![]() |
#2011 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zadomowienie
|
Pomożecie?
![]() ![]() Kupiłam wczoraj balsam brązujący z Kolastyny Luxury do jasnej cery, posmarowałam się wieczorem i cały czas śmierdzi mi, jakbym po solarium była ![]()
#2013 |
Konto usunięte
|
Chyba nie da się tak zrobić. Karta pojawia się dopiero w aplikacji. I potem, bez względu na to, czy robisz zamówienie przez komputer, czy bezpośrednio przez aplikację, zniżki z Klubu wchodzą tak samo. Konta są połączone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie balsamów brązujących zdecydowanie odradzam Lirene pod prysznic , tragedia! U mnie efekt był żaden.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#2015 |
Zadomowienie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;76365941]Chyba nie da się tak zrobić. Karta pojawia się dopiero w aplikacji. I potem, bez względu na to, czy robisz zamówienie przez komputer, czy bezpośrednio przez aplikację, zniżki z Klubu wchodzą tak samo. Konta są połączone.[/QUOTE]
No właśnie teraz to ja już zgłupiałam ![]()
#2016 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zadomowienie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;76367306]Szukałam na stronie roska po zalogowaniu się numeru mojej karty, i jedyny numer jaki znalazłam, to ten z karty Rossnę. Ale ja ją mam przypisaną do konta już od paru lat. Tego numeru karty z aplikacji tu nie ma.[/QUOTE]
No właśnie ja też nic nie znalazłam, myślę, że kobietka mnie wprowadziła w błąd ![]()
#2018 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z Huawei białego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Rozeznanie
|
Make4up
pamiętam z poprzednich promo, że mialac czarną evree i mikrodermabrazje z mincera. Ta mikro to taki piling? Robi coś fajnego? A ta czarna evree zmniejsza pory? Wyciąga zaskorniki czy tak sobie? Bo robię chciejliste i mam oczoplas. Chcę coś ma oczyszczenie i zwężenie porów. Zastanawiam się jeszcze nad perfecta piling maska oczyszczenie węglowy_glinkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Konto usunięte
|
Ale nam chodziło o coś innego. Koleżanka została poinformowana, że jak chce mieć wirtualną kartę, to nie musi mieć jej z aplikacji, tylko wystarczy, że zarejestruje na stronce na kompie i z tej strony może sobie spisać numer wirtualnej karty i podawać go przy zakupach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podsumowując oba kosmetyki przyjemne w dobrej promocji warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zadomowienie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;76376036]Ale nam chodziło o coś innego. Koleżanka została poinformowana, że jak chce mieć wirtualną kartę, to nie musi mieć jej z aplikacji, tylko wystarczy, że zarejestruje na stronce na kompie i z tej strony może sobie spisać numer wirtualnej karty i podawać go przy zakupach.[/QUOTE]
Dokładnie ![]()
#2025 |
Zakorzenienie
|
Widziałam dzisiaj nowy tusz z loreal. Niestety testerów nie było. Były też nowe korektory podobne do lumi magique, ale też testerów nie było.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2026 |
Zadomowienie
|
a do zmywania lakieru hybrydowego z paznokci? podobno w rossmanie są jakieś zmywacze specjalne - testowała któraś czy to działa dobrze i nie wysusza płytki paznokcia?
i polecicie jakąś odżywkę do paznokci? |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Do ściągania hybryd najlepsza jest zielona Isana. Albo BeBeauty w białej butelce z Biedronki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
Macie może porównanie pudrów Bourjois Silk Edition i Bourjois Healthy Mix? Chodiz mi o to czy stopień zmielenia i krycia oraz kolor/pigmentacja tych samych odcieni nie różnią się za bardzo w obu.
#2029 |
Rozeznanie
|
Make4up
dziękuję za odpowiedź, chyba się skuszę na tą czarną. Ale mikro chyba nie wejdzie na promo. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma olejków Alterry już ? ![]()
![]() |
#2031 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz na promocji zastanawiam się nad kosmetykami Provost bo podobno są godne uwagi. No i myślę nad jakimiś balsamami, ale jeszcze nie mam typów ![]()
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;76389276]Do ściągania hybryd najlepsza jest zielona Isana. Albo BeBeauty w białej butelce z Biedronki. [/QUOTE]
Dokładnie, używałam obu i każdy daje radę dobrze zdjąć lakier ![]()
#2034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Taki trochę offtop: polecacie jakiś kosmetyk z Hean? dopiero teraz u mnie w mieście pojawiła się ta marka w Hebe i jestem ciekawa czy coś jest warte zakupu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Częśc oferty pokrywa się z KOBO (m.in. kredki do konturowania) bo Hean je produkuje dla tej marki
![]() |
#2036 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Odżywki do paznokci...jak nie jesteś przeciwnikiem formaldehydu to Eveline S.O.S, mi zawsze ratuje paznokcie(ale diamentowa i 8w1 już mi pazurki niszczą ![]() Dziewczyny, wy jesteście dobre specjalistki i weteranki kolorówki, doradźcie mi ![]() Oglądam sobie swatche różnych szminek i wpadły mi w oko dwie z Rimmela-kultowa Airy Fairy oraz Asia. Nie umiem określić jakim typem kolorystycznym jestem(choć większość mi mówi, że chłodnym), jestem blada, z takim szarawym odcieniem i naczynkowymi policzkami oraz nosem, ciemne włosy, zielone oczy, usta ni jasne, ni ciemne-takie średnie. Nie czuję się dobrze w czystych kolorach na ustach-chłodnych różach i ciepłych czerwieniach, zawsze to musi być coś pomiędzy, takie neutralne, przybrudzone i zgaszone. Przetestowałam sporo szminek i błyszczyków, jedyne co mi do tej pory w miarę podpasowało kolorystycznie to błyszczyk Wibo Lip Sensation nr 1. A może te szminki w ogóle mi nie pasują? I jeszcze jedno-przyzwoity zmywacz bez acetonu i alkoholu denat., może być z Rossmanna lub Natury. Edytowane przez 14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 Czas edycji: 2017-08-18 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zadomowienie
|
Używałyście już może nowego balsamu Isany Sudafrika? Jakieś opinie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Konto usunięte
|
Do paznokci polecam to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...m-morskim.html i inne smarowidła Fitokosmetik. Mojej mamie pomarańczowe masełko doprowadziło paznokcie do porządku, ja uzywam na zmianę niebieskiego i zielonych, nosze hybrydy i te odżywki trzymają mi skórki w ryzach, na płytkę też mają wpływ, jest gruba i zdrowa, aceton moim paznokciom nie straszny. W internetach tanie toto jak barszcz, ostatnie opakowanie kupiłam za piec złotych z groszami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Konto usunięte
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7640242 6]Ja usuwałam hybrydę i zieloną Isaną, i tym zmywaczem do hybryd Cztery Pory Roku-oba się sprawdziły tak samo dobrze
![]() ![]() Odżywki do paznokci...jak nie jesteś przeciwnikiem formaldehydu to Eveline S.O.S, mi zawsze ratuje paznokcie(ale diamentowa i 8w1 już mi pazurki niszczą ![]() Dziewczyny, wy jesteście dobre specjalistki i weteranki kolorówki, doradźcie mi ![]() Oglądam sobie swatche różnych szminek i wpadły mi w oko dwie z Rimmela-kultowa Airy Fairy oraz Asia. Nie umiem określić jakim typem kolorystycznym jestem(choć większość mi mówi, że chłodnym), jestem blada, z takim szarawym odcieniem i naczynkowymi policzkami oraz nosem, ciemne włosy, zielone oczy, usta ni jasne, ni ciemne-takie średnie. Nie czuję się dobrze w czystych kolorach na ustach-chłodnych różach i ciepłych czerwieniach, zawsze to musi być coś pomiędzy, takie neutralne, przybrudzone i zgaszone. Przetestowałam sporo szminek i błyszczyków, jedyne co mi do tej pory w miarę podpasowało kolorystycznie to błyszczyk Wibo Lip Sensation nr 1. A może te szminki w ogóle mi nie pasują? I jeszcze jedno-przyzwoity zmywacz bez acetonu i alkoholu denat., może być z Rossmanna lub Natury.[/QUOTE] Asia nie miałam, ale jak jesteś blada, to Airy Fairy może fajnie wyglądać. U bardziej opalonych osób może być za jasna. Eveline ma teraz też wersję Sensitive bez formaldehydu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7640242 6]
Dziewczyny, wy jesteście dobre specjalistki i weteranki kolorówki, doradźcie mi ![]() Oglądam sobie swatche różnych szminek i wpadły mi w oko dwie z Rimmela-kultowa Airy Fairy oraz Asia. Nie umiem określić jakim typem kolorystycznym jestem(choć większość mi mówi, że chłodnym), jestem blada, z takim szarawym odcieniem i naczynkowymi policzkami oraz nosem, ciemne włosy, zielone oczy, usta ni jasne, ni ciemne-takie średnie. Nie czuję się dobrze w czystych kolorach na ustach-chłodnych różach i ciepłych czerwieniach, zawsze to musi być coś pomiędzy, takie neutralne, przybrudzone i zgaszone. Przetestowałam sporo szminek i błyszczyków, jedyne co mi do tej pory w miarę podpasowało kolorystycznie to błyszczyk Wibo Lip Sensation nr 1. A może te szminki w ogóle mi nie pasują? I jeszcze jedno-przyzwoity zmywacz bez acetonu i alkoholu denat., może być z Rossmanna lub Natury.[/QUOTE] Brzmisz z opisu trochę jak ja i dla mnie Airy Fairy okazało się za blade, więc radzę nie kupować w ciemno. Co do zmywacza ja lubię owocowe z Essence i zwykle kupuję je w Hebe. Co do typu kolorystycznego- potrzeba więcej szczegółów, ale jedno na pewno to, że w danym kolorze czujesz się dobrze wcale nie oznacza, że obiektywnie rzecz biorąc jest on dla Ciebie twarzowy. Już prędzej albo kolor lubisz albo to kwestia wychowania i np. wolisz mniej krzykliwe kolory bo tak Cię wychowano, że masz się nie ubierać wyzywająco, nie rzucać w oczy itd. Upodobanie do danego koloru to mocno kulturowo uwarunkowana kwestia.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.