|
|
#3061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
W sumie racja, skupiłam się na słońcu, a nie pomyślałam o deszczu i wietrze... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
podobno w drugiej ciąży szybciej się czuje a ja poczułam w pierwszej w 17t, teraz jestem w 16t4d i nie czuję nic :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3063 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trialza kupię do trzeciego dziecka jak się na wieś przeprowadzę Już od jakiegoś czasu się koło niego kręcę ale za ciężki mi jest na piętro bez windy ![]() Cytat:
Mam tam tez (ale sama spacerówkę) bez pompowanych skrętnych kół i szczerze mówiąc lepiej nim się jeździ tylko wyglada obciachowo ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Ja tez nie czuję ruchów... Ale w pierwszej ciąży ostatnia ze wszystkich dziewczyn poczułam... Chyba koło 20tc... Boże to moje dziecko z tymi kupami wpędzi mnie do grobu w końcu Dzisiaj utknęła i ani w te ani wewte... Ciężko patrzeć jak dziecko cierpi i krzyczy z bólu
|
||
|
|
|
#3064 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3065 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
A co do wózków - to dla nas wazna jest duza gondola i pompowane skrętne koła. Fajnie jakby ta siatkę, torbę czy jak to sie tam nazywa pod gondola miało duza, bo na zakupy sie przyda ![]() Siostra Męża poleca Nam wózki jedo, bo sama przetestowała używany na dwójce i sie trzyma
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, Wy piszecie, że 20 tydzień to późno na ruchy? Ja w pierwszej poczułam koło 22-23 tygodnia, w drugiej nie pamiętam dokładnie, ale też po 20. Teraz też się nie nastawiam przed 20. Ja tam tego nie umiem rozpoznać czy to ruchy czy jelita
|
|
|
|
#3067 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Raczkowanie
|
Haha się boję że nie poczuje ruchów bo będę myślała że to jelita
często mi się tak przewala w brzuchy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wózek barletta adamexu i z
Gondoli jestem super zadowolona ze spacerówki w sumie też bardzo tylko miejsca w cholerę zajmuje w aucie ☹️dlatego dla drugiego tylko z gondoli będę korzystać, jak wyrośnie to sprzedamy i kupimy jakaś fajną spacerówkę
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może głupie pytanie ale gdzie są w ogóle jakieś sklepy z wózkami? Coś mi się kojarzy że w smyku znajde a reszta? Chciałabym zobaczyć stacjonarne o wybrać bo tak przez internet to prawie wszystkie takie same
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3073 |
|
Konto usunięte
|
Styna w smyku jest tragedia z wyborem... My mamy takie sklepy jak Mama i ja, Bobowozki i Akpol, może i u Ciebie coś w tym stylu jest? Smyk jest fajny ale wózków tam mało i kiepskie, a mamy ogromnego piętrowego smyka...
Kurczę mamy w rowerku 3kolowym kapcia |
|
|
|
#3074 |
|
luckygirl
|
Styna musisz poszukać stacjonarnie jakichś sklepów z wózkami w swoim mieście
my mamy akurat pod nosem sklep i polecają go Nam wszystkie mamy, ktore są z okolicy, także pewnie tam sie przejdziemy
|
|
|
|
#3075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w smyki tez porażka... ja kupowałam w takim ogromnym lokalnym sklepie z dziecięcym asortymentem. Naprawdę ogromnym i jest w nim WSZYSTKO dla dzieci. Autentycznie
|
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
No to w takim razie muszę się rozejrzeć
jestem z Wrocławia to pewnie duzo tu takich sklepów tyle że nigdy nie zwracalam na nie uwagi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisz się do jakiejś lokalnej grupy mam na Facebooku, napewno podpowiedzą
|
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, ja to jestem właśnie w 16 tygodniu (15t1d) i już jak głupia zaczynam się wczuwać i przysłuchiwać, chociaż rozsądek mi podpowiada, że jeszcze wcześnie bo to pierwsza ciąża no i do najchudszych się nie zaliczam
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już na ruchy się nie umiem doczekać.
O wózkach była mowa i ja chyba mam swój typ. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wozka to ja dostalam w spadku po rodzinie britax affinity i myslalam ze obojetne jaki wozek, ma jezdzic i tyle. A ta firma niby dobra i nie tania... A wkurzal mnie jak nie wiem. Spacerówka to jakas porażka, niby do 3rż moze sluzyc a roczne dziecko tam ledwo wchodzi (a moj to maly chudy szczypior). Zaczelam zauwazac dopiero co mi pasuje a co nie, dopiero jak sie uzywa to wychodzi jakie mamy potrzeby... I nie wiedziałabym tego gdybym sama wybierała wiec sama moglam wybrac rownie "dobrze". Dlatego nie jest to łatwy wybór
niestety bede uzywac go do drugiego dziecka, na szczęście mam tez lekka spacerowke wiec bede mogla szybko dziecko przesadzic. Siostra ma camarelo i tez narzeka, przednie kola skrętne -super, tylko tak jej sie kreca w czasie jazdy ze stają okoniem i ma nagle hamowanie😂 poza tym spacerowka to tez porazka, chyba w kazdym wozku 2w1 dlugo nie sluzy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała Jedo dla starszej, Camarelo dla młodszej, oba tylko dla gondoli Spacerówki w bardzo wielu wózkach 2w1 to porażka... a jak się nie ma doświadczenia to niestety trudno wybrać.Tylko nie w każdym, są fajne modele, ale do niedawna same fajne były poza moim zasięgiem cenowym, tzn nie dałabym tyle za wózek, żeby mieć 2w1, wolałam kupić coś dla godnoli a potem spacerówkę Teraz musze namierzyć, gdzie mogę gondolę Mytraxa zobaczyć I po ile chodzą używane gondole :p
|
|
|
|
|
#3085 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
my mamy X-Landera, jak dla mnie gondola super. Spacerówka mogłaby być lepsza.
no ale chyba zostanie na 2 dziecko. kolor mam uniwersalny fioletowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czasami mam jakieś ruchu w brzuchu ale wiem że to jeszcze nie to U mnie dziś 16+1 i dziś mam wizytę u lekarza tak więc proszę o kciuki ![]() .wogole to zauważyłam że ostatnio ciezko mi się mówi , tzn jak mówię to łapie jakaś taka zadyszkę czuję jak mnie a w środku coś rozpycha ? Ma któraś tak. ? Jakieś to dziwne ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
Malpka też tak czasem mam jak dużo chce powiedzieć to mnie zatyka ale ogólnie szybciej się męczę. A co będzie jak będę miała wielki brzuch o. O
|
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak czasami mam. Dziś pierwszy raz w ciąży leciała mi krew z nosa
![]() Kciuki za wizytę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3090 |
|
luckygirl
|
Mi krew leciała na samym początku ciąży. I to dosc często.
Juz mi widać powoli brzuch |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

podobno w drugiej ciąży szybciej się czuje a ja poczułam w pierwszej w 17t, teraz jestem w 16t4d i nie czuję nic :/
Już od jakiegoś czasu się koło niego kręcę ale za ciężki mi jest na piętro bez windy 

często mi się tak przewala w brzuchy
ze spacerówki w sumie też bardzo tylko miejsca w cholerę zajmuje w aucie ☹️dlatego dla drugiego tylko z gondoli będę korzystać, jak wyrośnie to sprzedamy i kupimy jakaś fajną spacerówkę
️dlatego dla drugiego tylko z gondoli będę korzystać, jak wyrośnie to sprzedamy i kupimy jakaś fajną spacerówkę

05.07.2008