|
|
#2881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Wybaczcie, nie ogarniam mojej apki na 100% 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2882 |
|
luckygirl
|
Witam nowe dziewczyny, Nasza siła rośnie
![]() Pospalam troche, a przede mna piękny dzień i nie wiem co chce mi sie robic. Najlepiej ni |
|
|
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w sobotę
Witam nowe dziewczyny ![]() Dzisiaj jedziemy na wesele. Niestety pogoda nie zachęca ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas na razie lampa okropna ale podobno wieczorem ma się pogorszyc. Szkoda.
Witam się w sobotę i ja. Byliśmy z rana w lesie a potem mała chciała na lody...więc ja też się skusiłam to był duży błąd. Życzę miłego dzionka. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2885 |
|
gotowa do działania
|
Witam się znad śniadanka
![]() U mnie dziś nudy, chłodno i nieciekawie. Pojedziemy na działkę na grilla, a potem na zlot Militari do miasta obok, pokazać młodemu czołgi ![]() Za to jutro może być ciekawie. Pierwsza rocznica ślubu |
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz w ogóle mam faze na śliwki a te dopiero wzdymaja ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2888 |
|
luckygirl
|
Ja na sniadanie zjadłam dzisiaj jagodziankę
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę mój układ pokarmowy jest w tej ciąży uposledzony...cokolwiek ciezszego slodszego i już jest problem ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2890 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Dokładnie tak juz nie jem kanapki, a specjalnie poszłam po moje ulubione bułki.Do tego chodzę i kicham. Znowu cos zaczyna bardziej pylić. Komary mnie pogryzły, a ja mam uczulenie ![]() Ale moze wyciągnę W do ikei i agatameble na poprawę humoru
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale zawsze jakieś fajne dekoracje mogłabym wypatrzec bo tego za wiele w domu nie mam.Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2892 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
My właśnie po dekoracje jedziemy jakies świece, jakies słoiki do kuchni. Moze nóż dokupimy w ikei, bo nie wiem czy ostatnio kupiliśmy wszystkie.Zobaczymy co tam ciekawego dorzucili z reszta dekorujemy troche balkon, bo mój Mąż zrobił meble z palet - taki narożnik i stolik, ciskamy na poduchy, bo zamówiliśmy, a w ikei jakies lampiony moze dokupimy ![]() Pozniej skoczymy do mohito, bo wczoraj przymierzałem sukienkę, ale w końcu jej nie wzielam i teraz żałuje
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na ciuchy wybieram się od ponad miesiąca i moje samopoczucie na razie wygrywa ze wszystkich. Ja lubię jechać sama obkupuje wtedy siebie i córkę jak ide z mężem to on kmini czy to potrzebne czy to dobre...eeeee. Tylko że u mnie to większa wyprawa bo ja zawsze do Krk jeżdżę a tam.mam ponad 70km więc muszę mieć cały dzień i kupę siły. Al3 myślę ze we wrześniu to już ostatni dzwonek. Ja robię się coraz większa cora idzie do przedszkola więc trzeba jej sporo rzeczy kupic. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2894 |
|
gotowa do działania
|
Mamaginekolog właśnie prowadzi transmisję na żywo na fb. Odpowiada na pytania użytkowników. Ciekawe rzeczy mówi
|
|
|
|
#2895 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Drogie Mamusie
Obserwuje was od jakiegos czasu. Sama mam termin na 03.02.2018. Moja ciaza to jedna wielka meczarnia. Od poczatku ciazy schudlam 15kg. Cierpie na jadlowstret. Wszytsko co w bolach i lzach przelkne, wyrzucam ze zdwojona sila. Jest to moja pierwsza ciaza i bardzo marze o dziewczynce. Narazie na Usg mala - odwraca sie tylem i nie chce nam pokazac plci . Mam nadzieje , ze przyjmiecie opozniona i troche zagubiona przyszla mamuske. Z gory przepraszam za brak Pl znakow. Mieszkam na stale za granica i moj komp takowych nie posiada |
|
|
|
#2896 | |
|
gotowa do działania
|
Cytat:
Jejku a mówiłaś ginowi ile schudłaś? Jest to w normie? Ja też marzę o dziewczynce Zapraszamy wszystkie podglądające mamuśki lutowe ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Przyczajenie
|
Jestem pod stala kontrola ginekologa i poloznej. Teraz od 2tyg mam zalecenia pic nutridrinki zeby wzmacniac organizm. Niestety byly 2tyg kiedy nie wstawalam z lozka, przez silne oslabienie. Teraz jest troche lepiej. Wczoraj pierwszy raz od 2 miesiecy wsiadlam na chwile za kolko, dla mnie to ogromny sukces
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- aaa i tak Bardzo prosze Chcialabym z Wami przezywac te nastepne 4msc
|
|
|
|
#2898 | |
|
gotowa do działania
|
Cytat:
I najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa Fajnie, że dochodzą nowe mamy, razem w grupie jet znacznie raźniej Do wpisania na pierwszą stronę potrzebny mi jest jeszcze wiek
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Przyczajenie
|
28 lat
|
|
|
|
#2900 |
|
gotowa do działania
|
Już dopisuję
![]() PS. Mam też 28
|
|
|
|
#2901 | |||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie nienawidzę zakupów ubraniowych. Szybko mnie to nudzi, bo nigdzie nie moge znaleźć tego co sobie wymyśliłam. A wczoraj akurat weszłam, bo byliśmy na zakupach spożywczych i skorzystałam, ale tak jak mówię dzisiaj jestem wściekła ![]() O to faktycznie większa wyprawa, ale juz jak jedziesz to kupisz co masz kupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witaj Bardzo duzo schudłaś, aż jestem w szoku! Dalej sie rak kiepsko czujesz, ze nie możesz jeść? |
|||
|
|
|
#2902 |
|
Przyczajenie
|
<3 a znasz juz moze plec?
tak mnie to nurtuje....---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jest naprwde roznie. Od jakis 2 Tyg widze poprawe. Jednak to nie jest jakies mega WOW. Ale powiedzmy na dzien dzisiejszy jestem w stanie zjesc w ciagu dnia 2 bulki z miodem , talerz zupy i banana. To jest naprawde juz cos |
|
|
|
#2903 |
|
gotowa do działania
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wam też tak spadlo libido w ciazy😖 w 1 trymestrze spodziewałam sie tego ale to dalej nie mija😯
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2905 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Niestety tak
|
|
|
|
|
#2906 |
|
gotowa do działania
|
❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
W pierwszym trymestrze było poniżej zera, a teraz bym szalała tylko jeszcze troszkę się boje, ale nie plamię po, wiec chyba dam sobie pozwolenie
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Booosz mi tak z tym zle. W 1 ciąży bylo normalnie, ba- nawet rodzic zaczelam właśnie po bzykanku, a teraz to masakra jakas... Szkoda mi tzta😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj rówieśniczko
Oby Twoje samopoczucie było z dnia na dzień lepsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2910 |
|
Przyczajenie
|
Kobietki, powiedzcie Mi prosze kiedy zamierzacie brac sie za wyprawke. Jestem troche wariatka - mam jasno okreslony plan (np szare sciany w biale kropki- niezaleznie od plci). Podobnie z wlasna lista zakupowa. Troche to szalenstwo ale jako pierworodka mam zeszyt
w ktorym mam dokladna liste co kupuje z dzialami typu apteka , kapiel, meble itd itd. Szaleje troche na tym zwolnieniu cale dnie sama w domu. Ale powoli mam takie cos, ze bardzo chcialabym ruszac - nie oszukujmy sie kosztuje to wszytsko naprawde sporo. Choc, z drugiej strony boje sie ... Mam takie jakies wrazenie ze po 10 tyg mamy niby juz pewnosc, a drugi taki punkt to 20/21 Tyg ciazy. Co o Tym sadzicie?![]() :p rosi:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Witam nowe dziewczyny 
to był duży błąd. 
. Dziś byłam na wycieczce z mama, siostra i dziećmi siostry i jestem mega zmeczona. Z pozytywnych wieści od środy wyskoczył mi brzuszek wkoncu
. Rano już nie budzę się z wklęsłym tak jak zwykle tylko z takim słodkim okraglinkiem u samego dolu i tak cały dzien
teraz w ogóle mam faze na śliwki a te dopiero wzdymaja 

no ale zawsze jakieś fajne dekoracje mogłabym wypatrzec bo tego za wiele w domu nie mam.

z reszta dekorujemy troche balkon, bo mój Mąż zrobił meble z palet - taki narożnik i stolik, ciskamy na poduchy, bo zamówiliśmy, a w ikei jakies lampiony moze dokupimy
. Mam nadzieje , ze przyjmiecie opozniona i troche zagubiona przyszla mamuske.
w 1 trymestrze spodziewałam sie tego ale to dalej nie mija

w ktorym mam dokladna liste co kupuje z dzialami typu apteka , kapiel, meble itd itd. Szaleje troche na tym zwolnieniu cale dnie sama w domu. Ale powoli mam takie cos, ze bardzo chcialabym ruszac - nie oszukujmy sie kosztuje to wszytsko naprawde sporo. Choc, z drugiej strony boje sie ... Mam takie jakies wrazenie ze po 10 tyg mamy niby juz pewnosc, a drugi taki punkt to 20/21 Tyg ciazy. Co o Tym sadzicie?