|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
Witam!
Po 1 Taka sobie znowu ma krechę bo wybrała taki sam wózek jaki ja mam już kupiony dla Wiktorii po 2 dzisiaj po kościele zajęłam się akcją pralka i deska do prasowania, a tata sprzątnął i zrobił obiad. Mimo to źle się czuję brzuch mnie boli, kręci się w głowie. Szału można dostać
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
ja torbę mam na 90% spakowaną, a łóżeczko zamówione, jeszcze moi rodzice wymyślili malowanie ścian w pokoju.Mówię im ze nie trzeba a oni uparciuchy chcą się babrać ze ścianami.
|
#153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurzoslawo nie martw sie , zdazysz ze wszytskim. Ja to narazie mam tylko pare ciuszkow i wanienke. No i jeszcze nie zdecydowalam w jakim kraju bede rodzila. Dzisiaj mam lepszy dzien wiec to mnie nie przeraza, ale czasami to mam dola. Kazdego dnia dochodza jakies nieciekawe wiadomosci. Tez sobie ojca dla dziecka wybralam, no coz Jesli chodzi o bioderka to ja juz mam 12 cm wiecej w biodrach, teraz nmam 104cm i uda tez duze. Mam nadzieje, ze wroca do stanu sprzed ciazy
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbar ja mam lepszego ojca dla dziecka.To dopiero jest jakaś paranoja!!!
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No Ty to juz calkiem trafilas masakrycznie. Moj to sie stara, ale co chwile cos nam przeszkadza. Ale jak dowiaduje sie ciagle nowych wiadomosci o jego przeszlosci to mnie to wszytsko przeraza. Nawet ochoty na sex juz nie mam. Ale to chyba dlatego bo coraz szybciej sie mecze.
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie pocieszyłaś.... powiem tak ja bym sie na seks z nim nie odważyła będąc w ciąży nawet gdybyśmy byli razem. Zawsze być za ostry. Po drugie teraz to wole być byłą z dzieckiem niż narzeczoną która dowiaduje się takich fajnych wiadomości o nim
Kurcze zaczynam dzisiaj 33 tydzień strach się bać
|
#157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Malad skoro chca to robic to im na to pozwól Niech maja troche radości![]() A o ojcu twojego malenstwa to nawet pisać nie warto,żal słów na niego...chociaz mozna to ujac w jednym zwrocie....dno... Dorbar ja sie nawet nie próbuje mierzyć bo ni9e chce na zawał zejśc wystarczy mi widok przybywajacych kilogramów na wskazniku wagia tak wogóle to załączam trzy zdjecia bo musze sie pochwalic wydaje mi sie że troche mi bebol urósł :P Mało profesjonalne bo sama w domu jestem i nie ma kto mi fotek pyknac na jednym załapał sie mój ukochany rudy wypłosz
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
MaladT kochana,ciesz sie, ze to juz 33 tydzien, blizej porodu. ja bym chciala juz rodzic. Ale w sumie to najpierw musez wiedziec gdzie bede rodzic.
Z kims takim jak pan M tez bym nie chciala byc, ale powiem Ci, ze chociaz juz wiesz gdzie bedziesz rodzila, masz miejsce dla malej. Mnie przeraza to, ze ja nic nie wiem. Boje sie, ze jak sie zdecyduje to bedzie za pozno. Mam nadzieje, ze najblizsez dni cos u mnie wyjasnia. Kurzoslawo bardzo ladnie wygladasz, ja nie widze bys miala takie wielkie biodra i tylek. Moim zdaniem bardzo ladnie i gruba nie jestes i slicznego kotka masz
|
#159 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko jest mozliwe..... a skoro tak mowi lekarz, to chyba wie. |
|||||
|
|
|
#160 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaz nam cieżarnym mógł by jakas taryfe ulgowa zafundowac... I jak tu sie na codzien nie denerwowac?unikac stresu?no nie da sie... Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam cały spokojny dzień,zeby chociaz raz mi cisnienie sie nie podnioslo. Zaczynam myslec że powrót do polski na czas ciązy był błedem.eh. Tam przynajmniej miałam spokój...a tu....upierdliwi rodzice,przesadnie nadopiekunczy tesciowie,problemy męza z praca....szkoda słów Malad 33 tydzien ładnie mnie to czeka za półtorej tygodnia Póki co połowa 31 leci
|
|
#161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorbar, kurcze, szkoda, ze wszytko to tak teraz wyglada. A tak dobrze sie zaczelo, myslalam ze bedzie ci tam naprawde dobrze. Mam nadzieje, ze ten fcet wreszcie znajdzie jakas normalna prace, bo jak tak dluzej bedzie, to lepiej wracaj do kraju !
MaladT, przeczytalam ostatnio w jakiejs gazecie polskiej, ze na wiekszosci polskich uniwerkow mama-studentka przysluguje jednorazowa zapomoga w wysokosci ponad 1000 zl, trzeba tylko cos wypelnic w dziekanacie i potem przyjsc z aktem urodzenia dziecka. Dowiedz sie, moze i ty na tym skorzysasz. |
|
|
|
#163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale potrafimy to zauwazyć u każdej z nas za wyjątkiem samych siebie .
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wczoraj zrobilam sobie kapiel, potem pilling calego cialka i wmasowywanie roznych preparatow + maseczke. Od razu poczlam sie lepiej, az do meomentu gdy w lustrze zobaczylam swoje grubasne uda z mega cellulitem.... Oj, bedzie o co walczyc po ciazy, bedzie.... |
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurzoslawa bardzo ładnie wyglądasz....naprawde piekna z ciebie mamuska
Dorbar kochana jak chcesz to ja ci pomniejsze te zdjecia... nie mam dzisiaj weny na pisanie ale bardzo milo sie Was czyta...Moze wieczorkiem cos naskrobie |
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurzoslawo w tym jest racja, ze same u siebie nie widzimy piekan, ktore mamy, ale tak juz jest. Moze wkoncu je dostrzegniemy.
Paulette no racja, ze wszytsko sie zapowiadalo dobrze, az ja bylam zdziwiona wtedy, ale teraz te sprawy z przeszlosci moich facetow wracaja i wszytsko sie wali. I jak tu sie nie stresowac . Ale dzisiaj mam dobry dzien mimo wszytsko. Aha ja tez jak patrze na swoje uda i tylek to dolina mnie nachodzi.
|
#168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czym sie tego cellulitu po ciazy pozbyć?Jak rozbic takie złgi tłuszczu?młotem pneumatycznym?
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Leonko a podalabys mi swojego maila na priva? to Ci zaraz przesle Ci grubaska
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
Cwiczenia, cwiczenia i cwiczenia... niestety tylko to dziala na cellulit. Do tego masaze i krem.....
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbarku, mam andzieje, ze jakos ci sie tam zycie potoczy, a jakby co, to Poulette ma racje, wracaj do Polski...bynajmniej nie bedziesz sie tak denerwowac
Ja przylaczam sie do kolka cellulitowych ud...dobrze, ze jeszcze nie mam rozstepow, ale kazdego dnia ze strachem ogladam swoje cialo, bo skoro piszecie, ze atakuja tak znienacka, to nie ma co sie cieszyc ![]() Zrobilam mezowi nalesniki, i zaraz jednego pochlone sama, trudno, i tak sie rozrastam
|
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
no juz DorbarQ wyslalam...takze czekam na fotki
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam choć na chwilę. u mnie leżenia dzień 6ty. poprawy na razie nie widać
teraz cieszę się, że nic nie zostawiałam na ost. miesiąc bo nie wiadomo ile to jeszcze potrwa. a tak zakupy zrobione, ciuchy poprane i poprasowane. trzymajcie się. |
|
|
|
#174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że też ani odrobinę Cie to cholerstwo nie puszcza.Nic przyjemnego ciągle leżeć a do tego jeszcze odczuwać taki ból. Miałam już kiedyś jednego takiego dziada,wiec wiem jak to boli
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana wlasnie Ci wyslalam. Nie wiem czy doszly.
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale zakrecilam. Najpier wyslalam maila do Veronki, ale teraz widze, ze nie ma juz Jej wiec wyslalam tez maila do Leonki. Wiec Leonko prosez jak bys mogla to zamiesc moje fotki. Veronko przepraszam, ze glowe zawracalam
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale moja mala zaczela teraz wariowac
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej jowisz bidulo
A ja z początkiem tygodnia miałam taki cudny humor, oddałam wreszcie pracę do dziekanatu i zostaje tylko obronić się 23 czerwca. Normalnie mogłam góry przenosić. A od wczoraj chandra jak nie wiem. Spięcie z facetem... i wszystko jasne. Mam ochotę zabijać
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Jowiszku no dobrze, ze masz wszytsko uszykowane. Mam nadzieje, ze szybko wrocisz do siebie i bedziesz sie lepiej czula. Trzymaj sie Kochana.
Cestia usmiechnij sie. Nie ma co sie dolowac. Ja tez czasami mam dolina na maksa, ale jak mala sie rusza to humor mi sie poprawia. Wlasnie wriuje w brzuszku ![]() Leonko moj emali jeszcze nie doszedl?
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zaraz dodam reszte |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.