Singielki 25 +. Część X - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-20, 19:37   #991
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Dot.: Singielki 25 +. Część X

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76450081]Nie ma reguły.
Ja poznałam tam tylko romanse, ale moja siostra od pół roku spotyka się z chłopakiem stamtąd na poważnie. Na bardzo poważnie.[/QUOTE]Koleżanka z którą teraz jestem na zakupach, jest od roku w związku z chłopakiem z tindera

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 19:40   #992
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
No, pomyliłam się ale i tak 3/4 wątku wiem, jak ma na imię ten chłopak i jak wygląda
Stary 2017-08-20, 19:49   #993
czekoladowoo
Zakorzenienie

Shawtty

Machnełam sobie kakałko
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 20:18   #994
hekate93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
No, pomyliłam się ale i tak 3/4 wątku wiem, jak ma na imię ten chłopak i jak wygląda
Ja nawet nie zauważyłam dopóki się nie poprawiłaś, dlatego leję ze śmiechu
Stary 2017-08-20, 20:30   #995
69love69
Zakorzenienie

Hej laski

Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, dawno nie zaglądałam ani tutaj ani do klubu (nawet nie wiem czy ktoś mnie już w międzyczasie nie wywalił :p)

W każdym razie u mnie ciągle bez zmian. Na T. wiecznie bieda, co wydawałoby się ciekawsi faceci to albo szukają fuck friendki albo nie chcą się spotkać. Nie wiem po co tam siedza w takim razie

ogólnie dramat i mam wrażenie, że to powoli przestaje być zabawne, że za 6 miesięcy kończę 28 lat i ejstem wieczną singielk
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 20:55   #996
Dinulka
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7645095 6]Wydaje mi się, że sytuacje Napis i Shawtty, choć dotyczą innych etapów znajomości, ilustrują to samo smutne zjawisko - obawy przed ujawnieniem, że komuś zależy, przed wyjaśnieniem sytuacji. Mam wrażenie, że relacje często postrzega się w kategoriach gry, w której wygrywa ten, kto wykaże większy dystans. Jeśli zaś się zaangażujesz, poprosisz o deklarację, wyślesz o jednego smsa za dużo - przegrywasz, okazujesz się desperatką o niecnych zamiarach osaczenia biednego misia. Nie macie takiego wrażenia?

Ja podobnie z moim i też strasznie mnie to dołowało. Czy oni się tego gdzieś uczą, czy to jakiś wrodzony pęd do czynienia krzywdy? [/QUOTE]
Ja padłam ofiarą takich gierek. W ostatnim czasie staram się z tym walczyć. Ile ja sytuacji zepsulam przez te gry by przechytrzyć faceta... i z iloma....
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mnie zawsze kumpela zostawiala sama

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jakby mnie kumpela zostawiła sama w klubie to bym z nią już nigdy nie wyszła. Przynajmniej gdyby mnie pijana zostawiła.

Ten chłopak z klubu chce do mnie przyjechać na weekend. Tylko chyba nieodpowiedzialne jest nocowanie obcego...

Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 21:05   #997
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Ja padłam ofiarą takich gierek. W ostatnim czasie staram się z tym walczyć. Ile ja sytuacji zepsulam przez te gry by przechytrzyć faceta... i z iloma....

Jakby mnie kumpela zostawiła sama w klubie to bym z nią już nigdy nie wyszła. Przynajmniej gdyby mnie pijana zostawiła.

Ten chłopak z klubu chce do mnie przyjechać na weekend. Tylko chyba nieodpowiedzialne jest nocowanie obcego...

Nie no to ja bylam ta trzezwa a ona ta pijana co ginela w tlumie.

Stary 2017-08-20, 21:10   #998
lolek9000
Zakorzenienie

Cytat:

że co? chce przyjechać i spać u Ciebie ? czy może przyjechać ale zarezerwuje sobie miejsce jakimś hostelu?

jeśli to pierwsze to

kurde coraz mocniej rozważam emigracje
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 21:12   #999
Dinulka
Zakorzenienie

Nie mówił wprost. Ale zgaduje że liczy na nocleg 😛

Stary 2017-08-20, 21:14   #1000
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

Liczyć to sobie może

Stary 2017-08-20, 21:26   #1001
lolek9000
Zakorzenienie

Cytat:

to olej typa
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 21:34   #1002
Cindy28
Lux Mundi

Robię ostateczne porządki w związku z ex i przeczytałam taką dedykację na odwrocie zdjęcia, którego nie mogę wyjąć z ramki, że pomimo odwyku od fb, mam ochotę się zalogowac i mu to wysłać.
Ja prdl.
Stary 2017-08-20, 21:36   #1003
Zorzoli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Hej laski

Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, dawno nie zaglądałam ani tutaj ani do klubu (nawet nie wiem czy ktoś mnie już w międzyczasie nie wywalił :p)

W każdym razie u mnie ciągle bez zmian. Na T. wiecznie bieda, co wydawałoby się ciekawsi faceci to albo szukają fuck friendki albo nie chcą się spotkać. Nie wiem po co tam siedza w takim razie

ogólnie dramat i mam wrażenie, że to powoli przestaje być zabawne, że za 6 miesięcy kończę 28 lat i ejstem wieczną singielk
No hej!
Głowa do góry. Na każdego przyjdzie czas.

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 21:38   #1004
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, że mnie rozumiesz

Ale ja wręcz wiem, że on nie chce się wiązać na poważnie. A raczej... nie chce o tym mówić na głos. Jak się jeszcze w maju kłóciliśmy, padły nawet z jego ust słowa, że gdyby nie wyjeżdzał to przecież też byśmy się rozstali. Ale wyjechał, a nawet w takiej sytuacji się nie rozstaliśmy. Zabieranie mnie z klubu też oznacza, że się o mnie martwi, a może też to, ze bał się, że bawiłabym się z kims innym? Wiem, że mu zależy, wiem, że on czuje do mnie więcej niż jest się zapewne w stanie sam przed sobą do tego przyznać... poznałam go już dobrze, wiem jaki ma charakter, wiem, jak wyglądał jego poprzedni związek, wiem, jaki ma problem z mówieniem o wszelkich uczuciach. Pogadałam sobie nawet teraz z jego bardzo dobrym kolegą, który sam mi powiedział, że W. wcale nie potrafi mówić o uczuciach...

Ale też wiem, że będzie trzeba porozmawiać. Tylko że ja zaczynam płakać już na samą myśl o tym.

No powiem Wam, że jak Wam upadnie telefon przy przeglądaniu Tindera i wciśnie się komus superlajk to skutki mogą być... zaskakujące
Shawtty, WYBACZ MI, ale w co Wy sie bawicie? Sami wtlaczacie sie w takie dzikie i niejasne sytuacje. Sytuacja z klubu, troche jak dla mnie hm.... dziecinna.

Po co Ci to? Mimo leku, miej jaja i postaw sprawe jasno, bo Tobie chodzi o cos innego.

Ja uwazam, ze jak nie postawisz sprawy jasno, to tylko wtloczysz sie w jakis dziwny uklad "niby-zwiazku". Kurde dziewczyno, to jest Twoj czas, Twoje zycie, naprawde chcesz go marnowac na takie cos nieokreslonego. Ja bym nie marnowala, chociazby z samego szacunku do samej siebie i swojego czasu

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 21:41   #1005
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Shawtty, WYBACZ MI, ale w co Wy sie bawicie? Sami wtlaczacie sie w takie dzikie i niejasne sytuacje. Sytuacja z klubu, troche jak dla mnie hm.... dziecinna.

Po co Ci to? Mimo leku, miej jaja i postaw sprawe jasno, bo Tobie chodzi o cos innego.

Ja uwazam, ze jak nie postawisz sprawy jasno, to tylko wtloczysz sie w jakis dziwny uklad "niby-zwiazku". Kurde dziewczyno, to jest Twoj czas, Twoje zycie, naprawde chcesz go marnowac na takie cos nieokreslonego. Ja bym nie marnowala, chociazby z samego szacunku do samej siebie i swojego czasu
Chyba kazdy musi dostac porządnie po dupie zeby potem juz nie popełniać takich błędów.

Stary 2017-08-20, 21:43   #1006
kasia5266
Zadomowienie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76449986]Pierwsze bardziej ode mnie wyszło, drugie on, ale trochę go naprowadziłam. Trzecie leży w jego rękach.
Uważam, że ten chłopak naprawdę jest świetny i bardzo bym chciała się z nim spotykać. Przez te akcje jednak coraz większy chłodnik mi się włącza i niestety zaraz będzie po wszystkim. No cóż, życie.[/QUOTE]

Otóż to.Teraz musisz czekać aż propozycja wyjdzie od niego.Może on jest po prostu nieśmiały.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 21:47   #1007
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Otóż to.Teraz musisz czekać aż propozycja wyjdzie od niego.Może on jest po prostu nieśmiały.
Hmm. No ma kilka dni, żeby z tą nieśmiałością powalczyć, bo później na ponad tydzień wyjeżdżam na urlop. Gdybyśmy nie spotkali się przed wyjazdem to dla mnie jest pozamiatane i nie ma nawet o czym mówić.
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 22:30   #1008
pseudofeministka
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7645095 6]Wydaje mi się, że sytuacje Napis i Shawtty, choć dotyczą innych etapów znajomości, ilustrują to samo smutne zjawisko - obawy przed ujawnieniem, że komuś zależy, przed wyjaśnieniem sytuacji. Mam wrażenie, że relacje często postrzega się w kategoriach gry, w której wygrywa ten, kto wykaże większy dystans. Jeśli zaś się zaangażujesz, poprosisz o deklarację, wyślesz o jednego smsa za dużo - przegrywasz, okazujesz się desperatką o niecnych zamiarach osaczenia biednego misia. Nie macie takiego wrażenia?

Ja podobnie z moim i też strasznie mnie to dołowało. Czy oni się tego gdzieś uczą, czy to jakiś wrodzony pęd do czynienia krzywdy? [/QUOTE]

Sluszna uwaga, ale z moich doswiadczen wynika, ze takie podejscie to po prostu wynik niedojrzalosci i braku gotowosci do wejscia w glebsza relacje. Kolejna sprawa, z epostawa kobiet w tym wszystkim, tez jest bardzo wazna, czesto obchodza sie z facetami jak z jakims jajkiem, zeby tylko nie daj boze urazic, nie sploszyc, zeby nie wyjsc na desperatke. I moim wlasnie takie czajenie sie jest duzo gorsze, niz otwartosc i odwaga. Jezeli otwartosc kobiety, faceta ploszy , nie bedzie mogla mu nic powiedziec, to i tak to niczego dobrego nie bedzie wrozylo.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Nie wiem, co mam napisać nawet, bo wiem, że masz rację. Ja to naprawdę wiem, taki 'półgwizdek' nie daje mi szczęścia, wiem, że lepiej przeryczeć miesiąc i iść dalej najwyżej... Ale dalej mi tak trudno. Jestem zła na siebie, bo przede wszystkim przeżyłam toksyczny związek, przeżyłam sytuację z Księciem, więc czemu uważam, że i z utratą W. sobie nie poradzę...
Ale ogólnie dziękuję, że mnie rozumiesz

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Tak bardzo prawda. To wszystko powinno być proste, ale sama się zapętliłam w pewnej chwii z tym moim podejściem do facetów, związków... i teraz też nie wiem, czy mam powiedzieć W., że spotykałam się z innymi? Czy w ogóle to coś złego, skoro nie byliśmy i nie jesteśmy razem? Nigdy nie zapytałam, ale daję 90 procent, że on się z nikim innym nie spotykał i nie spotyka.... Z jednym chłopakiem mnie widział i jestem pewna, że wtedy go to jakby otrzeżwiło, bo przestaliśmy się kłócić, nie gadał już o tym, żebym się nie angażowała... Ale dalej myślę, co zrobić/powiedzieć/ napisać, żeby jednak nie wydało się, jak bardzo zaangażowana jestem. Ku*!& to jest chore.

A co do tego nieodpisywania itd - nie wiem, czemu ludzie nie mają na tyle honoru, żeby ewentualnie coś zakończyć w inny sposób niż... cisza. Ja do teraz myślę, gdzie zawiniłam, że Książę mnie tak potraktował. Boże, jak ja szalałam za tym chłopakiem...
No to sie odpetl. Uwierz mi , ze jak zaczniesz podchodzic bardziej pwniej, konkretniej i stanowczej, to faceci tez zaczna Cie inaczej traktowac. Woz albo przewoz. A teraz po prostu kieruje Toba lek , nic wiecej.

Chyba ze musisz sie sparzyc, zeby wyciagnac wnioski.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Chyba kazdy musi dostac porządnie po dupie zeby potem juz nie popełniać takich błędów.

Otoz to!

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

Stary 2017-08-20, 22:52   #1009
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Hej laski

hej wyliczyłam, że my niemal co do miesiąca równolatki cóż, takie życie. Nie przewidzimy, co nam się może przytrafić choćby jutro

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Robię ostateczne porządki w związku z ex i przeczytałam taką dedykację na odwrocie zdjęcia, którego nie mogę wyjąć z ramki, że pomimo odwyku od fb, mam ochotę się zalogowac i mu to wysłać.
Ja prdl.
nie zrozumiałam - co to za dedykacja? Wzruszyła Cię czy zezłościła?
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 23:18   #1010
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
nie zrozumiałam - co to za dedykacja? Wzruszyła Cię czy zezłościła?
Raczej to drugie. Wkurzylo mnie, bo wcześniej tam nie zaglądałam. Teraz chciałam zdjęcie wyjąć i spalić, a ramkę oddać, a tutaj fota przyklejona i dedykacja : "Chciałbym, żeby ta informacja nigdy do Ciebie nie dotarła, żebyś nigdy nie musiała wyciągać mojego zdjęcia z tej ramki i jej palić, bo jest chińska i plastikowa" Wigilia 2014.

Wkurzyło mnie to, jak dobrze mnie zna. Wie, że staram się być eko i nie palę szajsem. A mimo to przykleił zdjęcie. Więc wie, że tej ramki nie spalę. Jedyna opcja, to mu ją oddać z rzeczami, które jeszcze znajduję.
Stary 2017-08-20, 23:31   #1011
comablack89
Wtajemniczenie

Dziewczyny a ja jestem po spotkaniu No i jak mowilam od kilku dni tak bardziej z dystansem zaczęłam podchodzić i zauważyłam większe zainteresowanie ale nic nie mowilam bo wolałam poczekać do samego spotkania generalnie mega na mnie działa i Wgle nie potrafię sie na niego złościć dłużej ;( to chyba trochę zle ;D
W każdym razie jest Ok i chyba idzie ku lepszemu

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 23:35   #1012
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy ktoras z Wa skupowala bielizne z Gorteksu? Jak wypada rozmiarowka?

Stary 2017-08-20, 23:37   #1013
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy ktoras z Wa skupowala bielizne z Gorteksu? Jak wypada rozmiarowka?
U mnie jak w innych markach, ale maja wezsze fiszbiny.

Stary 2017-08-21, 00:01   #1014
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jak w innych markach, ale maja wezsze fiszbiny.

Mi to akurat nie przeszkadza. A masz cos z Esotiq?

Stary 2017-08-21, 00:08   #1015
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to akurat nie przeszkadza. A masz cos z Esotiq?
Tak mam.

Stary 2017-08-21, 00:59   #1016
bettysx
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
Co prawda nie mam 25 lat, ale za dwa będę mieć. Złapałam nocnego doła i muszę to wyrzucić.
Cały życie byłam sama. Zawsze chciałam mieć faceta (tzn. od kiedy o takich sprawach się zaczyna myśleć . Jakaś taka ze mnie chyba romantyczka z potrzebą dawania miłości. W pewnym momencie pogodziłam się trochę z tym, że chyba nie jestem stworzona do związków. Cały czas zajmowałam się sobą, czułam się słabo, bo jednak wielka, ziejąca, czarna dziura nie mogła zostać zaspokojona, ale byłam dumna z rozwoju.
Cały czas nowe zainteresowania, chwytałam się serio przeróżnych rzeczy i dawało mi satysfakcję, że jestem taka... wszechstronna? Dużo analizowałam siebie, miałam mnóstwo czasu na poznawanie swojego 'ja' po prostu i całkiem nieźle już mi zaczynało iść, jak już przeszłam to rozciągnięte nastolactwo.
I zjawił się książę na białym koniu i za chwilę zniknął i narobił mi bałaganu. Zostawił niedosyt, zostawił złamane serducho, a zabrał mi możliwość ciepłego myślenia o byciu z kimś (jak sobie wyobrażam, że mogę się do kogoś przytulić to jest tam tylko on i szlag mnie trafia z tego powodu).
Teraz wracam do grona singielek w podłym stanie. Wiem, że zakaz tu narzekania, ale chciałam po krótce się przedstawić ze swoim mini dramatem.
Obecnie poszukuję tej mocy, którą miałam przed nim. I witam się z wami tutaj
bettysx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-21, 01:10   #1017
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bettysx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Co prawda nie mam 25 lat, ale za dwa będę mieć. Złapałam nocnego doła i muszę to wyrzucić.
Cały życie byłam sama. Zawsze chciałam mieć faceta (tzn. od kiedy o takich sprawach się zaczyna myśleć . Jakaś taka ze mnie chyba romantyczka z potrzebą dawania miłości. W pewnym momencie pogodziłam się trochę z tym, że chyba nie jestem stworzona do związków. Cały czas zajmowałam się sobą, czułam się słabo, bo jednak wielka, ziejąca, czarna dziura nie mogła zostać zaspokojona, ale byłam dumna z rozwoju.
Cały czas nowe zainteresowania, chwytałam się serio przeróżnych rzeczy i dawało mi satysfakcję, że jestem taka... wszechstronna? Dużo analizowałam siebie, miałam mnóstwo czasu na poznawanie swojego 'ja' po prostu i całkiem nieźle już mi zaczynało iść, jak już przeszłam to rozciągnięte nastolactwo.
I zjawił się książę na białym koniu i za chwilę zniknął i narobił mi bałaganu. Zostawił niedosyt, zostawił złamane serducho, a zabrał mi możliwość ciepłego myślenia o byciu z kimś (jak sobie wyobrażam, że mogę się do kogoś przytulić to jest tam tylko on i szlag mnie trafia z tego powodu).
Teraz wracam do grona singielek w podłym stanie. Wiem, że zakaz tu narzekania, ale chciałam po krótce się przedstawić ze swoim mini dramatem.
Cześć, weź przestań, zakaz narzekania ustaliłam ja, a to właśnie ja tutaj osttnio najwięcej jęczę tak że śmiało!

Czas otwierania się po tych księciów może chwilę zająć, musissz
przetrwać

No i heeej, zostań z nami na dłużej, a wieku sobie nie wypominaj

Edytowane przez Shawtty
Czas edycji: 2017-08-21 o 01:12
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-21, 01:40   #1018
Dinulka
Zakorzenienie

Cześć Betty my tu wszystkie narzekamy 😃

Jakiś po 2 powinnam być w końcu w domu. Już mnie boli jutrzejszy dzień

Widzę Lolek że nie jesteś solidarny z kolegami z Wrocławia 😃😃

Shawtty ja tu czekam aż zdasz relacje z rozmowy 😆

Stary 2017-08-21, 02:49   #1019
rukolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
Rukolka ma problem wybrać pomiędzy dwoma a potem ja sama zostaję w klubie

Żaden z nich nie był przecież poznany w klubie.

Cytat:
Mnie zawsze kumpela zostawiala sama

Ja nie zostawiam koleżanek. Czasem jak się idzie w dwójkę to zdarzy się, że albo ja, albo koleżanka zostaniemy same, no ale prawdopodobieństwo, że do obu w tym samym czasie ktoś podejdzie jest małe.
Cytat:
Jakiś po 2 powinnam być w końcu w domu. Już mnie boli jutrzejszy dzień

Ja też właśnie dotarłam do domu.
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-21, 05:38   #1020
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja jestem po spotkaniu No i jak mowilam od kilku dni tak bardziej z dystansem zaczęłam podchodzić i zauważyłam większe zainteresowanie ale nic nie mowilam bo wolałam poczekać do samego spotkania generalnie mega na mnie działa i Wgle nie potrafię sie na niego złościć dłużej ;( to chyba trochę zle ;D
W każdym razie jest Ok i chyba idzie ku lepszemu
To super, że się układa

---------- Dopisano o 04:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:35 ----------

Cytat:
Napisane przez bettysx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Witaj

---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ----------

Spać od 4 już jestem na nogach, bo mi się kot zaczął dusić.

Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości