Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-21, 09:07   #2281
minisia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

juleczko gratulacje dla Matiego - teraz pójdzie szybko - zobaczysz

Co do modelowania boba to ja cały czas jechałam na prostownicy, ale jak teraz ostatnio byłam się obciąć to zapytałam jak mam to modelować, ale bez prostownicy, bo nie chcę włosów zniszczyk - już tak długo je prostuję
Pokazała mi szczotkę jaką kupić i jak prostować na szczotce. Pierwsze dwa razy nie bardzo wyszło, ale teraz już spoko idzie

Kancia jak Hania ząbkowała czy była chora to pediatra zaleciła nam podawać NUrofen przez 4 dni, 3 razy dziennie po 4ml.
Jak nie była chora tylko lajtowo ją bolało to dawałam 2 razy dziennie po 2,5ml

iwka ja podaję skórkę z chlebka od dawna i też znika szybko

Jeśli chodzi o dzień dziecka to nie mam pojęcia co kupimy

ADIKU : cmok:

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 09:38   #2282
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

ADI OGROMNIASTE BUZIACZKI DLA CIEBIE PRZYSTOJNIACZKU . DUżO ZDRóWKA I RADOśCI .

Mati dziękuje za gratki .

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie włosów. Minisiu, a pokażesz tą szczotkę . Bo ja mam tą okrągłą metalową co się nagrzewa i mam też wielgachną włochatą, ale ciągle mam wrażenie że są za mocno podwinięte końcówki i w efekcie wyglądam jak "truskawka" . Albo zmierz jaką masz średnicę szczotki please .

My na dzień dziecka chyba nic nie będziemy kupować Matiemu. On i tak nic na razie nie kuma . A na roczek od chrzestnych zamówiliśmy rowerek z baldachimem oraz jeździk jeep.
Jesteśmy przeciwnikami tych pojazdów na akumulatorek, bo widzieliśmy niedawno jak małe dziecko w tym samochodziku wyjechało na ulicę i nikt nie zdążył go dogonić, na szczęście samochody wyhamowały ...
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 09:41   #2283
Kancia
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za info

więc zrobimy przerwe ( ja podaje tylko raz dziennie 5 ml) i znow bede dawac.

Aduś buziol od ciotki i ośliniona łapka od Apuśka
Stary 2008-05-21, 09:45   #2284
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
kanciu- ja w okresie nasilonego ząbkowania podaje czopki nurofen nawet codziennie przed snem tak przez ok.4-5 dni, potem przerwa i po kilku dniach znowu.Śpi o niebo lepiej. Syropku nie podaje, bo Wercia nie chce go przyjąć w żaden sposób.

No Werka zjadła sinlac na 120ml wody. MAm nadzieję,że nie będzie wymiotowała przez 12 godzin jak ostatnio /3 miesiące temu/i jej układ pokarmowy dojrzał do tego rarytasku.

Czy podajecie dzieciom skórkę od chleba ? Nawet dentystka mi mówiła,że łagodzi bolesne ząbkowanie,. Jesli tak to jak podajecie. DAłam dzisiaj Weri i /taka okrojoną z kromki chleba/ i zjadła ją w 2 minuty= no chyba nie o to chodzi?
pomagają te czopki?nigdy nie dawałam Wiktoria też spi strasznie nie spokojnie i co chwilkę płacze

co to jest sinlac i na co to dajecie/
EDIT:aha wiem wiem mam próbkę ale nigdy jej tego nie dawałam

a skórki chleba daję Wiktoria lubie gryzie o gryzie a ostatnio jej kupłam chrupaczki z bobo vity podobno też są dobre na ząbkowanie
Stary 2008-05-21, 09:56   #2285
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Joanna wspolczuje bratu ale dobrze ze powoli wraca do zdrowia
a Wiki oczy ma twoje ale nosek taty
a różnie mówią jedni że do mnie podobna inni że do męża
Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
Cześć klachule

JOANNA szybkiego powrotu do zdrowia dla brata
Mój tata też kiedyś obciął sobie kawałek palca jak piłowali deski jak budował naszą działkę, ale wszytko dobrze się skończyło i zagoiło

Dla Wiktorki również
dzięki

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;7616419]JOANNA, współczuję bratu, mój brat tez niedawno uciął palec, końcówkę, na maszynie, jest stolarzem.
[/quote]ahh ile to bólu i cierpienia

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
JOANNA, współczuję twojemu bratu
dzięki
Stary 2008-05-21, 10:49   #2286
ajanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
pomagają te czopki?nigdy nie dawałam Wiktoria też spi strasznie nie spokojnie i co chwilkę płacze

co to jest sinlac i na co to dajecie/
EDIT:aha wiem wiem mam próbkę ale nigdy jej tego nie dawałam
ja podaję czopki Viburcol - zwykle 1x na noc nawet przez 2-3 tyg - kiedy któryś ząbkuje - to czopki homeopatyczne, więc nie boję się przedawkowania, a w naprawdę ciężkich przypadkach - zdarzyło się do tej pory może 4-5 x podaję Efferalgan w czopkach dla dzieci, ale staram się jak najrzadziej, żeby organizm się nie przyzwyczaił

Sinlac to taki kleik bezmleczny - nam nasza p pediatra bardzo go polecała i czasem daję go chłopakom na śniadanie - oni go uwielbiają i zjedliby każdą ilość, ale nie daję zbyt często, bo jest strasznie słodki, a nie chcę ich przyzwyczajać do takiego słodkiego smaku

jeśli chodzi o zabawki, to my musimy wszystko sami kupić niestety pewnie moja mama coś chłopakom sprezentuje, ale nie będzie to nic drogiego, bo nie ma specjalnie kasy, a poza tym na pewno ma inne wydatki w związku ze ślubem mojej siostry. pamiętacie jak pisałam, że teściowa kilka msc-y temu pytała się co kupić chłopcom i pytałam Was o radę? więc w końcu zdecydowaliśmy na żyrafkę Fisher Price i ponieważ nie wiedziała jak/gdzie ją kupić, umówiliśmy się, że my kupimy, a ona da nam na nią kasę. kupiliśmy i jest super - polecam) - chłopcy ją uwielbiają, ale teściowa niestety od tamtej pory się nie odezwała

Juleczka, Minisia: kurczę, podziwiam kobiety, które potrafią modelować włosy - ja mam już prawie 40-tkę na karku, ale nigdy się jakoś tego nie nauczyłam wiem, wiem, wszyscy mówią, że to banalne, ale kiedyś moja koleżanka fryzjerka dała mi do ręki szczotkę i suszarkę i powiedziała, że mnie nauczy - po 5 min. przerażona tym jak plątałam i wyrywałam sobie włosy poradziła, żebym tylko suszyła suszarką z głową opuszczoną do dołu
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 10:53   #2287
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

moja głupota nie ma granic

Werka wymiotuje po ty p......m sinlacu od 10.00. Nie chciałam kaszki ryżowej żeby się rozluźniły kupki to teraz mam atrakcje "górą". No co mnie podkusiło.

Adi buziolki do nas!!!!

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 11:49   #2288
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

iwaka, kochana nie zamartwiaj się, Werka bidulka, ale jej minie.

byliśmy na deszczowym spacerku, ale paskudnie...

ajanna, ach te teściowe...
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 14:28   #2289
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

czesc kochane. Adi bardzo dziekuje za zyczenia i wysyla zaslinione buziaki i gratki dla Matiego

Iwka kurcze dziwnie tak z tym sinlackiem.. ja ksieciuniowi nigdy nie dawalam tego ale my tez mielismy problem z kupkami i zamiast ryzowego dawalam kleik kukurydziany i pomoglo..

a ja tez bylam w biedronce dzis i kupilam zapas bakusiow (oni maja te duze 150g teraz w promocji po 1,39zl) i ogladalam taka wypasiona wywrotke wadera z zabawkami do piachu ale wzielam ze soba za malo pieniedzy na dzien dziecka mu kupie

acha czy wasze dzieci to tez takie kloszardy jak moj syn?? caly czas by tylko w smietniku dlubal spusci sie go na moment z oczu a on juz w smieciach

acha dzis na 10 miesiecy dalam mu sprobowac wedzonej makreli.. smakowala mu bardzo

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 15:00   #2290
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajanna Pokaż wiadomość
ja podaję czopki Viburcol - zwykle 1x na noc nawet przez 2-3 tyg - kiedy któryś ząbkuje - to czopki homeopatyczne, więc nie boję się przedawkowania, a w naprawdę ciężkich przypadkach - zdarzyło się do tej pory może 4-5 x podaję Efferalgan w czopkach dla dzieci, ale staram się jak najrzadziej, żeby organizm się nie przyzwyczaił
aha a dobre są? pomagają
Stary 2008-05-21, 15:18   #2291
ajanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
aha a dobre są? pomagają
wg mnie tak - dlatego je daję

Iwka: tak jak pisała Kropka - spróbuj kukurydzianej, a te wymioty mogą oznaczać, że Weronika nie toleruje/jest uczulona na któryś ze składników - akurat Sinlac ma ich mnóstwo
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 15:32   #2292
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość

a ja tez bylam w biedronce dzis i kupilam zapas bakusiow (oni maja te duze 150g teraz w promocji po 1,39zl) i ogladalam taka wypasiona wywrotke wadera z zabawkami do piachu ale wzielam ze soba za malo pieniedzy na dzien dziecka mu kupie

acha czy wasze dzieci to tez takie kloszardy jak moj syn?? caly czas by tylko w smietniku dlubal spusci sie go na moment z oczu a on juz w smieciach

acha dzis na 10 miesiecy dalam mu sprobowac wedzonej makreli.. smakowala mu bardzo
a Biedronka jest 50lat za murzynami i nie toleruje płątności kartą... ...sama kiedys musiałam prawie cały koszyk rozładować z powrotem, bo nie wiedziałam, że nie można kartą płacic, a gotówki miałam niewiele.

tak, kropka, Maks tez lubi śmieci, ale póki co potrafi się dobrac tylko do tych suchych, czystych pod biurkiem komputerowym.

Maks tez ma za sobą debiut rybny , zupka z dorszem, którą mu ostatnio ugotowałam smakowała mu.

No i ja skleroza paskudna...

Kochany Adrianku, słoneczko nasze najjaśniejsze, rośnij w zdrowiu i radości, mega buziole od cioci lei i Maksymilianka.

38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 16:01   #2293
Kancia
Zakorzenienie

u nas niestety Viburcol, Passiflora nie działają, nawet melisa nie działa
zalezy od dziecka...
Stary 2008-05-21, 16:22   #2294
magsch
Zakorzenienie

Alanek spi i mam czas dla siebie!musialam polozyc go raz jeszcze bo rano spal mi tylko godzine i byl marudny....bylismy tez na dworzu ale tylko chwile bo pogoda paskudna.Obiad zrobiony,ciasto takze i co tu dalej robic???

A propos czopkow:jak Alanek mial zatwardzenie to dawalam mu pol czopka glicerynowego i pomoglo.

Moj Synek tez rybki lubi-dalam mu dzisiaj wedzonego lososia i jadl ze smakiem

A na dzien dziecka tez nie wiem czy cos kupic bo w tym tygodniu dostal duzo rzeczy:poduche do siedzenia,plastikowego Quada,wozek no i jeszcze taka hustawke w ktorej moze skakac to sie chyba nazywa "Jumper"...no nie mam pojecia czy cos kupimy!

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 16:57   #2295
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
no i jeszcze taka hustawke w ktorej moze skakac to sie chyba nazywa "Jumper"...no nie mam pojecia czy cos kupimy!

u was sie na to mowi "baby bouncer"
Adi tez takiego i bardzo go lubi ortopeda nie protestowala bo pytalam o skoczka..

Lea no wlasnie karty nie mialam a gotowki malo (oplacilam rachunki-spoznione)

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2008-05-21 o 17:30
Stary 2008-05-21, 17:35   #2296
magsch
Zakorzenienie

No wlasnie baby bouncer!!!!nie przykladam uwagi do takich szczegolowAlanek tez to lubi i uwielbia w tym skakacnie konsultowalam kupna z lekarzem ale sie zastanawialam czy to czasami nie uszkodzi stawow biodrowych ale teraz mnie uspokoilas...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 18:38   #2297
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Hejo,
spieprzyłam Weronce cały dzień przez ten sinlac. Siedem razy przebierana była. W sumie zjadła dzisiaj 2 razy mleko z piersi /zmiękłam, bo za dnia nie daję/ 2 razy kleik ryzowy z marchewką ze słoika. Rosołku Bobovity nie liczę, bo cały wyleciał na zewnątrz. No i wypiła 120ml przegotowanej wody. Nie usmiecha się, nie gaworzy. W zasadzie to śpi przez większość dnia.

Durna jestem, myślam o kaszce kukurydzianej, bo oczywiście mam, ale nie.... dałam sinlac - sądząc,że będzie lepszy.

Spacerek zaliczyłyśmy, ale Biedronki nie, nie miałam sumienia wlec sie po markecie z Weroni.

Co do viburcolu to też u nas nie działa, ale syropek homeopatyczny zadziałał.

.
Stary 2008-05-21, 18:47   #2298
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

iwka ucałuj Weronikę bidulkę

ajanna ja też nie umiem modelować włosów. Dlatego mam zawsze krótkie włosy. A tak strasznie mi się marzy fryzurka jaką ma teraz magsch.
Na razie cały czas zapuszczam, ale nie wiem na jak długo mi cierpliwości starczy. Jak pracowałam to ciągle ktoś do mnie mówił "proszę pana"
Stary 2008-05-21, 19:36   #2299
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
Alanek powoli przegryza i nie tylko marchewke,wczoraj nawet dostal pol obiadku z wiekszymi kawalkami warzyw i jadl jakies 30 min ale zjadl z czego jestem niezmiernie dumnawkoncu skonczy sie przecieranie wszystkich obiadkow!!!!
Magsch super, oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez Anula123 Pokaż wiadomość

eve gratulacje dla OliwkiPozdrowien ia dla Kasi i Krzysia
Anula dziękujemy, a pozdrowionka przekażę

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość

ewe pozdrów Kasię i dla Krzysia buziaczki ślemy

Minisiu
dziękuję w imieniu Kasi i Krzysia, pozdrowionka i buziaczki przekażę

Magsch, śliczna fryzurka i bardzo Ci w niej do twarzy, zgadzam się z dziewczynami masz orientalną urodę

Cytat:
Napisane przez joannah Pokaż wiadomość
\

Musze sie wam pochwalić Kuba ma 3 ząbka, wychodzi mu lewa dwójka
A czy nie powinny pierw wyjść górne jedynki??

Wczoraj ważylismy Kube waży 11 kg.
Mam problem z kupieniem dla niego czapki, bo albo wszystkie sa za duze albo same malutkie, on ma duza główke, miesiąc temu jak byliśmy u lekarza to miał 46,5 cm. Jakie rozmiaryczapeczek nosza wasze dzieciaczki??
Joannah, super gratuluję . Oliwcia ma coś ok 45cm.

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość

A Mati dzisiaj pierwszy raz sam usiadł z pozycji na brzuszku . I zrobił dwa malusieńkie "kroczki " w raczkowaniu do przodu
Juleczko, gratki widzę że Mati nabrał wiatru w żagle

Iwka, buziaczki dla Werki
Oliwcia też ma problemy z kupalami i wtedy zaczęlam podawać jej lakcid albo coś w tym stylu i od razu było ok, nawet aż za bardzo

Wszystkiego Dobrego dla Wikusi, Krzysia i Adiego

Stary 2008-05-21, 21:12   #2300
Konto usunięte

iwka, jak się czuje Weronika? śpi spokojnie aniołeczek? buziole na dobrą noc dla maleńkiej.

anula, ja też za nic w świecie nie potrafię włosów układać, dlatego noszę długie, spinam w kok i problem z głowy.

Dobranoc.
Stary 2008-05-21, 21:25   #2301
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Hejki!

Wróciłam!! CAŁA i w sumie zadowolona, bo kupiłam dla Alusi nową tuli-podunię. Z nadzieją, że ją zaakceptuje .

Podróż udana, sprawa załatwiona.

Przeczytałam co tam nabazgroliłyście pod moją nieobecność, ale popiszę więcej jutro, bo padam na twarz.

Spokojnej nocki!!

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 21:41   #2302
minisia
Zakorzenienie

juleczko pozwolisz, że jutro zrobię fotkę mojej szczotce do modelowania mojego boba i ci tutaj wkleję, bo teraz wróciłam z pracy i nie chce mi się już

Ja w domku sama - Hania u mojej mamy śpi, mąż na imprezie z pracy, już wzięłam prysznic, zjadłam barszcz i krokiety, zaraz otwieram sobie piwko i idę przed TV

iwka dla Werci - spokojnej nocki życzę

lea mnie też strasznie w Biedronce wku..... to, że nie można tam kartą płacić
W dzisiejszych czasach

Xantia to dobrze, ze podróż się udała

Ide się położyć

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 21:44   #2303
Konto usunięte

xantia, witaj z powrotem,
Stary 2008-05-22, 08:02   #2304
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Wyspałyśmy się

Wklejam Wam fotki zaproszenia i nowej tuli-poduni.

Jutro jadę załatwić jedzenie na imprezkę i zawieźć dziadkowi (khem) zaproszenie.

Mam też w planach obkupić trochę Alę w ubrania, bo już deficyt... Kurcze, po prostu nie mam kiedy połazić po tym zapyziałym mieście. Ale na jutro wzięłam urlop .

Nie mam pojęcia jakie butki Ali kupić. Jestem normalnie rozbita przez te Wasze teorie .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulipoduni1.jpg (116,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tulipoduni2.jpg (115,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie1.jpg (148,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie2.jpg (105,0 KB, 28 załadowań)

Stary 2008-05-22, 08:05   #2305
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
Wyspałyśmy się

Wklejam Wam fotki zaproszenia i nowej tuli-poduni.

Jutro jadę załatwić jedzenie na imprezkę i zawieźć dziadkowi (khem) zaproszenie.

Mam też w planach obkupić trochę Alę w ubrania, bo już deficyt... Kurcze, po prostu nie mam kiedy połazić po tym zapyziałym mieście. Ale na jutro wzięłam urlop .

Nie mam pojęcia jakie butki Ali kupić. Jestem normalnie rozbita przez te Wasze teorie .
extra zaproszenia podusia super aż sie senna zrobiłam
Stary 2008-05-22, 09:43   #2306
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Witajcie Kochane!!
Kryzys zażegnany. Nocka spokojna, nawet bardzo ,o 20 kąpiel i karmienie i potem dopiero o 2 karmienie /aż się zastanawiałam czy to normalne/. Dzisiaj apetyt Werci dopisuje, choć pilnuję żeby wszystko lekkostrawne było.
Dzięki za miłe słowa wczoraj.

xantia- witaj podróżniczko biznesowa, i podunia i zaproszenie fajne

Co do układania włosów to też nie jestem w tym biegła, a włosy mam podatna na układanie. Zawsze mnie ręce bolą od trzymania szczotki i suszarki.

Pogoda pochmurna, ale nie pada.

Buziaki na dobry dzień.

.
Stary 2008-05-22, 09:55   #2307
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

iwka - no to super, że wszystko wróciło do normy

Ja mam włosy jak druty i ciężkie do tego, generalnie to układam je na jakieś pancerne lakiery, pasty, żele. Kupiłam sobie ostatnio lokówko - suszarkę do włosów Philipsa i ona ma 3 okrągłe szczotki - w tym jedną taką na maxa grubą która elegancko prostuje, a raczej naciąga włosy i dzięki niej jakoś wyglądam

U nas też pogoda byle jaka, w sumie miałam jutro jechać zawieźć zaproszenie ale chyba bujnę się dziś. Po obiedzie. Bo na spacer nie chce mi się iść.

Stary 2008-05-22, 10:20   #2308
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99

Hejoł,
ale u nas baniata pogoda , mieliśmy gdzies pojechać na weekend i kupa tak zimno, że leżymy sobie w łóżku a jutro moze Kraków albo W-wę zaliczymy. 7-go idziemy na weselę a ja nadal nie mam si w co ubrać, Olivci ma już "kreację" i na roczek i na wesele a ja . My roczek mamy juz zorganizowany , kośćiół, knajpa, jutro albo jeszcze dzisiaj ma przyjść projkt zaproszenia.... antia ten Misiak z zaproszenia jest przesłodki, uwielbiam takie słodziaki...
Moj a Olivcia ostatnio najchętniej bawi się spinaczami do prania uwielbia je, może godzinę siedziec i z nimi rozmawiać
Dziewczyny, które walczą z modelowaniem włosów, polecam szampon z Nive-i do prostujący włosy, rewelka, nie musze już ich molestować prostownicą.
Buziaki dla wszystkich no i życzę lepszej pogody niż ta na Śląsku
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 10:42   #2309
kropka241
Zakorzenienie

Miniu a mi fryzjerka go odradzala bo mowila ze guzik warty ale tez mysle nad kupnem tej serii do prostowania

co do spinaczy to moze wyprobuje bo u nas narazie nr 1 to psia miska z woda.. juz mu klade recznik na podlodze wlewam wode do miski i pozwalam mu sie w tym pluskac pod kontrola a nie w psiej

Stary 2008-05-22, 10:47   #2310
Konto usunięte

ładniste zaproszenia,Xantia,

iwka,
cieszę się, że u Was już ok.

U ans za to noc do d...
Maks budził się co 20 minut, a cały czas się wiercił, krecił, i co tylko. powód- wodnisty katar gdzieś między noskiem a gardłem. Jak na złość bardzo chciał spać ze smoczkiem, a przez nosek nie umiał oddychać, więc co moment smoka wypluwał i się wybudzał... Poza tym żadnych innych objawów brak, nie kaszle, nie gorączkuje, ma apetyt, jest pogodny, tylko woda mu z noska leci. więc na spacer go spakowałam z TZ, chyba nie zaszkodzi.

Co oprócz psikania solą morską moge mu poradzic na ten katarek??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości