|
|
#1051 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Mogą napisać tylko ci, którzy Cię polajkuja i których Ty polajkowalas. Masz wtedy parę i możecie do siebie pisać. Jak kogos nie polubisz to nie może napisać.
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Nie każdy. Tylko ten, którego Ty polubisz i który Ciebie polubi - sparujecie się. To jest akurat plus
|
|
|
|
#1053 |
|
Komplikatorka
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76469706]Mogą napisać tylko ci, którzy Cię polajkuja i których Ty polajkowalas. Masz wtedy parę i możecie do siebie pisać. Jak kogos nie polubisz to nie może napisać.[/QUOTE]
oooo fajne to !
|
#1054 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Komplikatorka
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76471141]Tak, tylko w moim przypadku na 10matchy odezwie się 1 i to tylko na seks
![]() Wysłane z burito[/QUOTE] Pewnie bym miała podobnie To nie wiem po co oni lajkują jak nie mają zamiaru się odzywać
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Ja zgadzałam się z facetem przez internet i już pare razy się z nim spotkałam :P
|
|
|
|
#1058 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potem już za otwartą postawę obrywałam, ale dalej się jej trzymam. Cytat:
![]() Z relacji facetów wynika, że lajkują masowo - w nadziei na seks z kimkolwiek albo po prostu z ciekawości. Potem dopiero dokonują selekcji. |
||
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76463836]Na tą moją wiadomość o jęczeniu, że się nie odzywa? Napisał mi, że jest mu przykro, że mi przykro i że przeprasza,ale nie pomyślał. I że nie ma powodu dla którego się nie odzywał a wyłącznie to, że był zajęty, bo pracował w dzień i na nockach później. Dla mnie to mimo wszystko słabe wyjaśnienie, ale niech mu będzie
Wieczorem jeszcze chwilę popisaliśmy i lekko go nakierowałam znowu na spotkanie, ale się nie domyślił. Cóż, nie lubię takich rzeczy zostawiać przypadkowi i zapytałam wprost, czy spotkamy się przed moim wyjazdem ![]() Przeczytałam co napisałyście o tych gierkach, poradnikach i takich tam. Wzięłam sobie do serca. Macie rację, po co się męczyć i udawać. Jak się okaże, że to nie to, to choćbym nie wiem jakie poradniki czytała i jakie rady słuchała to i tak guzik z tego będzie.[/QUOTE] No tak, tylko, ze wy sie dopiero zaczynacie spotykac. Moze waarto uzbroic sie w cierpliwosc? Widzieliscie sie zaledwie dwa razy, niech chlopak choc troche Cie pozna. Jak naprawde go soba zainteresujesz (bo co on teraz moze o Tobie wiedziec, oprocz powierzchonych informacji?) to sam bedzie szukal kontaktu. Chyba ze ten chlopak ma lek przed bliskoscia i bedzie sie askurowal, stad ten nikly kontakt, ale to za wczesnie na takie analizy. Moze potrzebuje czasu, by sie otworzyc. Dlatego ja tam uwazam, ze nie ma co robic zalozen - Ty nie znasz go ani on Ciebie, nie ma co przyspieszac na sile, niech to idzie swoim tokiem. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76466726]Dzięki dziewczyny Szczególnie za historię o tym, jak chłopak później nie poznawał na ulicy A tak serio to cóż, nic nie stracę, taka jestem i dobrze żeby chłopak miał tego świadomość. Chyba zaproponowanie spotkania (kolejnego) to nie jest jakaś desperacja...[/QUOTE] Nie, ale juz nastepnym razem niech on sie wykaze
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76468636]Zorzoli a Ty jak tam ze swoim podróżnikiem? Idzie do przodu?
Wysłane z burito[/QUOTE] No jakos idzie do przodu. Był mnie w ten weekend. Widać, że on jest mocno wkręcony a ja jednak jeszcze mam trochę dystansu . Może to przez to, że ja nie lubię związków na dużą odległość (podziwiam, że jemu się chce się prawie co tydzień jeździć kilkaset km do mnie) Ale mieszkam z okropnymi wspolokatorami więc ja też się przez nich nie czuje komfortowo jak ktoś mnie odwiedza i nocuje a nie mogę się teraz wynieść bo oszczędzam kasę na Amerykę i kupno mieszkania. No to tak w skrócie 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Odnośnie kolesi zaczepiających na fb to raz miałam śmieszna sytuacje. -koles obcokrajowiec zaprosil mnie na linkedlin (tam akceptuje wszystkich) a on mi napisał pm z podziękowaniem za przyjęcie i koniec -potem wyslal mi zaproszenie na fb ale nie przyjelam a jego wiadomosc olałam (w sumie to nawet nie skojarzyłam, że to ten sam koleś co z linkedlin) - skomentowałam na fb jakiś artykuł co wrzuciła moja koleżanka a ten koleś nagle pisze komentarz pod tym artykułem (okazało się, że mojej koleżance też wysłał zaproszenie a ona je zaakceptowała) âHej, to ja... pamietasz? Pisaliśmy(?!?) na linkedlin. Prosze zaakceptuj moje zaproszenieâ Ja mu odpisałam mu pod tym artykułem, ze nie przyjmuje zaproszeń od obcych osób a on na to âno dobra, twoje strataâ Hahahaha Ppotem znajomi wysyłali mi screeeny z tej wymiany zdań z WTF ahaha
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#1061 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja straciłam całkiem motywacje, chyba pójdę do zakonu,.prawie dziewicą znowu jestem a i wino mszalne mają 😏 Wysłane z burito |
|
|
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
Mój poprzedni pod koniec naszej znajomości miał żal, że zawsze on się o kogoś musi starać, czemu ktoś nie może się postarać o niego. Siedziałam masę czasu i mu tłumaczyłam, że chcę jego szczęścia, żeby nie było tak jak wcześniej, itd. Jak do ściany. Obrażał się o żarty, które go podobno "lekceważyły".
Zawsze mam na względzie, że druga strona też ma uczucia i problemy, ale to ja chciałam być kobietą w tej relacji ;p |
|
|
|
#1064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cierpliwość to nie jest moja mocna strona, ale spróbuję
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
I slusznie, bo z mojego doswiadczenia wynika, ze taki typ faceta, ktory chce zeby laski ciagle inicjowaly, nie ma za wiele do zaoferowania.
|
#1066 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76474836]No to fajnie, że sie stara, trzymam kciuki zeby wam się ułożyło 😊
Ja straciłam całkiem motywacje, chyba pójdę do zakonu,.prawie dziewicą znowu jestem a i wino mszalne mają 😏 Wysłane z burito[/QUOTE] Ja bym się jednak w zakonie trochę nudziła .
|
|
|
|
#1067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kogoś pożartować fajnie ale jak o danym panu się coś powie to taki biedny bo się z niego pośmiać nie można... nie lubię takich pip wiecznie pokrzywdzonych przez los.... Cytat:
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
||
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej mnie wkurzają tacy, co z innych żartują, ale z nich nie wolno, bo od razu foch i obraza majestatu ![]() To gdzie i kiedy na to wino mszalne się wybieramy? ![]() Też kiedyś rozważałam zakon: nikt by o brak chłopa nie pytał, spanie i jedzenie zapewnione, o robotę i kredyty martwić się nie trzeba Ale tak wstawac rano i całe życie w jednej kiecce?eee...
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76474836]
Ja straciłam całkiem motywacje, chyba pójdę do zakonu,.prawie dziewicą znowu jestem a i wino mszalne mają 😏 Wysłane z burito[/QUOTE] Hahah, Ty to wszędzie wino wyczaisz. Cytat:
Te najfajniejsze rzeczy do kupienia im są w ogóle niepotrzebne.
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
Tak, a gdy przy nim płakałam bo mieliśmy kryzys, a on olał mnie dla znajomych stwierdził "Przesadzasz. Jak to skończymy to co, to się potniesz?". Grrr
Zakon trochę znam Jednak trochę jest życie między starymi pannami. Znam jedną młodą siostrę, naprawdę ładną i zawsze byłam ciekawa jak wyglądałaby w makijażu Osobiście by mi chyba tego najbardziej brakowało- czasem się odstawić w opór
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba, że o jakiś nauczaniach w szkole mowa na przykład...
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Lux Mundi
|
Yo
. Nie ważne czy potrzebują na podpaski czy nowe buty - o wszystko muszą prosić siostrę przełożoną. Żyją z tego, co dostaną od ludzi i wypracują - jeśli mają możliwość.
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do żywych
![]() Nie dam rady Was doczytać, więc ktoś może mi streścić ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej, ja dalej mam doła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napis randkuje i czeka na większe ruchy faceta ![]() Shawtty boi się poważnej rozmowy z W ![]() Rukolka nie wie czy przystojny czy bogaty, ale chyba w sumie już wie ![]() Karcia ma w końcu Tindera Dagunia się jeszcze waha ![]() ja wróciłam z Wro, poznałam tam jakiegoś kolesia, który być może przyjedzie do mojego miasta *jak mu entuzjazm nie opadnie, gdy go uświadomię, że na seks się nie umówimy ![]() Lolek pił na delegacji ![]() Szefowej dalej nie ma dalej wyliczać....? ![]() a Ty co tam?
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zakładam i usuwam po paru dniach ![]() Chce sobie kupić zestaw do hybryd i cały czas się waham czy kupić gotowy czy kompletować sama, zamawiać a aliexpres czy z allegro
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Irytuje mnie to bardzo i nie wiem czy na Tinderze nie będzie mi to przeszkadzało, że piszą nie Ci co bym chciała... Bo tak szczerze to nie wiem nawet na czym to polega
Każdy może do mnie napisać ?

To nie wiem po co oni lajkują jak nie mają zamiaru się odzywać 

Wieczorem jeszcze chwilę popisaliśmy i lekko go nakierowałam znowu na spotkanie, ale się nie domyślił. Cóż, nie lubię takich rzeczy zostawiać przypadkowi i zapytałam wprost, czy spotkamy się przed moim wyjazdem 

Cierpliwość to nie jest moja mocna strona, ale spróbuję