|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
No i spokój
IMG_1502779409.193003.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#692 |
|
*sportaddict*
|
Jezu jestem zombie, prawie dzisiaj nie spałam :/
Timi od 5 nie mógł zasnąć i miałam w nocy zawał. Budzę się a synek naciagnal sobie koc na glowe całkowicie :/ Nie musze chyba mówić co widziałam oczami wyobraźni. Jeszcze do tego przed snem się zadlawil mlekiem i się krztusil w całkowitej ciszy. Przed chwilą zamówiłam monitor oddechu, to nie na moje nerwy. Skoro zachowuje się normalnie to chyba nic sobie nie zrobił, prawda? ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Nonie śliczna chusta! |
|
|
|
#693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeju jaka piękna chusta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#695 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() O jejku współczuje wieczornych o nocnych przeżyć Cytat:
To didymos indio aurora na carrylove masz teraz pomocje na nią jest piękna, super na początek i potem bez problemu sprzedam dlatego nie chciałam pasiaka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#696 |
|
Rozeznanie
|
Witam koleżanki lipcówki, odwiedzam Was z wątku październikowek
![]() Przychodze z głupim pyt.czy ma ktoras z Was do odsprzedania Luteine 100 mg dowcipną? Zostalam na lodzie bo lekarza mam na urlopie az do poczatku wrzesnia. Przy okazji gratuluje każdej mamusi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju piękna ja też chciałam w takim stylu ale wszędzie czytalam że lepiej się nauczyc na paskach ..Choć moja jest szaro szara więc nie tak źle i ma fajny skład a nie była droga też na początek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam z ciekawości. Przesada z tymi cenami.
|
#699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hugo sobie zasnął znowu. Potem może pójdziemy do kościoła. A jutro jestem pierwszy raz sama rano z dziećmi i muszę najpóźniej o 8:30 dostarczyć Tymona do przedszkola... Będzie wyzwanie. Nonie Piękna masz może linka do.niej? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta ma krawędzie różnie obszyte wiec tez jest do nauki okej Jak dołączyłam do grup na fb i widzę jakie cuda maja dziewczyny to już mnie kusi następne kupić.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nonie byłaś na kursie. U mnie jrst teraz w piatek albo sobote kangurek i kieszonke beda uczyć ale Wiki ma problem z brzuszkiem i jak jej nie przejdzie to nie pójdę. Jutro będę dzwonić czy jeszcze miejsce mają i ile osób może być bo chce zeby mi ktoś dokładnie pokazał. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem w grupach i niektóre są piękne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#703 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie byłam u koleżanki która chustuje już ponad dwa lata i pokazała mniej więcej na co zwracać uwagę. A doradczyni przyjeżdża do mnie za tydzień. Potem pod koniec sierpnia jest kurs grupowy z ta sama babką i tez się chyba wybiorę żeby ćwiczyć i jak najwiecej podłapać. Cytat:
I Ceny tez są piękne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#704 |
|
*sportaddict*
|
Dziewczyny dzieci które nie sypiaja/krótko sypiaja /źle sypiaja - fajny artykuł
https://zdrowysendziecka.wordpress.c...otkie-drzemki/ |
|
|
|
#705 |
|
MerDer 4ever
|
Mała po drugim karmieniu nie spał 1,5 h. O 8 kolejne karmienie i od tamtej pory nie śpi. Teraz znowu je i przysypia.
Nonie śliczna chusta Vadi współczuje nocki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta - brawa za wagę!
KociaMatka - współczuje komplikacji przy porodzie. Brawa dla Ciebie (te skurcze musiały byc straszne) i TZ. Nonie - super wyglądacie i śliczna chusta. Vadi - współczuje przeżyć w nocy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydatny artykuł. W ogole ktoś mi zasugerował, ze skoro dziecko zasypia na 10min to to moze znaczyć ze sie nie najada, a jak widać to normalne u niemowlaka. Zrobiłam przegląd szafy. Moje wszystkie koszule i bluzki rozpinane na guziki są za małe. Mam kilka spodni w których prawie sie mieszczę i kilka dobrych . Wyciągnęłam tez trzy spódnice w których mogę chodzić. Pasowałoby mi kupić jakies 2szt bluzek ktore bedą nadawać sie do KP. No i złapałam dola, bo po ubraniach najbardziej widać jaka jestem gruba w porównaniu do tego co było przed ciążą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#710 |
|
*sportaddict*
|
Xzora doskonale Cię rozumiem, nawet nie próbuję wbijać się w stare ciuchy póki co, żeby się nie dołować, waga stoi od 3 tygodni z 5 kg na plusie, widzę, że na brzuchu ciągle nadmiar skóry, talia szeroka także patrząc z przodu, uda się o siebie ocierają, nie mam nawet kiedy poćwiczyć, a jakbym miała kiedy to i tak pewnie bym zasnęła
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi - no ja tez sie nie chciałam dołować i spodnie czy spódnice mierzyłam tylko takie, w które miałam szanse sie zmieścić bo przed ciąża były za duże.
No, a z koszulami to nie sądziłam ze az tak źle bedzie - miałam kilka takich luźniejszych, trochę obersize i nie dość ze sie w biuście nie dopnę, to jeszcze są na mnie obcisłe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora i Vadi
Witajcie w klubie to samo u mnie... spodnie tylko na gumce noszę te na zamek za małe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi xora mała ja próbowałam wbic sie w krótkie pordki bo cieplo i tylko jedne na gumce pasuja nic wiecej nie zakladalam nie mialam kiedy. U mnie najwiekszy problem z butami przed ciaza kupilam balerinki luzniejsze teraz w nie nie wchodze a nie mam jak kupic nowych. Musze chodzic w laczkach i adidasy nie mowiac juz o tym że caly czas boli mnie noga po tym jak zemdlałam
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z ubraniami to samo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta, a problem z butami jest ze względu na ten upadek czy ciąże?
Nie mozesz butów przez net zamowic? Ja na miasto tez nie mam szansy wybrać sie na zakupy, wszystko zamawiam przez internet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to nie wchodzę w żadną spódnicę w talii :/ bardziej przeszkadza mi ten budyń.
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Jesteśmy dopiero dobę na nowym mleku i jest kolosalna różnica! Ulała ale bardzo mało i nie chlusta z niej ![]() Właśnie na mnie śpi jakie macie plany na dziś?
|
#717 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle super! Oby było coraz lepiej
![]() Do nas przychodzi przyjaciel z narzeczona (chrzestny małego) ![]() Ja tez jestem załamana talia. Skóra na brzuchu musi sie wchłonąć, wiadomo ale moja kochana talia zniknęła w czeluściach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nonie bo Ty jesteś specjalistką od kp. Co mogę jeszcze zrobić, żeby zażegnać ryzyko? Masuje pierś (ugniatam palcami twarde miejsce i roluje całą), ciepłe okłady i prysznic, no i oczywiście odciągam. Leci z tej piersi, ale mało. Nie jest bardzo bolesna (staje się przy masowaniu), ale jest nabrzmiała. Help! Cytat:
ja mam womara taką w szare romby i pasiaka elastyka pożyczonego od przyjaciółki. Teraz chcę się z nią umówić na lekcję chustowania.Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio większość z nas tak niestety ma
też jestem załamana jak coś mierze. Co zrobic. To fajnie. Miło spędzicie czas. Mi coś się spać chce.
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Nonie, jakie cuuudo
a powiedzcie dziewczyny ile Wam zajmuje takie wiązanie chusta?Vadi, współczuję zakrztuszenia i ciężkiej nocy. Na pewno wszystko dobrze skoro Timi zachowuje się normalnie. Morelle, super! W końcu może trafiliście w mleko my już po spacerze. Młody nerwowy od rana ale mąż mi zrobił dzień dziecka i zabrał go po karmieniu i spałam do 9.30 !Martini, okład z kapusty z lodówki sobie zrób. Nie będę Was dołować bo ja się mieszczę we wszystko sprzed porodu ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.