Zamojskie panny młode :) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-07-26, 10:22   #4801
goshja
Przyczajenie

Dot.: Zamojskie panny młode :)

Cześć dziewczyny, ja już jestem po. Co za dzień, co za noc!!! Najpiękniejszy dzień w moim naszym życiu, dla tych co jeszcze mają ten dzień przed sobą:

Sala: Hotel Artis, Sala Kryształowa. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i kontaktu z Panią Justyną. Wszystko zostało zrobione tak jak chciałam, wszelkie zmiany były ze mną konsultowane, a moje prośby realizowane. Goście byli zachwyceni daniami głównymi, ja również nie mam się do czego przyczepić-przepyszne polędwiczki i łosoś. Natomiast uważajcie przy doborze przekąsek. Teraz myślę, że im bardzie prosto tym lepiej. Myślę, że podczas spotkania z kucharzem, za bardzo nas poniosła fantazja i wyszło jak wyszło. Ale oceniając ogólnie, jedzenie bardzo dobre, nie do przejedzenia. To co mnie miło zaskoczyło, nie było w ogóle problemów, żeby przygotować posiłek dla jednego bezglutenowca. Obsługa sprawna, pomocna, bardzo szybko sprzątali stoły, dokładali to czego brakowało. Także na pochwałę zasługuje recepcja hotelu. Cierpliwi i pomocni- a nie było z nami łatwo-cały czas coś zmienialiśmy i o coś prosiliśmy. Nasz apartament to był pokój 135- ładne wnętrza, nie mam się do czego przyczepić. Pozostali goście także bardzo zadowoleni z zakwaterowania. Nie zgadzam się z plotkami, że Artis ma PRLowskie wnętrza. Jeszcze z plusów Artis dorzuca vouchery dla gości weselnych, które można rozdać podczas oczepin. Super sprawa.

Zespól Vexel- rewelacja, nie ma co się rozpisywać. Kontakt fantastyczny. Dwa dni przed weselem mieliśmy spotkanie z Panem Sałamachą na którym ustaliliśmy wszystkie szczegóły planu wesela. Pani Magda zachwycała wszystkich swoim głosem i grą na skrzypcach w kościele. Oczepiny były według wcześniej ustalonego planu. Parkiet cały czas był pełny-totalne szaleństwo do samego rana. Polecam w 100%

Fotograf Maciek Repecki- to była moja pierwsza decyzja związana ze ślubem. Wiedziałam, że chce tylko jego. Oglądając zdjęcia Maćka w internecie wiem, że nasze też będą cudowne i ze smakiem. A on sam jest mega ciepłą i sympatyczną osoba. Pracuję dyskretnie, z pasją w oku. Nie mogę się już doczekać efektów jego pracy

Dekoracje Perfect Wedding Anna Jasiewicz- Pani Ania wykonała dla nas wszystko co jest związane z dekoracją- sala, samochód, bukiety, plan stołów. Mogę powiedzieć, że dekoracje zostały wykonane tak jak chciałam, piękne kwiaty(chociaż przy moim stole, niektóre pojedyńcze kwiaty były zwiędłe) gęste bukiety. To co się mogę przyczepić to tylko użyte świece w świecznikach z wodą- wydaję mi się że były to zwykłe świeczki nie do zastosowania w środowisku wodnym. Po 2-3 godzinach nic się już nie świeciło, a wosk był rozlany. Mój bukiet i świadkowej po porostu przepiękne- tak jak sobie wymarzyłam. Kontakt bardzo dobry. Osobiście polecam

Makijaż/Fryzura-Justyna Zastąpiło-Just Blush- to był też mój pierwszy wybór i jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Makijaż trzymał mi się całą noc, a wszyscy byli zachwyceni jak wyglądam. Koleżanki zazdrościły, że w ogóle nie świece się na twarzy doczepione przez Justynę kępki rzęs trzymały się jeszcze na poprawinach. Podobnie z fryzurą. Kok wytrzymał całą noc, mimo że to był kok z tych co są luźno upięte nic się nie rozwaliło i wszystko jeszcze trzymało mi się na drugi dzień. Polecam całym sercem, uważam że Justyna jest najlepsza w Zamościu.

Paznokcie Ejkej na Spadku- miałam zrobioną hybrydę z tzn babyboomer. Pani Agata to mega sympatyczna osoba, która wie co robi. Pełna profeska i tanio. Manicure trzyma się do dzisiaj, tak samo z kryształkami które miałam przyczepione na palcach serdecznych. Polecam

Suknia szyta u Pani Wioli z Grodzkiej- uważam, że suknia wyszła przepięknie, dokładnie tak jak chciałam. Pani Wiola doskonale zna się na swojej pracy, doradzi, widać że siedzi w temacie sukien od lat. Każda panna młoda jest dla niej najważniejsza, kontakt jest bardzo dobry. Doskonale wiedziała, co zrobić, żebym czuła się komfortowo i pięknie w tym dniu. Z poprawkami nie było żadnego problemu nawet dwa dni przed. Tydzień przed ślubem, zadzwoniłam do niej z błaganiem czy da radę zrobić mi jeszcze narzutkę i nie był to dla niej problem, chociaż domyślam się, że musiała zarwać noc, żeby zdążyć. Wszystko zrobione na czas, a cena też bardzo dobra.

Tort - Cukiernia Turek, ciasta- z Hotelu Artis. Co do tortu mieliśmy tort Duet. Bardzo dobry, słodko kwaśny z porzeczkami. Na lato idealny, goście sobie go bardzo chwalili, z tego co wiem niektórzy nawet brali dokładki dekoracja tortu też ładna-topper kupiliśmy sami i dostarczyliśmy kuchni. Ciasta z hotelu Artis- mają dwie oferty 200g ciasta albo 100g ciasta+ deserki. Wybraliśmy druga opcję. Ale musieliśmy dopłacić 5zł od os. za deserek. Te deserki to różne kremy i galaretki w małych kieliszkach, ładnie wygląda, ale nic szczególnego, wiem że był krem czekoladowy i krem brulee. Ciasta dobre, wszyscy się jeszcze opychali nimi na poprawinach.

Zaproszenia, winietki, menu na stól- Amelia Wedding- świetna, firma, świetny kontakt, super szybko, sprawnie, polecam

I to chyba wszystko, dziewczyny, nie martwcie się na zapas. Czas tego dnia zlatuje w mgnieniu oka, cieszcie się każdą chwilą i nie przejmujcie się detalami. Powodzenia!
goshja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-26, 10:32   #4802
majamroz
Przyczajenie

Hej dziewczyny szukam dekoratorki, możecie kogoś polecić?
majamroz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-26, 11:05   #4803
girlandzia
:)

Cytat:
Napisane przez majamroz Pokaż wiadomość
Przejrzyj wątek a z pewnością znajdziesz te polecane

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-27, 18:13   #4804
serduszko991
Przyczajenie

Cytat:
Nie polecam Magii Chwili, Pani bardzo niemiła. Ma chyba jakieś problemy ze sobą albo wieczny okres.
serduszko991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-28, 08:27   #4805
KyriaKe7
Raczkowanie

Mi dekoratorka robi tylko ubranie sali materiałem, resztę robię sama, kwiaty z ogródka resztę dokupię w hurtowni
KyriaKe7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-28, 12:12   #4806
majamroz
Przyczajenie

To odważnie też chciałam wszystko sama dekorować ale widzę,że to się nie uda. Dlatego potrzebuje dekoratorki ale tylko do Kościoła.
majamroz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-01, 21:55   #4807
KyriaKe7
Raczkowanie

Dziewczyny, mamy problem z pierwszym tańcem chcemy polską piosenkę ale nie starocia jaką wybrać, do jakiej tańczycie ?
KyriaKe7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-02, 07:16   #4808
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KyriaKe7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mamy problem z pierwszym tańcem chcemy polską piosenkę ale nie starocia jaką wybrać, do jakiej tańczycie ?
Jesli zalezy ci na czyms nowszym ladna jest "milosc" IRY. Mi osobiscie podoba sie "dziekuje ci" edyty gorniak ale to starsza piosenka. Mozecie zawsze poradzic sie swojego zespolu, znaja najnowszy repertuari na pewno cos podpowiedza.

katie20188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 08:35   #4809
skwarynia
Raczkowanie

Cytat:
To odważnie też chciałam wszystko sama dekorować ale widzę,że to się nie uda. Dlatego potrzebuje dekoratorki ale tylko do Kościoła.
Kwestia organizacji Ja kościół udekorowałam sama - zamówiłam u księdza jedynie jeden duży kosz pod ołtarz i dwie róże (wyniosło mnie to 90zł). Wszystko biało-różowe. Pokrowce na krzesła (zwykłe białe) miał kościelny, ja tylko dodałam szerokie pasy białego tiulu (zakupionego w ciuchlandzie) i zawiązałam z tyłu siedzenia kokardę, i w jej środek włożyłam różę. Na ławki w kościele sama uszyłam dekoracje - dwa pasy białego materiału (tiul i jedwab) zwisające do podłogi, a na górze przy ławce zrobiłam z materiału róże. Od różyczek odchodziły 4 paski jasno różowej wstążki. Materiałowe róże ze wstążkami przyczepiłam też do klamek samochodu. W piątek wieczorem z mężem i koleżanką przyczepiliśmy zszywaczem ozdoby do ławek i związaliśmy tiul. Koszt baardzo mały - materiały zakupione w zamojskich ciuchlandach, wstążka u chińczyka.
Dekoracje wokół domu: wyciete z białego papieru folkowe kwiaty.

Własnoręcznie wykokane dekoracje to dobra alternatywa dla firmy dekoratorskiej. Mozna dużo zaoszczędzić, i ma się to poczucie satysfakcji że wszystko jest DIY I gościom się bardzo podobało.
skwarynia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-03, 09:43   #4810
Pierozek92
Przyczajenie

Witam
Jeżeli któraś z Was nie ma jeszcze zespołu na wesele to mogę odstąpić zespół na wesele w dniu 22.09.2018.
Pierozek92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-03, 13:06   #4811
kasiaczekk94
Raczkowanie

Mam pytanie odnośnie noclegów dla gości, ile wcześniej rezerwowałyście pokoje dla gości ?

kasiaczekk94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-16, 23:13   #4812
karambajka
Lady D.

hej jakiego fotografa i zespół/dj'a polecacie w tych okolicach? Szukam również fryzjerki/fryzjera i makijażystki

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Pierozek92 Pokaż wiadomość
Witam
Jeżeli któraś z Was nie ma jeszcze zespołu na wesele to mogę odstąpić zespół na wesele w dniu 22.09.2018.
proszę o info na priv
karambajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-17, 08:43   #4813
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karambajka Pokaż wiadomość
hej jakiego fotografa i zespół/dj'a polecacie w tych okolicach? Szukam również fryzjerki/fryzjera i makijażystki

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

proszę o info na priv
Najlepszy ponoc jest Marek Cwik. Zjdecia na fb powalaja. Profesjonalne i z klimatem. Co do zespolu, za wiele powiedziec nie moge, bo moj dzien przede mna ale z dotychczasowych doswiadczen polecam Arto. Maja grac u mnie, super ludzie, mlodzi. Ze wszystkim idzie sie dogadac. Jak beda grali to sie okaze 😋
A co do makijazystki to wg mnie najlepsze sa Just blush i Malwinarch. W ostatnim czasie robilam makijaz i u jednej i u drugiej i bylam mega zadowolona. Jesli zalezy ci na mocnych oczach polecam Malwine. Delikatny, rozswietlajacy make up zdecydowanie Just.
Wlosy od dluzszego czasu oddaje tylko w rece pani Ani z brzozowej. Salon lady hair. Przystepne ceny i efekt zawsze zadowalajacy. Czesalam sie tam na kilka wesel i zawsze bylo super. Fryzury sie trzymaly dlugo.
Polecam przejrzec dodatkowo watek. Na pewno znajdziesz cos co cie zainteresuje

Edytowane przez katie20188
Czas edycji: 2017-08-17 o 08:44
Stary 2017-08-17, 10:22   #4814
visionAM
Zakorzenienie

Nie nazwałabym Marka Ćwika najlepszym fotografem w Zamościu, aczkolwiek z pewnością jest w pierwszej piątce. Zarówno o fotografach jak i makijażystkach było tu ze sto razy, wystarczy przeszukać wątek

Ja z foto polecam Maćka Repeckiego, z makijażu Just Blush i Wiolettę Tor. Z zespołów Strych, DJ Axel. Fryzura Monika Masolonis.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-19, 17:12   #4815
Anna3214
Przyczajenie

Hej a co myślicie o sali Kryształowa w Józefowie?
Anna3214 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-08-21, 08:01   #4816
katie20188
Raczkowanie

Hej 😉 dziewczyny wiem, ze to jeszcze rok ale mysle, ze teraz wiekszosc osob planuje slub chociaz z takim wyprzedzeniem. Czy sa tu osoby, ktore biora slub w katedrze 18.08.2018? Chodzi mi o dogadanie sie w sprawie dekoracji kosciola.

Stary 2017-08-21, 08:21   #4817
girlandzia

Cytat:
Napisane przez katie20188 Pokaż wiadomość
Hej 😉 dziewczyny wiem, ze to jeszcze rok ale mysle, ze teraz wiekszosc osob planuje slub chociaz z takim wyprzedzeniem. Czy sa tu osoby, ktore biora slub w katedrze 18.08.2018? Chodzi mi o dogadanie sie w sprawie dekoracji kosciola.

Hej, tak ja

Stary 2017-08-21, 15:42   #4818
agtynka
Przyczajenie

Witam Dziewczynki
Mam do odstąpienia zespół na 28.07.2018
agtynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-21, 20:21   #4819
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Hej, tak ja

Hmm jak na razie tylko my dwie. Myslalam ze juz troche wiecej bedzie par z ustalonym terminem. Nie wiem na ile wczesniej trzeba zamawiac dekoracje kosciola, bo sie tym do tej pory nie interesowalam. Jesli jednak w najblizszych miesiacach nikt inny sie nie odezwie to przejde sie do katedry. Byc moze ludzie pozostawiali tam nr tel do kontaktu 😉

Stary 2017-08-21, 20:59   #4820
girlandzia

Cytat:
Hmm jak na razie tylko my dwie. Myslalam ze juz troche wiecej bedzie par z ustalonym terminem. Nie wiem na ile wczesniej trzeba zamawiac dekoracje kosciola, bo sie tym do tej pory nie interesowalam. Jesli jednak w najblizszych miesiacach nikt inny sie nie odezwie to przejde sie do katedry. Byc moze ludzie pozostawiali tam nr tel do kontaktu 😉

Sądzę, że mało osób tu zagląda. Ostatnio widziałam, że ludzie szukają par z tą samą datą przez fb i stronę "poszukuję w Zamościu"

Stary 2017-08-21, 21:03   #4821
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Sądzę, że mało osób tu zagląda. Ostatnio widziałam, że ludzie szukają par z tą samą datą przez fb i stronę "poszukuję w Zamościu"

O fajny pomysl. Mozna bedzie sprobowac rowniez tam 😉

Stary 2017-08-22, 18:28   #4822
girlandzia

Cytat:
Najlepszy ponoc jest Marek Cwik. Zjdecia na fb powalaja. Profesjonalne i z klimatem. Co do zespolu, za wiele powiedziec nie moge, bo moj dzien przede mna ale z dotychczasowych doswiadczen polecam Arto. Maja grac u mnie, super ludzie, mlodzi. Ze wszystkim idzie sie dogadac. Jak beda grali to sie okaze 😋
A co do makijazystki to wg mnie najlepsze sa Just blush i Malwinarch. W ostatnim czasie robilam makijaz i u jednej i u drugiej i bylam mega zadowolona. Jesli zalezy ci na mocnych oczach polecam Malwine. Delikatny, rozswietlajacy make up zdecydowanie Just.
Wlosy od dluzszego czasu oddaje tylko w rece pani Ani z brzozowej. Salon lady hair. Przystepne ceny i efekt zawsze zadowalajacy. Czesalam sie tam na kilka wesel i zawsze bylo super. Fryzury sie trzymaly dlugo.
Polecam przejrzec dodatkowo watek. Na pewno znajdziesz cos co cie zainteresuje

Jeśli miałabyś porównać jakość makijażu to którą byś poleciła?
Odnoszę wrażenie,że makijaże Malwiny zaczęły być na jedno kopyto, wszędzie ten sam styl malowania oka.
Stary 2017-08-22, 18:39   #4823
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Odnoszę wrażenie,że makijaże Malwiny zaczęły być na jedno kopyto, wszędzie ten sam styl malowania oka.
Wg mnie zawsze takie były
Ja się mile zaskoczyłam jak ostatnio na wesele kolegi malowałam się u Pani Wiolety Tor. Makijaż miałam świetny, chyba nawet lepszy niż na swoim ślubie, komplementy się sypały od każdego.
Stary 2017-08-22, 18:56   #4824
girlandzia

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Wg mnie zawsze takie były
Ja się mile zaskoczyłam jak ostatnio na wesele kolegi malowałam się u Pani Wiolety Tor. Makijaż miałam świetny, chyba nawet lepszy niż na swoim ślubie, komplementy się sypały od każdego.
Ostatnio przeglądałam tej Pani makijaże na FB, ale jakoś mnie nie urzekły. Chyba zdecyduję się na Just Blush, chociaż mam lekkie wątpliwości.
Stary 2017-08-22, 19:17   #4825
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio przeglądałam tej Pani makijaże na FB, ale jakoś mnie nie urzekły. Chyba zdecyduję się na Just Blush, chociaż mam lekkie wątpliwości.
Mnie też nie urzekły w ogóle, ale poszłam do niej z ciekawości w sumie. I na prawdę pięknie mnie pomalowała, makijaż trzymał się idealnie, byłam malowana dwie godziny, bardzo dokładnie. A czemu masz wątpliwości co do Just Blush?
Stary 2017-08-22, 19:21   #4826
girlandzia

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
A czemu masz wątpliwości co do Just Blush?
Zastanawiam się czy ten makijaż widać na zdjęciach, czasami są strasznie delikatne, zależy mi na podkreślonym oku i kościach policzkowych. Nie chce takiego efektu, że na fotach wyjdzie niewidzialny.
Stary 2017-08-22, 21:30   #4827
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się czy ten makijaż widać na zdjęciach, czasami są strasznie delikatne, zależy mi na podkreślonym oku i kościach policzkowych. Nie chce takiego efektu, że na fotach wyjdzie niewidzialny.
Widać albo zawsze możesz na próbnym powiedzieć jej, że preferujesz mocniejsze podkreślenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-08-23, 07:31   #4828
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze to sama sie waham do kogo sie zapisac. U malwiny jedyne co mnie urzeklo to to ze moja cera wygladala na idealna. A w rzeczywistosci mam niedoskonalosci, ktore sa widoczne pod codziennym makijazem. U just blush po jakims czasie niedoskonalosci zaczely "wychodzic". Wiec jesli mialabym oceniac pod wzgledem trwalosci to chyba malwinarch. Ale rzeczywiscie makijaz oka w kazdym przypadku wyglada podobnie. Jednak wydaje mi sie ze jak znajdziesz jakis make up i pokazesz zdjecie to zarowno malwinarch jak i just blush odwzoruja go bez problemu

Stary 2017-08-23, 09:30   #4829
kasiaczekk94
Raczkowanie

A wiecie może ile będzie kosztował makijaż w przyszłym roku u Malwiny? 😁

kasiaczekk94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-23, 09:41   #4830
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaczekk94 Pokaż wiadomość
A wiecie może ile będzie kosztował makijaż w przyszłym roku u Malwiny? 😁

Na ten rok jest to ok 140zl. Chodzi oczywiscie o panne mloda bo taki zwykly makijaz okazjonalny kosztuje ok 100zl. Ale nie wiem czy za rok nie bedzie wyzszych cen.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości