|
|
#1501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Pomocy, jak radzicie sobie z zaparciami (o ile takie macie).
Wcześniej się tak nimi nie martwiłam, ale teraz przez to, że mam zagrożoną ciążę, mam zakaz napinania się. Dostałam tutaj przez dwa dni syrop, coś się ruszyło, ale już mi odstawili i mam problem. Jem suszone śliwki i nie wiem czy za mało, czy na mnie nie działają. Co mogę jeszcze spróbować? ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#1503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My męczymy co poniedziałek Grę o tron- męczymy bo nie lubię oglądać po 1 odcinku. Wolę poczekać na cały sezon i obejrzeć np w 2 dni taki maraton zrobić.Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Ja na razie, odpukać nie mam zaparć...ale też nie jem praktycznie ostatnio nic co mogłoby się na dłużej zatrzymać w kiszkach...no i piję jak szalona. Dziś 2 butelki 1.5litrowe wody i litr soku pomarańczowego...za ten sok z biedronki, taki " z 12 pomaranczy" mogłabym zabić Wydaje mi sie, że woda+ dużo warzyw i owoców oraz praktycznie brak chleba/ makaronu i innych klusków robią mi dobrze na brzuch... Gorsza sprawa, że wcale nie mam apetytu i najchętniej nic bym nie jadła..a jak nie jem- to mam mega mdłości Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2017-08-21 o 23:34 |
||
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
motyllek mi tak narobiła smaku że dokończyliśmy dzisiaj to Big little lies
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciężko było wytrzymać tym bardziej że w pracy ciągle wszyscy o tym gadali Ale było warto![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a juz w ogole totalne katharsis przezylam jak zjadlam pelna miseczke owocow- arbuz, banan i winogrono. Ja codziennie od kilku dni z samego rana jem jogurt bo musze wziac leki a śniadanie jem troche później i widze ze cos tam sie tez ruszyłoWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-08-22 o 06:24 |
||
|
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię buraki ale świeży sok jest dla mnie nie do przejścia, nawet z dużą domieszką soku z innych owoców. Ale na mojego TŻ buraki tez działają przeczyszczająco więc faktycznie mogą pomóc.Dziś obudziłam się ok 4.30 i odkryłam, że nie bolą mnie piersi. Tak w ogóle nic a nic, nawet przy dotykaniu. Zamiast cieszyć się, że dają mi wygodnie pospać to oczywiście zaczęła się schiza Teraz muszę odespać
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
za dzisiejsze wizyty. Spokojnego dnia życzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
A tu nadal temat seriali
A Ozark ogladalyscie ? My widzieliśmy na Netflixie ale na 100% da się pobrać tam mi się w ogóle podoba taki zabieg że czołówka jest zawsze inna i przedstawia slowo Ozark ułożone z roznych przedmiotów np K z krzesla kempingowego. I nie dość że śledzi się historię to jeszcze jest frajda z szukania po scenach tych rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Ilsa, słyszałam o tym serialu ze jest dobry ale w sumie nie wiem o czym jest. Moze sie do niego przymierze bo nie mam co oglądać Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-08-22 o 07:10 |
|
|
|
|
#1512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisiaj zły dzień, złe myśli i złe samopoczucie
A tak poza tym ja już w pracy |
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko na pewno jest dobrze. Kiedy masz kolejną wizytę? Wtedy się uspokoisz trochęWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
biust nie boli w ogóle tylko czuję że jest wiekszy. Brzuch pobolewa nadal muszę kupić dzisiaj no spe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Asiula, to mój sen z dzieciństwa
ile czasu mi zajęło, żeby skumać, ze jak mi się śni sedes i robienie siku, to trzeba wstać Zresztą poprzedził moje pierwsze wstawanie w nocy w ciąży ![]() Ilsa, netflix warto wykupić Też mamy![]() LaMbria, też tak jem, jeszcze mięso bardzo sporadycznie i jestem codziennie w toalecie. I bez spinania Kilka lat temu bardzo męczyłam się z zaparciami i nic nie działało, a jadłam wtedy sporo warzyw, owoców i ciemne pieczywo. Czasem też biorę przez jakiś czas probiotyk. Widziałam u siebie taką prawidłowość, ze co jakiś czas ubywa mi tych dobrych bakterii.Alley, co cię zaniepokoiło, czy ogólnie gorszy dzień? Ja teraz mam mdłości jak jem. Jak nie jem, to jest ok. |
|
|
|
#1519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1520 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam sie z pracy
![]() Cytat:
![]() Chcialabym ogladac wiecej, ale moj "czas dla doroslych" to max 2h dziennie, na ogol mniej. Ostatni okres kiedy duzo ogladalam to jak corka byla malutka i chciala spac tylko na mnie. To siedzialam calymi dniami na kanapie i odcinek za odcinkiem ![]() Cytat:
Ale mimo wszystko bole macicy, wiezadel, tego wszystkiego co tam sie rozciaga, to jest normalna sprawa w ciazy. O ile nie sa to regularne skurcze i nie towarzyszy im plamienie/krwawienie to ja bym sie za bardzo nie martwila |
||
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
To co napisałam wyżej, czyli ból brzucha i uczucie jak by okres zaraz miał przyjść
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
Wizytę mam 05.09 ale dzisiaj chyba zadzwonię i przełożę bo oszaleję |
|
|
|
|
#1522 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie dostalam smsa ze szpitala przypominajacego o mojej czwartkowej wizycie. Bo bym zapomniala
|
|
|
|
#1523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to, że nic nawet łyknąć na to nie można ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Rozeznanie
|
Alley odrzuć złe myśli. Podobno te bóle 'jak na okres' sa jak najbardziej normalne w ciaży
. Szczególnie w I trymestrze. A ja wymiotuje od rana. Domyślam się, że to od kaszlu. Byłam tylko pobrać krew i oddać mocz żeby mieć o czym pogadać na wizycie z gine dzisiaj bo to nadal wczesna ciaża i nic pewnie nie będzie widać. Pije wode i jem suchy chleb. Kiedy te mdłości przestana tak dokuczać... Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
alleyezonme nic sie nie martw , wszytko na pewno jest dobrze, to tylko hormony szaleją i huśtawka nastrojów. Mnie też brzuch ostatnio pobolewa jak na okres ale moja siostra która urodziła w lutym mówi że to normalne bo macica sie musi rozszerzać ! także no worries Ja dziś zaczynam 11 tydzień. Kolejną wizytę mam 1 września to będzie 12+3. Ciekawe czy wtedy jest już szansa zobaczyć płeć ?
|
|
|
|
|
#1527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze nie obejrzałam 5 odcinka, ale jestem zachwycona! Oglądam jednocześnie Twin Peaksa i Gra o Tron jest miłym elementem mojego życia ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Pannkaka jak to właśnie jest z lekami ? Wczoraj myślałam ze mi pęknie głowa i kupilam apap ale przyjechałam do domu wypilam kawe i przeszło w sumie. A tak na przyszłość to mogę go brać ?
lisa87 podobno na chłopaka odstaje a na córeczkę się rozlewa na boki ale myslalam ze to w późniejszym czasieWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mecassie Czas edycji: 2017-08-22 o 08:44 |
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z pracy
![]() przebudziłam się w nocy na siku i myślałam, że cycki mi wybuchną! Dawno już takiego bólu nie czułam. Myślałam, że ten etap już za mną Od wczoraj wogóle mam taką jakby flegmę w gardle (jak po schodzeniu choroby) i kiedy połykam ślinę zdarza mi się, że bierze mnie na wymioty. Miała któraś tak i sobie z tym poradziła? Nie wiem, która z Was kilka dni temu o tym pisała (przepraszam, umknął mi nick ), że ma takie "odbijanie" / "jednorazową czkawkę". Ja mam coś takiego od kilku tygodni, ale ostatnio staje się nie do zniesienia.Koleżanko, poradziłaś sobie z tym jakoś? Ale zaczęłam miło dzień: od marudzenia ...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

___
taki maraton zrobić.
jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
13.03.2008

Lubię buraki ale świeży sok jest dla mnie nie do przejścia, nawet z dużą domieszką soku z innych owoców. Ale na mojego TŻ buraki tez działają przeczyszczająco więc faktycznie mogą pomóc.
Teraz muszę odespać

za dzisiejsze wizyty. 
biust nie boli w ogóle tylko czuję że jest wiekszy. Brzuch pobolewa nadal muszę kupić dzisiaj no spe. 
ale myslalam ze to w późniejszym czasie