|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
już się nie mogę doczekać ![]() Blanka dobrze że się piesek znalazł Groszek za II kreseczki Dzień dobry Niedawno wstaliśmy wczoraj wieczorem pojechaliśmy ze znajomymi na pizzę, później nad nasze jezioro a z braku "rozrywki" wylądowaliśmy na wiejskim festynie do domu wróciliśmy koło 2 w nocy Zaczęłam się zastanawiać tak na poważnie gdzie chciałabym pójść do pracy, w co celować szukając pracy. Bardzo kręci mnie praca w sklepie a moim marzeniem jest pracować w pepco ) chciałabym pójść do pracy tam gdzie sprawiałoby mi to przyjemność
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2017-08-15 o 11:40 |
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się nam w końcu uda zebrać :-P Blanka, wybacz, że to powiem, ale Wasz pies zdecydowanie nie jest ułożony ani wyszkolony ;-) kastracja może, ale nie musi pomóc... oczywiście ze względów medycznych jest zalecana, ale ogólnie Wasz pies nadaje się na szkolenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- I oczywiscie dalej nic nie wiadomo co z Domima :-P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te małe ciuszki ![]() Domima buduje napięcie
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ Leci do suk jak mają cieczkę. To chyba w pełni naturalne. Zobacz siebie w grupach o beaglach ile tych psów ucieka i ile jest poszukiwanych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Groszek, kciuki za test ![]() Domi, a Tobie kciuki za pracę kiedy planujesz zacząć szukać? U nas dzis leniwie, ale zaraz biorę się by dokończyć porządki. Ale będzie miło w domu a jutro idziemy na badania połówkowe
|
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
Nie chce walnac Gafy ale Feliska to jestes pania doktor od zwierzatek?
Ile teraz w Pl zaplacilabym za sterylizacje kotki plus chip i paszport? Blanka dokladnie ta rasa to istni uciekinierzy.Ale powiem Ci ze gdyby byl moj na 10000% oddalbym go na szkolenie.Wierz mi duzo daje.Szkolilam 3 psy z czego jeden byl mega nie posluszny i tez czesto dawal w dluga.Ale po szkoleniu wystrczylo zawolac i przychodzil...juz niemusialam go gonic.Oni maja swoje mtody i okielznaja nawiekszego buntownika.Poprostu nie wyobrazam sobie kilka razy w tygodniu biegac i szukac psa.Owszem sterylizacja moze ograniczy poped seksualny ale nie wiem czy zmieni nawyki i przyzwyczajenia To Twoj piesio i Twoja decyzja oczywiscie ja tylko mowie jaka ogromna zmiane zauwazylam po szkoleniach swoich psow. Tak ja mowisz to wlasnie pies mysliwski dlatego tez mysliwi pierwsze co robia to je szkola (przynajmniej tutaj u mnie) Edytowane przez Vivien26 Czas edycji: 2017-08-15 o 12:16 |
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie we wrześniu będę powoli szukać. Do 10 października jestem na L4
|
|
|
|
#1209 | ||
|
Konto usunięte
|
Ale mam zaległości. Widzę, że nadal czekamy na groszkowy test
to zacisnę z rana kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nadrobiłam kolor kota i stwierdzam, że prawie taki piękny jak moje ciemniaki. Zresztą myśmy byli absolutnie zdecydowani na kolor pierwszego kitała, a rura mi zmiękła w hodowli jak zobaczyłam kremiaki ... i z drugą puchatą to samo, wszystkie osiem maluchów bym brała, aż by się za mną kurzyło - tylko gdzie tu się chować z taką gromadką jak w umowie wszystkie dane musiałam podać |
||
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja z samego środka Polski jestem?
Cytat:
za wizytę
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z samego wschodu
![]() Dzięki dziewczyny za kciuki, będę meldować rano o ile sytuacja na froncie nie ulegnie zmianie. Generalnie @ mam zawsze w terminie, ale to pierwszy cykl starań więc i głowa może swoje robić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to spodobało mi się to, co Blanka o pokorze napisała. Wielu ludziom tego brakuje, sama też idealna nie jestem, ale kiedy zaczyna się dostrzegać różne rzeczy, toto jest na duży plus.
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, Blanka dobrze to ujęła. W ogóle mój mąż uważa, że tak łatwo jest o dziecko, a ja zdaję sobie sprawę jak wiele czasu, cierpienia i wyrzeczeń doświadcza pary, które bardzo chcą a nie mają dzieci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Znow kliknelam kilka rzeczy na ali
![]() Naoglądałam się filmików na youtube i pozamawiałam co polecają a co mi potrzebne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2017-08-15 o 17:28 |
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1216 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gumki do włosów, kolczyki, bransoletka jakaś za grosze, kosmetyczka, lusterko do torebki, długopis do torebki taki mini mini https://pl.aliexpress.com/item/2-pcs...311.0.0.l3s2tQBransoletka - https://pl.aliexpress.com/item/L236-...311.0.0.5E9i3s Kolczyki - https://pl.aliexpress.com/item/Hot-W...999.351.C3YDRW Gumki do włosów - https://pl.aliexpress.com/item/new-2...311.0.0.1Zyxfa Kosmetyczka - https://pl.aliexpress.com/item/Hot-S...311.0.0.1Zyxfa Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2017-08-15 o 17:25 |
|
|
|
|
#1218 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;76321751]Treść usunięta[/QUOTE]
mój też się po głowie stukał ale jedną taką "dziecinną" pierdółkę chciałam sobie zamówić EDIT: aaa nie sorki dwie bo jeszcze lusterko w kształcie ciasteczka Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2017-08-15 o 17:27 |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My bylismy dzis z malym w Magicznych Ogrodach. Trochę za mały jest ale myślę, ze warto tam pojechać. Bardzo mi sie podobało. Tylko dziś za dużo ludzi. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nic umrę... Przejechaliśmy prawie 50 km na rowerze 🚲 zabrakło 800 metrów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
A my właśnie ruszamy nad jezioro. Miała przyjechać do nas dzisiaj znajoma ale godzinę temu zadzwoniła że jej jednak nie będzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mąż ma ochotę na jedno i drugie a ja na kino i miły wieczór w domu ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Jedziemy na rowery ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
studiowalam tam.Cytat:
Co do pracy to moja siostra teraz zalapala sie do pepco na miesiac na wakacje bo studiuje dziennie. Na razie narzeka tylko na zmiany bo ma same 11,5 i np. weekend wolny albo w tyg jakis dzien. Groszek trzymam kciuki za test ✊ Ja dzis ogladalam meble i chy a umeblujemy troche pokoj, ktory ma pozniej sluzyc jako pokoj dla dzieciatka. W sumie stoi tam na razie tylko moje lozko, ktore sie tu ze mna wprowadzilo, stare biurko po poprzedniej wlascicielce, regal i uzywana komoda od tesciow i to wszystko. Na poczatku sie cieszylam ze chociaz cos tam mozemy wstawic ale po 3 latach juz czas chyba zainwestowac pomalujemy od razu sciany bo i tak nie chce isc ani w roz ani w niebieski ani w typowo dzieciece mebelki a chociaz jakos zacznie wygladac ten pokoj.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też kuj-pom, myślałam, że sama jestem
![]() Dziewczyny, warto zaczynać ziółka w 4 dc czy lepiej poczekać i w nowym zacząć? |
|
|
|
#1226 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię takiego odwoływania😞 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Wszystko co dobre szybko sie konczy... Jutro juz powrot do pracy po 4-dniowym urlopie
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jutro rodzice wracają, a ja im kwiatki zabiłam. Przecież je podlewalam
starałam się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1229 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie w tym problem. Powinien być usłuchany niezależnie od swoich instynktów. One swoją drogą, są przydatne, jeśli używane są jako psy myśliwskie, ale takiego psa zawsze trzeba wyszkolić.Na grupach o beaglach są własnie w większości osoby, które sobie nie radzą z tą rasą. W ogóle jakieś 80% osób posiadających te psy nie radzą sobie z nimi i kupując je kierują się tylko urodą słodkiego psiaka A to wymagające zwierzęta.Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7631536 6] Nadrobiłam kolor kota i stwierdzam, że prawie taki piękny jak moje ciemniaki. Zresztą myśmy byli absolutnie zdecydowani na kolor pierwszego kitała, a rura mi zmiękła w hodowli jak zobaczyłam kremiaki ... i z drugą puchatą to samo, wszystkie osiem maluchów bym brała, aż by się za mną kurzyło - tylko gdzie tu się chować z taką gromadką jak w umowie wszystkie dane musiałam podać Ciemniaki są super! ja to w ogóle bym wszystkie ragdollki, nevki i birmańskie schrupała żywcem ![]() Cytat:
choć zniosłam to dużo lepiej niż jak kiedyś przejechaliśmy prawie 55 km, ale bez żadnego przygotowania :P (teraz regularnie jeżdżę dziennie po 20 km)
|
|||||
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja decydując się na tę rasę wiedziałam z czym to się je, a nie kierowałam się wyglądem psa. Codziennie procz tego,że wybiega się na dworze + zabawy ma 1,5h spacer. Więc niestety problem z nim jest tylko jeden. Wiadomo,że czasem ma słabszy dzień i jęczy i marudzi, albo jak M. Jest w trasie na dużej to tęsknię i wtedy ani zabawy ani spacer go nie satysfakcjonują i zawraca mi tyłek swoimi jękami. No ale po prostu tęskni. Więc ja nie uważam,że sobie nie radze. Bo on jest posluszny. I też nie ucieka za każdym razem jak nas nie ma... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-08-15 o 20:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

za pozytyw
już się nie mogę doczekać 
za II kreseczki

studiowalam tam.
pomalujemy od razu sciany bo i tak nie chce isc ani w roz ani w niebieski ani w typowo dzieciece mebelki a chociaz jakos zacznie wygladac ten pokoj.
(teraz regularnie jeżdżę dziennie po 20 km)