Mamusie marcowe 2018 cz. 2 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-19, 21:03   #1171
zielona hortensja
Rozeznanie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez misiol Pokaż wiadomość
:-(
Wielki smutek
Co dalej, lekarka coś mówiła?

Po usunięciu przepisze mi badania. Normalnie robi sie po trzech razach, ale może mi przepisać juz teraz. Ale mówi ze rzadko coś wychodzi.
Stary 2017-08-19, 21:04   #1172
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Aaa i miałam pierwszy raz USG przez brzuch i nie wiedziałam czy mam byc w spodniach czy bez siara
Spoko, ja w środę też miałam pierwszy raz przez brzuch i też nie wiedziałam i lekarza pytałam Nie wiedziałam, jak nisko jeździ tą głowicą
Stary 2017-08-19, 21:14   #1173
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Spoko, ja w środę też miałam pierwszy raz przez brzuch i też nie wiedziałam i lekarza pytałam Nie wiedziałam, jak nisko jeździ tą głowicą
No on po badaniu na fotelu kazał się ubrać do usg to założyłam majtki a on do mnie że spodnie też mogę ehh dalej mnie ten brzuch boli.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 21:42   #1174
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Mecassie dobrze że fasolka wszystko ok

Zielona hortensja bardzo mi przykro

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 22:03   #1175
misiol
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona hortensja Pokaż wiadomość
Po usunięciu przepisze mi badania. Normalnie robi sie po trzech razach, ale może mi przepisać juz teraz. Ale mówi ze rzadko coś wychodzi.
Kiedy masz zabieg?
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 22:26   #1176
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Mecassie ciesze się że wszystko ok Po prenatalnych tez będzie dobrze. Masz je już niedługo, czas szybko zleci i lekarz potwierdzi, że wszystko jest w idealnym porządku

Ja ostatnio też miałam usg przez brzuch. Ale wcześniej byłam badana na fotelu ginekologicznym, wiec miałam tylko spódniczkę ginekologiczna

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 22:31   #1177
_Dolly
Rozeznanie

Cytat:
No on po badaniu na fotelu kazał się ubrać do usg to założyłam majtki a on do mnie że spodnie też mogę ehh dalej mnie ten brzuch boli.

Pewnie dzidzia rośnie 😊
U mnie najprawdopodobniej właśnie jakieś pęknięcie naczynia krwionośnego spowodowane rozrastaniem się wszystkiego tam wywołało plamienie. Bądź dobrej myśli 😊 w końcu trzeba dzidzi zrobić jak najprzyjemniejsze warunki.

Mnie dzisiaj bolą sutki, jakby piekły... 😒
I zjadłam na kolacje płatki kukurydziane z mlekiem i miodem. Ja, człowiek bezmleczny 😂 specjalnie szłam po nie do sklepu, co ta ciąża robi z człowiekiem 😉

Stary 2017-08-19, 22:50   #1178
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Mi to sie chyba piersi powiekszyly Trochę bolą jak dotykam.
Dobranoc :-*

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 22:56   #1179
asiula1306
Zakorzenienie

My bylismy dzis w kinie myslalam ze nie pojdziemy bo znow zaczelo mnie mdlic po poludniu ale przeszlo dzisiaj mam lepszy dzien- znow cyce mniej bola i mdlosci mniejsze. Ale rano bolala mnie glowa i spac mi sie chciało.

A w ogole moje cycki bola mnie tak specyficznie- jak wstaje rano i sie podniose to czuje jak ciągną ale czuje tez takie pieczenie, palenie ale jakby w środku, pod sutkami. Strasznie dziwne uczucie...

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 22:57   #1180
_Dolly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Mi to sie chyba piersi powiekszyly Trochę bolą jak dotykam.
Dobranoc :-*

Ja w okolicach 6 tc nie mogłam się dotknąć. Apogeum mialam, jak pewnego dnia miałam wrażenie jakby ktoś mi szpikulce wbijał w piersi. Siedziałam w pracy i nie dotykając w ogóle zginało mnie z bólu. Teraz jest ok, z incydentami jak dziś 😉 ale powiększył się znacznie (staników które nosilam w maju nawet nie przymierzam, dobrze ze u mamy miałam schowane takie z czasów wagi cięższej😁 chyba już tak nie rosną, to wybiorę się na jakieś bra-zakupy).
Stary 2017-08-19, 23:48   #1181
Pannkaka
Rozeznanie

Cytat:
Jade na IP zaczęłam plamic na brązowo

Strasznie sie ciesze, ze przeczytalam to dopiero jak juz zdazylas napisac, ze wszystko ok i jeszcze bardziej ciesze sie, ze ok

Cytat:
Napisane przez zielona hortensja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadam tylko na chwile. Nie odzywałam sie bo byłam na wakacjach, jednych i drugich. Tuż przed wyjazdem miałam wizytę na której było wszystko ok, 7 tydzień i serce biło. Od tego czasu momentami czułam sie lepiej ale momentami strasznie, mdłości, wymioty. Niestety byłam dzis na wizycie i zarodek sie nie rozwinął, powinien mieć ok 4 cm a ma niecały 1cm. I brak akcji serca. Lekarka była w szoku bo mówi ze przy takich objawach była pewna ze wszystko ok. Piersi mnie pobolewają, spać mi sie chce, żyły widoczne. Wszystkie objawy. No niestety. Także ja sie z wami przyszłam pożegnać i życzyć powodzenia.
Tak mi przykro , trzymaj sie!
Ehh, to tylko pokazuje jak malo sensu ma nasze wrozenie z objawow. U niektorych kobiet objawy znikna z dnia na dzien i wszystko bedzie ok, u innych beda trwaly i trwaly, a wcale nie bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Niestety, mam aniołkowych zostało niewiele. Coraz bardziej się boję.
Niby poronienia nawracające to 1% wszystkich poronień. U nas zupełnie nie sprawdziła się ta statystyka.
To ja moze psuje watkowa statystyke, bo nie przyznalam sie do mojego jednego poronienia. Teraz, kiedy zblizam sie do konca pierwszego trymestru troche latwiej jest mi o tym napisac, ale wiecie... rozne sa sposoby radzenia sobie z tym w glowie, moim bylo wyparcie. Zreszta, to bylo tak wczesnie, ze wole myslec, ze tamtej ciazy po prostu nie bylo. Mam nadzieje, ze nie bedziecie tego negatywnie oceniac

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Byłam z 2 lata temu w Nykopingu, pewnie kojarzysz miasteczko przy tym lotnisku Skavsta, ale świetnie tam było mimo że tylko na jeden dzień to była świetna wycieczka
Nigdy tam nie bylam, ale kojarze. Zawsze za bardzo sie spieszylam ze Skavsty, bo mam stamtad bardzo daleko

Cytat:
Może tylko coś mu się nie podobało ale że nie ma tych uprawnień to nic nie powiedział. Ale nie chce teraz o tym myslec. Aktualnym problemem jest ze tz przyniósł mi dres do spania a te spodnie są już za ciasne chyba pojde do piguly po nożyczki i przetnę gumę... co myslicie?

Wychodzi na to, ze nigdy nie jest za wczesnie na naszykowanie malej torby do szpitala. Juz sobie wyobrazam co by mi maz przywiozl w takiej sytuacji On do mnie potrafi zadzwonic zapytac, gdzie lezy bluza corki (ktora sam jej zdjal poprzedniego dnia), kiedy ja juz jestem w pracy

Cytat:
Napisane przez _Dolly Pokaż wiadomość
Pewnie dzidzia rośnie 😊
U mnie najprawdopodobniej właśnie jakieś pęknięcie naczynia krwionośnego spowodowane rozrastaniem się wszystkiego tam wywołało plamienie. Bądź dobrej myśli 😊 w końcu trzeba dzidzi zrobić jak najprzyjemniejsze warunki.

Mnie dzisiaj bolą sutki, jakby piekły... 😒
I zjadłam na kolacje płatki kukurydziane z mlekiem i miodem. Ja, człowiek bezmleczny 😂 specjalnie szłam po nie do sklepu, co ta ciąża robi z człowiekiem 😉

Zasnelam dzis po 19 z corka i obudzilam sie teraz ok 23 umierajaca z glodu. Przeczytalam o tych twoich platkach i rzucilam sie na swoje, bo ostatnio sobie kupilam. Tylko teraz zaluje, ze tak dokladnie patrzylam na sklady i kupilam takie ekologiczne, pelnoziarniste... w ogole nie sa slodkie, nie zaspokoily mojej ochoty na chrupki z mlekiem

Mnie dzis strasznie brzuch ciagnie, tak po bokach. Myslalam, ze po kilku godzinach snu przejdzie, ale nie
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 00:02   #1182
Słodkaaa
Zakorzenienie

Hortensjo przykro mi

Mecassie super, że wszystko ok.

Pannkaka dokładnie tak jak mówisz. Ja objawy mam nawet teraz - cały czas bolą mnie piersi...

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 00:19   #1183
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Mnie dzis strasznie brzuch ciagnie, tak po bokach. Myslalam, ze po kilku godzinach snu przejdzie, ale nie
Mnie też... Ale dziś, w porównaniu do poprzednich dni, byłam bardzo aktywna. Co nie zmienia faktu, że w obliczu nie najlepszych wieści tutaj w ostatnim czasie, trochę mnie martwią te pobolewania... Zastanawiam się, czy nie zniknąć na jakiś czas z wątku
Stary 2017-08-20, 00:34   #1184
Pannkaka
Rozeznanie

Cytat:
Mnie też... Ale dziś, w porównaniu do poprzednich dni, byłam bardzo aktywna. Co nie zmienia faktu, że w obliczu nie najlepszych wieści tutaj w ostatnim czasie, trochę mnie martwią te pobolewania... Zastanawiam się, czy nie zniknąć na jakiś czas z wątku
Mi pewnie ulatwia sprawde to, ze pamietam jak mnie bolalo w ciazy z corka, uznaje to za ciazowa norme, jak zgage i nocne wstawanie na siku. Bedzie dobrze!
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 07:00   #1185
punamama
Rozeznanie

Hej z wczesnego ranka
Ja wczoraj miałam jeden z gorszych dni jeśli chodzi o samopoczucie. Wszystko mnie bolało, praktycznie cały dzień nie zmieniałam pozycji z leżacej. Nigdy bym nie pomyślała że bede się tak źle czuła w drugiej ciaży...
Jem bardzo mało przez te mdłości. Lekarz pewnie będzie na mnie krzyczał jak to usłyszy ale jak tu jeść jak ciagle mnie mdli albo śpie.
Dzisiaj mamy rodzinny obiad. Obym tylko wytrwała do końca.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2017-08-20, 07:07   #1186
motyllek90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
My bylismy dzis w kinie myslalam ze nie pojdziemy bo znow zaczelo mnie mdlic po poludniu ale przeszlo dzisiaj mam lepszy dzien- znow cyce mniej bola i mdlosci mniejsze. Ale rano bolala mnie glowa i spac mi sie chciało.

A w ogole moje cycki bola mnie tak specyficznie- jak wstaje rano i sie podniose to czuje jak ciągną ale czuje tez takie pieczenie, palenie ale jakby w środku, pod sutkami. Strasznie dziwne uczucie...

A na czym? Też chcieliśmy z mężem iść ale w repertuarze kiepskie pozycje...

motyllek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 07:23   #1187
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez punamama Pokaż wiadomość
Hej z wczesnego ranka
Ja wczoraj miałam jeden z gorszych dni jeśli chodzi o samopoczucie. Wszystko mnie bolało, praktycznie cały dzień nie zmieniałam pozycji z leżacej. Nigdy bym nie pomyślała że bede się tak źle czuła w drugiej ciaży...
Jem bardzo mało przez te mdłości. Lekarz pewnie będzie na mnie krzyczał jak to usłyszy ale jak tu jeść jak ciagle mnie mdli albo śpie.
Dzisiaj mamy rodzinny obiad. Obym tylko wytrwała do końca.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja też tą ciążę znosze o wiele gorzej niż pierwszą
Wczoraj również miałam bardzo kiepski dzień, może też pogoda dołożyła swoje.

Dzien dobry, my juz od ponad godziny na nogach. Mój synek dzisiaj wstał o 6...
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 08:03   #1188
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motyllek90 Pokaż wiadomość
A na czym? Też chcieliśmy z mężem iść ale w repertuarze kiepskie pozycje...

Dlugo sie zastanawialismy bo wlasnie wybór niespecjalny ale poszlismy na agentke specjalnej troski i byl calkiem spoko. Lekki, latwy i przyjemny i mozna sie pośmiać

Znowu mi sie głupoty snily. Ze jechalam z domu rodziców samochodem prosta droga i zabladzilam. Jechalam przez jakis zamglony las, potem dotarlam do malego miasteczka jak z filmu, drogi byly wąskie a na jednej z nich stal samochod i nie moglam przejechac. Jak wysiadlam z auta to sie okazalo ze na drodze lezy martwy mężczyzna ktorego kierowca tamtego samochodu chcial zsunac z drogi i wzial go za fraki i przeciagnal na bok zeby przejechać. I jak dojechalam na szczyt ta droga to sie okazalo sie jest tam wielki zamek i nic dalej nie ma...

Sprawdziłam w senniku co oznacza martwy mezczyzna i wiecie co? "Narodziny dziecka w najblizszym otoczeniu"

Edytowane przez asiula1306
Czas edycji: 2017-08-20 o 08:25
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 08:32   #1189
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też cały czas ciągnie brzuch mimo ze jestem na no spie i magnezie... także chyba tak musi byc? Powiem o tym lekrzowi na obchodzie.

W nocy takie akcje ze nie spałam prawie w ogóle dziewczynie odeszły wody w 32tyg...

Stary 2017-08-20, 08:39   #1190
motyllek90
Raczkowanie

Cytat:
Mnie też cały czas ciągnie brzuch mimo ze jestem na no spie i magnezie... także chyba tak musi byc? Powiem o tym lekrzowi na obchodzie.

W nocy takie akcje ze nie spałam prawie w ogóle dziewczynie odeszły wody w 32tyg...

Straszne...
Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Dlugo sie zastanawialismy bo wlasnie wybór niespecjalny ale poszlismy na agentke specjalnej troski i byl calkiem spoko. Lekki, latwy i przyjemny i mozna sie pośmiać

Znowu mi sie głupoty snily. Ze jechalam z domu rodziców samochodem prosta droga i zabladzilam. Jechalam przez jakis zamglony las, potem dotarlam do malego miasteczka jak z filmu, drogi byly wąskie a na jednej z nich stal samochod i nie moglam przejechac. Jak wysiadlam z auta to sie okazalo ze na drodze lezy martwy mężczyzna ktorego kierowca tamtego samochodu chcial zsunac z drogi i wzial go za fraki i przeciagnal na bok zeby przejechać. I jak dojechalam na szczyt ta droga to sie okazalo sie jest tam wielki zamek i nic dalej nie ma...

Sprawdziłam w senniku co oznacza martwy mezczyzna i wiecie co? "Narodziny dziecka w najblizszym otoczeniu"
Ooo dzieki może w takim razie też sie przejdziemy bo mamy jeszcze te darmowe bilety z multisportu ale one sa do wykorzystania tylko do końca sierpnia. A sen koszmarny, wspolczuje

motyllek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 08:42   #1191
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:

Leżysz z dziewczynami w ciąży?
Co szpital to inaczej chyba, że ja jeszcze za wczesna jestem, bo na normalnej ginekologii mnie położyli.

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 08:47   #1192
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Leżysz z dziewczynami w ciąży?
Co szpital to inaczej chyba, że ja jeszcze za wczesna jestem, bo na normalnej ginekologii mnie położyli.

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
Ja normalnie na patologi, ciąża to ciąża. Ja tylko nie kumam czemu tutaj też trafiają dziewczyny po poronieniach

Stary 2017-08-20, 08:58   #1193
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Zastanawiam się, czy nie zniknąć na jakiś czas z wątku
Też się mocno nad tym zastanawiam
Mocno mnie dotykają te straty. Z obawą myślę o naszej drodze przez prenatalne.
Widziałam, że część dziewczyn z końca marca przeniosła się na kwietniówki. Nie dziwię się im.

Pannkaka, nie żartuj, za co tu oceniać. Sama widzisz, że każda z nas różnie sobie poradziła.

Mecassie, powiedz lekarzowi, jeśli po nospie ból nie mija.

Za objawy odpowiadają hormony. Musi spaść ich poziom, żeby ustały. I pewnie czasem jest to przyczyna poronienia, więc nagłe ustanie objawów jest z tym wiązane. Kiedyś wam wspominałam o znajomej, której puste jajo dawało całe spektrum objawów, łącznie z wymiotami.
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 09:07   #1194
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja normalnie na patologi, ciąża to ciąża. Ja tylko nie kumam czemu tutaj też trafiają dziewczyny po poronieniach

To teraz zaczynam się martwić czemu leżę, na ginekologii operacyjnej a nie ciążowej ;( chociaż może dobrze, skoro dziewczyny po poronieniach też trafiają w to samo miejsce to mam mniej tregedii koło siebie

Stary 2017-08-20, 09:26   #1195
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Mi pewnie ulatwia sprawde to, ze pamietam jak mnie bolalo w ciazy z corka, uznaje to za ciazowa norme, jak zgage i nocne wstawanie na siku. Bedzie dobrze!
U mnie to w sumie nie powinnam tego nazywać bólem, to taki dyskomfort powiedzmy, który bardziej odczuwam wieczorami.

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Też się mocno nad tym zastanawiam
Mocno mnie dotykają te straty. Z obawą myślę o naszej drodze przez prenatalne.
Widziałam, że część dziewczyn z końca marca przeniosła się na kwietniówki. Nie dziwię się im.
Właśnie mnie też dotykają... Ostatnie moje badanie to same dobre wieści a i tak już się dalej martwię Nie przypuszczałam, że tak dużo będzie pożegnań...
Też widziałam, że dziewczyny się poprzenosiły i też im się nie dziwię. Sama przecież jestem lutówką, z ostatniego usg TP wyszedł nawet 26.02 (nie przejmuję się tymi datami bo to się zmienia, trzymam się tego wyliczonego z OM czyli 28.02). Nawet miałam już otwarty edytor posta w lutówkach ale one myślały już o prenatalnych a ja wiedziałam tylko tyle, że pęcherzyk jest w macicy

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
To teraz zaczynam się martwić czemu leżę, na ginekologii operacyjnej a nie ciążowej ;( chociaż może dobrze, skoro dziewczyny po poronieniach też trafiają w to samo miejsce to mam mniej tregedii koło siebie
Może po prostu nie było miejsc na patologii?
Stary 2017-08-20, 09:38   #1196
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Mam na wkładce z nocy trochę podbarwionego na brązowo śluzu :/ nawet z tym nie jadę bo byłam już ostatnio u 3 ginów i mówią że mam krwiaka za kosmówką i póki nie ma żywej krwi to się nie denerwować. Ale i tak dobrze że się wymigałam z długiej podróży na urodziny Babci
Poranek spędziłam z psem i Mężem w łóżku i jeden mnie gryzł po włosach a jeden się zalecał

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 09:41   #1197
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Ja też tą ciążę znosze o wiele gorzej niż pierwszą
Wczoraj również miałam bardzo kiepski dzień, może też pogoda dołożyła swoje.

Dzien dobry, my juz od ponad godziny na nogach. Mój synek dzisiaj wstał o 6...
I to jest najgorsze, pierwsza ciaza kiedy mozna w miare lezec i wypoczywac bo nie trzeba ganiac za brzdacem jest lepiej znoszona niz druga kiedy nie ma czasu na odpoczynek. No ale sporo osob potwierdza, ze druga ciaza gorsza jak o objawy chodzi.
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 09:51   #1198
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to w sumie nie powinnam tego nazywać bólem, to taki dyskomfort powiedzmy, który bardziej odczuwam wieczorami.

Właśnie mnie też dotykają... Ostatnie moje badanie to same dobre wieści a i tak już się dalej martwię Nie przypuszczałam, że tak dużo będzie pożegnań...
Też widziałam, że dziewczyny się poprzenosiły i też im się nie dziwię. Sama przecież jestem lutówką, z ostatniego usg TP wyszedł nawet 26.02 (nie przejmuję się tymi datami bo to się zmienia, trzymam się tego wyliczonego z OM czyli 28.02). Nawet miałam już otwarty edytor posta w lutówkach ale one myślały już o prenatalnych a ja wiedziałam tylko tyle, że pęcherzyk jest w macicy

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Może po prostu nie było miejsc na patologii?
Nie wiem

Ja jestem na wątku marcowym i kwietniowym, bo jest chwilowo tydzień różnicy z wyliczeń wychodzi 27 marca, a z usg że maluch jest młodszy o tydzień

Stary 2017-08-20, 10:05   #1199
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Ja jak mówię mężowi, że kolejna osoba poronila to pyta po co czytam forum i że tylko nie to stresuje. Ale mi się wydaje, że mimo to, że jest tu ostatnio tyle smutnych wiesci to wizaż daje dużo pozytywnej energii. To że przechodzimy przez to wszystko razem, jesteśmy na podobnym etapie i możemy wzajemnie odpowiadać sobie na pytania pomaga, zwłaszcza w 1 ciąży, gdy wszystko jest niewiadomą. Dobrze mieć w Was wsparcie!

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 10:13   #1200
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Ja jak mówię mężowi, że kolejna osoba poronila to pyta po co czytam forum i że tylko nie to stresuje. Ale mi się wydaje, że mimo to, że jest tu ostatnio tyle smutnych wiesci to wizaż daje dużo pozytywnej energii. To że przechodzimy przez to wszystko razem, jesteśmy na podobnym etapie i możemy wzajemnie odpowiadać sobie na pytania pomaga, zwłaszcza w 1 ciąży, gdy wszystko jest niewiadomą. Dobrze mieć w Was wsparcie!

Dokładnie! Jest mi z Wami to wszystko łatwiej przeżywać niż tłamsić to w sobie. Pewnie już macie dość mojego marudzenia o prenatalnych itp ale wiem ze zawsze mnie wysłuchacie i doradzicie bez hejtu ani gadek typu "panikujesz czemu miałoby być źle"

Parapet bo mnie nie boli tylko go czuję ten brzuch... może to już tak ma być ? ehh lekarze mają kupę roboty na porodowce... parę porodów i jeszcze dwa cięcia na cito. Z tego co slyszalam od piguł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości