|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76450081]Nie ma reguły.
Ja poznałam tam tylko romanse, ale moja siostra od pół roku spotyka się z chłopakiem stamtąd na poważnie. Na bardzo poważnie.[/QUOTE]Koleżanka z którą teraz jestem na zakupach, jest od roku w związku z chłopakiem z tindera Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty
Machnełam sobie kakałko
|
|
|
|
#994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, dawno nie zaglądałam ani tutaj ani do klubu (nawet nie wiem czy ktoś mnie już w międzyczasie nie wywalił :p) W każdym razie u mnie ciągle bez zmian. Na T. wiecznie bieda, co wydawałoby się ciekawsi faceci to albo szukają fuck friendki albo nie chcą się spotkać. Nie wiem po co tam siedza w takim razie ![]() ogólnie dramat i mam wrażenie, że to powoli przestaje być zabawne, że za 6 miesięcy kończę 28 lat i ejstem wieczną singielk
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7645095 6]Wydaje mi się, że sytuacje Napis i Shawtty, choć dotyczą innych etapów znajomości, ilustrują to samo smutne zjawisko - obawy przed ujawnieniem, że komuś zależy, przed wyjaśnieniem sytuacji. Mam wrażenie, że relacje często postrzega się w kategoriach gry, w której wygrywa ten, kto wykaże większy dystans. Jeśli zaś się zaangażujesz, poprosisz o deklarację, wyślesz o jednego smsa za dużo - przegrywasz, okazujesz się desperatką o niecnych zamiarach osaczenia biednego misia. Nie macie takiego wrażenia?
Ja podobnie z moim i też strasznie mnie to dołowało. Czy oni się tego gdzieś uczą, czy to jakiś wrodzony pęd do czynienia krzywdy? [/QUOTE]Ja padłam ofiarą takich gierek. W ostatnim czasie staram się z tym walczyć. Ile ja sytuacji zepsulam przez te gry by przechytrzyć faceta... i z iloma.... Cytat:
Ten chłopak z klubu chce do mnie przyjechać na weekend. Tylko chyba nieodpowiedzialne jest nocowanie obcego... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że co? chce przyjechać i spać u Ciebie ? czy może przyjechać ale zarezerwuje sobie miejsce jakimś hostelu?jeśli to pierwsze to kurde coraz mocniej rozważam emigracje |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówił wprost. Ale zgaduje że liczy na nocleg 😛
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to olej typa
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Lux Mundi
|
Robię ostateczne porządki w związku z ex i przeczytałam taką dedykację na odwrocie zdjęcia, którego nie mogę wyjąć z ramki, że pomimo odwyku od fb, mam ochotę się zalogowac i mu to wysłać.
Ja prdl.
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa do góry. Na każdego przyjdzie czas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co Ci to? Mimo leku, miej jaja i postaw sprawe jasno, bo Tobie chodzi o cos innego. Ja uwazam, ze jak nie postawisz sprawy jasno, to tylko wtloczysz sie w jakis dziwny uklad "niby-zwiazku". Kurde dziewczyno, to jest Twoj czas, Twoje zycie, naprawde chcesz go marnowac na takie cos nieokreslonego. Ja bym nie marnowala, chociazby z samego szacunku do samej siebie i swojego czasu
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76449986]Pierwsze bardziej ode mnie wyszło, drugie on, ale trochę go naprowadziłam. Trzecie leży w jego rękach.
Uważam, że ten chłopak naprawdę jest świetny i bardzo bym chciała się z nim spotykać. Przez te akcje jednak coraz większy chłodnik mi się włącza i niestety zaraz będzie po wszystkim. No cóż, życie.[/QUOTE] Otóż to.Teraz musisz czekać aż propozycja wyjdzie od niego.Może on jest po prostu nieśmiały. |
|
|
|
#1007 |
|
Konto usunięte
|
Hmm. No ma kilka dni, żeby z tą nieśmiałością powalczyć, bo później na ponad tydzień wyjeżdżam na urlop. Gdybyśmy nie spotkali się przed wyjazdem to dla mnie jest pozamiatane i nie ma nawet o czym mówić.
|
|
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7645095 6]Wydaje mi się, że sytuacje Napis i Shawtty, choć dotyczą innych etapów znajomości, ilustrują to samo smutne zjawisko - obawy przed ujawnieniem, że komuś zależy, przed wyjaśnieniem sytuacji. Mam wrażenie, że relacje często postrzega się w kategoriach gry, w której wygrywa ten, kto wykaże większy dystans. Jeśli zaś się zaangażujesz, poprosisz o deklarację, wyślesz o jednego smsa za dużo - przegrywasz, okazujesz się desperatką o niecnych zamiarach osaczenia biednego misia. Nie macie takiego wrażenia?
Ja podobnie z moim i też strasznie mnie to dołowało. Czy oni się tego gdzieś uczą, czy to jakiś wrodzony pęd do czynienia krzywdy? [/QUOTE]Sluszna uwaga, ale z moich doswiadczen wynika, ze takie podejscie to po prostu wynik niedojrzalosci i braku gotowosci do wejscia w glebsza relacje. Kolejna sprawa, z epostawa kobiet w tym wszystkim, tez jest bardzo wazna, czesto obchodza sie z facetami jak z jakims jajkiem, zeby tylko nie daj boze urazic, nie sploszyc, zeby nie wyjsc na desperatke. I moim wlasnie takie czajenie sie jest duzo gorsze, niz otwartosc i odwaga. Jezeli otwartosc kobiety, faceta ploszy , nie bedzie mogla mu nic powiedziec, to i tak to niczego dobrego nie bedzie wrozylo. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Chyba ze musisz sie sparzyc, zeby wyciagnac wnioski. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyliczyłam, że my niemal co do miesiąca równolatki cóż, takie życie. Nie przewidzimy, co nam się może przytrafić choćby jutro ![]() nie zrozumiałam - co to za dedykacja? Wzruszyła Cię czy zezłościła? |
|
|
|
|
#1010 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Wkurzyło mnie to, jak dobrze mnie zna. Wie, że staram się być eko i nie palę szajsem. A mimo to przykleił zdjęcie. Więc wie, że tej ramki nie spalę. Jedyna opcja, to mu ją oddać z rzeczami, które jeszcze znajduję.
|
|
|
#1011 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a ja jestem po spotkaniu No i jak mowilam od kilku dni tak bardziej z dystansem zaczęłam podchodzić i zauważyłam większe zainteresowanie ale nic nie mowilam bo wolałam poczekać do samego spotkania
generalnie mega na mnie działa i Wgle nie potrafię sie na niego złościć dłużej ;( to chyba trochę zle ;DW każdym razie jest Ok i chyba idzie ku lepszemu
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ktoras z Wa skupowala bielizne z Gorteksu? Jak wypada rozmiarowka?
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mam.
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Co prawda nie mam 25 lat, ale za dwa będę mieć. Złapałam nocnego doła i muszę to wyrzucić. Cały życie byłam sama. Zawsze chciałam mieć faceta (tzn. od kiedy o takich sprawach się zaczyna myśleć . Jakaś taka ze mnie chyba romantyczka z potrzebą dawania miłości. W pewnym momencie pogodziłam się trochę z tym, że chyba nie jestem stworzona do związków. Cały czas zajmowałam się sobą, czułam się słabo, bo jednak wielka, ziejąca, czarna dziura nie mogła zostać zaspokojona, ale byłam dumna z rozwoju. Cały czas nowe zainteresowania, chwytałam się serio przeróżnych rzeczy i dawało mi satysfakcję, że jestem taka... wszechstronna? Dużo analizowałam siebie, miałam mnóstwo czasu na poznawanie swojego 'ja' po prostu i całkiem nieźle już mi zaczynało iść, jak już przeszłam to rozciągnięte nastolactwo. I zjawił się książę na białym koniu i za chwilę zniknął i narobił mi bałaganu. Zostawił niedosyt, zostawił złamane serducho, a zabrał mi możliwość ciepłego myślenia o byciu z kimś (jak sobie wyobrażam, że mogę się do kogoś przytulić to jest tam tylko on i szlag mnie trafia z tego powodu). Teraz wracam do grona singielek w podłym stanie. Wiem, że zakaz tu narzekania, ale chciałam po krótce się przedstawić ze swoim mini dramatem. Obecnie poszukuję tej mocy, którą miałam przed nim. I witam się z wami tutaj
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas otwierania się po tych księciów może chwilę zająć, musissz przetrwać ![]() No i heeej, zostań z nami na dłużej, a wieku sobie nie wypominaj
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-08-21 o 01:12 |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Betty my tu wszystkie narzekamy 😃
Jakiś po 2 powinnam być w końcu w domu. Już mnie boli jutrzejszy dzień Widzę Lolek że nie jesteś solidarny z kolegami z Wrocławia 😃😃 Shawtty ja tu czekam aż zdasz relacje z rozmowy 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:35 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ---------- Spać od 4 już jestem na nogach, bo mi się kot zaczął dusić.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

[/QUOTE]

od 4 już jestem na nogach, bo mi się kot zaczął dusić.