|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017 cz. 53
Cytat:
O aparacie nie wiedziałam. Jak pierwsze wrażenia i jak wygląda u Ciebie leczenie?Cytat:
![]() Chyba jesteście jedyną parą jaką znam, która tak idealnie zmieściła się w ilości wódki Jaka nieśmiała, no wychyl się bardziej i udzielaj się Hicior z wczoraj: tż walnął się drzwiami samochodowymi w miejsce na wargą. Ma rozcięcie krótkie na centymetr i troszkę głębokie, ale nie do szycia, tylko na zagojenie się. Co za ofiara. Jak mi dzwonił z tym niusem, to tylko dodał, że do wesela się nie zagoi
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpłaciłam kasę,us może się przyczepić jakbym coś nabroila
![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
. Ponad 6 tys.Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz sie nie moge doczekac Twojej sukni, pamietam że tez ja na poczatku chcialam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Rosario jeśli nie rozdajecie to spokojnie wam starczy
nam mało zostało ale rozdawaliśmy. Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Dom ogarnięty, zaraz jadę na zakupy a potem do mamy, bo już dawno nie byłam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Pluskotko mieliśmy nie rozdawac kazdemu,jednak rozdawaliśmy ale i tak jestem w szoku ile wódki poszło
![]() A COO to taka sytuacja że niby masz wolne i mógłbyś jechać do domu ale jak jest jakaś akcja to masz pół godziny na stawienie się. Wiec teraz w przypadku nawałnic ich wezwali i mają tam być 72h Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Tz mi zonuje i na razie nie ściąga obrączki
![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3851 |
|
Konto usunięte
|
Ściągnęłam wszystkie firany, zamoczyłam je, poszłam po ścierki do umycia okien i zaczęło padać... chyba umyję na razie w środku skoro firany i tak w wodzie...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O co chodzi z tymi 6 tys. Tyle zostalo po weselu?
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę nad wodą to napiszę relację poki wszystko pamiętam
![]() Czwartek Mieliśmy wstać do spowiedzi ale nie daliśmy rady. Byłam wykończona tym odbiorem sukni w Łodzi,a Tz intensywna nauka i egzaminami. Ale Tz i tak już długo nie pospal bo musiał zaliczyć mechanika i fryzjera. Później przywiózł alkohole na stolik alkoholowy. Pojechaliśmy na spotkanie z kamerzysta. Nie chcieliśmy przygotowań ale tak naciskał że dla świętego spokoju się zgodziłam. Tz się nie ugiął wracając zajechaliśmy na obiad. Byliśmy zmęczeni i zrezygnowani. Generalnie miałam wszystkiego dość i czułam taki dół :/ jak wróciliśmy to się zdrzemnelismy a później pojechaliśmy do księdza. Tam okazało się że nie mamy w jednym komplecie dokumentów jednej kartki i ksiądz powiedział nam że w piątek jeszcze musimy iść do USC można było to skserować z innego dokumentu ale ksiądz nie chciał rozklejać dokumentów. Ostatecznie Tz go ugadal i się zgodził i skserowal. Podpisaliśmy dokumenty i przed ślubem już nic musieliśmy podpisywać więc w sumie mężem i żoną byliśmy od czwartku jak wróciliśmy do domu to Tz od razu pojechał po zakupy bo robił kawalerski. Ja dostałam okres i bardzo źle się czułam.Piątek Tz nieźle popil i rano go jeszcze trzymało i nieźle było czuć więc zabrałam rodziców i pojechałam do spowiedzi. Generalnie nikt nie sprawdzał kartek więc jedna spowiedź w zupełności by wystarczyła. jak wróciłam do domu to Tz nie było. Jak zadzwoniłam to był jeszcze nieźle nagrzany i miał pretensje że go nie obudziłam do spowiedzi i potraktowałam jak piąte koło u wozu co za facet pojechałam później z butami do szewca i biegiem na paznokcie. Siedziałam tam 3 godziny ![]() Jak wróciłam to Tz jeszcze spal. Był nie do życia. A ja byłam wściekła bo mieliśmy mnóstwo rzeczy do załatwienia a ten spal. Ale ściągnęłam go jakoś,zapakowalismy część dekoracji i alkohol i pojechaliśmy na salę. Tz i tata to wyjmowali a ja pojechałam do domu z sis kończyć drewniany drogowskaz i składać serwetki. Za chwilę przyjechal i musieliśmy jechać odebrać ciasto i wiejski stół. Byliśmy nieźle spóźnieni i w połowie drogi już dzwonili z cukierni kiedy będziemy. Było tak gorąco że nie wiem jakbyśmy dowieźli to ciasto więc Tz przedzwonil i poprosił by mógł odebrać to w sobotę o 6 rano i się zgodzili. Wracaliśmy z tym na salę a już dzwonila pani z kwiaciarni. Tz został na sali,drugim samochodem przyjechała po mnie siostra Tz i pojechałam do kwiaciarni. Bukiety i kompozycje mi się podobały,wianek mniej. Miałam wrażenie że jest za duży. Pani powiedziała że chce żebym była zadowolona i szczęśliwa więc uplecie mi drugi. Zabrałam wszystkie kwiatki i pojechałam na salę. Później zajechał Tz z winietkami. Pomagała nam też moja siostra i jego. Byłam wykończona. I wspominałam słowa Pauliny że te ostatnie dni przed ślubem były takie fajne o tak myślałam. WTF co ona opowiadała. Serio jak myślałam o ślubie to z tego zmęczenia dostawałam takiego doła że masakra. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje.wrocilismy do domu ok 22,Tz kupił pizzę i wmusilam w siebie tylko jeden kawałek. Plus zjadłam do tego kolo południa połowę kajzerki i to był mój cały posiłek w ciągu dnia. Dobra dwa dni rozpisałam tak jak dzień ślubu zaraz wezmę się za sobote.Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez malgosiaw123 Czas edycji: 2017-08-16 o 16:14 |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
To koszt wódki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic dziwnego ze ich wezwali ale szkoda ze w takim momencie dla Was. U nas dzisiaj znowu ostrzeżenie burzowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Mam w końcu listę gości. 89 osób z nami i dziećmi + 4 osoby z usługodawców.
Moja suknia będzie dopiero 22.08 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3858 | |||
|
catwoman
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;76342371]W tym tygodniu ma przyjechać do salonu, będą dzwonić od razu kiedy suknia przyjedzie
![]() Ja też wątpię, żeby US śledził każde konto bankowe, wydaje mi się że robią to tylko w określonych przypadkach My chyba nie będziemy wpłacać bo od razu planujemy wydać, No ale zależy ile dostaniemy ![]() Zdrówka U mnie zero stresu, myślałam że będę w stresie i nie będę mogła jeść normalnie a jednak pełen luz ![]() Wydaje mi się, że powinno starczyć ![]() Z tego co kojarzę to dziewczyny pisało, że jest Ok my kupiliśmy Stock za 21 zł i wydaje mi się, że będzie Ok ![]() Trzymam kciuki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Cytat:
tak nam doradzono w banku ![]() Cytat:
my większość wpłaciliśmy na lokatę, a cześć na oszczędnościowo, bo na bieżąco kupujemy sprzęty do przyszłego mieszkania ![]() Cytat:
A co, miał w zamiarze ściągać bez powodu? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
No raczej jak jest tam gdzie jest to nie byłoby bez powodu
usuwają tam powalone drzewa i mają do czynienia z ciężkim sprzętem więc myślałam że zostawi na szkółce. A on mowi że na razie czekają na rozkazy co mają konkretnie robić więc obrączkę ma na palcu a jak będzie miał coś robić to schowa do portfela ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielki szacunek dla wszystkich którzy to wszystko ogarniaja teraz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Małgosia, dobry wstęp do relacji Nasi znajomi też w tygodniu przed ślubem umawiali się z nami na piwo i byliśmy w szoku, że mają na to czas. Ale w rozmowie wyszło, że wódkę kupowali im rodzice, upominki dla gości pomagała pakować siostra itp. Ja też byłam całkiem wypruta.A teraz czekam na obiad, mąż już podał przystawkę (kapustę kiszoną) |
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ma byc tego coraz więcej. U mnie tez juz niebo czarne...a wlasnie mialam wyjsc z domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3864 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3866 | ||
|
catwoman
|
Cytat:
Po prostu to zabrzmiało jakby miał nosić tylko od święta Tż ściąga tylko bezpośrednio przed rozpoczęciem ćwiczeń i już w szatni znowu nakłada. Ja też i to jedyny moment kiedy ściągamy, bo szkoda by się porysowały od ciężarów. Chociaż muszę bardziej zwracać na nią uwagę, bo ostatnio podczas szorowania wanny stwierdziłam, że trochę kiepsko, że robię to w niej Cytat:
|
||
|
|
|
#3867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł laski
Cytat:
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Miciu 124 z usługodawcami.
Nasze obrączki niestety bardzo się rysują ech Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3870 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Z resztą zaraz po ślubie szalałam z nią w parku linowym wspinając się i nic jej na szczęście nie było.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Nie było mnie pare dni, ale sporo sie działo

Pójdę z nią dzisiaj nad wodę to może napiszę relację.

ile wydaliście na samą wódkę? :d

tak nam doradzono w banku 

Jedyne co było cudowne to to, ze nie muszę stresować się przygotowaniami i poganiać tz