![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój doktor na wyłączność
To będzie moje pierwsze wyznanie, bardzo korciło mnie żeby to napisać. To co Wam opowiem jest moją najskrytszą tajemnicą, którą zabiorę ze sobą do grobu. Wiem, że niektórzy pomyślą o mnie, jako kobiecie, bardzo źle jednak chcę żebyście wiedzieli, że ta przygoda była najlepszym przeżyciem jakie mnie dotychczas spotkało i zamierzam ją kontynuować.
Zacznę od tego, że jestem (myślę, że jeszcze młodą) mamuśką i "kurą domową" jednocześnie. Mam męża, który myśli, że jest pępkiem świata. Wiecznie zapatrzony w siebie egoista, do tego nałogowiec. Jednak kochamy się i jakoś żyjemy ze sobą ale o motylach w brzuchu już dawno przy nim zapomniałam. Pewnego dnia postanowiłam wybrać sie do lekarza specjalisty, nie będę zdradzała do jakiego, nie może być wiele szczegółów. To miała być zwykła wizyta, nie spodziewałam się niczego wyjątkowego. Dodam tylko, że odwiedziłam tę klinikę po raz pierwszy, nawet nie wiedziałam jacy lekarze tam przyjmują. Kiedy nadeszła moja kolej poprostu oniemiałam. Nigdy, przenigdy nie doświadczyłam czegoś takiego na własnej skórze, a mam już prawie 30 lat. Do tej pory widziałam takie rzeczy tylko w filmach romantycznych i jestem przeszczęśliwa, że mnie to spotkało. Kiedy weszłam do gabinetu mój lekarz siedział przy komputerze, był odwrócony do mnie tyłem. Zamknęłam drzwi i wtedy on się odwrócił, przywitaliśmy się i przedstawiliśmy sobie. Popatrzył na mnie spod uniesionej brwi i zatrzymał spojrzenie, spoglądał mi głęboko w oczy, widziałam jak rosną mu źrenice. I wiem, że w tym momencie już byłam zakochana. Poczułam silne uderzenie gorąca w piersi i ucisk w brzuchu. Niesamowite uczucie. Uśmiechną się i lekko speszony przystąpił do rozmowy. Był bardzo zaciekawiony szczegółami z mojego życia, bardzo dobrze nam się rozmawiało. Cały czas nie spuszczał ze mnie oka. Czułam, że też mu się podobam. Widziałam jak zerka na mnie ukradkiem, czerwienił się. Kiedy przystąpił do badania (dla ciekawych dodam, że badanie nie wymaga rozbierania się) trzęsły mu się ręce, ponieważ musiał dotknąć moich ust, jego twarz była bardzo blisko mojej. Miałam wrażenie, że moje serce zaraz wyskoczy, oddech miałam przyśpieszony i znowu te uderzenie gorąca. Nie mogłam tego za cholere powstrzymac, uczucie silniejsze ode mnie. To wszystko przez te jego błyszczące, brązowe oczy, które ciągle patrzyły prosto w moje. Ręce trzęsły mu się tak bardzo, że zauważyłam u niego lekkie zdenerwowanie. Czułam jak dociska swoją dłoń do mojego policzka tak jakby chciał mnie pocałować ale nie zrobił tego, bo przecież nie mógł, no bo niby jak? Po pierwsze za cieńką ścianką siedziała pielęgniarka, po drugie etykieta lekarska, po trzecie nie wiedział jeszcze czy odwdzięczę się tym samym, a poza tym nie wypada tak po 10 minutach znajomości kogoś całować. Po badaniu, a raczej kontroli umówiliśmy się na kolejny termin, który miał odbyć się za tydzień. Mój doktor podjął się leczenia, które miało potrwać przynajmniej kilka miesięcy. Wracając do domu nie mogłam przestać o nim myśleć, żaden mężczyzna nie patrzył na mnie w taki sposób. Przy nikim nie doświadczyłam tak silnych emocji i to zaledwie pierwszego dnia. To dopiero początak mojej przygody, jeśli kogoś zaciekawiło moje wyznanie to mogę napisać część drugą z kolejnego spotkania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój doktor na wyłączność
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Młoda damo, to nie jest miejsce na ćwiczenie pisania opowiadań na j.polski
![]() Moja ocena to 2-, próbuj dalej.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Skoro tak trzesa mu sie rece kiedy dotyka Twojej twarzy, to tylko mam nadzieje, ze to nie dentysta, ani ortodonta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
1 z plusem . Plus za rosnące źrenice.
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-08-17 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I zmień tytuł opowiadania bo ten tu nijak nie pasuje
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Niech będzie 50 trzęsawek doktora Greya
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;76374531]Niech będzie 50 trzęsawek doktora Greya
![]() A kolejna część jako Ciemniejsza strona trzęsawek Greya? ![]() Oraz.. UWAGA "Nowe trząsawki doktora Greya" ![]()
![]() |
#10 |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Troll
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nie jestem trollem ani tym bardziej nie chodze do szkoły, bo już dobre 10 lat temu zakończyłam swoją edukacje. Chciałam podzielić się swoim przeżyciem ale na Wizaz jak było tak i jest pełno jadowitych żmij. Pod każdym postem można znaleźć wasze trujące komentarze. Mianem trolli to można nazwać właśnie was. Weźcie się lepiej za gotowanie i sprzątanie moje drogie panie, zamiast wypisywać komuś same negatywne komentarze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Z tego co pisałaś to ty jesteś kura domową więc ty się weź za sprzątanie i gotowanie, a nie wymyślaj bzdur. Nawet jeśli to prawda co piszesz to słabe bardzo słabe 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Dokładnie tak. Zachciało się doktorów gladzacych drżąca ręką po twarzy 😂jakież to romantyczne 😂 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Taki ten mój post jest dla was nudny i zmyślony a mimo to dalej tu wchodzicie i czytacie. I komu sie tu nudzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
Ogarnij się. Rozpoczęcie roku tuż tuż, zeszyty kupione?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z Wami babki nie idzie normalnie podyskutować. Po ile macie lat? Ja mam 26 i myślałam, że znajde tu jakieś "koleżanki" do przyjemnej dyskusji a nie do wymiany złośliwości. Nie popisujecie się zbytnio inteligencją pisząc rzeczy w takim stylu jak powyżej. Zeszytów nie potrzebuje, bo wspominałam już, że nie uczęszczam do szkoły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Facet ma Parkinsona a Autorka teorie dorabia.
Nie dziwię się że był zażenowany że mu się ręce trzęsą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę 2 częsć o doktorku.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;76379411]facet ma parkinsona a autorka teorie dorabia.
Nie dziwię się że był zażenowany że mu się ręce trzęsą.[/quote] ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- To mogłoby być ciekawe ![]()
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
[1=9c7b885137e5ed850f86ce0 a9dd12dda548895b7_5ff7a0a ad4a4b;76381481]Jeśli liczba to wiek s mówisz ze 10l temu miałaś szkole to gratuluję..
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE] To dużo wyjaśnia. Oj nie czepiajmy się, dziewczyna naoglądała się Greya i zachciało się romansu rodem z tej historyjki, a że chłopa pod bokiem brak to wyobraźnia sama się nakręca ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To musiał być przystojny dermatolog.
A na wypracowanie z polskiego taka historia się nie nadaje ;-)
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Toc mnie rozbawilas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kiepskie wypracowanko autorko. Jeszcze trochę i znów będziesz mogła siedzieć na lekcjach języka polskiego
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
No Ludzie! Proszę Was. Zaraz TROLL. Jako medyk, a przy tym 100% samiec niejednokrotnie zdarzyło się, że atrakcyjna pacjentka przyspieszyła nieco mój puls
![]() ![]() ![]() P.S. Wyobrazacie sobie dziewczyny DRŻĄCA DŁOŃ ginekologa ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-08-18 o 01:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.