|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
olana przez chłopaka zauroczonego.
Mam prośbę co zrobic w takiej sytuacji?
Poznałam chlopaka przez internet.. pierwsza randka on strasznie zauroczony,, bar .. pizza drinki.. poszliśmy do niego bo miał naprawić mi coś, owszem naprawił.. troche pijana calowalam sie znim i zasnełam do niczego nie doszło.. odwiózł mnie rano, stwierdzając ,ze mu sie bardzo podobam... po czym napisał ,zebym do niego wpadła ale mialam inne plany klub.. no i napisał mi ,ze ogolałam.. ze mnie przeprasza za tamtą sytuacje. ""Poczułam się olana po pijaku jakbym dostała kosza, normalne emocje, tyle ze nie pamietam co mu odpisałam bo wykasowałam wiadomsci i usunełam go urazona ze znajomych. Jak myślicie o co chodzi? czy dostałam kosza? czy co? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: olana przez chłopaka zauroczonego.
Praktycznie nic nie zrozumiałam z twojego wątku. Może edytuj go, popraw błędy i składnię, bo czytając, pogubiłam się już kto co komu powiedział.
Może inne osoby załapały... |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Własnie o to chodzi ,ze to jakies popier*** i skomplikowane i nie moge sie dowiedziec od niego i zrozuumiec o co chodzi w tej sytuacji.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Yup, też nie moge się połapać. On poczuł się olany więc ona poczuła się olana? Przeprosił ją więc uznała że dostała kosza? W ogóle... co?
![]() Nie sądzę że sytuacja jest aż tak skomplikowana autorko, po prostu wysil się troszkę i opisz to z poszanowaniem przynajmniej gramatyki. Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2017-08-17 o 02:06 |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Ja także nic z Twojego posta nie zrozumiałam
![]() On uznał, że go olałaś, ale to on przepraszał Cię za jakąś sytuację? Przecież w pierwszej części Twojego postu nie napisałaś aby on cokolwiek złego zrobił, więc za jaką sytuację Cię przepraszał? Wypowiedź z tyloma literówkami, bez przecinków i z wielokropkami zamiast kropek, jest nie do zrozumienia... Chciałybyśmy Ci pomóc zrozumieć o co chodzi, ale jak mamy to zrobić, skoro nie rozumiemy o co chodzi Tobie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli Ty wybrałaś klub zamiast spotkania z nim i poczułaś się olana ?
Ochłoń i spróbuj to napisać jeszcze raz ze zrozumieniem, inaczej nikt Ci sensownych rad nie udzieli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Kobieta z klasą
|
Jeżu ja nie wierzę, że masz 26 lat
![]() Może najpierw spróbuj poznać trochę faceta zanim pójdziesz do niego lub zaprosisz go do siebie? Jeśli masz z tym problem to może mniej pij? To nie pierwsza akcja z obcym kolesiem. Spróbuj zaczynać znajomość inaczej, bo po alku jakoś Ci nie wychodzi
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie rozumiem i przeraża mnie fakt, że masz 26 lat i nie potrafisz kilku zdań sensownie napisać.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Może dziewczyna jeszcze nie wytrzeźwiała.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
polecam nie pić więcej
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny chciałam wyjaśnić w kilku szybkich zdaniach o co mi chodzi a nie rozpisywać się na pol strony. Nigdy nie miałam problemów z pisaniem więc słabe te przytyki w moja strone są.
Po spotkaniu wymieniliśmy SMSy zaproponował abym przyjechała do niego ale ją odmówiłam w ostatniej chwili ponieważ miałam zamiaru iść do klubu... Nie wiem czy go to uraziło czy co ale zmienił się jego stosunek na moją odpowiedź czy spotkamy się następnego dnia dostam że się zastanowi z łaska zaczął odpisywać na moje próby zaczepki.. jak pytałam o co chodzi dostałam jedna wiadomość jaka pamiętam że mnie przeprasza za tą sytuację jaka między nami zaszła i tyle. Wykasowałam go ze znajomych powiem szczerze nie pamiętam co mu nawciakalam wtedy. Już sama nie wiem czy próbować się dowiedzieć o ci chodzi czy dostałam kosza zwyczajnie i nie próbować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie są 3 opcje:
- poczuł się urażony tym, że wolałaś iść do klubu zamiast do niego przyjechać - pomyślał, że nie jesteś zainteresowana znajomością skoro wybierasz klub - może miał ochotę na coś więcej niż spotkanie, Ty odmówiłaś więc poszedł szukać innej Skoro go wykasowałaś ze znajomych i coś mu pocisnęłaś to teraz daj sobie spokój z wyjaśnianiem czegokolwiek. Skreśliłaś go i już.
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Autorko,
treść twojego posta brzmi jakbyś pisała go pod wpływem alkoholu. Odnośnie sytuacji z chłopakiem, cóż chyba jednak zbyt dobrego wrażenia nie zrobiłaś. Mam tu na myśli wiadomości,które wysłałaś po % i pod wpływem impulsu (te, które skasowałaś i których treści nie pamiętasz). Cytat:
|
|
|
#14 | |
|
Konto usunięte
|
Przestałabym aż tak polegać na tym, że na pierwszy, czy nawet drugim spotkaniu ktoś jest "strasznie zauroczony", czy że się komuś podobasz na pierwszy rzut oka. Zauroczenie może przejść z minuty na minutę, wcale nie musi być szczere, nie znasz człowieka, nie wiesz jakie są jego intencje. Facet zmienił zdanie z jakiegoś powodu. Cóż z tego, że był przez moment lub wydawał się być "strasznie zauroczony"? Nic.
Ze względu na własne bezpieczeństwo nie przeginaj z alkoholem i nie zdawaj się na łaskę i niełaskę obcego kolesia, w dodatku pojechałaś z nim do domu. Masz szczęście, że nie miał złych intencji, bo nie byłabyś się w stanie obronić. Więcej samokrytyki, bo widać, że lubisz szukać winy w innych (jak on mógł mi jednak dać kosza, no jak? - taką masz postawę), ale na siebie nie patrzysz zbyt krytycznie. Facet się mógł przestraszyć np. tego, że za dużo pijesz (upiłaś się na 1. spotkaniu, potem znowu poszłaś do klubu i odpisywałaś mu po pijaku, nawet mnie pamiętasz co dokładnie). Skoro dziewczynę miałoby to prawo zniechęcić, gdyby facet tak zrobił, to czemu nie faceta? A może chodziło mu po prostu o seks i odmowa go zniechęciła do dalszych prób - też prawdopodobne. Tak, czy inaczej ta znajomość widać nie miała szans. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierzesz jakieś środki antykoncepcyjne? I może jednak nie pij tyle a zwłaszcza z obcymi facetami jak masz tendencje do łażenia po pijaku do ich mieszkań i uwalania się tak ze aż zasypiasz gdzie popadło i potem nic na dodatek nie pamiętasz. Na moje oko facet miał ochotę na"powtórkę" a skoro nie, to nie.
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Jezu Ludzie.. wypiłam 2 piwa... Nie byłam pijana wtedy a co dopiero nie przytomna o czym wy piszecie
Nie pamiętam co mogłam mu odpowiedziec jak byłam na imprezie na urodzinach koleżanki w klubie.. ale znam się i wątpię że coś złego... Już przesadzacie z tym alkoholem!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cava.. ja nie wiem jak ty czytasz ale nie napisałam nigdzie że leżałam nie przytomna.. jak odpowiadasz na post to naucz się czytać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oby to był kosz. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-08-17 o 10:47 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Kobieto, wypiłaś niby tylko 2 piwa a nie pamiętasz co pisałaś? To jak masz taką fazę po wypiciu ledwie dwóch browarow, to nie pij wcale. Unikniesz głupich sytuacji i nie będziesz się głowic co się stało i co takiego napisalas, że facet Cię zlewa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Nikt nie zgadnie co mu nawrzucałaś. Można się jedynie domyślać że skoro ma Cię w czterech literach, to nic miłego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36acb097cabec02316c4aae c630d441280b2f16b_63b8b62 1cf6a6;76365651]Kobieto, wypiłaś niby tylko 2 piwa a nie pamiętasz co pisałaś? To jak masz taką fazę po wypiciu ledwie dwóch browarow, to nie pij wcale. Unikniesz głupich sytuacji i nie będziesz się głowic co się stało i co takiego napisalas, że facet Cię zlewa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Nikt nie zgadnie co mu nawrzucałaś. Można się jedynie domyślać że skoro ma Cię w czterech literach, to nic miłego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale dziewczyna wypiła przy chłopaku dwa piwa. Pisali ze sobą następnego dnia gdy była w klubie i wtedy nie za bardzo wie co mu pisała. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
[1=36acb097cabec02316c4aae c630d441280b2f16b_63b8b62 1cf6a6;76365651]Kobieto, wypiłaś niby tylko 2 piwa a nie pamiętasz co pisałaś? To jak masz taką fazę po wypiciu ledwie dwóch browarow, to nie pij wcale. Unikniesz głupich sytuacji i nie będziesz się głowic co się stało i co takiego napisalas, że facet Cię zlewa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Nikt nie zgadnie co mu nawrzucałaś. Można się jedynie domyślać że skoro ma Cię w czterech literach, to nic miłego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Hahaha ... ludzie chyba tutaj nie potrafiła czytać... Chyba źle trafiłam z próbą po rady.. widać że jesteś sfrustrowanaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Wcześniej pisała o drinkach. Piwo to nie drink. Także już nie wiadomo w co wierzyć. Zresztą, to już mniej ważne wobec tego, że przy następnej okazji była tak pijana, że nawet nie pamięta co mu pisała. Możliwe, że nic miłego. A na koniec go zablokowała. Na przyszłość niech sobie po prostu przemyśli jak zaczyna, a przede wszystkim jak kończy znajomość. I czy alkohol nie gra tu zbyt dużej lub po prostu złej roli.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-08-17 o 11:17 |
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Ok, zwracam honor w tej kwestii. Ale wytłumacz mi logicznie, skoro nie byłaś pijana, to jakim cudem nie pamiętasz co pisałaś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Za to Ty autorko, nie potrafisz pisać. I nie kłóć się, że jest inaczej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#23 |
|
Kobieta z klasą
|
Skoro nie byłaś aż tak pijana i przytomna to dlaczego nie wróciłaś do domu? Musiałaś spać u co dopiero poznanego kolesia? Ja tego nie rozumiem.
Ja tam się koledze nie dziwię. Ledwo Cię znał, pierwsze spotkanie a Ty już nocujesz u niego, drugi wieczór piszesz mu głupoty z klubu ( tam też tylko dwa piwka wypiłaś? ) Zrobiłaś kiepskie wrażenie i zauroczenie minęło. Nie chcę pisać dosadniej, ale fatalnie to wygląda.
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza randka, idziesz z obcym facetem do jego domu, pijesz i tam usypiasz, nie bardzo wiesz do czego doszło Jak "zauroczony" mógł być skoro pierwszy raz cię widział na oczy, no sorry ale wychodzisz na niewiedzącą czego chce i na dodatek łatwą dziewczynę, przeraża mnie ten wątek.
A może masz szczęście że do niczego nie doszło wbrew twojej woli? Jeśli ci zależy napisz do niego, nie zależy tylko nie chcesz czuć się "odrzucona"też możesz sobie z nim wyjaśnić, tylko opanuj się z tym piciem. Myśl następnym razem o swoim bezpieczeństwie
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Bo mieszkam daleko i musiałaby mnie odwieźć a wolał zrobić to rano
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to daliście sobie kosza nawzajem XD. Skoro nie pamiętasz, co mu mówiłaś, to ciężko dojść do tego, kto zawinił.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#27 | |
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
On też pił, czy tylko Ty? Doczytałam: " bar .. pizza drinki.." Czyli najpierw drinki potem piwo? Coraz bardziej cieszę się, że nie mam córki.
Miłość to gra we dwoje, w której oboje muszą wygrywać. Edytowane przez Karena 73 Czas edycji: 2017-08-17 o 11:46 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pokazałaś się naprawdę z zaczepistej strony. BRAWO. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-08-17 o 11:48 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie on wypił jedno 🍺 dlatego wolałam też wrócić z nim na 2 dzień
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Sugerujesz innym, żeby nauczycieli się czytać, a Ty naucz się pisać. Masz 26 lat, a zachowujesz się jak straszna gówniara. Sama nie do końca wiesz, co zaszło między wami, a oczekujesz od nas rozwiązania całej tej sytuacji. Myślałaś, że będziemy tu krytykować chłopaka, a wyszło, że sama dałaś niezły popis. Twoje zachowanie ewidentnie było pod wpływem emocji, no cóż, zdarza się. Jednak potem trzeba ponosić konsekwencje takiego zachowania.
Usunęłas go ze znajomych, więc kto tu kogo olał? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

ludzie chyba tutaj nie potrafiła czytać... Chyba źle trafiłam z próbą po rady.. widać że jesteś sfrustrowana