![]() |
#1 |
BAN stały
|
moje wisiorki xD ocencie;P
więc tak: jak w empiku dorwałam mase plastyczną fimo to odrazu kupiłam. skutki odczułam przy kasie bo za 5 kolorów zapłaciłam 30 zł.... ale dobra, nieważne;P
uprzedzam, że profesjonalistka nie jestem wię moje wyroby pozostawiają wiele do życzenia. Robie je głównie dla odprężenia i zajęcia się czyms ![]() z góry także przepraszam za złej jakości zdjęci ale robione były z aparatu komórkowego. Jeżeli bylibyście zainteresowani mogłabym zrobić lepsze ![]() więc, oto one: http://img165.imageshack.us/my.php?i...sc01642fw3.jpg http://img165.imageshack.us/my.php?i...sc01643zl0.jpg http://img186.imageshack.us/my.php?i...sc01644fs9.jpg jak można zauważyć precelek jest jeszcze nie wypalony ;P a i przepraszam ale nie umialam zrobic zalacznika ;( Edytowane przez xns_dziewczyna Czas edycji: 2008-05-23 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: moje wisiorki xD ocencie;P
precelek wyglada jak kupa...
A zalaczniki dodaje sie na dole "zarzadzaj załącznikami" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ata Ty brutalu :P
ptaszek i świnia przeurocze ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
haha rzeczywiście precelek tnieco przypomina to coś:P
mi sie podobaja zwierzaki z biedronką na czele...raszta taka sobie
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hmm co tu powiedzieć.. myślę chyba tak jak arleta_myslowice że zwierzątka są najlepsze.. nie eksperymentuj.. czasami trzeba się skupić na jednym i tego się nauczyc, poznać materiał a później walczyć dalej..
![]() |
#6 |
BAN stały
|
pff.. brutalne xD ale mnie to nie obchodzi xD robic nie przestane a co do precelka to moze i tak... trudno
poza tym na zdjeciu nie widac tego tak dokladnie jak w rzeczywistosci wiec...hihih;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
rob rob, praktyka czyni mistrza! kazda z nas zaczynala od 0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hihih powiem szczerze ze moze ocipinke.;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A mnie się podoba lodzik
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zwierzątka są fajne
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
dziekuje bardzo =**
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
At - wiesz, że jak zobaczyłam (bez czytania Twojego posta), to mi się to samo skojarzyło?
![]() a tak na serio... znośny jest jeden, czy dwa... ale pracuj dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Matko, cieszę się, że zakładając swój wątek nie natrafiłam na taki skład "sędziowski". Niektóre z was to naprawdę tak potrafią człowieka "zmotywować" i "zachęcić" do pracy, że aż miło...
![]() xns nie przejmuj się i pracuj dalej. Napewno kolejne prace będą coraz to lepsze, a to, że precelek przypomina komuś coś tam to nie Twoja wina bo akurat taki kolor tej masy plastycznej. Założę się że gdyby kolor był inny to nikt by tutaj podobnych skojarzeń nie miał. Tak czy owak nie zyczę nikomu tego typu komentarzy, a niektórym wizażankom życzę nieco więcej ogłady i szacunku dla uczuć innych osób... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
ZDECYDOWANIE widać! ;D
Myślę, że mogę sie wypowiedzieć, bo zajmuję sie robieniem takich rzeczy i nie ukrywam, że dobrze mi idzie - przyjeli mnie z tym do Paki. Po pierwsze: Cytat:
Po trzecie: estetyka! Twoje prace wymagają pracy nad estetyką ![]() Po czwarte: Zdjęcia, ale to juz najmniej ważne Po piąte: powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Świnka fajna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
wiecie co gów* mnie obchodzi ze precel wyglada jak kupa! leczcie sie skoro takie macie skojarzenia. a co do estetyki to jest. jak sie nie podoba to trudno obede sie. wiele osob uwaza ze sa fajne i ladne a ze wy oczekujecie fajerwerek to spadac. mozecie teraz pisac ze nie umiem przyjac krytyki. wrecz przeciwnie umiem ale wy juz lekko przeginacie. ot co mialam do powiedzenia. dziekuje pania za niezmierna uwage :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Xns_dziewczyna - wyluzuj trochę. Nie jest źle. Lody są w miarę fajne, jak dla mnie. Wiadomo, że nie od razu robi się arcydzieła. Tylko nie przejmuj się tym, że nie wszystko wszystkim się podoba, bo to normalne. Zwłaszcza jak się zaczyna.
Za to Mayla- nie rozumiem Twojej uwagi o zrzynaniu wzorów. Jak oglądam w necie "jadalne" lub "zwierzaczkowe" prace z fimo, to większość jest podobna i obraca się w tych samych klimatach. Takich samych jak Twoje. Nie widzę sensu tej uwagi w tym wypadku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Eh, czegoś nie rozumiem...
napisałaś: Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ed: znając życie, teraz mi się dostanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz to pokazujesz jaką ty masz kulturę, nie my ![]() edit: Cytat:
![]() Coś czuję, że będzie zadyma! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem kokarda i kółeczko od arbuza nie jest zrobione estetycznie. I właśnie tą wypowiedzią obrażającą nas[Joanno?] powinnaś[moim nic nie wartym zdaniem] zakończyć swoją działalność na tym forum. Jednym słowem,nie powtarzając tego co Dziewczyny mówiły:Tej pani już dziękujemy.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja też nie rozumiem dlaczego takie oburzenie...Przeciez są rózne gusta a to że ktoś zwraca uwage i ktyrykuje to nie znaczy że robi to złośliwie a wręcz przeciwnie daje do zrozumienia zeby nad czymś popracować ...poprawić coś.Sama jestem nowa i każdy kto tu trafił wiedział że nie bedzie oblewany samymi komplementami...nawet dziewczyny które sa tu długo dostaja czasem po nosie albo poprostu nie docieraja do gust każdej z dziewczyn...przeciez to normalne ze nie wysztkim bedzie sie podobało to co robimy..a z precelka bym sie roześmiała gdybym sama cos takiego usłyszała...zobaczysz że jak zrobisz następne prace zauważysz to co Ci dziewczyny mówią porównasz i dostrzezesz błędy estetyczne.Niektóre z nich sa naprawde fajne a to że nie wszystkie są extra,super,boskie...to już nie nasza wina...Pozdraweiam
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a ja powiem, że już pomijając fakt, że zwrot akcji w tej rozmowie mnie niezmiernie ucieszył [najpierw spoko spoko, wiem, że moje prace nie są idealne, generalnie jest super i ja też się cieszę, po czym mam was gdzieś], to na TO zdanie:
oplułam monitor xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
haha jestescie zalosni xD a to forum jest gowno warte xD hihih wiem ze beznadziejne mam prace(skoro tak mowicie) i zegnam was bardzo cieplo. udlawcie sie wlasna slina xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ameeen. Idź żesz w pokoju Chrystusa. Modom niech będą dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Darkling to się nazywa "reading comprehension" czyli czytanie ze ZROZUMIENIEM czyli to z czym Ty jak widać masz nielada problem. Czy ja tam napisałam gdzieś, że masz piać??? Ja tylko napisałam o poszanowniu cudzych uczuć i byciu odrobinę subtelnym. Naprawdę nie ma potrzeby pisać po raz enty że precel przypomina wam kupe. Dziewczyna nie jest ślepa i chyba jeden komentarz tego typu wystarczy. Tu jest naoczny przyklad, ze zauwazyla blad a wy daaaalej jazda po niej.
Cytat:
Nie bronię jej jeżeli chodzi o jej ostatnie wypowiedzi bo też przesadziła, ale serio dziewczyny zbastuje z byciem bardziej papieskimi niż sam papież bo każdej z was napewno byłoby przykro gdyby nie usłyszała żadnego miłego słowa tylko same dokuczliwe i nieprzyjemne komentarze. Krytykujmy owszem, ale róbmy to z klasą bo konstruktywna krytyka napewno przynosi korzyści, ja jednak komentarzy "to wygląda jak kupa" za konstruktywną krytykę nie uważam..... To jest po prostu prostackie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.