|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 12!
Mam to samo zawsze z all inc
do naszego urlopu 108 dni Bazgram z telefonu |
|
|
|
#4952 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Suszarke mam małą. Zelazka nie biore-najczesciej roluje rzeczy. Teraz chce kupic mini steamer na podroze. Ale ostatnio w euro rtv widzialan zelazko turystyczne za 39zl. Cytat:
![]() Oczywiscie tez aalezy gdzie sie jedzie- tak jak egipt gdzie nie jezdzi sie samemu na calodniowe wycieczki-to tak, all bylo potrzebne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4953 |
|
Konto usunięte
|
Pysia a niby po co jeździ się na wakacje?
Dla mnie tylko All, pyszne jedzonko, alkohol i leżenie. Wycieczki opcjonalnie ![]() ALE życzę Ci żebyś już nie mogła pić na tym wyjeździe
Edytowane przez 193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 Czas edycji: 2017-08-19 o 10:09 |
|
|
|
#4954 |
|
... choć nie Westwood
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;76419671]Pysia a niby po co jeździ się na wakacje?
Dla mnie tylko All, pyszne jedzonko, alkohol i leżenie. Wycieczki opcjonalnie ![]() ALE życzę Ci żebyś już nie mogła pić na tym wyjeździe [/QUOTE]Po wyjezdzie w szale alkoholowym cos zmajstruja
|
|
#4955 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się tam nie uda to już nie wiem kiedy ....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;76419621]Jak jade bez rejestrowanym duzym to biorę kosmetyki, część przelewam do mniejszych. Ale czesto zel pod prysznic, olejki do opalania, antyperspirant kupuje na miejscu, nie targam ze sobą. Suszarke mam małą. Zelazka nie biore-najczesciej roluje rzeczy. Teraz chce kupic mini steamer na podroze. Ale ostatnio w euro rtv widzialan zelazko turystyczne za 39zl. Ja tam do all nie jestem stworzona. Jestem malo litrażowa, upijam sie szybko, wiec duzo nie wypije. Tż z kolei piwo czy whisky wiec objetosciowo tez tego nie jest sie w stanie wypic. W większości na wakacjach driny i wino sa w tej samej cenie albo i tansze niz w klubach w warszawie. A jak jedziemnmy rano gdzies to miałabym wybor nie jesc i nie pic nic caly dzien bo all, albo nic nie zobaczyc-bo all i leze w hotelu. A jak polaczysz-a wypije, a kupie cos gdzie indziej do jedzenia mimo ze all, to sie juz cenowo nie oplaca. Dla mnie idealnie to ze sniadaniem. Nawet bez obiadu ![]() Oczywiscie tez aalezy gdzie sie jedzie- tak jak egipt gdzie nie jezdzi sie samemu na calodniowe wycieczki-to tak, all bylo potrzebne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja nie lubię kupować na miejscu bo jestem przyzwyczajona do swoich kosmetyków no my nie chodzimy codziennie po mieście i nie zwiedzamy. Mamy wykupione 3 wycieczki a resztę dni będzie wyglądać tak. Sniadanko, basen/plaża, obiad, basen/plaża, kolacja, chlańsko 😁 i to mi odpowiada najbardziej 😁 ja na wakacjach to lenistwo na maksa. Gdyby nie posilki to z plaży czy basenu siła by mnie nie wyciągnęli Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kiciakowa- dobrej zabawy Ja urlop zaczynam za tydzień na tydzień, ale bez tż, za to z dzieciakami siostry ![]() A we wrześniu już we dwoje jedziemy do Mikołajek, będziemy oglądać rykowisko, chcemy skoczyć do Druskiennik i po urlopie będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
żel do twarzy czy plyn micelarny to woze swoje![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Z takich popularnych to mam tylko pastę do zębów i antyperspitant. Żelu używam z YR, dwufazowki też, tonik z Evree raczej w Grecji będzie nie dostępny
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4960 |
|
Konto usunięte
|
Pysia a przypomnij gdzie jedziecie??
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy się dziś witalam - dzień dobry.
Byłam rano na badaniach - myślę sobie, dwie osoby przede mną, mogę poczekać... A tu nagle ze Trzy kobitki przyszły, każdą w ciąży (Choć na słowo trzeba uwierzyć bo bez brzucha tak jak ja :p) i wszystkie poproszony przede mną do gabinetu (no bo co ja się będę wpychac i w recepcji ciąża epatowac jak mogę te kilka minut poczekać skoro dwie osoby przede mną... no tp cZekałam - 20 no ale cóż dałam radę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pysia dasz radę się spakować!! Lps i Migotka gratuluję pierwszych nicy we własnych ścianach My wracamy. Było to nietypowe wesele... Takie mało weselne... Młodzi zawsze chcieli obiad ale uznali że zrobią.. I hylo widac że wesele to nie było marzenie ich życia Młodą miała biała sukienkę do kolan. Dół tiulowy... Jak była w zakieciku pięknym pudełkowym to wyglądała cudnie. A bez żakietu lekkie rozczarpwanje. Sukienxe brakowało jakiś swidciselek albo coś na szyję... Na weselu nie było oczepin, prezebcikow dla gości, żadnych innych atrakcji... Obiad i tańce DJ dał ciała i młodzi zaczynali 1wszy taniec 4 razy... 4!!!! Raz włączył love and marrige dla śmiechu. Więc ok. A pozniej kolejne dwa ich piosenka po 10s się wyłączala...no dramat. Generalnie największe wrażenie zrobiły podziękowania dla rodziców. Po prostu powiedzieli coś od serca. Jak Pan młody powiedział to ja zbierałam szczękę z podłogi i myślałam "co teraz młoda powie żeby jakkolwiek to brzmiało??" Ona się odezwała i ja zbierałam szczękę raz jeszcze bo przebiła jego słowa z 3eayz... No co 2ga kobitka na weselu ocierala łzy. Cudowne rzeczy powiedzieli. A my bawiliśmy się super. Była z nami moja mama więc pilnowała macka. Trochę z nami był na weselu, ona też zeszła zjeść. A o 20poszedl spać a ona z nim siedziała i dzwoniła jak się budził żebym przyszła ja lub Karol (ona nie mogę dźwigać) mały litościwy obudził się 2 razy skończyliśmy po 1 bo ja na trzeźwo nie miałam dużo siły ciężko tak... Nie powiem, umiem bawić się na trzeźwo ale ze swoimi znajomymi a nie obcymi ludzimi...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4965 |
|
na przekór do celu
|
Hej
![]() Też nie brałam nigdy żelazka na wakacje No ale od dwóch lat moje wakacje to życie pod namiotem, jak miałabym coś prasowaćI też lubię wygodę, leżenie i nic-nierobienie... przez 2 dni Później okropnie się nudzę i robimy sobie wycieczki Czasem mi się nie chce ruszyć, ale przekonuje mnie to, że podczas dnia można odwiedzić wiele miejsc, wiele widoków i mieć wiele do opowiadania lub być w jednym miejscu, z jednym widokiem i okrojonymi możliwościami spędzania czasu - co jak mówiłam jest przyjemne i ma swoje plusy, jednak jakby każdy mój dzień wakacji wyglądał w ten sposób, czułabym, że nie wykorzystałam okazji poznania świata
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Jestem już po tym makijażu. Dziewczyna rok starsza ode mnie. Ale skóra w stanie tragicznym mój Tż myślał że ona ma z 45lat bardzo głębokie zmarszczki, przebarwienia, teraz tłusta z wypryskami, odwodniona. Ale sama mówiła że mało kosmetyków stosuje do pielęgnacji a zazwyczaj w ogóle, tylko jak jej się przypomni. Plus zapychajacy podkład i kiepski demakijaz...ehh. Ma to jednak swoje plusy...Tż powiedział że już się nie będzie aż tak czepiał moich kosmetyków Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2017-08-19 o 16:02 |
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasciwie zawsze prasuje ubrania na wyjazdach, korzystam z hotelowych zelazek. Jak bylam znacznie mlodsza, mama wozila na wakacje zelazko turystyczne, takie mini mini, prawie jak zabawka.
![]() Ja z kolei zawsze biore ze soba suszarke z dyfuzorem i z 5-7 rodzajow kosmetykow do wlosow. Zawsze mam problem zmiescic sie w limicie wagi, moje rzeczy wkladam tez do walizki TZa. Jak jechalismy na Cypr, to moje rzeczy byly jeszcze dodatkowo w walizce kolegi. xD Z jednego wyjazdu sluzbowego tez 2 kolegow wiozlo moje rzeczy. xDJa lubie i All Inclusive, i wakacje na wlasna reke. Zalezy dokad jade i jakie sa atrakcje do zobaczenia.
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2017-08-19 o 17:58 |
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;76421961]Pysia a przypomnij gdzie jedziecie??
[/QUOTE]Zakhyntos
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Swoja droga, przez to, ze zawsze mam za duzo rzeczy, ograniczam sie w taki sposob, ze mam mala walizke. Mimo to spokojnie jestem w stanie do niej upchac ze 25 kg.
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nie miałam ostatnio czasu zajrzeć ![]() Wróciłam dziś z pracy i wzięłam się za odgruzowanie kuchni. Sprzątać sprzątałam, ale ostatnio tak powierzchownie tylko. W czerwcu zrobiłam soki i do tej pory nie doprosiłam się TŻ żeby je wyniósł do piwnicy. Teraz jak wszystko powynosiłam i sprzątnęłam to zapytał się czy się wprowadzamy ![]() Teraz padnięta jestem, a jutro do pracy jeszcze ![]() Co do wakacji to my byliśmy tylko na jednym zorganizowanym wyjeździe. Nie wzięliśmy all inclusive bo chcieliśmy zwiedzać, więc kilka dni byliśmy cały dzień poza hotelem więc bez sensu. Ale swoją drogą jedzenie było słabe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4971 |
|
... choć nie Westwood
|
Zepsuł mi się czytnik ebooków
chyba się popłaczę, akurat jak mam urlop ![]() A teraz szukam jakiegoś miejsca i noclegu, gdzie by tu pojechsć na 3-4 dni w przyszlym tygodniu. I już sama nie wiem gdzie, co i jak. Żeby nie jechać dłużej niż 5 h, żeby było co robić, gdzieś połazić, coś zobaczyć, może jakieś spa, termy itp. Nie Zakopane, nie Kraków, nie stolica. Myślałam o Szczawnicy, ale trochę drogo same noclegi wychodzą, może Góry świętokrzyskie? Macie jakiś nocleg do polecenia? Sama nie wiem czego chcę.
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 12!
Mnie jeśli chodzi o jedzenie łatwo zaspokoić bo oprócz owoców morza lubię praktycznie wszystko
co z reszta po mnie widać ja się cieszę ze nie będę musiała gotować przez 12dni a po wakacjach próbujemy przez tydzień catering dietetyczny bo znalazłam po 29,90 zł na dzień choć obawiam się ze tylko ja przy nim zostanę bo dla Tżta trochę za mało kalorii. No nic, zobaczymy ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- [/COLOR] Cytat:
i ceny są wręcz śmieszne na każdym pietrze jest lodówka plus kuchenka, wiec można sobie wodę zagotować czy schłodzić wódkę pewnie gotować Tez da radę ale kto by gotował jak wokół tyle fajnych knajpek z żarciem wszelkiej maści
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2017-08-19 o 20:26 |
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4974 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Już nie zdążysz już się pogodziłam z tabletem, choć czyta się przefatalnie, ale nie mogę przeżyć tego czytnika ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- sQ, a ulice Świdnicka czy Szewska we Wrocławiu, to ulice gdzie mnie zabiją jak wyjdę w nocy czy raczej bezpieczna okolica?
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
sam srodek wroclawia
statystycznie bezpieczne miejsce
|
#4976 |
|
Konto usunięte
|
Viv zobacz Polana Szymoszkowa ale to Zakopane..
Ja ostatnio dodałam to miejsce do kategorii "odwiedzić koniecznie" Hotel chyba drogi bardzo.. ale samo wejście na ten basen spoko. A termy może Bukowina? Edytowane przez 193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 Czas edycji: 2017-08-19 o 21:15 |
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Viv, ja kilka lat temu (z 6-7) byłam tam Jurainfo chata w Korytanii- Ojców. Był dostęp do kuchni, salon z kominkiem, miejsce na grila.
|
|
|
#4978 |
|
... choć nie Westwood
|
Dzięki dziewczyny, posprawdzam.
Ale chyba nie będzie łatwo, bo najlepiej, zeby bylo all in one, a tak sie chyba nie da. Zresztą dogodzić innym.. szkoda gadać, ledwo tz wrocil z pracy już sie poklocilismy o ten wyjazd. Super po prostu. Jutro miałam jechać z nim auto oglądać, teraz niech sobie sam jedzie.
|
|
#4979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

do naszego urlopu 108 dni 

. Czuję że znów się będzie ciężko zmieścić w 20kg, na szczęście jest jeszcze walizką Tzta 😁

no ale cóż 

mój Tż myślał że ona ma z 45lat
bardzo głębokie zmarszczki, przebarwienia, teraz tłusta z wypryskami, odwodniona. Ale sama mówiła że mało kosmetyków stosuje do pielęgnacji a zazwyczaj w ogóle, tylko jak jej się przypomni. Plus zapychajacy podkład i kiepski demakijaz...ehh.