![]() |
#2011 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Witam,
mam do Was ogromną prośbę... Mam rozjaśniane na b. jasne, długie blond włosy no i trzeba w końcu wybrać się do fryzjera- odrosty ![]() Polecicie mi kogoś, kto nie zrobi mi na głowie ,,kurczaka'', oczywiście w rozsądnej cenie? Pewnie na Wizażu jest mnóstwo blondynek i macie z tym jakieś doświadczenia. Jeżeli to możliwe, proszę o przybliżoną cenę... ![]() Będę wdzięczna za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Raczkowanie
|
aaaa mówisz chyba o fryzjerze o przystanek dalej
![]() Ale jest inny salon, estetyką nie przypomina Lafayette przystanek bliżej od strony miasta a galeria nazywa się jak szybki tramwaj hhehehe ![]() ps fajna zabawa w zgadnij gdzie to, współczuję nieznającym Poznania |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do Lafayette to się zgadzam, byłam raz i czułam się jakbym przeszkadzała :/ a charakterystycznie wyglądający tam pan ścina awangardowo(?) czy się chce czy się nie chce :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zadomowienie
|
nikt mi nie pomoże???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Raczkowanie
|
cześć Mia694! jestem blondynka i jutro idę na farbowanie odrostów, chodzę jak już gdzieś wcześniej wspomniałam na tym forum do Farouka, do pani Iwony, wrzucę fotkę jutro jak wrócę wieczorkiem, to zobaczysz , z tym, ze włosy mam traktowane najpierw rozjaśniaczem,dopiero później farba.Jestem zadowolona, bo wiem, że ich farby nie szkodzą tak jak inne a trwałość ta sama.polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
heh teraz to będą podchody
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Nikomu nie polecam Laurenta (tego w centrum handlowym przy placu mającym w nazwie porę roku ;-)). Byłam tam dwa razy, z czego za drugim razem (na górze) cięła mnie jakaś uczennica chyba, która nie wysłuchała nawet o co mi chodzi, machnęła nożyczkami ciach ciach, skracając mi włosy o jakieś 10 cm!! Podarowałabym jej gdyby choć było ładnie, ale taką fryzurę to ja bym sobie mogła sama zrobić przed lusterm - krzywo i bez sensu. Wyglądałam jak więźniarka z odrostami. Moja siostra też wyszła stamtąd baaardzo niezadowlona. Ostatnie kilka razy obcinałam włosy w Metamorfozach (już o tym było na tym forum). Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Marzenką (tylko do niej się umawiam). Ona też strzygła mnie i czesała do ślubu. Nigdy jednak nie eksperymentowałam u niej - raz pokazałam jej zdjęcie fryzury jaką chciałam i tak mnie przecudnie obcięła (coś w stylu Rachel z Przyjaciół w pierwszych dwóch sezonach) a potem już pamiętała. Moja mama też się u nich strzyże a czasem kompleksowo robi sobie całą głowę czyli strzyżenie, farbowanie i makijaż. |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Raczkowanie
|
W lafayette w plazie strzyzen moj ulubiony fryzjer Romek, ktory przeniosl sie z selgrosowego fryzjera, bardzo go polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Przyczajenie
|
a czy była któraś kobietka "u stasia" na jeżycach????
#2022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
ide jutro do Le Grand, kiedys bylam zadowolona z tego salonu
![]() ![]()
#2024 |
Zakorzenienie
|
Papryczkoo to jednak La Grand
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Przyczajenie
|
![]()
Drugi raz zawitałam do pani Moniki w king crossie tuż obok reala.
I nie zawiodłam się! Strzyżenie moich włosków cudowne. Bardzo dobrze układają się po umyciu. I ta cena 33 zł ![]()
#2026 |
Rozeznanie
|
Ja gorąco polecam Laurenta Tam Gdzie Kiedyś Piwo Robili
![]() ![]() Jest przesymaptyczna atmosfera, potrafią słuchać i zrobić tak, jak sobie tego życzy klientka. Nadal nie mogę wyjść z podziwu, jak pani fryzjerce obok, udało się zrobić fryzurę w wielkich, różowych tipsach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Przyczajenie
|
Witam, szukam dobrego fryzjera w Poznaniu. Nie jestem z Poznania i zupełnie nie wiem gdzie szukać... Mam kręcone włosy i szukam fryzjera, który by umiał sobie z nimi poradzić... Dodam jeszcze, że nie mam za bardzo pomysłu na fryzure, a nie chciałabym wyjść zszokowana z czymś na głowie i potem się chować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dziewczyny a gdzie wysyłacie swoich Tż? Bo mój sie wybiera już z pól roku-gorzej niż baba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Raczkowanie
|
tak a propo TRENDY wie ktoś co się stało z fryzjerem - Tomkiem ?
![]() gdzie się przeniósł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam od roku dobrego fryzjera. Pierwszy raz w życiu ide do fryzjera i sie nie boje efektu. Doradził mi zmianę koloru i skrócenie włosów.Wszyscy znajomi twierdzą ze wyglądam rewelacyjnie, lepiej niż wcześniej. Siadam do niego i mogę spokojnie zamknąć oczy i czekać na efekt.
Polecam wszystkim salon SENSE ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-21 o 21:07 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie
Potrzebuje namiar/ moze byc na PW na fryzjera ktory robi znakomite farbowania; nie chodzi mi o ciecie a o kolor!!! Slubuje 5 lipca i musze miec kogos kto nigdy nie zawodzi. ![]() Juz z gory dziekuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Przyczajenie
|
![]()
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-21 o 21:42 Powód: reklama na wizazu jest platna |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Przyczajenie
|
jestem zachwycony Panią Asią z salonu Fresh Look polecam wszystkim
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Przyczajenie
|
Czesc. Zapuszczam wlosy.. ale sie wogole nie chca ukladac bo jak je wyprostuje to i tak pozniej sie kreca z tylu wlosy tak ze nie wyglada to zbyt fajnie. A jak juz mi sie nie chce prostowac to mam krecone...
Szukam dobrego fryzjera ktory umie pocieniowac wlosy tak ze nie bede miec siana na glowie i kazdego wlosa w inna strone... ktory zrobi fajna grzywke. Poradzcie mi kogos w centrum Poznania najelepiej. Slyszalam ze Le Grand jest dobry ale ok. ile bym musiala zaplacic? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Przyczajenie
|
a myślałaś o trwałej prostującej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Przyczajenie
|
A ja nie polecam za bardzo salonu Laurent w pewnym centrum handlowym gdzie kiedys piwo robili
![]() Pani blond i pani okrągła czarna ścinają tak jakby chciały a nie mogły. Ja i moja współlokatorka odniosłyśmy wrażenie jakbyśmy swoją wizyta w salone przeszkadzały im w pasjonującym robieniu niczego ![]() Słyszałam jednak że trzecia młodziutka pani ścina całkiem ok, ale najlepszy jest pan do którego cieżko sie dobic ![]() MAM PYTANIE: CZY KTOŚ BYŁ W SALONIE "GRUPA ARTYSTYCZNA WALDEMARA WAGNERA" przy głównej ulicy Zapisałam sie tam do jednego z panów bo poleciła mi ten salon koleżanka - fakt świetnie została ścięta i również potraktowana - herbatka lub kawka na dzień dobry plus miła atmosfera artyzmu fryzjerskiego i zapłaciła 75zł. Jestem ciekawa jak ze mną im pójdzie ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-23 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Przyczajenie
|
Jezeli chodzi o Laurenta w SB to ja tez sie na nim zawiodlam.. ale rok temu.. Taka niska pulchna kobieta mi sciela tak wlosy.. ze mialam je krzywe.
A jezeli chodzi o trwala prostujaca to nie mam pieniedzy na to.. wolalabym juz sobie przedluzyc wlosy ![]() A nie wiecie ile kosztuje Le Grand? I czy np. bym dala rade zapisac sie na jutro? |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz szukam kogoś kto jest dobry w doborze fryzury do kształtu twarzy. Na kogo stawiacie?
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Jakiś bezsens
![]() ![]()
#2040 |
Zakorzenienie
|
To może ja coś opowiem o mojej historii związanej z poznańskimi fryzjerami
![]() Kiedyś miałam bardzo krótkie włosy, takiego jeżyka, jak były za długie to fryzjera wybierałam losowo i tak byłam w Laurent w Kupcu i Jean Louis David w KC. Nie byłam zadowolona ani z tego ani z tego, ale pewnie dlatego, że miałam wtedy zbyt krótkie włosy i nic by mnie nie zachwyciło. Potem podjęłam decyzję o zapuszczaniu włosów i wybrałam się do Le Grandu, konkretnie do Marcina. Chodziłam tam przez rok, aż uzyskałam wymarzoną długość włosów. Marcin bardzo fajnie doradzał i ogólnie byłam bardzo zadowolona, tam też zaczęła się moja przygoda z farbowaniem i do tego czasu ciągle farbuje włosy. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że od pewnego czasu Marcin nic nie zmieniał na mojej głowie, mimo, że go o to prosiłam, po prostu co 3 miesiące wychodziłam z tym samym co miałam, kolor był o tyle fajny, że nie było widać odrostów, ale co jakiś czas trzeba było go odświeżyć.. No i w końcu mi się to znudziło i czytając Wasze opinie stwierdziłam, że wybiorę się do Krzysztofa z VC.. To była chyba moja najgorsza wizyta u fryzjera (jak do tamtej pory), facet zrobił mi taką dziwaczną fryzurę, że wyglądałam jak jakis paź, w ogóle dramat szkoda gadać, kolor też fatalnie dobrany.. Później wybrałam się do salonu w Pasażu Rondo i ogólnie bez rewelacji, ale nie było też źle. Miałam ciemne włosy, a chciałam zrobić sobie blond, pani zrobiła mi bardzo fajny balejaż, cięcie też udane, chodziłam do Anety, a raz ze względu na to, że Aneta nie miała czasu, zapisałam się do Ani i też nie było źle. Wydaje mi się, że jakiś wymyślnych, oryginalnych fryzur uzyskać tam nie można, ale ogólnie nie było źle. Włosy tylko skracałam i farbowałam tak jak poprzednio. Chciałam się zapisać kolejny raz, ale za późno o tym pomyślałam, ani Ania ani Aneta nie miały nic wolnego a mi zależało na czasie, więc zapisałam się do Emi Style do Eweliny. I to była moja najgorsza wizyta u fryzjera w życiu... zachciało mi się delikatnej asymetrii i popielatego blondu.. ta "fryzjerka" ścięła mi połowę włosów do bardzo krótkich, a z drugą połową nic nie zrobiła ![]() ![]() ![]() Myślałam o tym, żeby przefarbować włosy na ciemniejszy kolor, kolor, który bardziej by mi pasował, ale normalnie było mi wstyd iść do jakiegokolwiek fryzjera z tym co mam na głowie.. W końcu się przełamałam (chyba) i chciałabym iść zmienić ten kolor. Poczytałam Wasze opinie i stwierdziłam, że najlepiej na samo farbowanie będzie pójść do Farouka. I tu się pojawia moje pytanie: do kogo najlepiej się zapisać? Czytałam opinie o Iwonie i Sylwii.. Którą z pań bardziej byście polecały? Albo kogoś innego? Oczywiście boję się, ze zostanę wyśmiana jak jakiś fryzjer zobaczy co mam na głowie i co mi zrobiono, ale trudno... trzeba zacząć działać.. Na szczęście po miesiącu kark mi już trochę zarasta drobnym meszkiem, chociaż włosy i tak rosną mi zbyt wolno mimo wspomagania seboradinem i waxem ![]() A i jeszcze jedna sprawa, jakbyście pytały czy nie mogłam zareagować jak ona mnie strzygła, otóż nie, bo zaczesała mi włosy na przód głowy w taki sposób, że nic nie widziałam.. nagle wzięła mi połowę włosów i ścięła ot tak, potem zaczęła golić tył i już nie było odwrotu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.