![]() |
#4801 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zamojskie panny młode :)
Cześć dziewczyny, ja już jestem po. Co za dzień, co za noc!!! Najpiękniejszy dzień w moim naszym życiu, dla tych co jeszcze mają ten dzień przed sobą:
Sala: Hotel Artis, Sala Kryształowa. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i kontaktu z Panią Justyną. Wszystko zostało zrobione tak jak chciałam, wszelkie zmiany były ze mną konsultowane, a moje prośby realizowane. Goście byli zachwyceni daniami głównymi, ja również nie mam się do czego przyczepić-przepyszne polędwiczki i łosoś. Natomiast uważajcie przy doborze przekąsek. Teraz myślę, że im bardzie prosto tym lepiej. Myślę, że podczas spotkania z kucharzem, za bardzo nas poniosła fantazja i wyszło jak wyszło. Ale oceniając ogólnie, jedzenie bardzo dobre, nie do przejedzenia. To co mnie miło zaskoczyło, nie było w ogóle problemów, żeby przygotować posiłek dla jednego bezglutenowca. Obsługa sprawna, pomocna, bardzo szybko sprzątali stoły, dokładali to czego brakowało. Także na pochwałę zasługuje recepcja hotelu. Cierpliwi i pomocni- a nie było z nami łatwo-cały czas coś zmienialiśmy i o coś prosiliśmy. Nasz apartament to był pokój 135- ładne wnętrza, nie mam się do czego przyczepić. Pozostali goście także bardzo zadowoleni z zakwaterowania. Nie zgadzam się z plotkami, że Artis ma PRLowskie wnętrza. Jeszcze z plusów Artis dorzuca vouchery dla gości weselnych, które można rozdać podczas oczepin. Super sprawa. Zespól Vexel- rewelacja, nie ma co się rozpisywać. Kontakt fantastyczny. Dwa dni przed weselem mieliśmy spotkanie z Panem Sałamachą na którym ustaliliśmy wszystkie szczegóły planu wesela. Pani Magda zachwycała wszystkich swoim głosem i grą na skrzypcach w kościele. Oczepiny były według wcześniej ustalonego planu. Parkiet cały czas był pełny-totalne szaleństwo do samego rana. Polecam w 100% Fotograf Maciek Repecki- to była moja pierwsza decyzja związana ze ślubem. Wiedziałam, że chce tylko jego. Oglądając zdjęcia Maćka w internecie wiem, że nasze też będą cudowne i ze smakiem. A on sam jest mega ciepłą i sympatyczną osoba. Pracuję dyskretnie, z pasją w oku. Nie mogę się już doczekać efektów jego pracy Dekoracje Perfect Wedding Anna Jasiewicz- Pani Ania wykonała dla nas wszystko co jest związane z dekoracją- sala, samochód, bukiety, plan stołów. Mogę powiedzieć, że dekoracje zostały wykonane tak jak chciałam, piękne kwiaty(chociaż przy moim stole, niektóre pojedyńcze kwiaty były zwiędłe) gęste bukiety. To co się mogę przyczepić to tylko użyte świece w świecznikach z wodą- wydaję mi się że były to zwykłe świeczki nie do zastosowania w środowisku wodnym. Po 2-3 godzinach nic się już nie świeciło, a wosk był rozlany. Mój bukiet i świadkowej po porostu przepiękne- tak jak sobie wymarzyłam. Kontakt bardzo dobry. Osobiście polecam Makijaż/Fryzura-Justyna Zastąpiło-Just Blush- to był też mój pierwszy wybór i jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Makijaż trzymał mi się całą noc, a wszyscy byli zachwyceni jak wyglądam. Koleżanki zazdrościły, że w ogóle nie świece się na twarzy ![]() ![]() Paznokcie Ejkej na Spadku- miałam zrobioną hybrydę z tzn babyboomer. Pani Agata to mega sympatyczna osoba, która wie co robi. Pełna profeska i tanio. Manicure trzyma się do dzisiaj, tak samo z kryształkami które miałam przyczepione na palcach serdecznych. Polecam Suknia szyta u Pani Wioli z Grodzkiej- uważam, że suknia wyszła przepięknie, dokładnie tak jak chciałam. Pani Wiola doskonale zna się na swojej pracy, doradzi, widać że siedzi w temacie sukien od lat. Każda panna młoda jest dla niej najważniejsza, kontakt jest bardzo dobry. Doskonale wiedziała, co zrobić, żebym czuła się komfortowo i pięknie w tym dniu. Z poprawkami nie było żadnego problemu nawet dwa dni przed. Tydzień przed ślubem, zadzwoniłam do niej z błaganiem czy da radę zrobić mi jeszcze narzutkę i nie był to dla niej problem, chociaż domyślam się, że musiała zarwać noc, żeby zdążyć. Wszystko zrobione na czas, a cena też bardzo dobra. Tort - Cukiernia Turek, ciasta- z Hotelu Artis. Co do tortu mieliśmy tort Duet. Bardzo dobry, słodko kwaśny z porzeczkami. Na lato idealny, goście sobie go bardzo chwalili, z tego co wiem niektórzy nawet brali dokładki ![]() Zaproszenia, winietki, menu na stól- Amelia Wedding- świetna, firma, świetny kontakt, super szybko, sprawnie, polecam I to chyba wszystko, dziewczyny, nie martwcie się na zapas. Czas tego dnia zlatuje w mgnieniu oka, cieszcie się każdą chwilą i nie przejmujcie się detalami. Powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4802 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny szukam dekoratorki, możecie kogoś polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4803 |
:)
|
Przejrzyj wątek a z pewnością znajdziesz te polecane
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4804 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4805 |
Raczkowanie
|
Mi dekoratorka robi tylko ubranie sali materiałem, resztę robię sama, kwiaty z ogródka resztę dokupię w hurtowni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4806 |
Przyczajenie
|
To odważnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4807 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mamy problem z pierwszym tańcem chcemy polską piosenkę ale nie starocia jaką wybrać, do jakiej tańczycie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dekoracje wokół domu: wyciete z białego papieru folkowe kwiaty. Własnoręcznie wykokane dekoracje to dobra alternatywa dla firmy dekoratorskiej. Mozna dużo zaoszczędzić, i ma się to poczucie satysfakcji że wszystko jest DIY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
Przyczajenie
|
Witam
Jeżeli któraś z Was nie ma jeszcze zespołu na wesele to mogę odstąpić zespół na wesele w dniu 22.09.2018. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie noclegów dla gości, ile wcześniej rezerwowałyście pokoje dla gości ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4812 | |
Lady D.
|
hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do makijazystki to wg mnie najlepsze sa Just blush i Malwinarch. W ostatnim czasie robilam makijaz i u jednej i u drugiej i bylam mega zadowolona. Jesli zalezy ci na mocnych oczach polecam Malwine. Delikatny, rozswietlajacy make up zdecydowanie Just. Wlosy od dluzszego czasu oddaje tylko w rece pani Ani z brzozowej. Salon lady hair. Przystepne ceny i efekt zawsze zadowalajacy. Czesalam sie tam na kilka wesel i zawsze bylo super. Fryzury sie trzymaly dlugo. Polecam przejrzec dodatkowo watek. Na pewno znajdziesz cos co cie zainteresuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez katie20188 Czas edycji: 2017-08-17 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Nie nazwałabym Marka Ćwika najlepszym fotografem w Zamościu, aczkolwiek z pewnością jest w pierwszej piątce. Zarówno o fotografach jak i makijażystkach było tu ze sto razy, wystarczy przeszukać wątek
![]() Ja z foto polecam Maćka Repeckiego, z makijażu Just Blush i Wiolettę Tor. Z zespołów Strych, DJ Axel. Fryzura Monika Masolonis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4815 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Raczkowanie
|
Hej 😉 dziewczyny wiem, ze to jeszcze rok ale mysle, ze teraz wiekszosc osob planuje slub chociaz z takim wyprzedzeniem. Czy sa tu osoby, ktore biora slub w katedrze 18.08.2018? Chodzi mi o dogadanie sie w sprawie dekoracji kosciola.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4817 | |
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczynki
![]() Mam do odstąpienia zespół na 28.07.2018 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4820 | |
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4822 | |
|
Cytat:
Jeśli miałabyś porównać jakość makijażu to którą byś poleciła? Odnoszę wrażenie,że makijaże Malwiny zaczęły być na jedno kopyto, wszędzie ten sam styl malowania oka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się mile zaskoczyłam jak ostatnio na wesele kolegi malowałam się u Pani Wiolety Tor. Makijaż miałam świetny, chyba nawet lepszy niż na swoim ślubie, komplementy się sypały od każdego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4824 |
|
Ostatnio przeglądałam tej Pani makijaże na FB, ale jakoś mnie nie urzekły. Chyba zdecyduję się na Just Blush, chociaż mam lekkie wątpliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Mnie też nie urzekły w ogóle, ale poszłam do niej z ciekawości w sumie. I na prawdę pięknie mnie pomalowała, makijaż trzymał się idealnie, byłam malowana dwie godziny, bardzo dokładnie. A czemu masz wątpliwości co do Just Blush?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4826 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Raczkowanie
|
A wiecie może ile będzie kosztował makijaż w przyszłym roku u Malwiny? 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.