|
|
#1111 |
|
perfumowe ADHD
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Byłam dzisiaj u gina, powiedział że to @ już 18 dzień to bardzo zły skutek uboczny. Dał mi na 7 dni tabletki na zatrzymanie krwotoku, jeżeli się nie zatrzyma mimo nich to powiedział że miesiąc przerwy i zmienimy na tabsy z większą ilością hormonów. A ja już od wczoraj mam aż zawroty głowy przez te @
Zaczęłam się zastanawiać,czy aby szukam na siłę kogoś bo się boję samotności ale chyba nie, bo z żadnym z 4 z którymi się spotykałam nie chciałąm nawet poważniejszej relacji. Już ja sama nie wiem
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76486006]Ja to i tak w przyszlym miesiacu najwczesniej bo teraz bieda
zZbieram na razie opinie ![]() Wysłane z burito[/QUOTE]Ja mam startowy zestaw z cosmetic zone. Za 160zl kupiłam i jestem z niego bardzo zadowolona. Teraz dokupuje tylko nowe kolory chociaż przyznaje, że wczoraj kupiłam z innej firmy, ale jeszcze nim nie malowałam, więc nie wiem czy się sprawdzi.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1113 | |
|
DOMator
|
Cytat:
![]() A ja jeszcze nie ogarnęłam do końca planów wakacyjnych. Wiem gdzie lecę, ale nie wiem co i jak. Dobrze, że koleżanka trzyma rękę na pulsie.
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka jak tam? jednak dajesz szanse temu chłopakowi z Wr ;p?
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, i to dwa razy, bo jednak się widzieliśmy po tej imprezie.
Dostałam gorączkę chyba z nerwówWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie lecisz? szansę na co? ogólnie piszemy w sumie non stop. Ale myślę, że to umrze śmiercią naturalną, przecież nie będzie ze mną pisał tygodniami. Cytat:
|
||
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z lajkami nie rozumiem. Jaka zazdrość? gość po prostu lajkuje to co mu się podoba. Jakby lajkowal codziennie jedną laskę to bym się zastanowiła. A tak to ja nic sobie nie myślę o kumplach, którzy lajkują moje foty. Ja jak ktoremuś coś polajkuję to chyba dla nich też nic to nie znaczy
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Dinuka na cos wiecej xD
|
|
|
|
#1120 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To, że kogoś szukasz to normalne, a to że żaden z nich to nie był "ten" to też normalne i już Jak spotkasz "tego" to bedziesz chciała poważnie
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam rzeczy do hybryd na ezebra.pl lampa aby 31 zł kosztowała a do tego dostałam resztę też w dobrej cenie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#1122 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tzn zazdrości nie mam co do tych lajków, ale też no trochę odrzuca, codziennie nie lajkuje, ale tak raz w tygodniu jakaś się przewija i to w sumie ja widze tylko to co ustawione publicznie... Odrzuca mnie i już, nie podoba mi się to lajkowanie zdjęć innych wolnych lasek ![]() Tylko, że on się raczej upierał przy tym żebym to ja przyjechała. |
|
|
|
|
#1123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale co? :p Typ jest fajny, wygadany, lubię z nim pisać, ale to raczej typ bajeranta fwb ani ons nie chce, bo jeszcze się wkręce i nieszczęście gotowe. Chyba ze tylko mi się wydaje fajny Cytat:
![]() mi koledzy lajkują foty, często jeden kolega jakiś kilka zdjęć pod rząd, a innego kontaktu nie mamy, nie piszemy ani nic. Poza tym skoro jest wolny to czemu ma się zastanawiać czy może lajkować komuś czy nie? Ja bym w ogole na to nie patrzyła na tym etapie. Raczej bym się zastanowiła czy nie chce przyjechać z lenistwa i to Ty masz się wysilać czy może chce żebyś spała u niego? Czy jak? To chyba większy problem niż lajki na fb raz na tydzień :p Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-21 o 22:16 |
||
|
|
|
#1124 |
|
DOMator
|
|
#1125 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, ale tak mi sie przypomniało jak to kiedyś ludziom się lepiej żyło bez tych fejsbuków, mniej niedomówień i niepotrzebnych akcji :P
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oj już brzuch mnie boli z tego. Średnio to widzę. Dam se spokój i już. Ale w sumie uroczy był... Weźcie mi coś zróbcie na to niezdecydowanie moje
Edytowane przez Cherrymalibu Czas edycji: 2017-08-21 o 22:26 |
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdroooo
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka może przeprowadź się do Wro - tu fajniejsi chłopaki xD
|
|
|
|
#1130 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale jak już ustabilizuję swoją sytuację to się odezwać i zaproponować to? No bo teraz jak się nie odzywa to tak dziwnie, tak jakby nie wiem, moze źle zrozumiał to co napisałam: cyt.'że tak wygląda jakbym nie chciała się spotkać, ale to nie jest najlepszy moment' No bo mógł cokolwiek w stylu, "aha, rozumiem to może później?" albo nie wiem. a nie nic, kompletnie nic. Edytowane przez Cherrymalibu Czas edycji: 2017-08-21 o 22:47 |
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie :P właśnie samych bajerantów i niezłych agentów znam z Wro
Cytat:
ze 2 tyg na wątku ja miałam rozkminę dlaczego koleś mi nie odpisał w trakcie rozmowy choć ja po takim tekście od faceta bym pomyślała, że kręci i mnie spławia, jeżeli mam być szczera. Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-21 o 22:53 |
|
|
|
|
#1132 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Są wymagane jakieś szczepienia? Jak słyszę Azja, Tajlandia etc.,to od razu widzę zmasowany atak tasiemców i innych takich Tak czytam o Waszych randach, spotkaniach etc. i dotarło do mnie, że jestem jeszcze na takim etapie, że to mi kompletnie niepotrzebne do szczęścia .
|
|
|
#1133 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To napisać do niego sprostowanie żeby tak nie pomyślał? Czy wyjde na desperatkę? |
|
|
|
|
#1134 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Ale do tej pory na wyjazdach potrzebowałam raczej czegoś na lepsze trawienie, po hotelowym wypasie
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Że Ty go spławiłaś. Ale ja piszę swoje własne odczucia, być może ktoś inny wcale by tak tego nie odebrał
Po prostu jakoś nie trafiają do mnie argumenty "to nie ten moment" poza tym nie napisałaś mu ile ten 'zły moment' może trwać. Więc może myśli, że pół roku musi czekać i dał sobie spokój Gdyby mi bardzo zależało to może bym rozkminiała jeszcze, a gdybym sama nie wiedziała czego chcę od znajomości i usłyszała od chłopaka, że to nie ten moment i w sumie tyle, to pewnie bym już nie naciskala
|
|
|
|
#1136 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Faktycznie spławiałam tego kolesia dość długo i znowu to zrobiłam. |
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76486006]Ja to i tak w przyszlym miesiacu najwczesniej bo teraz bieda
zZbieram na razie opinie ![]() Wysłane z burito[/QUOTE] Ja swoj pierwszy zestaw kupilam z Cosmetics Zone, za smieszna cene 65 zl. Lampe UV mam do dzis (ponad 2 lata). WYmiana zarowek to koszt ok. 34 zl. Moze z dwa razy wymienialam zarowki. Generalnie w watku hybrydowym kroluja lampy ledowe ( w tym slynna sunone z Aliexpress). Ale powiem Ci, ze ja nie mam przekonania. Po pierwsze te zarowki ledowe NIBY sa dlugowieczne, ale traca moc, znacznie krocej utwardza sie hybryde - ale jak poczytasz watki o uczuleniach, to taki krotki czas utwardzania hybrydy jest m.in. jedna z przyczyn powstawania uczulen, bo pozniej okazuje sie, ze ten czas jest za krotki. Zamiast cleaneru uzywam spirytusu rekktyfikowanego, a zamiast acetonu Isany zielonej z Rosmanna. Wiec tutaj bym nie kombinowala. A lakiery to w zaleznosci od firmy jaka sobie wybierzesz. Ja lubie Neonail i Nailac.
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka bo mnie nie poznalas xD
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co tych lajkow, to mozliwe, ze lajkuje, bo liczy na to, ze moze ktoras sie odezwie. I mysle, ze Twoja intuicja moze Cie nie mylic z ta rezerwowa (biorac pod uwage to, ze chce zebys to Ty przyjechala). Wiec tak jakos sobie zachodu robic on nie chce
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ją 2 lata i jeszcze ani razu żarówki nie wymieniłam. Hybrydy (dłonie, stopy) robię sobie co 2 tygodnie. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

ale chyba nie, bo z żadnym z 4 z którymi się spotykałam nie chciałąm nawet poważniejszej relacji. Już ja sama nie wiem

z

fwb ani ons nie chce, bo jeszcze się wkręce i nieszczęście gotowe. Chyba ze tylko mi się wydaje fajny
Ale do tej pory na wyjazdach potrzebowałam raczej czegoś na lepsze trawienie, po hotelowym wypasie