim

zbieram się powoli do spania

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 05:53   #3453
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziękuje Dziewczynki za gratulacje

Aniu współczuje chlopaka i jego podejścia, tymbardziej, że dobrze wiem o co w tym 'chodzi'... Mój eks w niedziele powiedzial mi, że mnie kocha, a w poniedziałek zerwał ze mną twierdząc, że od dawna nic nie czuje do mnie, a po paru dniach znów twierdził, że mnie kocha i sam nie wie czego chce... I również byłam z nim długo- 2 i pół roku...

A ja zaraz zjem sobie sniadanko i zmykam do szkoły

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 07:12   #3454
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Aniu Szczerze nie znosze takich ludzi, którzy nie czują w obowiązku poinformowania o co tak naprawdę im chodzi. Ty jako jego dziewczyna i do tego dziewczyna z tak długoletnim stażem masz prawo wiedzieć co tak naprawdę było przyczyną zerwania. Czy niektórzy ludzie myślą, że my czytamy im w myślach Nie znam Twojego byłego chłopaka, ale na Twoim miejscu to pewnie jak bym go zobaczyła to co najmniej włosy bym mu z głowy powyrywała Dorośli i dojrzali ludzie nie powinni zachowywać się w ten sposób

Miłego dnia gwiazdeczki
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 07:50   #3455
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-20, 08:05   #3456
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dorby, milego dzionka
Stary 2008-05-20, 08:45   #3457
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
no widzisz, szczęściaro

a ja jutro (podobno) mam seminarium rano, ale będzie nuda

nic prawie nie zrobiłam, gadałam na gg z kumpelą oraz z wiadomo kim

zbieram się powoli do spania

dobranoc
no to jednak cos robilas toz gg wymaga odpowiedniej koncentracji

ja mam dzis w planach pracowity dzien, a co z tego wyjdzie to zobaczymy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-20, 10:10   #3458
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
ja mam dzis w planach pracowity dzien, a co z tego wyjdzie to zobaczymy
powodzenia!

Aniu... przykro mi bardzo Mam nadzieję, że w czwartek się wszystko wyjaśni...Szczerze mówiąc mi ta sprawa się wydaje jakaś podjrzana - wygląda to właśnie tak jakby ktoś mu coś nagadał albo jakby on sam zrobił coś czego się wstydzi i teraz czuł, że mimo iż Cię kocha, to na niego nie zasługujesz i nie możecie być razem czy coś w tym stylu. Głupio, że od razu nie porozmawiał z Tobą szczerze - masz prawo i powinnaś wiedzieć o co tak naprawdę chodzi...
Tulę mooocno, bardzo mocnoo

Hej dziewuszki
Wczoraj w pracy nie było dużego ruchu, ale i tak było fajnie Mogłam się wbić na imprezę organizowaną przez producenta wódki, ale od nas szli sami chłopacy więc jakby kilkunastu chłopa się spiło no nie byłoby za dobrze gdybym była jedyną dziewczyną^^
W każdym razie wróciłam ok. północy, wyspałam się ładnie i jest good Dziś planuję zjeździć biblioteki osiedlowe w poszukiwaniu książek do egzamu jednego, poza tym ryneczek, spacer, a wieczorem zrobię sobie domowe spa - się będę upiększać i relaksować zarazem, a co
No i jeszcze na jutrzejszą seminarkę muszę konspekt pracy lic. stworzyć- co to w ogole ma być żeby na 1,5roku przed obroną juz sie takimi sprawami musiec zajmowac

MIlego dnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 10:38   #3459
gujana
Wtajemniczenie

Madame, ciesze sie, ze w pracy git A co do tej imprezy - tez bym sobie odpuscila, skoro sami faceci szli.
Powodzenia w bibliotekach. a konspekt twórz, twórz... w razie czego - zawsze bedziesz mogla przeciez zmienic pozniej kierunek poszukiwan.

Stary 2008-05-20, 11:01   #3460
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Hej
Ja poczytam jak wrócę do domku. Normalnie stracilam całkowita wiare w ludzi z mojej grupy. Obiboki jedne

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 11:11   #3461
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Hej
Ja poczytam jak wrócę do domku. Normalnie stracilam całkowita wiare w ludzi z mojej grupy. Obiboki jedne
Malinko, co sie stalo?
Ech, nie przejmuj sie Kochana. Studia są wazne, ale przeciez jestes zdolna i do tego pracowita, wiec zaliczysz wszystko bez problemu. Innymi nie ma sie co przejmowac..

A ja mialam miec pracowity dzien, tymczasem wizażuję w najlepsze

Dziewczyny, na ten niepokoj (nerwicę) miód podobno ma dobroczynny wplyw. Koi nerwy I wplywa dobrze na sen. Taki slodki, a zdrowy - z innymi slodkosciami tez tak powinno byc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-20, 11:47   #3462
enda____
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, na ten niepokoj (nerwicę) miód podobno ma dobroczynny wplyw. Koi nerwy I wplywa dobrze na sen. Taki slodki, a zdrowy - z innymi slodkosciami tez tak powinno byc
oo cenna informacja, dziekuje
ostatnio codziennie wieczorem pije melise i zauwazylam, ze chyba troszke mnie uspokaja chociaz na to nie liczylam mam nadzieje, ze to nie moje zludzenie

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 11:50   #3463
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
oo cenna informacja, dziekuje
ostatnio codziennie wieczorem pije melise i zauwazylam, ze chyba troszke mnie uspokaja chociaz na to nie liczylam mam nadzieje, ze to nie moje zludzenie

mysle, ze to nie zludzenie. na mnie tez melisa działa tak jak powinna

Stary 2008-05-20, 17:28   #3464
agness51
Zakorzenienie

Witam,coś forum mi dzisiaj szwankuje ledwo dałam radę się zalogować i wejść tu
dzisiaj mega nudno w szkole,ledwo wysiedziałam te 7 lekcji,ale na szczęście przeżyłam jakoś
a jutro tylko 3 lekcje mam,bo potem jedziemy do filharmonii czy coś

Miłego popołudnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 18:12   #3465
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no to jednak cos robilas toz gg wymaga odpowiedniej koncentracji
no w sumie tak

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

Wczoraj w pracy nie było dużego ruchu, ale i tak było fajnie Mogłam się wbić na imprezę organizowaną przez producenta wódki, ale od nas szli sami chłopacy więc jakby kilkunastu chłopa się spiło no nie byłoby za dobrze gdybym była jedyną dziewczyną^^
W każdym razie wróciłam ok. północy, wyspałam się ładnie i jest good Dziś planuję zjeździć biblioteki osiedlowe w poszukiwaniu książek do egzamu jednego, poza tym ryneczek, spacer, a wieczorem zrobię sobie domowe spa - się będę upiększać i relaksować zarazem, a co
No i jeszcze na jutrzejszą seminarkę muszę konspekt pracy lic. stworzyć- co to w ogole ma być żeby na 1,5roku przed obroną juz sie takimi sprawami musiec zajmowac
hehe, znając mnie to ja bym poszła ^^ ale ja nie jestem do końca normalna super ze w pracy się układa

powodzenia w pisaniu konspektu

Cytat:
Hej
Kochana, nie przejmuj się patrz na siebie a nie oglądaj się na innych

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam,coś forum mi dzisiaj szwankuje ledwo dałam radę się zalogować i wejść tu
też nie mogłam na wizaż wejść i się wkurzałam

ale straszna pogoda już od dwóch dni ciągle leje
ok 16 wróciłam z uczelni, a później jeszcze na fitnessie byłam

idę poczytać, odkryłyśmy dziś z kumpelami ze zaskakująco dużo nam do przeczytania zostało, jak na to że za 10 dni egzamin

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-20, 18:38   #3466
tamonita
Zakorzenienie

Ale dzis wizaz zamula

Miałam dziś z lekka zwariowany dzien...
Po lekcjach poszłam do Lidla na zakupy, jak wracalam to musiałam przejść przez bardzo ruchliwą ulicę no i jak tam stałam na chodniku i czekalam az przejadą samochody (oczywiście nie było pasów ale wsio w to ) to zobaczyłam, że po drugiej stronie stoją dwaj chłopcy którzy także chcieli przejść na drugą stronę. No niby nic w tym dziwnego tyle tylko, że Ci chłopcy mięli po... może 3 lata Stali sami przy ruchliwej ulicy ! No to jak już samochody przejechały to krzyknęłam do nich, żey przechodzili szybko, no to oni to zrobili, ustali po drugiej stronie, zaczęli się rozglądać i tak stali. Ja zaczęłam iść do domu, ale nie dawało mi to spokoju i odwróciłam się i tak patrze na nich co oni zrobia... A oni tak stali i rozglądali się tylko, aż w pewnym momencie zaczęli iść nie pewniew strone osiedla, wtedy podeszła do mnie jakaś kobitka i mówi, że chyba zadzwoni na policje, bo to nie możliwe, żeby takie małe dzieci same były na ulicy i to takiej ruchliwej, no, ale ja powiedziałam jej, zeeby poczekała, że spytamy tych malców (blixniaków zresztą) gdzie jest mama itd. poszłyśmy za nimi, a oni nawet nie uciekli podeszłam do tego bardziej komuniakatywnego (choc ani jeden, ani drugi nie mówili dobrze jeszcze ) podałam mu ręke i mówie: " a gdzie mieszkasz?" wtedy on pokazal palcem to miejsce po drugiej stronie ulicy z której przed chwilą przezli, no to ja mówie do niego: "a zaprowadzisz mnie do mamusi?", a on kiwnął główką i zaczął mnie prowadzić, za mną szła ta kobitka, z drugim chłopcem. Przeszlismy na drugą strone no i ja mówie do niego: "no to gdzie dokładnie mieszkasz?" a on podszedł do bramki, która byla zamknięta, wtedy puścił mnie za ręke i obiegł brame i wszedł na podwórko przez dziure w plocie, a za nim jego brat Weszłam z ta kobitką za nimi no i ona do mnie mówie: "ale jakby co to Ty mów, bo ja sie boje, bo tu jakies cpuny mieszkaja" no to ja mówie do tego malca: "zawołaj mamusie dobrze?", a on wbiegł do domu, zaczął mówic: "tata, tata." wtedy wyszedł jakis zaspany facet (chyba nie byl zbyt trzeźwy) i ja mu mówie jaka była sytuacja, a on cos tam zaczał mi się tlumaczyc ja kulturalnie powiedziałam, zeby ich pilnował i poszłam, a on nawet nie podziękował... Ogólnie byłam cholernie w szoku i zdenerwowana i smtno mi było, bo mi szkoda tych dzieciaczków, tacy ładni chłopcy, a takich rodziców maja ehh...

Miłego wieczorka
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 07:54   #3467
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ale dzis wizaz zamula

Po lekcjach poszłam do Lidla na zakupy, jak wracalam to musiałam przejść przez bardzo ruchliwą ulicę no i jak tam stałam na chodniku i czekalam az przejadą samochody (oczywiście nie było pasów ale wsio w to ) to zobaczyłam, że po drugiej stronie stoją dwaj chłopcy którzy także chcieli przejść na drugą stronę. No niby nic w tym dziwnego tyle tylko, że Ci chłopcy mięli po... może 3 lata Stali sami przy ruchliwej ulicy ! No to jak już samochody przejechały to krzyknęłam do nich, żey przechodzili szybko, no to oni to zrobili, ustali po drugiej stronie, zaczęli się rozglądać i tak stali. Ja zaczęłam iść do domu, ale nie dawało mi to spokoju i odwróciłam się i tak patrze na nich co oni zrobia... A oni tak stali i rozglądali się tylko, aż w pewnym momencie zaczęli iść nie pewniew strone osiedla, wtedy podeszła do mnie jakaś kobitka i mówi, że chyba zadzwoni na policje, bo to nie możliwe, żeby takie małe dzieci same były na ulicy i to takiej ruchliwej, no, ale ja powiedziałam jej, zeeby poczekała, że spytamy tych malców (blixniaków zresztą) gdzie jest mama itd. poszłyśmy za nimi, a oni nawet nie uciekli podeszłam do tego bardziej komuniakatywnego (choc ani jeden, ani drugi nie mówili dobrze jeszcze ) podałam mu ręke i mówie: " a gdzie mieszkasz?" wtedy on pokazal palcem to miejsce po drugiej stronie ulicy z której przed chwilą przezli, no to ja mówie do niego: "a zaprowadzisz mnie do mamusi?", a on kiwnął główką i zaczął mnie prowadzić, za mną szła ta kobitka, z drugim chłopcem. Przeszlismy na drugą strone no i ja mówie do niego: "no to gdzie dokładnie mieszkasz?" a on podszedł do bramki, która byla zamknięta, wtedy puścił mnie za ręke i obiegł brame i wszedł na podwórko przez dziure w plocie, a za nim jego brat Weszłam z ta kobitką za nimi no i ona do mnie mówie: "ale jakby co to Ty mów, bo ja sie boje, bo tu jakies cpuny mieszkaja" no to ja mówie do tego malca: "zawołaj mamusie dobrze?", a on wbiegł do domu, zaczął mówic: "tata, tata." wtedy wyszedł jakis zaspany facet (chyba nie byl zbyt trzeźwy) i ja mu mówie jaka była sytuacja, a on cos tam zaczał mi się tlumaczyc ja kulturalnie powiedziałam, zeby ich pilnował i poszłam, a on nawet nie podziękował... Ogólnie byłam cholernie w szoku i zdenerwowana i smtno mi było, bo mi szkoda tych dzieciaczków, tacy ładni chłopcy, a takich rodziców maja ehh...

Miłego wieczorka
świetnie sobie poradziłaś no niestety strasznie dużo jest takich "rodzin" gdzie dzieci zdane są na siebie

Dzień dobry

w końcu Wizaż działa
wstałam dziś z mega wielkim bólem gardła okropność a muszę iść na uczelnię i do pracy a później jechać do rodziców, bo oni sobie na weekend wyjeżdżają już dziś i musimy pilnować domu, dziadka i psa
a deszcz pada już 4 dzień niemal bez przerwy coś czuję ze to będzie dłuuuugi dzień

miłego dzionka ;*

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-21, 08:05   #3468
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dzis wizaz zamula

Miłego wieczorka

straszne ale tez uwazam, ze poradzilas sobie bardzo dobrze

Cytat:
świetnie sobie poradziłaś no niestety strasznie dużo jest takich "rodzin" gdzie dzieci zdane są na siebie

Dzień dobry

w końcu Wizaż działa
wstałam dziś z mega wielkim bólem gardła okropność a muszę iść na uczelnię i do pracy a później jechać do rodziców, bo oni sobie na weekend wyjeżdżają już dziś i musimy pilnować domu, dziadka i psa
a deszcz pada już 4 dzień niemal bez przerwy coś czuję ze to będzie dłuuuugi dzień

miłego dzionka ;*
biedna, uwazaj na gardlo i oby przestalo padac...
miłego dnia

A ja mialam wczoraj goscia - dawno niewidziana kolezanka - do 1 w nocy i milo spedzilysmy wieczorek, a dzis wypadaloby wziac sie za robote skoro jutro powszechnie wolny dzien, to tym bardziej dzis trzeba cos porobic naukowego

Stary 2008-05-21, 08:37   #3469
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

straszne ale tez uwazam, ze poradzilas sobie bardzo dobrze

ja tez tak uwazam

A ja mialam wczoraj goscia - dawno niewidziana kolezanka - do 1 w nocy i milo spedzilysmy wieczorek, a dzis wypadaloby wziac sie za robote skoro jutro powszechnie wolny dzien, to tym bardziej dzis trzeba cos porobic naukowego
o prosze jak milo milego nauczania sie dzis

hej laleczki,

ja juz uciekam do pracy, jutro ostatni dzien i pojutrze lece!lae jestem szczesliwa,mowie wam..
W pracy jak zawsze stresu duzo i ostatnio jak wracam to moglabym juz o 7 isc spac bo padam..Dzis pospalam dlugo (ok 9h) i dalej czuje sie zmeczona..Ja mylse,ze to stres.. Dobrze,ze sie oderwe na pare dni

TZ dzis w domu bo sie zle czuje,wiec biore jego fure i smigam do pracy zaraz

milego dnia wam zycze
Stary 2008-05-21, 10:22   #3470
vikuniaa
Zakorzenienie

Nie chcę zakładać bez sensownie nowego wątku, więc zapytam tutaj
Popatrzyłam dzisiaj na sok "kubuś' i okazało, się ze 1l tego soku ma ponad 500kcal . Ale chyba nie można przytyć od picia soczków?
Stary 2008-05-21, 11:12   #3471
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

vikunia - kalorie to kalorie. Jelsi ebdziesz jadła ponad swoje zapotzrebowanie i zero aktywnosci fizycznej to wtedy przytyjesz

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 12:18   #3472
schism_
Zadomowienie

Helloł ;>

Chciałam wczoraj coś napisać,ale bezskutecznie przez te wizażowe usterki =='
Jak zwykle spałam ok.11godzin i zbudził mnie telefon koleżanki,że idziemy dziś do kina na 'Sierociniec' Jutro zaś ploteczki z innymi (tsaa zabawię sie w pogotowie sercowe; kolejny argument za tym,że dobrze ,że stało się tak jak się stało,wiadomo z kim ;P)
Niby przede mną 4 miechy wakacji, a już stawiam sobie pytania natury egzystencjalnej 'co dalej' ogólnie czekam na coś,co wyrwie mnie z poczucia stagnacji i marazmu ;]
Ot chwilowa chandra .

Nefre-pytanie tylko ile to zapotrzebowanie w ogóle wynosi...znam takie osoby (moja matka o_O),które od lat jedzą ponad to (wliczając aktywność)a nie tyją wogóle.

Dobra idę się ogarnąć,zrobić śniadanie et.c później wpadnę

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 12:49   #3473
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Po lekcjach poszłam do Lidla na zakupy, jak wracalam to musiałam przejść przez bardzo ruchliwą ulicę no i jak tam stałam na chodniku i czekalam az przejadą samochody (oczywiście nie było pasów ale wsio w to) to zobaczyłam, że po drugiej stronie stoją dwaj chłopcy którzy także chcieli przejść na drugą stronę. No niby nic w tym dziwnego tyle tylko, że Ci chłopcy mięli po... może 3 lata Stali sami przy ruchliwej ulicy ! No to jak już samochody przejechały to krzyknęłam do nich, żey przechodzili szybko, no to oni to zrobili, ustali po drugiej stronie, zaczęli się rozglądać i tak stali. Ja zaczęłam iść do domu, ale nie dawało mi to spokoju i odwróciłam się i tak patrze na nich co oni zrobia... A oni tak stali i rozglądali się tylko, aż w pewnym momencie zaczęli iść nie pewniew strone osiedla, wtedy podeszła do mnie jakaś kobitka i mówi, że chyba zadzwoni na policje, bo to nie możliwe, żeby takie małe dzieci same były na ulicy i to takiej ruchliwej, no, ale ja powiedziałam jej, zeeby poczekała, że spytamy tych malców (blixniaków zresztą) gdzie jest mama itd. poszłyśmy za nimi, a oni nawet nie uciekli podeszłam do tego bardziej komuniakatywnego (choc ani jeden, ani drugi nie mówili dobrze jeszcze ) podałam mu ręke i mówie: " a gdzie mieszkasz?" wtedy on pokazal palcem to miejsce po drugiej stronie ulicy z której przed chwilą przezli, no to ja mówie do niego: "a zaprowadzisz mnie do mamusi?", a on kiwnął główką i zaczął mnie prowadzić, za mną szła ta kobitka, z drugim chłopcem. Przeszlismy na drugą strone no i ja mówie do niego: "no to gdzie dokładnie mieszkasz?" a on podszedł do bramki, która byla zamknięta, wtedy puścił mnie za ręke i obiegł brame i wszedł na podwórko przez dziure w plocie, a za nim jego brat Weszłam z ta kobitką za nimi no i ona do mnie mówie: "ale jakby co to Ty mów, bo ja sie boje, bo tu jakies cpuny mieszkaja" no to ja mówie do tego malca: "zawołaj mamusie dobrze?", a on wbiegł do domu, zaczął mówic: "tata, tata." wtedy wyszedł jakis zaspany facet (chyba nie byl zbyt trzeźwy) i ja mu mówie jaka była sytuacja, a on cos tam zaczał mi się tlumaczyc ja kulturalnie powiedziałam, zeby ich pilnował i poszłam, a on nawet nie podziękował... Ogólnie byłam cholernie w szoku i zdenerwowana i smtno mi było, bo mi szkoda tych dzieciaczków, tacy ładni chłopcy, a takich rodziców maja ehh...
echh, biedne dzieciaki, faktycznie... Niestety bardzo dużo jest takich rodzin...
Ja również uważam, że świetnie sobie poradziłaś - oby zawsze trafiali na Ciebie w takich sytuacjach
Cytat:
ojejjj Mam nadzieję, że dzień szybko minie i dasz rade ze zdrowkiem
Na szczescie teraz bedziesz miec 4dni odpoczynku
Cytat:
eeee tam, nauka nie zając No, ale skoro coś robisz to powodzenia
Fajnie, że koleżanka wczoraj wpadła - miłe są takie wizyty
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja juz uciekam do pracy, jutro ostatni dzien i pojutrze lece!lae jestem szczesliwa,mowie wam..
W pracy jak zawsze stresu duzo i ostatnio jak wracam to moglabym juz o 7 isc spac bo padam..Dzis pospalam dlugo (ok 9h) i dalej czuje sie zmeczona..Ja mylse,ze to stres.. Dobrze,ze sie oderwe na pare dni
Możliwe, że to stres Poza tym gdy jesteś zdenerwowana to nawet śpiąc 9h jest to sen gorszej jakości niz normalnie...
CIesze sie, ze wypoczniesz teraz
Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Nie chcę zakładać bez sensownie nowego wątku, więc zapytam tutaj
Popatrzyłam dzisiaj na sok "kubuś' i okazało, się ze 1l tego soku ma ponad 500kcal . Ale chyba nie można przytyć od picia soczków?
tyje się nie od poszczególnych produktów, ale od spozywania większej ilości kcal niż wynosi zapotrzebowanie więc i od soczków można przytyć jeśli nie zachowasz umiaru
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Chciałam wczoraj coś napisać,ale bezskutecznie przez te wizażowe usterki =='
Jak zwykle spałam ok.11godzin i zbudził mnie telefon koleżanki,że idziemy dziś do kina na 'Sierociniec' Jutro zaś ploteczki z innymi (tsaa zabawię sie w pogotowie sercowe; kolejny argument za tym,że dobrze ,że stało się tak jak się stało,wiadomo z kim ;P)
zdaj relacje z "sierocinca" - slyszalam juz rozne opinie i nie wiem czy warto sie wybrac
Na Indiane Jonesa bym poszla
Cytat:
Niby przede mną 4 miechy wakacji, a już stawiam sobie pytania natury egzystencjalnej 'co dalej' ogólnie czekam na coś,co wyrwie mnie z poczucia stagnacji i marazmu
Ot chwilowa chandra .
Mam nadzieje, ze chwilowa
Ciesz sie wolnoscia
Cytat:
Nefre-pytanie tylko ile to zapotrzebowanie w ogóle wynosi...znam takie osoby (moja matka o_O),które od lat jedzą ponad to (wliczając aktywność)a nie tyją wogóle.
hmm ale to chyba nie jest tak, że takie osoby jedzą ponad zapotrzebowanie. Po prostu mają szybką przemianę materii, a co za tym idzie ich zapotrzebowanie jest większe

Dzień dobry tak w ogóle

Ja już po zajęciach Następne dopiero za tydzień Nawet na spacerze byłam ponad godzinę Na dziś planuję już tylko odpoczynek no i o 19 godzinkę korków więc dość relaksujący dzień się zapowiada
A długi weekend na pół pracowniczy (jutro w dzień i w pt wieczor), a na pół imprezowo-turystyczny bedzie

Buziaki i miłego dnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 16:16   #3474
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko, co sie stalo?
Ech, nie przejmuj sie Kochana. Studia są wazne, ale przeciez jestes zdolna i do tego pracowita, wiec zaliczysz wszystko bez problemu. Innymi nie ma sie co przejmowac..
Cytat:
Kochana, nie przejmuj się patrz na siebie a nie oglądaj się na innych
ale ogólnie chodzi o to, że te "łajzy" żerują na mnie tzn. chodzi o to, że ja rozumiem, moge im pokazać, pomóc coś zrobić itp. ale jak słyszę tekst "wyślij mi to", "daj mi to" lub jak ostatnio wyskoczył jeden "to ty jej pokażesz ona ci poprawi a my sobie skserujemy" to mnie kur... strzela normalnie. I jeszcze tekst "no zrobił bym to ale mi się nie chce" no to k... ja mam robić wszystko? a potem mi strzelają focha że mam 75%(45/60 pkt) z kolosów a oni ledwo 20pkt uciulają.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 16:24   #3475
agness51
Zakorzenienie

Witam,wpadłam się przywitać

Mam nadzieję,że dzień Wam dobrze mija,u mnie spoko,ale pogoda się teraz troszkę zepsuła,ja w ogóle jakaś taka bez sił,czuję,że za jakiś czas będę siiedziała pod kocykiem oglądając jakiś film,bo nie mam na nic ochoty mam wrażenie,że zaraz zacznie padać

Miłego popołudnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 16:54   #3476
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
ale ogólnie chodzi o to, że te "łajzy" żerują na mnie tzn. chodzi o to, że ja rozumiem, moge im pokazać, pomóc coś zrobić itp. ale jak słyszę tekst "wyślij mi to", "daj mi to" lub jak ostatnio wyskoczył jeden "to ty jej pokażesz ona ci poprawi a my sobie skserujemy" to mnie kur... strzela normalnie. I jeszcze tekst "no zrobił bym to ale mi się nie chce" no to k... ja mam robić wszystko? a potem mi strzelają focha że mam 75%(45/60 pkt) z kolosów a oni ledwo 20pkt uciulają.
aaaa, rozumiem... Nie znoszę takich sytuacji. Sama miałam podobnie, ale w gmnazjum - szybko straciłam cierpliwość i oduczyłam ich tego. Trzeba sobie ludzi czasem niestety wychować. Jasno postaw sprawę - powiedz, że zawsze możesz pomoc, ale wkurza Cię taka sytuacja, że wszyscy na Tobie żerują. Powiedz, że czujesz się wykorzystywana i nie widzisz żadnego powodu żeby odwalać za nich całą robotę. Ci, którzy Cię lubią nie przestaną, a wszyscy będą bardziej szanować Ciebie i Twoją pracę!
A jeśli trzeba będzie to poudawaj, że też czegoś nie rozumiesz, żeby ktoś wytłumaczył coś Tobie. Ludzie przestaną myśleć, że jesteś nieomylna i że spokojnie bez problemu możesz robić wszystko za wszystkich.
Trzymaj się kochana
Cytat:
Mam nadzieję,że dzień Wam dobrze mija,u mnie spoko,ale pogoda się teraz troszkę zepsuła,ja w ogóle jakaś taka bez sił,czuję,że za jakiś czas będę siiedziała pod kocykiem oglądając jakiś film,bo nie mam na nic ochoty mam wrażenie,że zaraz zacznie padać
No ja od poprzedniego posta do teraz praktycznie przeleżalam pod kocykiem - zimno w domu strasznie bo już przestali grzać, a słońce nie rozpieszcza...
Mykaj pod kocyk i odpoczywaj ile wlezie

Stary 2008-05-21, 17:21   #3477
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ech, no to faktycznie wkurzające... Może napiszę jak było u mnie na studiach: osoby ktore chodzily na wyklady mialy notatki, a osoby ktore nie chodzily jak wiadomo nie mialy Przed examinem zarowno uczęszczajacy jak i nie, potrzebowali dobrych i kompleksowych notatek, wiec tak sie jakos poukladalo ze te osoby mniej zaangazowane w chodzenie na zajecia braly notatki od tych co chodzily i z kilku egzemplarzy redagowaly notatki na kompie. tym samym na kazdy exam mielismy ladnie zredagowane materialy z wykladow.
i w sumie kazdy byl zadowolony, bo wiadomo ze nawet najpilniejsi mogli coś pominąc na zajeciach... a tak to zrobione z kilku zeszytow notatki byly raczej kompleksowe, takie skrypty mozna by rzec. generalnie pelna wspolpraca

rozumiem, ze Twoje studia maja inny charakter, ale moze uda się i u Was jakas taka wspolprace zaprowadzic... a jesli nie to Madame napisala samą prawde. postaw sprawe jasno. tym bardziej, ze z tego co pamietam masz tam wiekszosc facetow na roku (w grupie) wiec tym bardziiej trzeba ich do pionu postawic

Cytat:
Witam,wpadłam się przywitać

Miłego popołudnia
ach, to jak nie masz ochoty to nic nie rob i odpocznij sobie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

No ja od poprzedniego posta do teraz praktycznie przeleżalam pod kocykiem - zimno w domu strasznie bo już przestali grzać, a słońce nie rozpieszcza...
Mykaj pod kocyk i odpoczywaj ile wlezie
u mnie pogoda calkiem ladna, ale tez od kilku dni jest chlodniej niz bylo. niewiadomo jak sie ubierac zeby sie nie przegrzac, ale tez nie zmarznac..
a ja w ogóle niestety chyba sie zaziębiłam. czuje, ze cos mnie bierze. mam co jakis czas taki atak kataru, a teraz rozbolala mnie glowa i czuje sie troche jak pijana no pieknie, a jutro mialam jechac z TŻ na wycieczke za miasto

z mojego pracowitego dnia nic nie wyszlo, bo spotkalam się z kolezankami na obiadek plotki ploteczki, dobre jedzonko i tak minelo kilka godzinek

cholercia, nie chce sie jakos rozchorowac...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 22:47   #3478
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Malinko - musisz koniecznie się zebrać i pogonić towarzystwo, bo na głowę Ci z butami wlezą... ja wiem, ja też mam tak że jestem dla wszystkich dobra (chociaż nie u mnie na studiach bo orłem to ja nie jestem ) ale to co Twoje "łajzy" wyczyniają to już jest naprawdę przesada. Bądź twarda

Gujanko - mam nadzieję ze lepiej się do jutra poczujesz
a jak nie to sobie pochorujemy razem

bo mnie się tylko pogorszyło, jeszcze od tego stania na deszczu dziś i ryczę teraz z bólu, chociaż mi się to nie zdarza, bo twarda baba jestem, ale tak mnie jeszcze gardło nie bolało, ze do tego jeszcze ucho, dziąsło, całe pół twarzy liczę że jakoś przejdzie ale jak nie to nic tylko będę się musiała po jakiś antybiotyk udać pierwszy raz od ponad 5 lat ehhhhhhhhhhhh

dobrej nocki Słonka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-22, 07:37   #3479
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Gujanko - mam nadzieję ze lepiej się do jutra poczujesz
a jak nie to sobie pochorujemy razem

tez mam taka nadzieje..

bo mnie się tylko pogorszyło, jeszcze od tego stania na deszczu dziś i ryczę teraz z bólu, chociaż mi się to nie zdarza, bo twarda baba jestem, ale tak mnie jeszcze gardło nie bolało, ze do tego jeszcze ucho, dziąsło, całe pół twarzy liczę że jakoś przejdzie ale jak nie to nic tylko będę się musiała po jakiś antybiotyk udać pierwszy raz od ponad 5 lat ehhhhhhhhhhhh

dobrej nocki Słonka
jak sie czujesz Ewcia? mam nadzieje,ze juz przeszlo troche

dzien dobry laleczki,

ja juz spadam do pracy, ostatnie pare godzin jutro o 3 rano wstaje i o 6 lece do Polski! wczoraj sie spakowalam i mam nadzieje,ze dzien szybko zleci

milego dnia!
Stary 2008-05-22, 07:59   #3480
madame_apple
Zadomowienie

helloł

Ewuś, Gujanko - zdrówka zyczę
U mnie też nie najlepiej - chyba się zbiera na małe przeziębienie, tak zimno w domku, zwłaszcza w nocy, że trudno się dobrze czuć

agolku - oby dzień szybko zleciał Polska tuż-tuż...

Echhh to ja zmykam do pracy - wracam po 17... Mam nadzieję, że jakoś zleci - oby, bo jestem taka właśnie podziębiona i niewyspana - obym dała radę... Nie mogę się doczekać błogiego wieczornego lenistwa pod kocykiem,ech...

Buziaki i miłego dnia wszystkim

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości