|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawiam z koleżanką z tańców i mówi, ze jej ostatnio jakiś chlopak napisał, ze ma za dużo zdjęć z golym brzuchem
więc może moja teoria, że moje 'bardziej odkryte' zdjecia również odstraszają, wlaśnie się potwierdza :P masakrus. Nigdy bym tak sama nie pomyślała, ale tak sluchając innych.... |
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to popatrz z drugiej strony: Co byś pomyślała o facecie, który wrzuca na fejsa fotki z silki z gołą klatą?
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam go już na tyle dobrze, że wiem, że nie byłoby bezpośrednich pretensji z jego strony, bardziej takie fochy, jak to już było, gdy zobaczył jak się całuję w klubie z innym. O to właśnie chodzi, to nas dzieli od związku, nikt nikomu nie może tak naprawdę zrobić o nic pretensji. W ogóle zaczyna być dla mnie to już jednak zbyt trudne wszystko, naprawdę go kocham, ale tak się też bujać przez życie nie możemy. Mam nadzieję, że zbiorę się w sobie przez te dwa miesiące i będę w stanie to najwyżej zakończyć. Bo przez telefon na pewno nie. Jutro przypadkiem będziemy na jednej imprezie, on jeszcze o tym nie wie, no ale trudno. Co do mojego spotykania się z innym facetami to na pewno nie, mam straszną awersję, nie byłabym w stanie nawet wrócić teraz na jakieś portale, jutro w klubie też nie wyobrażam sobie bawić się z kimś innym niż koleżanką. Takie gorzkie żale, ale jak się z nim po tylu dniach rozstałam i zostałam w końcu sama to mi tak pusto ![]() Cytat:
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i widzę różnicę czy ktoś wrzuca selfie sprzed lustra prężąc się w powyginanych pozach by pokazać brzuch czy tyłek, czy np. zdjęcie z jakiegoś wydarzenia, wakacji, basenu, z jakiejs ewolucji sportowej itp. Ja np nie mam fotek z brzuchem czy tyłkiem sprzed lustra, tylko z występów. Trudno żebym miała w kombinezonie, skoro takie właśnie miałyśmy stroje taneczne i tak wyglądałam na scenie na rurce też pewnych rzeczy nie jestem w stanie wykonać w koszulce, bo po prostu nie ma trzymania na brzuchu wtedy. ale może sama siebie usprawiedliwiam, w końcu do końca obiektywna nie będę w stosunku do siebie. Cytat:
|
||
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka mi takie zdjecia nie przeszkadzaja
Ps. Widze ze mocno sie zaangażowalas w prace |
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam z koncertu, przyjemny wieczór
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie było, że nie wiadomo jakie foty mam :P dla mnie normalne, czasem brzuch odsłoniety. bez żadnych pośladow i biustów :P
Lolek, czemu mocno? :P po prostu dbam o swoje sprawy i pozycję
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Classic jaaki koncert?
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Mhm ![]() Mówiąc szczerze - na bazie wlasnego doświadczenia - to najbardziej Twoja pozycja rośnie i ludzie Cie doceniaja gdy zaczyna Cie brakować
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zespół Pokój numer 3. |
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
spróbowałam załączyć, mam nadzieję, że się uda
![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76391661]W końcu piąteczek, ale tego nie czuję zupełnie ;p Najpierw jeszcze wizyta u fryzjera, potem tylko przetrwać i będzie dobrze! Weekend w domu mam w planach. A co u was?[/QUOTE] i jak po fryzjerze? Co robiłaś - cięcie, kolor? u mnie dzisiaj wieczorem trening ze sztangami, było ostro. Jest moc! a na weekend planów brak ![]() Gratulacje!! ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że ułoży Ci się wszystko pozytywnie! |
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Wypowiem się co do zdjęć, mi wszystko jedno czy z brzuchem czy bez , najważniejsza rozmowa, tylko zdjęcie z dziubkiem nie przejdzie i w toalecie
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Durna jestem jak nie wiem bo pol dnia jaram sie podwyzka
zastanawiam sie nawet czy nie isc na farbowanie do fryzjera stylisty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś mam po uszy pracę , i nie zmieni tego nawet ostatnia podwyżka
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co to mam chętnego na przejęcie moich obowiązków :P a nie mam ochoty kogoś w nie wpuszczac. A już na pewno nie jego.
Milagros, co to za niebieski kolor? ![]() czeko nie napisałaś czy jesteś usatysfakcjonowana nową umowa (i podwyżką )
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Classic moja droga niestety nie mam czasu czytac :/
Nie znam |
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Będę musiała, to się ostatecznie musi wydarzyć
Cytat:
Po prostu przeraża mnie możliwość, że on jednak nic nie czuje i będziemy musieli się definitywnie rozstać. No ale tak na pół gwizdka to też się nie da. A o jakimś koleżeństqie to tutaj już mowy nie ma. _____ Dzwonił dzisiaj do mnie mój były chłopak (ten z któym się przyjażnie, a rozstaliśmy się ponad 2 lata temu (za 2 miechy stuknie 2,5), ten z drugiego końca Polski, w sumie mój ostatni chłopak i mówił, że jego nowa znajomość idzie w dobrym kierunku. W ogóle dziewczyna jest śliczna i z tego co opowiada też i mądra, więc szczerze cieszę się jego szczęściem ![]() Matko, jak ja długo już jestem singielką
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka, niebieski to Call me unicorn z indigo
![]() Shawtty, dlatego własnie ja jestem za nazwaniem w pewnym momencie rzeczy po imieniu. W sytuacji, gdy żyjemy jak para, gdy ludzie z otoczenia nazywają nas parą, to dla nas samych powinna być to oczywista oczywistość... Taka pewność, jasność, bez wątpliwości. Inaczej zawsze jest niebezpieczeństwo, że się fest zaangażujemy, a druga strona nagle kubeł zimnej wody "przecież my nawet nie jesteśmy razem". Oczywiście tego Ci nie życzę! Dziewczyny, dzisiaj pierwszy raz w życiu jacyś panowie robotnicy za mną gwizdali i coś wykrzykiwali uśmiałam się
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko to super
Milagros wlasnie mi się kojarzył z unicornem, bo przymierzałam się do zakupu tego kolorku i paru innych z Indygo ale wygrywa wydawanie kasy na perfumy
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, on mi się na początku nawet zbytnio nie podobał, no nie wierzę w to co się stało i jak to się potoczyło, wierzyłam tylko w ten efekt wow - albo mnie zetnie z nóg od razu albo nigdy. A tu taki psikus DD---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Jeszcze Wam powiem, że chłopak z którym byłam na półrandce w zeszłą niedzielę nie odpuszcza. Z fb wie, do jakiego klubu jutro idę i napisał, że jak tylko będzie mógł, przyjedzie (choć jest z innego miasta trochę . No tak, jeszcze mi jego i W. na jednej imprezie brakuje boże
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka, to jakbyś była zainteresowana, to pozostałe kolory też są z tej wiosennej kolekcji indigo
ja to pazury mogłabym zmieniać co tydzień, wszystko mi się podoba. Tylko mój portfel by tego nie zniósł ![]() Shawtty, faktycznie tej historii nie znam, nie dałabym rady nadrobić Wszystkich waszych postów, mam nadzieję, że to zrozumiecie natomiast co do takich psikusów losu, to zdarzają się, oj zdarzają i to w sumie fajne jest, że nigdy nie wiesz, co Cię czeka. Masz swój obraz w głowie, masz coś uporządkowane, a tu psikus Swoją drogą, poszłabym też do klubu jakiegoś czy ogólnie na tańce, nawet zaproponowałam jednej koleżance że może spontanicznie jutro wyskoczymy, a ona do mnie, że jest już za stara na balety.... Mamy obie 27 lat
|
|
|
|
#804 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to tam nie ma się do czego przyczepić. Widać na nich siłę, kondycję i umiejętności, ale nie ma w nich nic niestosownego, nie emanuja wulgarnoscia, ani nie są jakieś (seksualnie) prowokacyjne.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:47 ---------- Cytat:
Chociaż zdjęcie, które miałoby jedynie na celu pokazanie gołej klaty, by mnie odrzucilo. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ---------- Jestem przed @ i mój nastrój waha się od chęci mordu do płaczu żeby sobie "poprawić" humor myślę jeszcze o tym jak potraktował mnie eks.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty, super, cieszę się, że fajnie spedzilas czas
![]() A ja leżę w łóżku, żołnierz poszedł robić mi śniadanie w ogóle to już jest pewne, zakochałam się.
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ksiegowa
I nie myśl o eks albo pomysł przez chwilę wyplacz się i olej ![]() Aszin Shawtty pozbądź się typka bo wyjdzie z tego kaszana.... Miałam dziś znów takie koszmary ( jak mi w końcu udało się usnać) że ścigali mnie bo mięsa nie jem i chcieli torturowac. Widzialam też jak meczyli zwierzęta i jedli surowe mięso. Autentycznie się bałam w tym śnie 😃😃 potem inny że byłam prawie spóźniona na samolot i jeszcze straciłam wzrok Czuję się jakbym spała godzinę a nie 6 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-19 o 08:36 |
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę dziś smutać, z góry przepraszam.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Tez miałam średnio fajne sny, ale w innym stylu. Śniło mi się, że byłam z eks i znalazłam w mieszkaniu czarne, długie włosy, a eks (niby w śnie obecny) jakoś mi się głupio tłumaczył i robił ze mnie idiotke. Ale się zła obudzilam wrrr Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#809 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może napisz prosto z mostu, że na imprezie będziesz z facetem? Żeby chłopak niepotrzebnie nie robił sobie nadziei? Albo jakiś scen zazdrości nie zaczął odwalać,jak taki uparty ![]() Mi sie śniło, ze poszłam do fryzjera i mi grzywkę zrobił. Ale byłam zła, poprzednia kilka lat zapuszczałam, żeby właziła w oczy
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

ale ja tylko z własnej perspektywy mogę mówić. Ja anty mozna powiedzieć, że trochę zawdzięczam 
jeśli chodzi o to, ze nie chcę iść na urlop, to dlatego, że moja firma przechodzi pewne zmiany, a ja chcę przy tym być, a po drugie mam kumpla w pracy, który tylko czeka aż pójdę na urlop, żeby wchrzanić się w moje sprawy. Boję się tego, co zastanę po powrocie. On przegina momentami nawet jak jestem. A jestem pewna, że to on by mnie zastępował
więc może moja teoria, że moje 'bardziej odkryte' zdjecia również odstraszają, wlaśnie się potwierdza :P 
na rurce też pewnych rzeczy nie jestem w stanie wykonać w koszulce, bo po prostu nie ma trzymania na brzuchu wtedy. ale może sama siebie usprawiedliwiam, w końcu do końca obiektywna nie będę w stosunku do siebie. 

[/URL]
zastanawiam sie nawet czy nie isc na farbowanie do fryzjera stylisty 
żeby sobie "poprawić" humor myślę jeszcze o tym jak potraktował mnie eks.

będę dziś smutać, z góry przepraszam.