|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część IV
How could I have burned paradise? How could I - you were never mine. // Jak mogłam spalić raj? Jak mogłam? Nigdy nie byłeś mój.
Guess it wasn't real after all. Guess it wasn't real all along. // Myślę, że jednak to nie było prawdziwe. Myślę, że to nie było prawdziwe przez cały czas I'm never gonna be your sweet, sweet surrender. // Nigdy nie będę Twoją słodziutką... słodziutką poddaną Dear heart, please don't fool me anymore. Stop loving him! // Drogie serce, proszę nigdy więcej nie rób ze mnie głupka. Przestań go kochać. One day your name just didn't make me smile. // Któregoś dnia twoje imię nie wywołało uśmiechu na mojej twarzy If you leave, don’t look back. // Jeśli odchodzisz, nie oglądaj się za siebie
![]() |
#4652 |
Raczkowanie
|
Argaritta ciesze sie ze sie podobaja
![]() ![]() taa i mam znow prosbe kochane moje cos o obojetnosci pewnej osoby ... o tym ze doprowadza mnie w ten sposob do lez, ze jego slowa rania i nie wiem co mam z tym wszystkim robic... wiecie no tak zle i tak niedobrze ... nic mu nie pasuje ... ![]() i zeby off nie bylo: Kiedy zapytasz mnie co kocham najbardziej, odpowiem, że życie. Odwrócisz sie i odejdziesz nie wiedząc o tym, że moje życie to TY...
#4653 |
Przyczajenie
|
My secret combination − boy, you have to try it hard
To win a destination in the centre of my heart -Moja tajna kombinacja chłopcze musisz bardzo starać się Aby wygrać miejsce w moim sercu (dosł., Aby wygrać przeznaczenie w centrum mego serce)
#4654 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
dzieękuje ślicznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4655 |
Przyczajenie
|
"[...]you keep TRACKING TREASURE DOWN
at the same time[...]" (a proszę przetłumaczyć mi to na niemiecki ![]() koniec zabawy w kotka i myszkę, czas dorosnąć koloruję wspomnienia... podaruj mi uśmiech ;| miłości i Boga nie widzisz, a jednak istnieją Róże miłości najlepiej wyglądają na grobach Na życie patrzysz bez emocji, na przekór czasom i ludziom wbrew chcę aby nasze enzymiki się zmieszały (czyt. pocałuj mnie) niezdarnie tańczyć na granicy zła i nawet stoczyć się na samo dno Noc się kiedyś kończy... Więc chodźmy za nim znajdą nas.. Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny, jednorazowy i oryginalny... Miłość to nie tylko romantyczne uniesienia i kolacje przy świecach, to także ciężka praca i wyrzeczenia... Nie możesz być silniejszy od przeznaczenia.
#4656 |
Przyczajenie
|
Mam prośbę załapałam dola czy macie jakies opisy o strasznym hmurze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zadomowienie
|
Moje myśli opętały mnie
Bo myślę wciąż o tym jak dorwać Cię na mojej półce zdycha mały kwiatek i już ostatni więdnie jego płatek Bezbronny leżę I czekam na Swój kres Bo wszystko to iluzją jest i magią I zdarza się raz na milion W murach spalonego miasta odnajdę Siebie W murach spalonego miasta odnajdę Ciebie W naszych głowach twarda idea pokoju. O wiele ciekawiej z uśmiechem na twarzy.
![]() |
#4658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _______ sekretna miłość, której brak bo kochac to jedno jest, a drugie kochanym być gdy zamykam oczy czuje tylko jego zapach wystarczy tylko za siebie nie patrzeć rozsądek pukał w nasze okno jednak nie słuchał go już nikt znikąd się więcej nie dowiem niż z oczu Twych nikt jeszcze nie wie czy stare słońce zarysuje nowy dzień dawno już zabrakło rozkoszy zmysłowej chodz ze mna prosto pod wiatr
![]() |
#4659 |
Przyczajenie
|
Ja szukam czegoś o dobrej zabawie, ciągłym imprezowaniu i o muzyce. !
![]() a teraz coś odemnie... ' i ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? ' ' tylko jedna chwila, jak fenoloftaleina. zabarwi dzień. ' ' 5 przykazań : Pisz, dzwoń, kochaj, tęsknij i nie zdradzaj. ' ' a dla serca niebezpieczny jesteś TY. ' ' czy można mieć ataki czułości? ' ' To jedna z tych chwil. Godzin. Gdy płaczesz. I tak pragniesz wsłuchać się w czyiś oddech.. ' Narazie starczy bo jestem tu nowa i nie wiem czy takie wam sie podobają. ! ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez daarykaa Czas edycji: 2008-05-23 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Przyczajenie
|
te sa sliczne porzyczam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
ode mnie .. chris brown - with you z albumu "Exlusive" I need you boo, (oh) | Potrzebuję Cię kochanie I gotta see you boo (hey) | Muszę Cię zobaczyć kochanie And the hearts all over the world tonight, | I dziś wieczorem jestem najmocniej zakochany na całym świecie Said the hearts all over the world tonight [x2] | Powiedziałem dziś wieczorem jestem najmocniej zakochany na całym świecie [Verse 1] Hey! Little mama, | Hej, dziewczynko Ooh, you're a stunner | Ohh, jesteś taka fajna Hot..little figure, | Gorąca..mała postać Yes, you're a winner | Tak, jesteś zwycięzcą And I'm so glad to be yours, | I jestem taki szczęśliwy, że jestem Twój You're a class all your own | Jesteś wytworna na swój sposób And.. | I Oh, little cutie | Oh, czarująco atrakcyjna osóbko When..you talk to me | Kiedy..Mówisz do mnie I swear..the whole world stops | Przysięgam..cały świat się zatrzymuje You're my sweetheart | Jesteś moim serduszkiem And I'm so glad that you are mine | I jestem taki szczęśliwy iż jesteś moja You are one of a kind and.. | Jesteś jedyna w swoim rodzaju, i [Bridge] You mean to me | Jesteś dla mnie ważna What I mean to you and. | Co ja dla Ciebie znaczę? Together baby, | Razem kochanie There is nothing we won't do | Tutaj nie ma niczego czego nie zrobimy Cause if I got you, | Ponieważ kiedy mam Ciebie I don't need money, | Nie potrzebuję pieniędzy I don't need cars, | Nie potrzebuję samochodów Girl, you're my all. | Dziewczyno, cała jesteś moja And.. | I Chorus Oh! I'm into you, | Jestem w Tobie And girl, | I dziewczyno No one else would do, | Nikt inny tego nie zrobi Cause with every kiss and every hug, | Ponieważ z każdym pocałunkiem i każdym uściskiem You make me fall in love, | Sprawiasz, że zakochuje się And now I know no I can't be the only one, | I teraz wiem, nie..nie mogę być tym jedynym I bet there heart's all over the world tonight, | Dziś wieczorem całym sercem stawiam na With the love of they life who feel..| Zakochanych na zabój, którzy czują... What I feel when I'm | To co ja kiedy jestem With you [x5] | Z Tobą Girl.. | Dziewczyno With you [x5] | Z Tobą [Verse 2] Oh girl! | Oh dziewczyno I don't want nobody else, | Nie chcę nikogo innego Without you, there's no one left then, | Bez Ciebie, nic ze mnie nie zostanie You're like Jordans on Saturday, | Jesteś jak Jordans w sobotę [?] I gotta have you and I cannot wait now, | Musze Cię mieć i nie mogę dłużej czekać Hey! Little shawty, | Hej! Skromna [? kto mi powie co znaczy to shawty? ;P] Say you care for me, | powiedz, że zależy Ci na mnie You know I care for you, | Wiesz, że mi na Tobie tak You know...that I'll be true, | Wiesz..Że będę szczery You know that I won't lie, | Wiesz, że nie będę kłamać You know that I would try, | Wiesz, że będę próbować To be your everything..yeah.. | Być wszystkim dla Ciebie...tak.. [Bridge] Cause if I got you, | Ponieważ kiedy mam Ciebie I don't need money, | Nie potrzebuję pieniędzy I don't need cars, | Nie potrzebuję samochodów Girl, you're my all. | Dziewczyno, cała jesteś moja And.. | I Chorus Oh! I'm into you, | Jestem w Tobie And girl, | I dziewczyno No one else would do, | Nikt inny tego nie zrobi Cause with every kiss and every hug, | Ponieważ z każdym pocałunkiem i każdym uściskiem You make me fall in love, | Sprawiasz, że zakochuje się And now I know no I can't be the only one, | I teraz wiem, nie..nie mogę być tym jedynym I bet there heart's all over the world tonight, | Dziś wieczorem stawiam na wszystkie serca na całym świecie With the love of they life who feel..| Zakochanych na zabój, którzy czują... What I feel when I'm | To co ja kiedy jestem With you [x5] | Z Tobą Girl.. | Dziewczyno With you [x5] | Z Tobą [Bridge 2] And I.. | I ja Will never try to deny, | Nigdy nie będę próbował zaprzeczać that you're my whole life, | Że jesteś całym moim światem Cause if you ever let me go, | Ponieważ, gdy tylko mnie opuścisz I would die.. | Ja umrę So I won't front, | Tak więc nie będę się stawiać I don't need another woman, | Nie potrzebuję innej kobiety I just need your all and nothing, | Ja tylko pragnę Ciebie i nic więcej Cause if I got that, | Ponieważ jeśli będę mieć to Then I'll be straight | Wtedy będę szczery Baby, you're the best part of my day | Kochanie, jesteś najlepszą częścią mojego dnia I need you boo, (oh) | Potrzebuję Cię kochanie I gotta see you boo (hey) | Muszę Cię zobaczyć kochanie And the hearts all over the world tonight, | I dziś wieczorem jestem najmocniej zakochany na całym świecie Said the hearts all over the world tonight | Powiedziałem dziś wieczorem jestem najmocniej zakochany na całym świecie Woo Oh.. Yeah I need you boo, (oh) | Potrzebuję Cię kochanie I gotta see you boo (hey) | Muszę Cię zobaczyć kochanie And the hearts all over the world tonight, | I dziś wieczorem jestem najmocniej zakochany na całym świecie Said the hearts all over the world tonight | Powiedziałem dziś wieczorem jestem najmocniej zakochany na całym świecie Chorus Oh! I'm into you, | Jestem w Tobie And girl, | I dziewczyno No one else would do, | Nikt inny tego nie zrobi Cause with every kiss and every hug, | Ponieważ z każdym pocałunkiem i każdym uściskiem You make me fall in love, | Sprawiasz, że zakochuje się And now I know no I can't be the only one, | I teraz wiem, nie..nie mogę być tym jedynym I bet there heart's all over the world tonight, | Dziś wieczorem całym sercem stawiam na With the love of they life who feel..| Zakochanych na zabój, kto czuje... What I feel when I'm | To co ja kiedy jestem With you [x5] | Z Tobą
Girl.. | Dziewczyno With you .. [x5] | Z Tobą ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Rozeznanie
|
bądź dzisiaj nawet piekłem, lecz nie unikaj mnie . .
bo gdy nie ma nieba, Ciebie nie ma, nas już nie ma.. bo nie jesteś dla niego zbyt dobra, żeby został z Tobą w domu gdy dzwonią koledzy.. zanim znów go poprosisz, zanim pokażesz słabość, pamiętaj, że jutro będzie tak samo. dziś mówisz, że jest podły, ale myślisz o nim. i jedyne czego masz za mało, to silnej woli. jestem taka jak Ty i wiem, miłość oślepia.. przestałam czekać na miłość już całkiem i wtedy to ona znalazła przypadkiem mnie. żyj jak chcesz i daj żyć innym.. radość umyka w wodospadzie zdarzeń, Twój uśmiech to coś o czym dziś marzę.. lustro mój przyjaciel i wróg.. widzi cały ten syf i brud.. głębia spojrzeń i dekoltów.. ![]()
#4663 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mmmm Dziekujeee ;* a ten na czerwono to boski ;] ale i tak wszystkie powijam PS. super masz opisy ![]()
![]() |
#4665 |
Zadomowienie
|
wiekszość z polskiego hh :
_napiłbym się z Tobą wódki dziś,dziś ![]() _teraz życie pcha w zakręt gdzie czeka sen polski #eldo _nie wiesz co będzie jutro,mocno żyj !# eldo _chciałbym wierzyć,że MY,że życie to coś więcej nie tylko krew,pot,sperma i łzy _odchodzi to co było rutyną # grammatik _nie daj zrobić się w chuj,żadnej głupiej dziwce # 2cztery7 _lubie jak wszystcy patrzą z zazdrością # bez cenzury _jaram się Tobą jak palacze Holandią #bezcenzury _tak jak Bonie i Clyde twożymy pare #bez cenzury _my lubimy się na***ać,procent we krwi ![]() _młodości nie kupisz ani nie sprzedarz # bez cenzury _po męczącym dniu,chce tylko poczuć dotyk Twój#bez cenzury _wiesz co nas łączy ? ta historia która nigdy się nie kończy # borixon _może weźmiemy koc i pójdziemy na dach ? # borixon _chciałbym Cię zabrać na bardzo długi spacer i nic nie mówić#borixon _mam 5 gram za***istego szuwaksu,to znaczy,że ten dzień bedzie dniem superrelaxu # borixon _co Cię boli ?! _znasz mnie lepiej niż ja siebie ? #peja _byłeś dla mnie wszystkim a nawet kimś wiecej _teraz przechodzimy obok siebie obojętnie _nie tak miało być,przecież wiesz _ile jesteś w stanie dać ? bo ja swoje serce _zaufaj mi prosze,daj jedną szanse prosze _bo Ty moim księciem i jak słońce mnie oślepiasz _nie pozwole Ci płakać,nie pozwole Ci narzekać _ w szponach melanżu _chodz ze mną,zupełnie nie wiem do kąd #eldo _ku słońcu ze mną#eldo _otwieram oczy a zamiast plaży znów maisto #eldo _nie mieli wspólnych marzeń,chociaż od zawsze byli razem#eldo _styl,flow,orygnalność#el do _i nie musisz udawadniać ludzią swojej wartości,bo oni zawsze bedą zazdrościć#eldo _jest taka piękna,nagrana na dzwiękach#fisz _tęsknie choć wiem nie powinienem#fisz _pełen słoik słonych wspomnień o Tobie #fisz _zdrada krótkowzroczna boli tak okropnie#fisz _pije wiono,pale skręta z kolegami,chodz poniszczyć się z nami#fisz _sucho mi w gardle Ty jesteś mój tlen #fisz _nie ufaj samcom a emocją w oczch #fokus _są dni,kiedy widać to jak na dłoni#fokus/gutek _50 dróg do Ciebie _człowiek nigdy nie jest spisany na straty#grammatik _wszystko co mam to kilka minut z nim#hst _na placu jak w lodówie ogrzać się Tobą#hst _to jest miłość ? znów się w****ie#hst _para to dwoje tak to widze,z taką szmatą po ulicach idziesz#hst _nie zapomnij _pamietasz kochanie tamte bańki mydlane ? _wole szczere,brudne uczucie jak żelazo#onar _ściemniasz i mówisz,że wóda to najlepsza dupa _tylko z Tobą moge dalej iść i moge tu zostać#onar _teraz Ty jesteś pragnienie _ciesz się chwilą _nie lubię poniedziałków _chwile ulotne,ulotne chwile jak ulotka#pfk _nie ufam nikomu,kocham tych co na to zasłużyli#pfk _jestem bogiem,uświadom to sobie,sobie#pfk _*******e Cię i tak rozejdziesz się po kościach#pfk _wiesz co mnie boli?że ludzią w głowach się *******i _materialna dziwka !! _czy warto się s****ić tylko po to by być modnym ? #peja _zdrada to boli,całe życie *******i#peja _wiesz co się liczy ? szacunek ludzi ulicy #peja _miałeś szanse by wszystko wyjaśnić _byłeś ze mną już nie jesteś _w kłamstwie widzisz sukces _jesteś teorią haosu _przeminełeś z wiatrem ![]() _mam dusze i serce to właśnie różni mnie od Ciebie _mimo wszystko kocham Cie za przeszłość#pezet _a w przyjemnosci grzeszymy#pezet _płonące libiodo,jej żakiet i piwo#pezet _i tak wiem,że mnie kochasz tym pachnie Twoja skóra#pezet _znowu jesteś obok,chce być z Tobą,być sobą#pezet _i niech smutek płynie w zimnym piwie#pezet _serce w sercu,miłość w moim mieście#pezet narazie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Raczkowanie
|
No to teraz ja coś wkleję.
![]() Sinusoidalnie bywam kochanką lub koszmarem. - a kim jestem dla Ciebie? jestem twoją niespełnioną przyjemnością... proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siła. Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego. Pamiętaj - amatorzy zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica... Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney... ...odpocząć od świata i ludzi... przemyśleć różne sprawy... Jeśli chciałabyś być niegrzeczna - to przestań gadać i bądź.; p Nie chcę nawet wymawiać twego imienia rób jak robisz dalej- nie wróżę powodzenia... Kiedy zapytasz mnie co kocham najbardziej, odpowiem, że życie. Odwrócisz się i odejdziesz nie wiedząc, że moje życie to Ty. Good Girl gone Bad.; ]. No i to by było na tyle. Mam nadzieje że wam się spodobają. |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zadomowienie
|
![]()
_zrobie zamęt i znikne by nie widzial nikt..
_ do you know I taste like lollipop ![]() _Bittersweet memories ![]() /gorzko-slodkie wspomnienia/ _I hope life treats you kind, /mam nadzieje,że życie traktowało cie miło/ And I hope you have all you've dreamed of. /i mam nadzieje ze miałes wszystko co sobie wysniłeś/ And I wish to you, joy and happiness. / i zycze ci radosci i szczescia/ But above all this, I wish you love. /lecz najbardziej zycze ci miłości/ ![]() _Everything I do I do it for you <3 / wszystko co robie, robie dla ciebie/
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, miło, że ktoś docenia. ^^ Smacznego! ![]() ----------------------------------------
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Przyczajenie
|
myśl, że to koniec, jest początkiem czegoś nowego...
To taki stan, gdzie byle reklama zmusza do płaczu... pomiędzy nami na dwóch łapach skacze wielki, czarny znak zapytania. Zwrócisz mi te dni co tak intensywnie pachniały uśmiechem? 'Podobno w siódmym niebie jest sie tylko raz...a potem spada się w dół...' przepraszam! mógłby Pan oddać mi moje serce?! ![]()
![]() |
#4670 |
Rozeznanie
|
Są takie błędy, których nie da się naprawić ...
Są takie słowa, których nie da się cofnąć ... Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać ... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć ... Facet to szowinistyczny reproduktor nie posiadający żadnych uczuć! Walić wszystkich frajerów zakłamanych, fałszywych zdrajców, koleżków udawanych. Każda nasza słabość to broń w ręku przeciwnika.
#4671 |
Rozeznanie
|
- Jednak jestem człowiekiem. Jednak rozstanie boli.
- Lubię Cię przy mnie - Czy to miłość czy zabawa?? -Każdego ranka podróż zaczyna się od nowa. Dużo lepiej się idzie, gdy podniesiona głowa... - Izoluję się od tłumu, pospolitości i niezdrowego nieładu. - Lubię cisze. Bo w ciszy Cię słyszę... --------------- macie jakieś ciekawe o wspomnieniach??
#4672 |
Przyczajenie
|
na odległość reki
na głębokość wzroku na słyszalność serca ![]() could you fall in love with me again? dlaczego nie wierzyć mam, że teraz będzie tak jak chcę powiedz, że mnie kochasz albo lepiej pokaż tyle chciałam Ci dać, ubrać miłość w spokój snu ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła w moim życiu jest więcej bólu niż radości nie wiem czy los uśmiechnie kiedyś do mnie się. you can't stop me from loving again znudzona światem wyrzucasz do kosza wczorajsze sny nie chcę widzieć, nie chcę czuć, czy to koniec już? it's so amazing how you came into my life I'm forever by your side może miłość stopi ten lód a ciepło sprawi, że stanie się cud if you ever call my name I'll be right there but they can't change me chcę kochać całą sobą więc powiedz jak to zrobić mam. na pozór silna dziewczyna a w środku ledwo się trzyma siedzimy obok siebie, lecz to wciąż za daleko chcę poczuć co to miłość i naprawdę zacząć żyć. ty chyba w ogóle zapomniałeś o moim istnieniu ta noc jest tak piękna, choć zwyczajna nie potrafię zabić tego co do ciebie czuję nie ważny jest świat za dużo w nim łez czy ty wiesz że ja dla ciebie się budzę każdego dnia bo to co dla mnie miało sens odeszło razem z Tobą zamienię każdy oddech w niespokojny wiatr być tam, zawsze tam gdzie Ty I am the way I am the light I am the dark inside the night I hear your hopes I feel your dreams And in the dark I hear your screams Don't turn away Just take my hand And when you make your final stand I'll be right there I'll never leave all I ask of you - believe If I close my eyes forever Will it all remain unchanged If I close my eyes forever Will it all remain the same...
#4673 |
Zadomowienie
|
`I love you is eight letters...so is bullshit/ Kocham Cię to osiem liter... tak samo jak gówno prawda
`DRINK COFFEE - Do stupid things faster, with more energy/ PIJ KAWE -rób głupie rzeczy szybciej, z większą energią `I keep trying to lose weight but it keeps finding me/ Próbuje zgubić parę kilo ale zawsze mnie odnajdują `We live in an age when pizza gets to your home before the police./ Żyjemy w wieku w którym pizza przyjezdza do domu szybciej niz policja
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczynki
![]() ![]() -Zapisuję kartę życia: tusz się kończy, a do miłości jeszcze nie doszłam... ![]() -Bo Ty jak ten sęp krążysz wciąż wokół mego serca.. ![]() -Właśnie obaliłeś moją teorię, która mówiła, że jesteś mnie wart ![]() -Na niebie między gwiazdami Ty i ja trzymamy się za ręce.. ![]() Pozdrawiam... ![]() Coś mi się zdaje że forum stanie się moim nałogiem ![]()
#4675 |
Zadomowienie
|
`We're sorry, but the light at the end of the tunnel is broken./ Przepraszamy ale światełko na końcu tunelu jest zepsute.
`U want me? do yourself a favor and STOP./ Chcesz mnie? zrób dla siebie przysługę i przestań. `When I was born I was so surprised I didn't talk for a year and a half./ Kiedy się urodziłem byłem tym tak zaskoczony że nie mówiłem przez półtorej roku `WARNING! Please do not smoke near our gas pumps. Your life may be not worth much but our gas is./ Ostrzeżenie! Prosimy nie palić blisko zbiornikow z benzyna. Twoje zycie moze nie jest duzo warte, ale nasza benzyna jest.
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Raczkowanie
|
zwariowanna - świetne opisy
![]() a.g.u.n.i.a1 - dziękuję, kochana ;* czując się tak dobrze. jak z miłością. tracimy uczucia. mam swój mały świat. mogę powiększyć go o ciebie.? przegapiłam tę wiosnę. love is happines. drug. sad. everything. pain. and you.
![]() |
#4677 |
Raczkowanie
|
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre,a pieprzone życie już nie takie?
#4678 |
Rozeznanie
|
zaciagam sie tobą i jestem naćpana miłościa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Rozeznanie
|
chce byś był już zawsze ze mną tu..
każą nam wierzyć w świat, którego dla nas nie ma. Ty wiesz, że serce zabiło mocniej. cii. nic nie mów, chociaż dziś.. zaciągam się Tobą, chociaż nie pale. to jest tak, że jesteś narkotykiem uzależniona. uzależniona od Ciebie. I wiem, że pozwalam Ci mieć całą siłę.
#4680 |
Wtajemniczenie
|
* Smutku nie ubierzesz w kolorowe szmatki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.